İyiyim bnde cnm öylemiii uzak zor ya gerçekten..bide istanbulda daha zor hayırlısı olsn bnde görüşmeye gittim uymadı kriterlerime arıyrm hala :)
ne iş yapıyosun canım adın ne biz tanışmadkta senle sanırım :26:bnm adım ecrinn ewdeyim şimdilik benimde aynı canım yaa iyiyiz şükür ikimizde rahata erdk artk çavuş oldu geceleri beraberz konuşcaz umarm bölede gder canım bnm yaaseninki nerdeydi?nasıl askerin
grafıkrm cnm bn adm sena memnunoldm cnm tanıslam tbı tanısamdk:)))
cavus olmasına sevındım cnm daaha rahat konusursunz artık ınşş
bnm askerım bıngolde iyi cok sukur sımdılık bı sıkıntıyok senınkı nerdeydı
Valla canım Çokk Şükürçok sağ ol tuğbamsende ne var ne yok?
canım gitmişsin görüşmeye, olmamış... hayırlısı olsun, yılmak yok aramaya devam
Heeeeeeeeeeeeyyyyyy hatunlar ben geldim
Şafak 9O! Varsa yoksa herşey aşktan
Nerdesin kızım senYoktunn askerlik düştüü hahah yine yakupun lafına geLdin bak maşşallah şafağınada canımm
Heeeeeeeeeeeeyyyyyy hatunlar ben geldim
Şafak 9O! Varsa yoksa herşey aşktan
Iıııı şeeey biraz öyle oldu bebeğimm yaaAma ben gene 1 hafta inanamadım kii, herkes arıyo esin düştü düştü gözün aydın vs. ben banane düşmemiştir diyordum
Ordudaydım bebeğim bayramın 2. günü sabah çıktık dün gece geldik işte. Oralar buz gibi iki kez hasta oldum buraya gelince kendime geldim vallahiiSen nasılsıın bakalıım
Senin şafakta yakıyoo heee yakupun memleketine selaamm
ooooo Esintoşum hoşgeldin nerelerdesin ya çok özledik senide zaten buralar sessiz sakin....tekrar hoşgeldinnn
Tahmin ettim şehir dışında olduğunu yoksa gelirdin buralaraValla ilk mart 2014 dediler falan sonra ocak 2014 oldu 45 olsada erken gelicek..Bize o kadarcık vurdu kısmet...Nasılsınn ? Fındık topladın mı bakim
Hoşgeldin cnm İStanbulumuzaGeçmiş olsun ayrıcaaa karadeniz çok soğuk tabi sevdiceğimden biliyorum
Selam olsun o zaman canımmmmm
Bende siizii çok özledim devremmHoşbuldum hoşbulduumm. Devrem yarın düzce hee süpeer bee
Sen nasılsınnn asker yarin nasıl
Ne fındıığıı bee gözünü seveyim küfür mü ediyon sen banaFındık zamanı çoktan bitti bebeğim, ev işi vardı o yüzden gitti. Evin temeli atıldı geldik sıkıntıdan patladım valla hee :18: Fecii soğuk o soğuk adamı öldürür ya
Ne bilim ben fınduk zamanını kuzumhehe yoruldun yani anladım hayırlı olsun evin temelide canım Evet karadeniz çok soğukkk
Aslında babamın kalmaya niyeti vardı ama yakup bugün kışlasından çıkıyor bende mızmızlandım malum doğal olarak sonunda zafer benim oldu vallaSeni bi fındığa götüreyimdee gör bak o zaman bunu sorabiliyon mu çekilir dert değil o lanet olasıca
Hahaha iyi yapmışsın canım istanbula mı geliyor anlamadım
haha yok almıyım kuzum fındık mındık sevmem zaten cok
Evet kuzum son iznimizi kullanacağız işte :44: Çok özledim valla ya. Ağlamadığım bi gün geçmedi şu sürede. Yakupta çok değişti inanılır gibi değil ama aşırı değişti ben şoklardayım :18:
Bende siizii çok özledim devremmHoşbuldum hoşbulduumm. Devrem yarın düzce hee süpeer bee
Sen nasılsınnn asker yarin nasıl
Ne fındıığıı bee gözünü seveyim küfür mü ediyon sen banaFındık zamanı çoktan bitti bebeğim, ev işi vardı o yüzden gitti. Evin temeli atıldı geldik sıkıntıdan patladım valla hee :18: Fecii soğuk o soğuk adamı öldürür ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?