Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

grafıkrm cnm bn adm sena memnunoldm cnm tanıslam tbı tanısamdk:)))
cavus olmasına sevındım cnm daaha rahat konusursunz artık ınşş
bnm askerım bıngolde iyi cok sukur sımdılık bı sıkıntıyok senınkı nerdeydı

Son düzenleme:

bende memnun oldum canım bnm bnmkide denzli de aynı dewreymişiz biz yaa hiç farketmedim buraya girmeyincee pek kimse yok artk buralarda

canım gitmişsin görüşmeye, olmamış... hayırlısı olsun, yılmak yok aramaya devam

Evet nilüü olmadı hafta içi izin kullancakmışımda 3 gün 9.30 da çıkcakmşm ofisi bn kapatıcakşm napım öle işi bende ben düzenli bi iş istiyrm dedm hayalmdeki bu değil dedm çıktım kadın baya olumluydu bana karşı ama napım yani

Heeeeeeeeeeeeyyyyyy hatunlar ben geldim

Şafak 9O! Varsa yoksa herşey aşktan

Nerdesin kızım sen Yoktunn askerlik düştüü hahah yine yakupun lafına geLdin bak maşşallah şafağınada canımm

Iıııı şeeey biraz öyle oldu bebeğimm yaa Ama ben gene 1 hafta inanamadım kii, herkes arıyo esin düştü düştü gözün aydın vs. ben banane düşmemiştir diyordum
Ordudaydım bebeğim bayramın 2. günü sabah çıktık dün gece geldik işte. Oralar buz gibi iki kez hasta oldum buraya gelince kendime geldim vallahii Sen nasılsıın bakalıım
Senin şafakta yakıyoo heee yakupun memleketine selaamm

Tahmin ettim şehir dışında olduğunu yoksa gelirdin buralara Valla ilk mart 2014 dediler falan sonra ocak 2014 oldu 45 olsada erken gelicek..Bize o kadarcık vurdu kısmet...Nasılsınn ? Fındık topladın mı bakim
Hoşgeldin cnm İStanbulumuza Geçmiş olsun ayrıcaaa karadeniz çok soğuk tabi sevdiceğimden biliyorum
Selam olsun o zaman canımmmmm

Son düzenleme:
ooooo Esintoşum hoşgeldin nerelerdesin ya çok özledik senide zaten buralar sessiz sakin....tekrar hoşgeldinnn

Bende siizii çok özledim devremm Hoşbuldum hoşbulduumm. Devrem yarın düzce hee süpeer bee
Sen nasılsınnn asker yarin nasıl

Ne fındıığıı bee gözünü seveyim küfür mü ediyon sen bana Fındık zamanı çoktan bitti bebeğim, ev işi vardı o yüzden gitti. Evin temeli atıldı geldik sıkıntıdan patladım valla hee :18: Fecii soğuk o soğuk adamı öldürür ya

Ne bilim ben fınduk zamanını kuzum hehe yoruldun yani anladım hayırlı olsun evin temelide canım Evet karadeniz çok soğukkk

Ne bilim ben fınduk zamanını kuzum hehe yoruldun yani anladım hayırlı olsun evin temelide canım Evet karadeniz çok soğukkk

Aslında babamın kalmaya niyeti vardı ama yakup bugün kışlasından çıkıyor bende mızmızlandım malum doğal olarak sonunda zafer benim oldu valla Seni bi fındığa götüreyimdee gör bak o zaman bunu sorabiliyon mu çekilir dert değil o lanet olasıca

Hahaha iyi yapmışsın canım istanbula mı geliyor anlamadım
haha yok almıyım kuzum fındık mındık sevmem zaten cok

Hahaha iyi yapmışsın canım istanbula mı geliyor anlamadım
haha yok almıyım kuzum fındık mındık sevmem zaten cok

Evet kuzum son iznimizi kullanacağız işte :44: Çok özledim valla ya. Ağlamadığım bi gün geçmedi şu sürede. Yakupta çok değişti inanılır gibi değil ama aşırı değişti ben şoklardayım :18:

Hım dayanamıyrsanz kullanın tabi cnmmm :) nasl değişti kötü mü :/

belki bir iki gün ben önden gidiyorum bilmiyorum canım bana göre 81 oluoda ona göre belki 2-3 gün atar ama o da koymuo şu saatten sonra
Yuvarlanıp gidiyoruz işte belki haftaya ya da sonra ki hafta gitme ihtimalim var bakalım biletleri almadan inanamıcam tabi şu an plan aşamasındayım ama gidersem de günü birlik olcak ,çift çarşıda alsa benm orda kalmam gerekcek extra masrafa giriyo çünkü bakalm...
Bu arada ben işten ayrıldm yolu çok uzak geldi yapamadm hergün gene buralardayım sizin nasıl gidio her şey yolunda mı Yakupla kayınvalidenle falan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…