Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sağolll nilücüm inşşş amin

Aaaaaaa ben yeni gördüm yaaa Hesna abla sennn hamilesinnnn
:119::119::119::118::118:

Allah sağlıklı bir doğum ve bebiş versn inşşallahhh Çok sevindm yaa ne güzelll

Teşekkür ederim Hilalcim, geç öğrendim ben de ama güzel oldu çok mutluyum, amin inşallah her şey yolunda gider artık darısı sırasıyla sizlerin başına

Geçen buradan yazmıştım sana görmedin sanırım, hayırlı olsun nişanlanıyorsun diye, bak sen de muradına eriyorsun zamanla ve sırasıyla her şey yoluna girecek ne güzel, allahım gönlüne göre versin

Teşekkürler tatlım, amin inşallah, sizlerin de güzel haberlerine sevineceğiz birlikte

Mehtap da yapılmış ne güzel, şafağın bitmesine de az kalmış, dert etme bak çabuk geçecek görürsün....

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün tatlım, ne de güzel ismi varmış adıyla uzun ömür yaşasın inşallah, benimki için de şimdiden erkek demeye başladı öğrenen ama bakalım

Allah sabır versin, evliyken ben de saydım şafak ama hamileyken hele de bebek varken eminim daha zordur ama en azından oyalanırsın bebeğinle

Kızlarr iş oldu :) allah herkesin gönlüne göre versin bekleyenlere bir an önce :) perşmbe iş başı yapıyorm inş

Sana da gözün aydın diyeyim canım ya geçen konuştuk ya bak oldu işte gördün mü, inşallah memnun kalacağın rahat edeceğin bir iş olur hayırlı olsun tekrar

Kızlarr iş oldu :) allah herkesin gönlüne göre versin bekleyenlere bir an önce :) perşmbe iş başı yapıyorm inş

Canm yA ne guzel hayirli ugurlu olsn ne guzel haberler var basligimizda bu ara nazar degmesinn... Allah hayirli etsn canm benm haberleri akitirsinn :))

Hesna ablacim ya guzel olmaz mi super bir duygudur eminim ne guzelll.. insallah zamani gelince tabi ki ben de cok isterm bebislerr :)))

Sagol ablacim gormemisim yaa yogun bi telas da var bu ara arada kopabiliyorm :)) cok tesekkur ederm evet sabrettik sonuclari goruyorz yavas yavas inşallah her sey sirayla olur guzelcee... :**

Hesna ablacım begümcüm hilalcim ve tekrar nilücüm cok sağolun inş hayırlısı olur benim için :)

Kızçelerim güzel haberlerle geldim dün öğrendim ki hamileyiiiiiim

Sizlere de haber vereyim dedim, sizler nasılsınız canlarım?

Hesna ablacımm çok çok çok sevindim Allah'ım sağ salim kucağınıza verir inşallah

biz tanışamadık sanırım canım ama görünce dayanamadım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün
şafağında az kalmış babanızda geldimi tamamdır
bu arada ÖMER ismi benim için çok çok farklı sevdiceğimin ismi ömer bebeği daha bi merak ettim

edacımmmmmmm çok sevindim güzelim benim Allah gönlüne göre verdi hayırlı olsun
inş iş ortamıda çok iyi olur ve her şey yoluna girer bir bir

Kamilecim sağol tatlım evet istediğim oldu umarım hayırlısıdır :) 20 dk da eve döndüm bugun haha baya yakın yol buldum bide :))

Canımmm Allah analı babalı büyütsün kilosu aslında iyi maşallah daha da toparlar zamanla ,,Senin şafakta düştü bak inşallah su gibi geçer kalan zamandaaa kokla bebişiii benim içinde

iyimmm canım sen nasılsın bnde özledim ya napıosun nasıl gidio her şey yolunda mı seroşcum

Çok şükür begüümüm yolunda işte şafak saymaya devam
Sen nasılsın asıl şafaklarınız süper oldu be ben demiştm size düşecek diyee heeyy

Senin canın sıkkın bi kaç gündüüürr farkediyorum ama denk gelemediğimiz için soramadımm bebeğim iyi misinn

öyle mi canım memleketin falan mı?
bak onu biliyodum
bir de 7, 6 yı biliyorum

hem üniversite hemde aşkın başladığı memleket

aman Allah iyilik versin canım...valla sen hep diodun da ben diyemiyodum düştü ama bende hiç heycan falan kalmadı tükenmişlik sendromu oldu heralde canım sıkkın gibiydi özellikle haftasonu da gereken cevapları verdim rahatladm bide bu site beni cidden rahatlatıo ya yazmasamda okuyorum falan kendimi unutuyorum ...işten ayrıldımm bu arada 1 ay olcak kpss ye çalışmaya çalışıorm

Ben ilk günden umutluydum zaten

Anladım canım rahatlaman iyi olmuş sevindiiiimm
Niye kız çok az kaldı kauşmaya heyecaan doruk olmalı artııkk
İş konusunda da kendi fikrin bebişim ya zormuş şartları cidden daha hayırlıları çıkar karşına inşallahh

Valla bende kendime anlam veremiyorum ama heycanım hiç yook belki son zamanlarda olur ya yolun uzaklığı çok sarstı daha bu saatlerde gelemiodm eve her gün her gün olcak iş değildi yani napalım öyle kısmet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…