Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hım dayanamıyrsanz kullanın tabi cnmmm :) nasl değişti kötü mü :/

Çok çok iyi değişti kuzum İnanılır gibi değil, beni alttan alıyor inanır mısın? Ben bağırıp çağırıyorum o tamam hayatım diyor
10 gün erken gelecekmiş gelmeyecekmiş sonuç olarak gelecek geri kalan iznide kullanalım dedik napalım :18:

İşten mi ayrıldın ? Aaaa bi daha şok geçirdim bak şimdi. Hayırlısı buymuş demekki kuzum, iş kadınlığı bu kadar az sürdü yaa hu evden uzakta olması sıkıntı gerçekten ama nasip diyelim
Git kuzum gittti, valla ben dayanamadım yakup kasım ortasında gelecekti bugün yola çıkıyor gel dedim çok özledim
Çarşısı kaçtan kaça askerinin kuzum misal bzimki 12-6 pazar 12-7 :44:
Herşey yolunda şükür ki, yakup süper davranıyor ben bağırıp çağırıyorum atarlanıyorum o alttan alıyor sanırım hasretin etkisi de çok yüksek bu konuda Kaynana desen ama bananee ondan bayramın 1.gününden beri sesini duymuyorum
1. günü onlardaydık kurban onlarla beraber kesiliyor her sene malum, annemlerde bayram için birşeyler almştı. Hani adettendir gelinin bayramlık kıyafetlerini evlenene kadar kaynanası alır ama bizimkiler bana 1oo lira harçlık verdi neyse kynana beni bi süzüyo bi süzüyo ki görsen göz altından bakmalar falan amaaann neyse canımı sıkamıycam salla kuzum

Kuzum akşam 6 buçukta çıkıodm eve 9 dan önce nadir geldim sbh tekrar aynı yapamadm ya...aaa geliyo mu hadi gözün aydın inşallah bu sefer güzel geçer ...bizim çarşılar hep sabah 9 akşam 5 oluyo genelde...aman boşver siz iyi olunda gerisi boş..

aa çok sevindim canım ama dikkat et bezdirme sende gereksiz tavrlara girme yani iyi yapmışsınız yaa izinsiz olmuyor valla...6 ay ne çektiğimi ben bilirm sonuçta 10 gün erken veya geç dediğin gibi izin şart...

İyi yapmışsın kuzum en iyisi bu olmuş ya ne diyim ki artık sıradaki işleree bak bakayım İnşallah kuzum, bu sefer sözler verdi bi ton bu kez yanında olacağım gündüzleri full seninleyim vs ama bakalım eğer bu seferde yapmazsa burnundan getireceğimi biliyor
Ohh günü birlik git o zaman kuzum vaktinizde iyi yani

aa çok sevindim canım ama dikkat et bezdirme sende gereksiz tavrlara girme yani iyi yapmışsınız yaa izinsiz olmuyor valla...6 ay ne çektiğimi ben bilirm sonuçta 10 gün erken veya geç dediğin gibi izin şart...

Amaaa sinir ediyor beni sonra ben bağırıyorum yapma etme diye. Bu sefer yumuşatıyo beni öküz
Kesinlikle izin şart kuzum ben zaten eylülde gittiğimi saymıyorum adama doyamadım eee babamda olunca doğal olarak, zaten diğer izinlerdede doyamadım. Bi 80 gün olmuştur heralde toplamında ne bilim zor valla yaa. Allah sana baya sabır vermiş kuzum ya

canım sen yine gittin o kadar kaç kere izin kullandınız biz 6 ay göremedik izin kullandık bi 6 ay kalmıştı ki... 1.5 ay düşünce ondan sadece 4.5 ay görememiş olcam neyse sabır ya....son 2 ay .... Evet bana Allah bir sabır vermiş al sana yılların sabırsızlığını çek diye

Sizde kullansaydınız kuzum siz zaten çok geç kullandınız yarı yarıya bölüp kullanmak daha mantıklıca geliyor bana Neyse az kaldı aaaz sabıırrr
Ama bi de şu varki izin olsa görüşsek ne işe yaradı ki her izin burnumdan geldi. Ben hep derim askere gittin gideli sana doyamadım diye. Her izin burnumuzdan geldi. Gidip görmek yetmiyor bazen kuzum, insan sıkıca sarılmak, o hiç doyamadığın kokusunu nefes almadan solumak istiyor. Görmek yetmiyor, dokununca insan varlığını hissediyor. Bu yüzden çok özledim anlayacağın.
Ah çok konuştum ah kaynana aaahh

Kuzum benimki karakolda olduğundan ve çokçok az kişi olduğundan asker azlığıı olduğundan asker göndermediklerinden bu şekilde kullanmak zorundaydık..zorunlu tek izin doğudada bu böyle.Ayrıca 17-18 saatlik bir yol var ve 2 kere git gel saçma olacaktı mantıklısı buydu yani bizim için...Haklsn cnm sizin hep sorunlu geçti inş bu izniniz çok güzel geçer

Aaa doğru söylemiştin unutmuşum kuzum pardon Allahtan şafak demiş trabzon

Benim pek umudum yok ama bi ton söz verdi ona açık açık söyledim annenin ağzına bakıpta benim yanıma gelmeyeceksen ben ordudayken git kullan iznini bu son izin dedim oda yanında olacağım akşamdan akşama eve giderim vs dedi ama bakalım. Eğer gene b,ktan geçersee evlenene kadar doyamayacağım anlamına gelir bu

Evet cnm durum öyle bize her yer trabzon bugun hehe
Canım ya deme öyle inş güzel geçer bu sefer senin kaynana mübare çıngıraklı ylan yakup inş dinlemez annesini sonuçta zaten şafakta azaldı gelsin senle hasret gidersin en öneemlisiii.inş istediğin ve hayaL ettiğin gibi geçer canım yaaa

Hahaha evlenincede bıkarsın
Kuzum ben kaçıyorumm öpüyrmmm senii kndine ii bak

Bize her yer trabzon deyince aklıma yakupun eski arabası geldii ah beyaz kelebeğim diye severdi onu arkasında kocaman bize her yer trabzon yazıyordu tabi
Benim kaynana bi tane kızım baksana başka kaynana yok benimki gibi allah kimsenin başına vermesin
İnşallah bu kez güzel geçer yavrum, yokse benim sabrım yok yani. O an ses ayarımıda, kendimide tutamam patlarım artık içime ne attıysam saçarım Korksun benden
Annemlerin lafını kullandın Ne zaman özlediim desem annemde teyzemde çevremdeki bütün kadınlar ''evlenince bıkarsın'' diyorlar
Bende çıkıyorum kuzum sende kendine çook iyi bak çokk öptüümm

Şafak 285 nasıl geçip azalıcak acaba.. bazen bitmiycek gbi geliyoo

ahh ahhh bilirim o kafandaki deli sorular ama gör bak biraz daha alışacaksın her şey rutine girecek ve sonra bir bakacaksın yanı başında
bizim bitti sayılır darısı başınıza artık

Eki Görüntüle 845567

Şafakk 61: Trabzona Selam Yola Devammm
Bize Heryer Trabzon

ohhhhh edaaaaa az kaldı güzelim azzz

insan nelere alışmıyoki şu hayatta..aklım hep onda.. inş son günleri sayıcağımız günler çbk gelir bnde geriye bakıp bitirdik derim:)

Aynen beybiii az kaldı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…