işte ben sonradan gelince bide öncedende bilmezdm ondan yanii
bende memnun oldum canım bnm bnmkide denzli de aynı dewreymişiz biz yaa hiç farketmedim buraya girmeyincee pek kimse yok artk buralarda
aynen öyle cnm ben senı ılk zamanlarımzda hıc görmedim yenımı giriosun:))
1 ayy falan oldu işte
insan nelere alışmıyoki şu hayatta..aklım hep onda.. inş son günleri sayıcağımız günler çbk gelir bnde geriye bakıp bitirdik derim:)
Aynen beybiii az kaldı sanırım
olsun artık beraber beklıyoruz sonlardayız
Kızlarrr giremiyorum bu aralarrr...hazırlıklara tam gaz devammm...az kaldı ve heyecan doruktaaa ama takip etmeye de çalışıyorum sizleriii...inşallah her şey gönlümüzce olsun kızlarr... kv haftaya alışverişe gelecek, ben de işleri baya kolayladım zatenn iyi gidiyorumm
Hiloş kuzum hayırlı olsun şimdiden..
Nasılsın görüşmeyeli =)
İyiyim Margacımm çok sağoll..valla hazırlıklara devamm paylaşıyorum her şeyi de.. alışveriştir araştırmadır geçiyor napammm
Senden naberrr...şafaklarınz da süper oldu yaa
Evlilik hazırlıkları daha bi güzel olur =) Çok sevindim canım ..
Allah nazarlardan gözlerden kurusun sizi..
Hey ne alıyorsan paylaş sayfanda ben yorum yazamasamda bakıyorum..
Zevkli kızsınKokoş seni
Aynen canım Allah'tan ümit kesilmez diye diye düşürdük be şafakları ..
İnşallah canım da biraz uzak şehirde olunca sorun olabiliyor, whatsappla alışveriş yapıyoz bazen sevdiceğimle napalım
Paylaşıyorum canımm, sağolasın beğenmene sevindmm, sizlerinkini de görecem inşallahh hem fikir olsun diye de paylaşıyorummbenm de fikre çok ihtiyacım olmuştu çünküü..
Evet şafaklar süper oldu valla, piyangodan çıktı harika olduu, ne zman görüştün kız en son ne giycen dertlerinden falan bahsetsenee.. aynen kız kokoşluk var bende seviyorum kıyafet çanta ayakkabı ohh missss... sevmeyen de var mı gerçi de ayy var gerçi benm bi arkadaşımay ne çok konuştmm
Ayrı yerlerde olunca sıkıntı olur tabi..
Peki canım ileride nerde yaşayacaksınız istanbulda mı ? Yoksa antalyada mı yaşayacaksınız..
Biliyorsun benim için görüşme durumlar sıkıntılı olmuyor. Ben gidiyorum sürekli..
Onun izinleri ve hava değişimleri derken baya bi görüştük ya.
Ah kısmetse ben de bu yaza gelin olcam herhalde..
Benim ki zaman geçtikçe daha bi düğün müğün meselelerinden konuşur oldu..Oyş utandım he
Sende ki kokoşluk kimse de yok ahanda buraya yazıyorum ben evim için kendim için alışverişe benimkiyle değil seninle çıkıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?