gün içinde tekmelerizzz meraklanma canımmbüyük bi itinayla tekmelenrrr
serooşş görmüyon biziii heeçç:26:napıyoon kuzuuuu
Tamam canım inş benımde tekmelerımı yersın bır an once
Görmemm mi kıııızz napiiim okuldan geldiiiim dinleniyorumyarın konu anlatıcam birazdan ders calısmaya baslaycağıım sen napıyosun bakalııımm
yemem mii yaa canım bnm beklerim 31 aralık gecesiii hem tekmelemeye hemdee yılbaşıı kutlamaya beklerimm hepinizii
ay ay yerim senii çalış çalış bnde iyileşeydm de bi çalışaydmm:2:bende ii olmaya çalışıomm be canımm karnımı doyurup ders çalışcamm daha kahaltı yapmadm da:26:
kızz deliii saat kaç çabuk git kahvaltını yaaaap bide iyileşmeyi düşünüyosuuunn önce yemek düzenini iyileştir
wala sorma canım bnmki duysa kulaklarımdan tawana asar benihergün rapor alır yedn mi ilaç içtn mi diee
Seninkiden önce annen sopalasın seni bi en yakın o çünkü şimdi
yemem mii yaa canım bnm beklerim 31 aralık gecesiii hem tekmelemeye hemdee yılbaşıı kutlamaya beklerimm hepinizii
Ay ay yerim senii çalış çalış bnde iyileşeydm de bi çalışaydmm:2:bende ii olmaya çalışıomm be canımm karnımı doyurup ders çalışcamm daha kahaltı yapmadm da:26:
mesai saatleri int. Gırme şansım oluyor canım ama ben senı depuler oyle bıtırırım mesai saatımı
Anammm ben yanlışmı goruyom kalvaltımı yapmadın obowww kız bu saatte mıllet 4 çayını ıcıyor bırşeyler atıştırıyor
he walla öle yap tatlımm ayy sorma yaa az önce yedm ben böle düzensz biriym işte walaa günde 1 ögün yiyorum nasıılll:???
kİLO NASIL PEKI GUNDE 1 ÖĞUN YIYIPTE
NE çektik be Nilüü
Aferimm çalışkan kızımaa çalış çalış kazancaksıın bu yıllllll aranızın da iyi olmasına sevindim canımcııım
Ahh bitsede kurtulsak toptaan canım süpriz mi hııı hiç beklemem vallhaii
kolay gelsin canım öpüldün iyi çalışmalar
evet canm muallaktayız şuan hayal hep kuruyozda şartlar el vermiyor biton şey düşünüyoz bakalım hayırlısı
gelsin tabi canm uçakla gelmeside iyi uzak zaten yolda geçmesin zamn erken alsında uygun olur fiyat
çok çektik canım çoook, daha da çekcezniye öyle dedin canım yaa, dayanamaz da izin kullanır belki :26:
bizde öyle canım yaa, anlıyorum o yüzdengerçi biz bıraktık artık hayal falan kurmayı, bu konularda uzunca bi süre konuşmama kararı aldık :26: gelcek inşallah canım, ben gidemiyorum o bari gelsin. iki ay kala falan alıyor genellikle biletini, şimdi de öyle yapar sanırım
Valla dayanamadığı doğru da belli etmemeye çalışıyo işte kullanmıcak sildirdi izinleri şafaktan hem gel git düzeni bozulcak ya gidince alışması da zoooor ondan ötürü gelmesin daha iyi :26:
Çalıştın mı seeen bakiim bugüüünn
kilo aldım bile oda ewde durmaktannormalde 1.75 boy ve 55-56 kiloda gidip geldm ama şimdi 59 a çıktım sinir oluyommm
kızlarrrr yarın 16:00 da Manisaya yolculuk var gece orda olacağım için ömerle görüşemiycez daha doğrusu o da gelicek beni karşılamaya ama malum aileler bilmediği için uzakdan uzakdan bakışıcaz bi kaç dakika o daamaaaa sonraaaaaaaaa sabahına yanımda olacak
kaç aydan sonra ilk defa ben gittiğimde memleketimde olacak hafifden hafifden heycanlanmalar başladı sankim
sizler nasılsınız bakalım bu arada? her şey yolunda dimi
kızlarrrr yarın 16:00 da Manisaya yolculuk var gece orda olacağım için ömerle görüşemiycez daha doğrusu o da gelicek beni karşılamaya ama malum aileler bilmediği için uzakdan uzakdan bakışıcaz bi kaç dakika o daamaaaa sonraaaaaaaaa sabahına yanımda olacak
kaç aydan sonra ilk defa ben gittiğimde memleketimde olacak hafifden hafifden heycanlanmalar başladı sankim
sizler nasılsınız bakalım bu arada? her şey yolunda dimi
Eki Görüntüle 877075 Eki Görüntüle 877075 Eki Görüntüle 877075
Bir daha Allah ayrılık vermesin canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?