Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

olsun canım olsun tabii kendini de süsle kuzum, en çok kendini süsle

kasa falansa gene iyidir belki canm siz daha iyi bilirsinz ama reyon çok yorucu ya çok yıpranırsın ne güselde mesleğin var inşallah olur şu kpss ya

atanmam lazım canım atanamasam da öğretmenlikten başka bir şey yapamam sanırım neyse bunlar sıkıcı şeyler konuşmayalım en iyisi, sen şafağından haber ver fatooooş depüklemeyi özledim vallahi

son günlerde bu şiire takmış durumdayım, ne de güzel okuyor

[video=youtube;pe4ClrfAI0U]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pe4ClrfAI0U[/video]

Eveett kızlarr heyecan dorukta nişanlıcım gece yola çıkıyor sabah yanımda inşallahhh.. Allahım burda sabırla asker yolu bekleyen hepinize bu güzel heyecanları nasip eder inşallahh Amin deyinn

Kızlarrr cidden heyecanlanmaya başladım artıkkk nasıl geçtini de anlamıcaz kesn he

Ne tatlı heyecanlar demi bunlar :)

Hadi Allah kavuştursun hiloş ..

Ne yaptın kıyafeti,nişandan resimleri istiyorum hıııı

Ne tatlı heyecanlar demi bunlar :)

Hadi Allah kavuştursun hiloş ..

Ne yaptın kıyafeti,nişandan resimleri istiyorum hıııı

Aynen öyle canım yaa..çok tatlı sağol aminnn kavuşak bi artıkk..

Kız paylaştım ya ben kıyafetlerimi görmedin mi kii :44:

Tabi paylaşırım sonra gene

aminnnnnnn canm amin eniştede de ne heyecan vardır he evet canm ya o kadar hazırlık falan yapılıo heyecan stres 2 3 saat hoppidik hoppidik yapıyon ana bi bakmışın nişanlın olmuş sabaha günaydın bitanecik nişanlım msajıyla uyanıonn hehe süper
canım çekti he ooh çok rahatlıcanız gbime geliyo ondan sonra canm bilmiyom nişanlılık dönemi nasıl ama haydi bakalım haberlerini bekliyoz foto faln artık zaten atarsın yarında yüzüklerinizi hallettn mi tamamdır

Ayyy o da çok heyecanlı dün gene burnum akıyo boğazım acıyo diyordu korktum gene aynı olcak 3. artık buu neyse ki iyi bugünn hep strestenn..

Ayy ne güzel anlattın kızz FAtoşşş benm de canım çekti senin de az kaldı sabret kız

İnşallah cicim yaa bana da öyle geliyor rahatlıcaz inşallah ama gece de çıkacaz ya baya eğlence olcak, sabahtan fotoydu şeydi bütün gün sürcek haliyle gene daha iyi 2 3 saatten

Sağol canımmm..

Bunların karışımı bir şey arkada da bir örgü olcak..ben örgüsüz pek saç yaptırmamm

Eki Görüntüle 861328 Eki Görüntüle 861329

Hiloşşşşş sende gittin artık elden evde artık misafirsin
Her şey çok güzel gidiyo sakın bizi nişan fotoğraflarından mahrum etmeeee

Hiloşşşşş sende gittin artık elden evde artık misafirsin
Her şey çok güzel gidiyo sakın bizi nişan fotoğraflarından mahrum etmeeee

Öyle Begüşüm yaa çok farklı duygular içindeymmm anammm

Hiç yapar mıyım paylaşırımm tabi kii hem her şeyiyle fikir olur size dee hem de ortak oursunz gene benm duygularıma sevincimee

Öyle Begüşüm yaa çok farklı duygular içindeymmm anammm

Hiç yapar mıyım paylaşırımm tabi kii hem her şeyiyle fikir olur size dee hem de ortak oursunz gene benm duygularıma sevincimee

En özel günlerden inşallllahhh çok eğlenirsiniz çoook güzel geçer ,,evet evet çok güzel fikirler oluyo...Zafere Aldığın ayakkabılar da çok şıklar iyi günlerde giysinn

En özel günlerden inşallllahhh çok eğlenirsiniz çoook güzel geçer ,,evet evet çok güzel fikirler oluyo...Zafere Aldığın ayakkabılar da çok şıklar iyi günlerde giysinn

İnşallahh Begüşüm aminn çok sağollll
Özenerek yapıyorum her şeyi ya güzel duygular ciddenn.. ayakkabıları da bugn Kartal'a gitmiştim dönüşte Bahariye'ye uğradım Kadıköy'de o arada hallettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…