Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
insan nelere alışmıyoki şu hayatta..aklım hep onda.. inş son günleri sayıcağımız günler çbk gelir bnde geriye bakıp bitirdik derim:)

ahh ahh şu akıllarımız bizle olmuyor kş hiç
inşallah canım o günlerde gelir

Aynen beybiii az kaldı sanırım

her ne kadar inanamazsakda az kaldı güzelim azzz

ŞAFAK 21 Diyarbakırrrrrr

Diren KAMİLE son 3 HAFTA

3 Hafta sonra çokdannnnnnn yanıbaşımda olacaksın SEVGİLİMMMM

Kızlarrr giremiyorum bu aralarrr...hazırlıklara tam gaz devammm...az kaldı ve heyecan doruktaaa ama takip etmeye de çalışıyorum sizleriii...inşallah her şey gönlümüzce olsun kızlarr... kv haftaya alışverişe gelecek, ben de işleri baya kolayladım zatenn iyi gidiyorumm

Hiloş kuzum hayırlı olsun şimdiden..

Nasılsın görüşmeyeli =)

İyiyim Margacımm çok sağoll..valla hazırlıklara devamm paylaşıyorum her şeyi de.. alışveriştir araştırmadır geçiyor napammm
Senden naberrr...şafaklarınz da süper oldu yaa

Evlilik hazırlıkları daha bi güzel olur =) Çok sevindim canım ..
Allah nazarlardan gözlerden kurusun sizi..

Hey ne alıyorsan paylaş sayfanda ben yorum yazamasamda bakıyorum..
Zevkli kızsın Kokoş seni

Aynen canım Allah'tan ümit kesilmez diye diye düşürdük be şafakları ..

İnşallah canım da biraz uzak şehirde olunca sorun olabiliyor, whatsappla alışveriş yapıyoz bazen sevdiceğimle napalım

Paylaşıyorum canımm, sağolasın beğenmene sevindmm, sizlerinkini de görecem inşallahh hem fikir olsun diye de paylaşıyorumm benm de fikre çok ihtiyacım olmuştu çünküü..

Evet şafaklar süper oldu valla, piyangodan çıktı harika olduu, ne zman görüştün kız en son ne giycen dertlerinden falan bahsetsenee.. aynen kız kokoşluk var bende seviyorum kıyafet çanta ayakkabı ohh missss... sevmeyen de var mı gerçi de ayy var gerçi benm bi arkadaşım ay ne çok konuştmm

Ayrı yerlerde olunca sıkıntı olur tabi..
Peki canım ileride nerde yaşayacaksınız istanbulda mı ? Yoksa antalyada mı yaşayacaksınız..

Biliyorsun benim için görüşme durumlar sıkıntılı olmuyor. Ben gidiyorum sürekli..
Onun izinleri ve hava değişimleri derken baya bi görüştük ya.

Ah kısmetse ben de bu yaza gelin olcam herhalde..
Benim ki zaman geçtikçe daha bi düğün müğün meselelerinden konuşur oldu.. Oyş utandım he

Sende ki kokoşluk kimse de yok ahanda buraya yazıyorum ben evim için kendim için alışverişe benimkiyle değil seninle çıkıcam

He ya biraz sıkıntı oluyor ama hallediyoruz napalımm İlerde Antalya düşünüyoruz canım, o da aşağı yukarı yazın kpssden sonra netleşir sonra da düğün hazırlıklarına başlarız..

He canım biliyorumm ne güzel ya valla şafak da az kaldı zaten de görüşüyonuz maşallahh ne utanması kızz yaza everelim git sen ben nişan yapıyorum ama yaza düğün falan düşünmüyoz yanii.. hayırlısı tabi dee

Hhahah evet var biraz, gelirim kız bi alo de yeterr

Hepinize selaaamm kızçeler durmadan yola devaam bitiricez bu şafakları bitiriceeez..

Hiloşumm hazırlıklar tam gaz devam anlaşılan çok çok mutlu oluyorumm senin adına canım benimmm gülücüklerin ve heyecanın hep seninle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…