Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şafak 67 ,

Acemi birliğimiz ,hasretin ilk düştüğü yer ZONGULDAK'A selam ,Geri sayıma devam

Son düzenleme:

Maşallah maşallahh RAbbim nazarlardan korusuunn
bitti fatoşum bittii şükürşler olsun şimdiden gözünaydıııınn

Begüşüüümm benim şehrimdesin bugün bana da yarine de selam olsunn
saol canmmm bitirdik valla salı günü yanımda olcak inşallah uçağa binmeden inanmam dio kapıdan çıkmakta yetmiyo hala daha nöbet tutturuyolar
darısı senin başına canm çabucak geçsin sizinde inşallah

Son düzenleme:

Heralde inanamaz yahu kolay mı 12 ay buuuuu

Ya şu nöbet olayı ne kadar can sıkıcı kalmş iki günü hala iş git döv hepsiniiii son gece bile tutturuyolarmış bizimkileredeee

Amin canım amiiiiinn 2014 ü bi görseek geriisi su gibi gececek inşAllah

bende söleniyom bazende gaza getirme beni isyan etcem bak dio bide 24 saat tutuyo bu sabah aldıysa diğer sabah bırakıo çok sıkılıyo nöbet var gene dio ohh ohh ne güsel diyom bak gaza getirmiyom

inşallah canm su gibi sorunsuz geçsin geride bıraktığımız günlere bakınca ne çabuk geçti diyom ama ömrümüzden bi sene daha gitti hasret çekerek

Canım çoook teşekkür ederim amin inşallah hepimizin yavrusunu sakınsın Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar olsun...

Daha çok küçük teyzesi, 4 haftalık bile değilmiş, inşallah kritik dönemi sıkıntısız atlatırız da gerisi bir şekilde geçer

Eşim sağolsun çok destek oluyor o olmasa daha zor tabii kolay bir dönem değil... Allah sana da sabırlar versin Allah tez zamanda kavuştursun inşallah

Ben de öptüm minik Ömer'i

Benim de dün doktor günümdü kızlar, gördük eşimle bebişimizi, tahmin ettiğimizden daha küçükmüş, 8 haftalık kadar sanıyorduk ama 4 haftalık ancak, daha mercimek tanesi kadar

Sizler nasılsınız kızçelerim , şafaklar nasıl gidiyor, epey azalanlar vardı hatırladığım yok mu bu ara depük gecesi

Hiloşum da bugün nişanlanıyordu kuzum tekrar hayırlı olsun, Allahım utandırmasın, en kısa zamanda tamamına erdirsin inşallah

Ahhh ahh nilümm valla durdu geçmiyor sanki

geçiyor canım geçiyor, sen hiç üzülme sıkıntı etme baksana ne kadar az kaldı düşmeden önceki şafağı düşün

eneee nasıl olmuş hesnoşum ya öyle :44: büyüyeceği yerde küçülmüş mü fatoşu gönderiyoruz canım bi iki güne şimdi nişanlanmışlar mıdır ki, tam saat söylememişti hiç, inşallah kazasız belasız atlatırlar :109:

ih ağzından yel alsın kuzum :89: 75 gün sonra popona depüğü yicen, bilmem farkında mısın

Değilim kuzum, olamıyorum ki :26: Nilü ben çok sıkıldım harbi yollayın beni artık vurun depüğü, sopayla dalın la bana

Değilim kuzum, olamıyorum ki :26: Nilü ben çok sıkıldım harbi yollayın beni artık vurun depüğü, sopayla dalın la bana

tamam canım, ben bizim bebeleri toplayıp geliyorum sıkılmamak ne mümkün canım, mehtap geçeli de çok olmadı ya onun etkisi de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…