Ahhh ahhh Bayburt u gördm direk gözlerim acıldı bendende slm olsun Bayburt a
BU KADAR OLSUN CANIMMM BİLMIYORUM TATLIM AMA EVIMIZDE BIRAZ VAKIT GECIRIRIZ AKŞAMA DOĞRU CIKARSAK CIKARIZ AİLESİNE VE AİLEME FALAN AMA KESİN OLARAK BILMIYORUM AMA ONLAR BIZDE BEKLEMESINLER EŞİMİDE BİZ GIDERIZ CUNKU SÜSLICEM EVIMI MASALAR SÜPRIZLER HEDIYELER FALAN İNŞALLAH
kasa falansa gene iyidir belki canm siz daha iyi bilirsinz ama reyon çok yorucu ya çok yıpranırsın ne güselde mesleğin var inşallah olur şu kpss ya
Eveett kızlarr heyecan doruktanişanlıcım gece yola çıkıyor sabah yanımda inşallahhh.. Allahım burda sabırla asker yolu bekleyen hepinize bu güzel heyecanları nasip eder inşallahh Amin deyinn
Kızlarrr cidden heyecanlanmaya başladım artıkkknasıl geçtini de anlamıcaz kesn he
Ne tatlı heyecanlar demi bunlar :)
Hadi Allah kavuştursun hiloş ..
Ne yaptın kıyafeti,nişandan resimleri istiyorum hıııı
Aynen öyle canım yaa..çok tatlısağol aminnn kavuşak bi artıkk..
Kız paylaştım ya ben kıyafetlerimi görmedin mi kii :44:
Tabi paylaşırım sonra gene
Yok ya görmedim haniler
Eveett kızlarr heyecan doruktanişanlıcım gece yola çıkıyor sabah yanımda inşallahhh.. Allahım burda sabırla asker yolu bekleyen hepinize bu güzel heyecanları nasip eder inşallahh Amin deyinn
Kızlarrr cidden heyecanlanmaya başladım artıkkknasıl geçtini de anlamıcaz kesn he
Sağol canımmm..
Bunların karışımı bir şeyarkada da bir örgü olcak..ben örgüsüz pek saç yaptırmamm
Eki Görüntüle 861328 Eki Görüntüle 861329
aminnnnnnn canm amin eniştede de ne heyecan vardır he evet canm ya o kadar hazırlık falan yapılıo heyecan stres 2 3 saat hoppidik hoppidik yapıyon ana bi bakmışın nişanlın olmuş sabaha günaydın bitanecik nişanlım msajıyla uyanıonn hehe süper
canım çekti heooh çok rahatlıcanız gbime geliyo ondan sonra canm bilmiyom nişanlılık dönemi nasıl ama haydi bakalım haberlerini bekliyoz foto faln artık zaten atarsın yarında yüzüklerinizi hallettn mi tamamdır
Sağol canımmm..
Bunların karışımı bir şeyarkada da bir örgü olcak..ben örgüsüz pek saç yaptırmamm
Eki Görüntüle 861328 Eki Görüntüle 861329
Bence açık kalın maşada yaptırsan çokta şık olursun...
Hiloşşşşş sende gittin artık elden evde artık misafirsin
Her şey çok güzel gidiyo sakın bizi nişan fotoğraflarından mahrum etmeeee
Öyle Begüşüm yaa çok farklı duygular içindeymmm anammm
Hiç yapar mıyım paylaşırımm tabi kii hem her şeyiyle fikir olur size dee hem de ortak oursunz gene benm duygularıma sevincimee
En özel günlerden inşallllahhh çok eğlenirsiniz çoook güzel geçer ,,evet evet çok güzel fikirler oluyo...Zafere Aldığın ayakkabılar da çok şıklar iyi günlerde giysinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?