Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Oh çok şükür canm değişsin tabiki dee üzmesinn hiçç inşallahh

He ya mecbur napalımm..
Çıkarıyorum canm ya her şeyle kendim ilgileniyorum ya çok da hoşuma gidiyor aslındaa ama Zaferimi arııyorum tabi yanımda bazen napimm..
Hehheh amann bakma adetlere geç halaya tey tey tey

şafaaak 14 Bolu....
2 hafta sonra bugün yanımda olcak inşallahh

Son düzenleme:
Atarsa 85 ! Canımı sıkarsa beş kardeşşş

Bu ara şafak sözleri benden sorulu bee heyt bee mükemmel miyim neyim :82::78:

Sevdiğimi canımı bugün askere gönderdim. Ama şafağı bilmiyorum kısa dönem olduğu için. Emin olunca bende düşmeye başlıcam.

Nasıl oluyor ilk günler kızlar. Biz uzaktayız birbirimize ama telefonda çok görüşürdük o beni çok etkilicek sanırım. (

Kız ne az kalmış şafağınız sizin Allahım Yarabbim yaa sizleri de uğurlucaz şaka gibii

ewt canm az kaldı bende sıyırmaya az kaldım ama

asker yareni olarak soruyorum şafak atarsa anlamında biliyorum da annene verdiği mesajı çakamadm amaa çaktıık artk93/1 topicikinde sormuşun canm ben burda cewapliyim 92/4 tertibim sen ??

hoşgelgin aramıza bu ara hep kısa dönemler geliyo bizim topi,ce ...ilk günler çok sancılı oluyo malesef yokluna alışmak zaman alıyo biraz ki ben hergün görüşen biri olarak çok zor oldu allahtan ewde diildim dershane dersler derken kafamı dagttım ama çook sıkıntı ama gün geçtikce rahatlıyosun sesini duydukça sıkıntın hafiflemeye başlıyo seninde öle olcak merak etme nereye gitti askerin??

Öncelikle hoş geldin aramıza
kısa dönem olması dolayısı ile şanslı gruptasın sen İsim nedir nerelisinn??
Askerin nereye gitti şimdi ustalığı da belli sanırım sizinn
İlk günler zor oluyo gerçekten çok zor nefes alamıyo gibi hissediyosun kendini ama siz zaten uzak şehirlerdeymişsiniz telefon olayına takılma pek arayamıyolar ilk zaman eğitim alışma evresi falan zor onlar içinde...Zamanla düzene girer herşey bu birazda bulunduğu yer ve ortamdan dolayı değişiklik gösteriyo bazı yerler çok rahat oluyo bazılarıysa çoook sıkı..Kendini sıkma içinden ağlamak geliyosa ağla çığlık atmak gerekiyosa çığlık at bu herkesin başına gelen ve yaşaması gereken bişey 6 ay sabır.

Şimdiden hayırlı teskereler diliyorum Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın askerini şuan için en öenmlisi bu..

asker yareni olarak soruyorum şafak atarsa anlamında biliyorum da annene verdiği mesajı çakamadm amaa çaktıık artk93/1 topicikinde sormuşun canm ben burda cewapliyim 92/4 tertibim sen ??

Anneme mesajı ''alcam kızını az kaldı'' anlamında yani hem düğün şafağımız azalıyor canım 93/1 tertibim canım bende bi alt devren yani

Maşallah maşallah bebişimm aferin eniştemize üzmüyor seni artık zaman daraldı ya tabi evlilik yaklaşıyor daha da bi anlıyo kıymetinii amann nazar değmesin hep böyle çok çok mutlu olun inşallahh

Bende herşey aynı yavrum şafak saymaya devamm
izinleri sildim amaa bakalım ani bir kararla gelirse tekrar eklemek zor olacaakk:26:

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

6 Kasım 2013

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...77 begushh...

...85 zeynepesin...

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...156 seros08...

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...278 KUB88...

...280 Kanaryam35...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...kskada 13 : BİTLİS'E SELAM YOLA DEVAM ...

...ED2006 23 : ELAZIĞ'A SELAM YOLA DEVAM ...

...destinyeda 56 : SİİRT'E SELAM YOLA DEVAM ...

...asi_genc 57 : SİNOP'A SELAM YOLA DEVAM ...

Son düzenleme:
galıba sanırsam 23 olması lazım eşim 30 kasım cumartesi öglen gıbı yanımda olacak cunku hiloşşş

tıcker dede 24 yazıyor nıye oyle ya benım mı yanlışım var acep 30 kasım teskere tarıhı ama 2 saatlık mesafe oldugu için 30 kasımda yanımda olacak

galıba sanırsam 23 olması lazım eşim 30 kasım cumartesi öglen gıbı yanımda olacak cunku hiloşşş

ozamn benmde 12 canm çnkü 19u öğlen yanımda olcak nasipse teldeki şafaksayarda 12 ama burda 13 gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…