amin canm son günler nerden çıktıysa bide bnmkini seçmişler başka teğmen yok gibi dha 3 gün oldu teğmen olalı
iyiyim bnde canımcım yaa saymaya dewam işte
Allah kolaylik versin canm benimm bitecek gitcek insallahh hepsi geride kalicak zor gunlerinn)
Atarsa 87 !Askerden sonra ayvayı yedii
Eki Görüntüle 848232
Atasa yazdığına bakmayın pastanecinin saflığı yalnış yazmışş
Atarsa 87 !Askerden sonra ayvayı yedii
Eki Görüntüle 848232
Atasa yazdığına bakmayın pastanecinin saflığı yalnış yazmışş
Hahaha Esinnn çok güldüm yaaagözün aydın bu arada inş güzel geçer izninnizz :)
canım çok hoş olmuşşşş
Mutlu huzurlu sevdiceklerinizle bol bol konuştuğunuz bir hafta geçirmeniz dileği ile herkese günaydınn bayanlar
Bu arada hicri yılımız kutlu olsun bugün kim ne kadar dua edip tövbe ederse Rabbim hepsini kabul edermiş..Dualarınızda bulunmak dileği ile..
Bende çok güldüm kuzum, onlar bizi evde sanarken biz gittik pastayı aldık geldiikAnnem şoke oldu resmen allahım
İnşallah bebeeğiim inşallah şuan bi sorun gözükmüyor yakupun değişikliği içimi ısıtıyor ama hayırlısı
Sağol tatlım, damat bi mesaj verdi kaynanasına
Seroşşş yaşıyon mu sen yaaÖzledim kız seni
Bende çok güldüm kuzum, onlar bizi evde sanarken biz gittik pastayı aldık geldiikAnnem şoke oldu resmen allahım
İnşallah bebeeğiim inşallah şuan bi sorun gözükmüyor yakupun değişikliği içimi ısıtıyor ama hayırlısı
Sağol tatlım, damat bi mesaj verdi kaynanasına
Seroşşş yaşıyon mu sen yaaÖzledim kız seni
atarsa derken ne demek istediniz canım pek anlamadm ama damat sıkı çalışmış askerde dersini
Esintoşş yaşıyorum kııızz bende özledim bendeeeenapıyon ne ediyon bakalımm
İzine gelmiş eniştemizz inşallah çok güzel geçr bebişimm
atarsa derken ne demek istediniz canım pek anlamadm ama damat sıkı çalışmış askerde dersini
Esintoşşş pasta bomba olmuşşş hahahahAllah mesut etsn yavrucum izindeymişinizz... ben de sancılarım(özel gün malummm ama nişandan önce bitcek gitcek ohh) ve ben hazırlıklara tam gaz devamm yehuu
Ne edeliim mehtap işte kuzum batıyo ya can sıkıyo işte. Şafak batsın mehtap ayaklansın
3 gündür çok iyiyiz, bi dahaki görüşme perşembe işte yarın dükkanda duracak, çarşamba torunumuz gidiyor arkadaşı yani onla olacak işte, heee birde şu ''benim dünyam'' filmi süper be gidin valla he.Romantizm korku filmlerini aştık başka türlere odaklanıyoruz
Sen nasılsın bebeğiiiiiiiiiiiiiimm
Atarsa kelimesinin ne demek olduğunu mu sordun ben mi yanlış anladım bi asker yareni olarak sormuyon demi kuzum
Damat kaynanaya ''az kaldı gelcem alcam kızını'' anlamında yazdırdıAnnem mesajı aldı
Pastadan çok üstündeki bomba yarattı odaya girer girmez kimin doğum günü diyorlarKaynana feci kıskançlık krizine girdi be
Allah mesut ediyorda, yakup mesut etmezse sıkıntı be yavrumBende sancılıydıımm şükür kurtuldum oldum rahatladım Çok geçmiş olsun kuzuummm Heyecan nasıl ? Bohça için alışveriş yaptınız mı kuzum ? Döküül bakiimmm.
Hhaha bence de bomba olmuş Esintoşşş..
Yakup da mutlu etsn bakim üzmesin kızımızıı artıkkk hııı
Canım cuma başlıycaz alışverişeee..yazarım gelişmelere devammm.. heyecan güzel heyecanlar yaa..mutluyum şükürr.. ben de arada sıkılıp bunalıyorum haliyle tek başımayım diye ama napalım şartlar böyleee :44: alyansımızı mecbur bir gün önce alcaz resmen anca gelcek Zaferim ama napakkk kaderr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?