Eki Görüntüle 862549
ŞAFAK 7 ANTALYA
Hilalcimmm benden selam olsun gelin gideceğin şehre
Ne güzel şehirsin sen yaa ilk fırsatta geliyoruz sevdiceğimle ANTALYA
esinim kız yerim seniben de ilk zamanlar böyle sonuna bir şeyler uyduruyordum plakaların sonra çabuk sıkıldım zaten yarısında da gelivermişti
bizimde 4 yıl hasrete düştüğümüz yerEki Görüntüle 862752 Şafak 67 ,
Acemi birliğimiz ,hasretin ilk düştüğü yer ZONGULDAK'A selam ,Geri sayıma devam
şafaaaaaaaaaaak 3 Afyon....
Eki Görüntüle 862752 Şafak 67 ,
Acemi birliğimiz ,hasretin ilk düştüğü yer ZONGULDAK'A selam ,Geri sayıma devam
Maşallah maşallahh RAbbim nazarlardan korusuunnbitti fatoşum bittii şükürşler olsun şimdiden gözünaydıııınn
Begüşüüümm benim şehrimdesin bugün bana da yarine de selam olsunn
saol canmmm bitirdik valla salı günü yanımda olcak inşallah uçağa binmeden inanmam dio kapıdan çıkmakta yetmiyo hala daha nöbet tutturuyor
darısı senin başına canm çabucak geçsin sizinde inşallah
Heralde inanamaz yahu kolay mı 12 ay buuuuu
Ya şu nöbet olayı ne kadar can sıkıcı kalmş iki günü hala iş git döv hepsiniiii son gece bile tutturuyolarmış bizimkileredeee
Amin canım amiiiiinn 2014 ü bi görseek geriisi su gibi gececek inşAllah
kızlar hep bunu düşünüyorum neden hep incecik , güzel kalmak için neden hep biz çaba harıcıyoruz
cok sagol tatlim amin insaallah..ayyyy cok sevindim bi bebis daha mi geliyooo ooyy oyyy rabbim sagliklica kucagina almayi nasip etsin hayirli güzel kolay dogumlar nasip etsin.ben 1 gün boyunca hastanede yattim suyum geldi ama sancim fln hic yoktu suni sanci verdiler 24 saat sürdü anlican doguramadim bir türlü ama sanci geldikten sonra kendiliginden oldu herseyrabbim bir avazda dogurmani nasip etsin insaallah evet hamileykende coook zordu bebis varken dahada zoor inan hamileyken yine kendi kendimi idare ediyordum bi sekil ama bebek olunca insan esini cooooook ariyor annemgil yanimda ama geceleri cok zorlaniyordum esimi cok aradim cok bunaldigimda oldu ama yapacak biseyim yoktu canim sen cok sanslisin esin yaninda kiymetini bil inan cok sevindim adina ama hamileligin tadini cikar cook öpüyorum senide karnindaki minigide ayyyy kuzum ya minicik simdi o annesi
Ahhh ahh nilümm valla durdu geçmiyor sanki
Benim de dün doktor günümdü kızlar, gördük eşimle bebişimizi, tahmin ettiğimizden daha küçükmüş, 8 haftalık kadar sanıyorduk ama 4 haftalık ancak, daha mercimek tanesi kadar
Sizler nasılsınız kızçelerim , şafaklar nasıl gidiyor, epey azalanlar vardı hatırladığım yok mu bu ara depük gecesi
Hiloşum da bugün nişanlanıyordu kuzum tekrar hayırlı olsun, Allahım utandırmasın, en kısa zamanda tamamına erdirsin inşallah
geçiyor canım geçiyor, sen hiç üzülme sıkıntı etmebaksana ne kadar az kaldı düşmeden önceki şafağı düşün
Önceki şafağı düşünürsem kalpten giderim nilüm etme eyleme
ih ağzından yel alsın kuzum :89: 75 gün sonra popona depüğü yicen, bilmem farkında mısın
Değilim kuzum, olamıyorum ki :26: Nilü ben çok sıkıldım harbi yollayın beni artık vurun depüğü, sopayla dalın la bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?