Ayyy o da çok heyecanlı dün gene burnum akıyo boğazım acıyo diyordu korktum gene aynı olcak 3. artık buuneyse ki iyi bugünn hep strestenn..
Ayy ne güzel anlattın kızz FAtoşşş benm de canım çektisenin de az kaldı sabret kız
İnşallah cicim yaa bana da öyle geliyor rahatlıcaz inşallah ama gece de çıkacaz ya baya eğlence olcak, sabahtan fotoydu şeydi bütün gün sürcek haliyle gene daha iyi 2 3 saatten
anaam eniştede strese gelemiyo herhal he hastalanıveriyo:26:geçmiş olsun canm
sabrediyom canm 5.5 senedir sabır nedir öğrendm artık olsun yani bişeyler tak etti
gece çıkmanız iyi fikir canm zaten evde zaferle rahat olamıcanız milletn gözü üstünüzde dışarda gençler ortam güsel olur ohhh sabahlar olmasın
Hesna abla neler duydum beeeenn
Hayırlı uğurlu olsun inşAllah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok çok çok tebrikler çok sevindim senin adına
Ay ben yeni anlıyorummm hesna abla hamile misinnnnnnn maşallahh yasağsalim kucağına almak nasip olsn inşşş
Amin inşallah Hesna ablacım tabii öncelikle her şey yolunda gitsin de inşallahhbebecikler gelsin sona da
Nişan cumartesi evettt..içten içe heyecan coşku var ama son hafta bir sakinlik bürüyor beni askerimi beklerken de böyle olmuştuİnan ben de hiç bir şey içimde kalmasın diye uğraşıyorum umarım her şey istediğimiz gibi olurr..
Amiin inşallah ablacımBebiş haberine gerçekten çok sevindim ya Bebek diyince akan sular durur
Bitsin artık ablam bitsinde kurtulak artık ya çeyizler odayı doldurmaya başladı, artık yuvaya gitsin
kAVUŞACAGIZ ALLAH IN İZNİYLE HESNA ABLACIM ALLAH IM O GUNLERIDE COK CABUK GOSTERSIN İNŞALLAH
Eveett kızlarr heyecan doruktanişanlıcım gece yola çıkıyor sabah yanımda inşallahhh.. Allahım burda sabırla asker yolu bekleyen hepinize bu güzel heyecanları nasip eder inşallahh Amin deyinn
Kızlarrr cidden heyecanlanmaya başladım artıkkknasıl geçtini de anlamıcaz kesn he
Ben pek açık saçı sevmiyorum canm özel günlerde yaa.. gene kalın maşa olcak ama hafif toplancak yanimaşa açık bana yakışmıyo nedensee düz daha iyi oluyorum
Vuslat'a 355 çok özleniyorsun paşamm .. Bu arada herkese merhaba ben de yeni katıldım :) Allah bütün yarenlere sabır versin çok zor çok
Amin canım, gelsin o güzel günler de sizlerin güzel haberlerini de alalım...
sabahlar olmasın hiloşşşşşSağol hesna abla teşekkurler
Hilooşşşşşşşş Son 1 günnn yıppi
canısı hoşbulduk ama onu oraya ben koymadım kendi çıktı yoksa zaten 355 gün kaldı daha yeni gitti nasıl düzeltilir hiçte bilmiyorumHoşgeldinnn
Senin şafakta bi yanlışlık varAskerlik 12 ay oldu canım ya haberin yok mu bilemedim :26: 365 den hesaplicaksn
Busummm oyy pasasıyla ne güzell.. Allah sağlık sıhhat versinnn...
Omerin de resmini bekliyoruzzz.. daha da toparlar annesi ay ne tatlıdır o şimdii..
aa şafak 107 ne güzell düştü tabi süper olduu..panoya ekleyelim yeni halini canm benm yaa
Evetttt
Heyecan dorukta diyecem de son zamanlar bana hep bir durağanlık geliyor çok sakinim ohh miss
büşra gözün aydın canım, doğumdan sonra hiç göremedim seni, kutlayamadım daAllah analı babalı büyütsün, adıyla yaşasın, maşallah ömercine, adı da pek bi güzelmiş Hz. Ömer gibi adaletli olur inşallah kilosu iyiymiş, şimdi aldı mı verdi mi? geçmiş olsun çokçana... ilk zamanlar hayata adapte olmaya çalışıyorlar ya sıkıntılı olur; ama zamanla her şey yoluna girer. eşin de gelince çok daha rahat edersiniz
bebişim çok sevindimhayırlı olsun, inşallah mesai arkadaşların ve ortamın da şartları kadar iyi olur
Teşekkür ederim Hilalcim, geç öğrendim ben de ama güzel oldu çok mutluyum, amin inşallah her şey yolunda gider artık darısı sırasıyla sizlerin başına
Geçen buradan yazmıştım sana görmedin sanırım, hayırlı olsun nişanlanıyorsun diye, bak sen de muradına eriyorsun zamanla ve sırasıyla her şey yoluna girecek ne güzel, allahım gönlüne göre versin
Teşekkürler tatlım, amin inşallah, sizlerin de güzel haberlerine sevineceğiz birlikte
Mehtap da yapılmış ne güzel, şafağın bitmesine de az kalmış, dert etme bak çabuk geçecek görürsün....
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün tatlım, ne de güzel ismi varmış adıyla uzun ömür yaşasın inşallah, benimki için de şimdiden erkek demeye başladı öğrenen ama bakalım
Allah sabır versin, evliyken ben de saydım şafak ama hamileyken hele de bebek varken eminim daha zordur ama en azından oyalanırsın bebeğinle
Sana da gözün aydın diyeyim canım ya geçen konuştuk ya bak oldu işte gördün mü, inşallah memnun kalacağın rahat edeceğin bir iş olur hayırlı olsun tekrar
Hesna ablacımm çok çok çok sevindimAllah'ım sağ salim kucağınıza verir inşallah
biz tanışamadık sanırım canım ama görünce dayanamadım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün
şafağında az kalmış babanızda geldimi tamamdır
bu arada ÖMER ismi benim için çok çok farklısevdiceğimin ismi ömer bebeği daha bi merak ettim
edacımmmmmmm çok sevindim güzelim benim Allah gönlüne göre verdi hayırlı olsun
inş iş ortamıda çok iyi olur ve her şey yoluna girer bir bir
Canımmm Allah analı babalı büyütsün kilosu aslında iyi maşallah daha da toparlar zamanla ,,Senin şafakta düştü bak inşallah su gibi geçer kalan zamandaaa kokla bebişiii benim içinde
Şafak 76 ığdırsevdiğim beni kalbine sığdıııırrr
sagol caniiimmm allah razi olsun evet giremedim ya cocuk olunca hic birseye zamanini ayiramiyorsun iste 2 aylik oldu bugün anca alistim zor oluyor basta bide babamizda yok ya yanimizda zor geciyor anliyacagin kuzum..oyy ömerimin ismini begenmene cok sevindim insaallah hz.ömer gibi olur zaten o yüzden adini ömer koyduk rabbim adiyla yasatsin insaallah..evet esim gelince rahat edicez insaallah bu aralar onu getirmek icin ugrasmalar basliyor biliyorsun vize fln derken bayaa ugrastiracak bizi iste yani kosustururyorum anlican..sen nasilsin kuzum insallah hersey yolundadir cok öpüyorum seni
Biz aşkın cennet haliyiz, TSK bile kıyamıyor.
Artık kavuşmamız için, torunlar imza topluyooorr
Atarsa 75 Ardahan !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?