- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
ne güsel şehirlerin var canmm şafağın son günleri
şartlar çok iyiymiş kuzum, inşallah alırlar inşallah
seni göreceği için telaşlı değildir yavrum yanıp tutuşuyordurgelir gelmez iş bulur inşallah da sonraki aşamalar tıkır tıkır işler çok sevindim daha kolay görüşecek olmanıza, ne güzel bi gelişme benim de son şansım canım, bu yıl da olmazsa özelde ne olursa olsun çalışmaya başlamam gerek mehmet'e kalsa kipa'ya aldıracak; ama ben yapamam
Aynen cicimm kendi şafaklarımda da böylee sevinmiştimm.. Antalyaaa..Ankaraa..Amasyaaa...
Süper şafağın var kızımmm
inşallah canm bakalım kısmetmizde ne varsa
kipada napcan canm idari bölüm mü
saol canm ya bitiyo şükür
Kızlarr iş oldu :) allah herkesin gönlüne göre versin bekleyenlere bir an önce :) perşmbe iş başı yapıyorm inş
Teşekkürler tatlım, amin inşallah, sizlerin de güzel haberlerine sevineceğiz birlikte
Mehtap da yapılmış ne güzel, şafağın bitmesine de az kalmış, dert etme bak çabuk geçecek görürsün....
Senin kız isteme nişan başlıklarını da bekliyoruz sabırsızlıklaaa
inşallah canm bi işe girsinde yakındır bana kalsa işe girmeden en azndan bi tanışma olsa ama babamı ikna etmek lazm
inşallah canm bakalım kısmetmizde ne varsa
kipada napcan canm idari bölüm mü
saol canm ya bitiyo şükür
Sağol esincim m :)Edoşşşş hayırlı, uğurlu olsun canımmBekledin bekledin muradına erdin hee
Amiin inşallah ablacımBebiş haberine gerçekten çok sevindim ya Bebek diyince akan sular durur
Bitsin artık ablam bitsinde kurtulak artık ya çeyizler odayı doldurmaya başladı, artık yuvaya gitsin
Olur hepsi yavrucumn ama bence de ise girmesini beklemeyin tanisma icin ya.. bak biz de oyle yaptik kiz istemeye geldikelrinde de girdigi isten cikmisti hatta ama nasilsa bir ise girecekti yani babam sadece is duzeni kurulmadan evlilik yok dedi ama nisana razi oldular.. simdi bak hem Zaferimin isi var hem de nisanlaniyoruz inşallah :))
Bu surecte senin tavrin cok onemli canim yeri gelcek herkes ustune gelecek ama sevginize inandir her seyden once herkesi) cok da abartmadan tabi her seye alinir oluyorlar o donemde yahu :)))
yok be canım keşke öyle olsadaha kendisi de o kadar yükselemedi ki
annem razı da babamı ikna etcez artık bn babamla konuşamam ya böle şeyleri anneme bastırcam artık babam zaten nişann fslsn olncs çok uzamasın artık demiş tayin işide var zaten bide onurun kardeşi şubatta askere gitcek onun iznine getirmemz lazm dedi nasıl olcak bilmiyom ya şubata kadar nikah olmaz herhal ee kardeşi de hmen izne gelmez kaç ay beklicez ozaman
maşşallah canm herşey yoluna giriyo sizinde ne güsel ağzınızın tadı bozulmasın hiç
Teşekkür ederim tatlım, sağolasın, senin de kocacın geliyormuş ne kadar az kalmış yaa maşallah... Artık siz de kavuşacaksınız ohhh ne mutlu
evli olmanın avantajı işteeeilk gün baş başa mı olacaksınız canım, ailesine falan gidecek misiniz?
Canlarimm nasilsiniz?bayaadir yazamadim inanin cocuk olunca hic birseye vakit bulamiyorum bide ilk günler cok zor gecti sarilik fln oldu pasam hep hastanedeydik tabii babamizda yanimizda yoktu daha bir zordu hersey aslinda 3200gr dogdu yavrum ama coook kücüktü anca toparladi kendini teyzeleritabii kocacimin yaninada gidemedim o babalik iznini kullandi geri gitti hayirlisi böyleymis ne yapalim..
Sizler nasilsiniz cok özledim sizii kizlaar askerlikte düstü benim safak 107 cooook sükürr azaldi bayaa safaklar..
Hepinizii cok öpüyorum artik burda olmaya caliscam cok iyi bakin kendinize buarada teyzeleri oglumun adi ömerömerimin resmini ekliyecegim bi ara
şafak 69 Bayburt'a selam Yola devam
Ohoo annen razıysa süper olur benceee bu işşşbaban da nişana razıymış e daha ne olsunn..tayin bilmem ne her şeyi beklemeye kalkmayın o iş uzar tatlım, nişanı bir an önce yaparsınz gerisi zamanla oturur zatenn su akar yolunu bulurr
Bizim de çok şükür canımmm bak zamanla neler oldu işte, ne zorluklar çektik zamanında, pes etmeye bile kalktık ama yola geldik şüküre işler de yoluna giriyo daha ne olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?