büşra gözün aydın canım, doğumdan sonra hiç göremedim seni, kutlayamadım daAllah analı babalı büyütsün, adıyla yaşasın, maşallah ömercine, adı da pek bi güzelmiş Hz. Ömer gibi adaletli olur inşallah kilosu iyiymiş, şimdi aldı mı verdi mi? geçmiş olsun çokçana... ilk zamanlar hayata adapte olmaya çalışıyorlar ya sıkıntılı olur; ama zamanla her şey yoluna girer. eşin de gelince çok daha rahat edersiniz
bebişim çok sevindimhayırlı olsun, inşallah mesai arkadaşların ve ortamın da şartları kadar iyi olur
Kızlarr iş oldu :) allah herkesin gönlüne göre versin bekleyenlere bir an önce :) perşmbe iş başı yapıyorm inş
Aaaaaaaben yeni gördüm yaaa Hesna abla sennn hamilesinnnn
:119::119::119::118::118:
Allah sağlıklı bir doğum ve bebiş versn inşşallahhhÇok sevindm yaa ne güzelll
Ayyyyyy ablaam çok sevindimBüşra'dan sonra topiğimiz bi minik daha görecek desene
Rabbim analı, babalı büyütsün inşallah, maşallah
Bende dün yolladım askeri kışlasına, mehtap bitti şafak saymaya devam
Canlarimm nasilsiniz?bayaadir yazamadim inanin cocuk olunca hic birseye vakit bulamiyorum bide ilk günler cok zor gecti sarilik fln oldu pasam hep hastanedeydik tabii babamizda yanimizda yoktu daha bir zordu hersey aslinda 3200gr dogdu yavrum ama coook kücüktü anca toparladi kendini teyzeleritabii kocacimin yaninada gidemedim o babalik iznini kullandi geri gitti hayirlisi böyleymis ne yapalim..
Sizler nasilsiniz cok özledim sizii kizlaar askerlikte düstü benim safak 107 cooook sükürr azaldi bayaa safaklar..
Hepinizii cok öpüyorum artik burda olmaya caliscam cok iyi bakin kendinize buarada teyzeleri oglumun adi ömerömerimin resmini ekliyecegim bi ara
Kızlarr iş oldu :) allah herkesin gönlüne göre versin bekleyenlere bir an önce :) perşmbe iş başı yapıyorm inş
Teşekkür ederim Hilalcim, geç öğrendim ben de ama güzel oldu çok mutluyum, amin inşallah her şey yolunda gider artık darısı sırasıyla sizlerin başına
Geçen buradan yazmıştım sana görmedin sanırım, hayırlı olsun nişanlanıyorsun diye, bak sen de muradına eriyorsun zamanla ve sırasıyla her şey yoluna girecek ne güzel, allahım gönlüne göre versin
Teşekkürler tatlım, amin inşallah, sizlerin de güzel haberlerine sevineceğiz birlikte
Mehtap da yapılmış ne güzel, şafağın bitmesine de az kalmış, dert etme bak çabuk geçecek görürsün....
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün tatlım, ne de güzel ismi varmış adıyla uzun ömür yaşasın inşallah, benimki için de şimdiden erkek demeye başladı öğrenen ama bakalım
Allah sabır versin, evliyken ben de saydım şafak ama hamileyken hele de bebek varken eminim daha zordur ama en azından oyalanırsın bebeğinle
Sana da gözün aydın diyeyim canım ya geçen konuştuk ya bak oldu işte gördün mü, inşallah memnun kalacağın rahat edeceğin bir iş olur hayırlı olsun tekrar
Kızçelerim güzel haberlerle geldim dün öğrendim ki hamileyiiiiiim
Sizlere de haber vereyim dedim, sizler nasılsınız canlarım?
Canlarimm nasilsiniz?bayaadir yazamadim inanin cocuk olunca hic birseye vakit bulamiyorum bide ilk günler cok zor gecti sarilik fln oldu pasam hep hastanedeydik tabii babamizda yanimizda yoktu daha bir zordu hersey aslinda 3200gr dogdu yavrum ama coook kücüktü anca toparladi kendini teyzeleritabii kocacimin yaninada gidemedim o babalik iznini kullandi geri gitti hayirlisi böyleymis ne yapalim..
Sizler nasilsiniz cok özledim sizii kizlaar askerlikte düstü benim safak 107 cooook sükürr azaldi bayaa safaklar..
Hepinizii cok öpüyorum artik burda olmaya caliscam cok iyi bakin kendinize buarada teyzeleri oglumun adi ömerömerimin resmini ekliyecegim bi ara
Hesna ablacımm çok çok çok sevindimAllah'ım sağ salim kucağınıza verir inşallah
biz tanışamadık sanırım canım ama görünce dayanamadım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün
şafağında az kalmış babanızda geldimi tamamdır
bu arada ÖMER ismi benim için çok çok farklısevdiceğimin ismi ömer bebeği daha bi merak ettim
edacımmmmmmm çok sevindim güzelim benim Allah gönlüne göre verdi hayırlı olsun
inş iş ortamıda çok iyi olur ve her şey yoluna girer bir bir
Kamilecim sağol tatlım evet istediğim oldu umarım hayırlısıdır :) 20 dk da eve döndüm bugun hahabaya yakın yol buldum bide :))
ayy çok çok canım ya istanbul gibi bir yerde 20 dk ne demek
Kamile yarınnn şafak ne atlet ne don sadece on heee
begümmmmm güldürdün kız sen beni
hiç aklıma gelmiyodu benim
bu arada Balıkesir'i de çok severim bende anlamı büyük ,,dokuz olsun o zaman da şafak 9 haftaya yokuz
ayy çok çok canım ya istanbul gibi bir yerde 20 dk ne demek
Begüüüü bebeğim napıyosun yahuu özlediiimm
bu arada Balıkesir'i de çok severim bende anlamı büyük ,,dokuz olsun o zaman da şafak 9 haftaya yokuz
iyimmm canım sen nasılsın bnde özledim yanapıosun nasıl gidio her şey yolunda mı seroşcum
öyle mi canım memleketin falan mı?
bak onu biliyodum
bir de 7, 6 yı biliyorum
Çok şükür begüümüm yolunda işte şafak saymaya devam
Sen nasılsın asıl şafaklarınız süper oldu be ben demiştm size düşecek diyee heeyy
Senin canın sıkkın bi kaç gündüüürr farkediyorum ama denk gelemediğimiz için soramadımm bebeğim iyi misinn
hem üniversite hemde aşkın başladığı memleket
aman Allah iyilik versin canım...valla sen hep diodun da ben diyemiyodum düştü ama bende hiç heycan falan kalmadı tükenmişlik sendromu oldu heraldecanım sıkkın gibiydi özellikle haftasonu da gereken cevapları verdim rahatladm bide bu site beni cidden rahatlatıo ya yazmasamda okuyorum falan kendimi unutuyorum ...işten ayrıldımm bu arada 1 ay olcak kpss ye çalışmaya çalışıorm
Ben ilk günden umutluydum zaten
Anladım canım rahatlaman iyi olmuş sevindiiiimm
Niye kız çok az kaldı kauşmaya heyecaan doruk olmalı artııkk
İş konusunda da kendi fikrin bebişim ya zormuş şartları cidden daha hayırlıları çıkar karşına inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?