Valla bende kendime anlam veremiyorum ama heycanım hiç yook belki son zamanlarda olurya yolun uzaklığı çok sarstı daha bu saatlerde gelemiodm eve her gün her gün olcak iş değildi yani napalım öyle kısmet...
Bittiğine inanamıyo olabilirmisin o son günler gelsin de sorucam ben sana heyecanı canımBen bile heyecanlıyım bee daha kaç gün var yani
bak o olabilir cidden son günler kesin olursa şimdi çok relaxım
Az kaldı begü çok az
Hesna ablacim ya guzel olmaz mi super bir duygudur eminim ne guzelll.. insallah zamani gelince tabi ki ben de cok isterm bebislerr :)))
Sagol ablacim gormemisim yaa yogun bi telas da var bu ara arada kopabiliyorm :)) cok tesekkur ederm evet sabrettik sonuclari goruyorz yavas yavas inşallah her sey sirayla olur guzelcee... :**
Hesna ablacım begümcüm hilalcim ve tekrar nilücüm cok sağolun inş hayırlısı olur benim için :)
Hesna ablacımm çok çok çok sevindimAllah'ım sağ salim kucağınıza verir inşallah
sizin şafaklarda çok güzel oldu valla askerin nasıl rahat mı ?
He ya birden buralara gelmek çok iyi geldi valla
İç güveysinden hallice işte canım rahat ama eskiye göre şu üst devreler bi gitse çok rahat olucak inş ama daha 2 ay var
bide aralık ortasında denetimleri varmış şuan çok sıkı çalışmadalar
Anladım canımm inşallah daha rahat eder ,o denetim zamanları cidden nefes alamıolar Allah yardım etsin...ben şimdilik çıkıyorum canımmm çoook öptümmm seniii
Teşekkür ederim canım, tabii ki sizler de yaşayacaksınız böylesi güzel duyguları, her şey yolunda olsun da
Nişan bu hatasonuydu sanırım, ne heyecan vardır şimdi sende, bugünlerini iyi değerlendir, doyasıya yaşa canım, ben hiç doğru düzgün yaşayamadığım için içimde kaldı, sonradan keşke dememek için, her şeyi gönlüne göre yaşa... Hayırlı olsun tekrar...
Rica ederiz tatlım, hayırlısı olsun inşallah
Teşekkür ederim canım benim amin inşallah....
Teşekkür ederim canım, tabii ki sizler de yaşayacaksınız böylesi güzel duyguları, her şey yolunda olsun da
Nişan bu hatasonuydu sanırım, ne heyecan vardır şimdi sende, bugünlerini iyi değerlendir, doyasıya yaşa canım, ben hiç doğru düzgün yaşayamadığım için içimde kaldı, sonradan keşke dememek için, her şeyi gönlüne göre yaşa... Hayırlı olsun tekrar...
Amin inşallah Hesna ablacım tabii öncelikle her şey yolunda gitsin de inşallahhbebecikler gelsin sona da
Nişan cumartesi evettt..içten içe heyecan coşku var ama son hafta bir sakinlik bürüyor beni askerimi beklerken de böyle olmuştuİnan ben de hiç bir şey içimde kalmasın diye uğraşıyorum umarım her şey istediğimiz gibi olurr..
hem üniversite hemde aşkın başladığı memleket
aman Allah iyilik versin canım...valla sen hep diodun da ben diyemiyodum düştü ama bende hiç heycan falan kalmadı tükenmişlik sendromu oldu heraldecanım sıkkın gibiydi özellikle haftasonu da gereken cevapları verdim rahatladm bide bu site beni cidden rahatlatıo ya yazmasamda okuyorum falan kendimi unutuyorum ...işten ayrıldımm bu arada 1 ay olcak kpss ye çalışmaya çalışıorm
​Kızz Hiloş bizim Ebru ve Nilay a ne olduuu ???
Günaydın öncelikle Seroşumm.. valla Bilay kayıplara karıştı hesabı falan puff anlamadım ben dee...:26:
Ama Ebruşla telden görüşüyoruz, İbo görmüş hesabını eskiden yazdıklarını falan giremiyormuş artık ama takip ediyorum dedi
Günaydın canımcıımm ikimizde erkencilerdenizz
Gitti bizim kızlar desene ah ah :44:
Neyse Ebruş mutluysa sorun yok selamlarımı ilet ona
:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:
13 Kasım 2013
PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...106 busra00...
...156 seros08...
...160 exelanss...
100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...271 KUB88...
...273 Kanaryam35...
:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:
TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ
POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR
...kskada 06 : ANKARA'YA SELAM YOLA DEVAM... (Fatoş 3 gün benim şehirlerimdesin )
...kmleomer 10 : BALIKESİR'E SELAM YOLA DEVAM...
...ED2006 16 : BURSA'YA SELAM YOLA DEVAM...
...destinyeda 49 : MUŞ'A SELAM YOLA DEVAM...
...asi_genc 50 : NEVŞEHİR'E SELAM YOLA DEVAM...
...ilithya 58 : SİVAS'A SELAM YOLA DEVAM...
...hepsenhep 70 : KARAMAN'A SELAM YOLA DEVAM...
...zeynepesin 78 : KARABÜK'E SELAM YOLA DEVAM...
...pekmez_akilli 80 : OSMANİYE'YE SELAM YOLA DEVAM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?