Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anaam eniştede strese gelemiyo herhal he hastalanıveriyo:26:geçmiş olsun canm
sabrediyom canm 5.5 senedir sabır nedir öğrendm artık olsun yani bişeyler tak etti
gece çıkmanız iyi fikir canm zaten evde zaferle rahat olamıcanız milletn gözü üstünüzde dışarda gençler ortam güsel olur ohhh sabahlar olmasın

Tey tey tey teyyy neyse yarın başbaşa geçicek günümüzz gece de güzel olur inşallahh

Bnce de olmalı artık cicimmm olur da zaten hiç kafanı yorma duramaz askerin gelince artk

Hesna abla neler duydum beeeenn

Hayırlı uğurlu olsun inşAllah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok çok çok tebrikler çok sevindim senin adına

Amin kuzum teşekkür ederim.... Ben de sizden güzel güzel haberler bekliyorum hayırlısıyla...

Ay ben yeni anlıyorummm hesna abla hamile misinnnnnnn maşallahh ya sağsalim kucağına almak nasip olsn inşşş

Teşekkürler tatlım amin inşallah...

Sen epey uğraşıyorsun canım gördüğün kadarıyla Allahın izniyle hiç bir şey kalmaz içinde, Allah tamamına erdirsin inşallah...

İki güncük kaldı heyecan dorukta belli... Sende de sevdiceğinde de tatlı telaşeli duygular var, umarım her şey güzel olacak

Amiin inşallah ablacım Bebiş haberine gerçekten çok sevindim ya Bebek diyince akan sular durur
Bitsin artık ablam bitsinde kurtulak artık ya çeyizler odayı doldurmaya başladı, artık yuvaya gitsin

Sağol tatlım sevinmenize çok mutlu oldum

Elbette sizin de güzel haberlerinizi alacağız zaman bir şekilde geçiyor ve daha ne güzel haberlere gebe... Allahın izniyle şu askerliği bitirinde sonrası çorap söküğü gibi gelecek canım

kAVUŞACAGIZ ALLAH IN İZNİYLE HESNA ABLACIM ALLAH IM O GUNLERIDE COK CABUK GOSTERSIN İNŞALLAH

Amin canım, gelsin o güzel günler de sizlerin güzel haberlerini de alalım...

Nasılsınız kızlar bu arada dün gelemedim, pek iyi hissetmiyordum kendimi... Bugün iyiyim ama

AMİNNNNNN
ayy canım ya ne güzel duygular bunlar Allah'ım devamını getirir inş en kısa zamanda

Ben pek açık saçı sevmiyorum canm özel günlerde yaa.. gene kalın maşa olcak ama hafif toplancak yani maşa açık bana yakışmıyo nedensee düz daha iyi oluyorum

Birde senin yüz tipin , böyle hafif dağınık tarzdaki toplanmış saçlara daha yatkın. Sana herşey yakışır be hiloşum =)

Vuslat'a 355 çok özleniyorsun paşamm .. Bu arada herkese merhaba ben de yeni katıldım :) Allah bütün yarenlere sabır versin çok zor çok

Vuslat'a 355 çok özleniyorsun paşamm .. Bu arada herkese merhaba ben de yeni katıldım :) Allah bütün yarenlere sabır versin çok zor çok

Hoşgeldinnn
Senin şafakta bi yanlışlık var Askerlik 12 ay oldu canım ya haberin yok mu bilemedim :26: 365 den hesaplicaksn

amiin kuzumm benim cok sagol darisi sizlerin basina insaallah resim ekliycem hilalimm pasami görün tabii teyzelerisiniz canlarim...seninde yarin nisanin varmis nasil sevindimm nasil nasil nasil anlatatmam rabbim tamamina erdirsin insaallah canim benim cok güzel heycanlar bunlar tadini cikar zaferinle hep mutlu olursun insaallah cok öpüyorum gelismeleride bekliyorumm

sagol caniiimmm allah razi olsun evet giremedim ya cocuk olunca hic birseye zamanini ayiramiyorsun iste 2 aylik oldu bugün anca alistim zor oluyor basta bide babamizda yok ya yanimizda zor geciyor anliyacagin kuzum..oyy ömerimin ismini begenmene cok sevindim insaallah hz.ömer gibi olur zaten o yüzden adini ömer koyduk rabbim adiyla yasatsin insaallah..evet esim gelince rahat edicez insaallah bu aralar onu getirmek icin ugrasmalar basliyor biliyorsun vize fln derken bayaa ugrastiracak bizi iste yani kosustururyorum anlican..sen nasilsin kuzum insallah hersey yolundadir cok öpüyorum seni

cok sagol tatlim amin insaallah..ayyyy cok sevindim bi bebis daha mi geliyooo ooyy oyyy rabbim sagliklica kucagina almayi nasip etsin hayirli güzel kolay dogumlar nasip etsin.ben 1 gün boyunca hastanede yattim suyum geldi ama sancim fln hic yoktu suni sanci verdiler 24 saat sürdü anlican doguramadim bir türlü ama sanci geldikten sonra kendiliginden oldu hersey rabbim bir avazda dogurmani nasip etsin insaallah evet hamileykende coook zordu bebis varken dahada zoor inan hamileyken yine kendi kendimi idare ediyordum bi sekil ama bebek olunca insan esini cooooook ariyor annemgil yanimda ama geceleri cok zorlaniyordum esimi cok aradim cok bunaldigimda oldu ama yapacak biseyim yoktu canim sen cok sanslisin esin yaninda kiymetini bil inan cok sevindim adina ama hamileligin tadini cikar cook öpüyorum senide karnindaki minigide ayyyy kuzum ya minicik simdi o annesi

evet canim tanismamistik cook cok sagol rabbimde sizlerede nasip etsin insaallah..ayyy seninde bi ömerin var desene resimleri ekliyecegim canim görürsün benim ömerimide cok öpüyorum seni tatlim
Canımmm Allah analı babalı büyütsün kilosu aslında iyi maşallah daha da toparlar zamanla ,,Senin şafakta düştü bak inşallah su gibi geçer kalan zamandaaa kokla bebişiii benim içinde

amiinn tatlimm cok sagol evet kilosu iyi gibi duyuluyor ama inan cok ufakti suan toparladi ama teyzesi massaallah 5kiloyu gecti evet safaklar harika oldu pasam ugurlu geldi rabbim insaallah sagliklica kavusmamizi nasip eder askerlerimize tabiiki koklarimm kuzummm insaallah sizlerede nasip olur cok harika bir duygu öpüyorum senii

Şafak 76 ığdır sevdiğim beni kalbine sığdıııırrr

Biz aşkın cennet haliyiz, TSK bile kıyamıyor.
Artık kavuşmamız için, torunlar imza topluyooorr

Atarsa 75 Ardahan !

anam iki aylık olmuş bile sünnet olduğu, askere gittiği (bu kısmı pek isteyerek yazmadım aslında ) damat olduğu günleri de görürsünüz inşallah babası da yanınızda olunca, hiç sıkıntınız kalmıcak inşallah izne mi gelecek kocişin canım? bizde yolunda her şey çok şükür, ben de kpss çalışmaya başladım, bu kez de sınav şafağı sayıyorum

ŞAFAK 7 ANTALYA

Hilalcimmm benden selam olsun gelin gideceğin şehre

Ne güzel şehirsin sen yaa ilk fırsatta geliyoruz sevdiceğimle ANTALYA

Biz aşkın cennet haliyiz, TSK bile kıyamıyor.
Artık kavuşmamız için, torunlar imza topluyooorr

Atarsa 75 Ardahan !

esinim kız yerim seni ben de ilk zamanlar böyle sonuna bir şeyler uyduruyordum plakaların sonra çabuk sıkıldım zaten yarısında da gelivermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…