öle de senin şafak nie 81 ??
Hepinize selaaamm kızçeler durmadan yola devaam bitiricez bu şafakları bitiriceeez..
Hiloşumm hazırlıklar tam gaz devam anlaşılan çok çok mutlu oluyorumm senin adına canım benimmm gülücüklerin ve heyecanın hep seninle olsun
He ya biraz sıkıntı oluyor ama hallediyoruz napalımmİlerde Antalya düşünüyoruz canım, o da aşağı yukarı yazın kpssden sonra netleşir sonra da düğün hazırlıklarına başlarız..
He canım biliyorumm ne güzel ya valla şafak da az kaldı zaten de görüşüyonuz maşallahhne utanması kızz yaza everelim git sen ben nişan yapıyorum ama yaza düğün falan düşünmüyoz yanii.. hayırlısı tabi dee
Hhahah evet var biraz, gelirim kız bi alo de yeterr
izinle sayıyorm cnm 22 ocakta cıkarm ızne gelrsem demşti öle kaydettım
izinsiz sayarsam eger senın suankı safagınla aynı
benımki öyle sayıyo bakalım gelirse ona göre dusucez
ztn su ara dusunuyo ama bakalm
ay gelsin yaa kafası dagılsın bi canm nasılsn?
Hayırlısı olsun kuzum ..
Ben şafak kaç inan onu bile bilmiyorum.Saymaz oldum.Böylesi daha iyi..
Düğün nerde olcak peki ?O bari istanbulda olsun da geleyim düğününeeeeeeeeeeeeeeeeeee
evet cnm bend eıstıorm gelmesini bide dogum gunu yaklastı
iyim cnm sen nasılsın
şafak 16 Bursa...
Serosummm evet evet oylee hazirliklar iyi gidiyor sukurr.. canm benm ya cok sagollll :***
Safaklar da bitiyor bitiyorrr bi sey kalmadiiii yehuu))
hilooşş nasılsın cnm nası gidio hazırlıklarrr?
ŞAFAGIN GÜZELLİGİNE YAAA MAŞALLAH darısı başımızaa
saol canm inşallah darısı başınıza da hiiiiç geçmiyo günler ya bide tatbkat olayı çıktı şimdi
Ecrinnn iyiyim canm iyi gidiyorrr baya paylasima devam ediyorum sayfamda da :))
Sen nasilsinnn)
3 gün tatbikat yapcklarmış canm bnmki baya etkillendi kötü rüyalar görmeye başldıhayrdr ne tatbikatı cnm yaa??
3 gün tatbikat yapcklarmış canm bnmki baya etkillendi kötü rüyalar görmeye başldı
amin canm son günler nerden çıktıysa bide bnmkini seçmişler başka teğmen yok gibi dha 3 gün oldu teğmen olalıayy zor olur cnm yaa allah kolaylık wersn:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?