- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
vayyyy hiloşum ilk tekme sendenamin canım amin inşallah cumlemıze canım benım Rabbım sızlerıde hayırlısıyla bır yastıga baş koymayı nasıp etsın
kızlarrrr yarın 16:00 da Manisaya yolculuk var gece orda olacağım için ömerle görüşemiycez daha doğrusu o da gelicek beni karşılamaya ama malum aileler bilmediği için uzakdan uzakdan bakışıcaz bi kaç dakika o daamaaaa sonraaaaaaaaa sabahına yanımda olacak
kaç aydan sonra ilk defa ben gittiğimde memleketimde olacak hafifden hafifden heycanlanmalar başladı sankim
sizler nasılsınız bakalım bu arada? her şey yolunda dimi
deryoşşş seni görmüşken, depük borcumu ödeyim de gidimders çalışcam uğrayamam...
Eki Görüntüle 877105
Rabb'im başka ayrılık göstermesin canım :109: dizinin dibinden ayırma hiçbir yere, evinin erkeği çocuklarının babası olsunsıradaki depüğün bebişinden gelmesi duasıyla...
Şafak olmuş Adana biletlerde hazır ohhhh Yarabbım şükürler olsun Mevlam tum yol bekleyen herkeze bu gunlerı göstermeyı nasip etsin
Şafak olmuş Adana biletlerde hazır ohhhh Yarabbım şükürler olsun Mevlam tum yol bekleyen herkeze bu gunlerı göstermeyı nasip etsin
[ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=864944&d=1305492645[/ımg]
Canmm hadi gözün adın senide depükledikkk allah bidaha ayırmasın canm
amin canım sağolasın mevlam sızlerıde ayırmasın inşalalh bır yastıga baş koyacagınız gunlerıde gostersin...
amin canm amin sizede mutlu huzurlu bi hayat nasip etsin sağlıklı bebişlerle
amin canım cümlemize inşallah
Git burdan Derya git artık kocan gelicek hazırlan süslen püsleeen
Şaka bi yana bu zorlu yolculuğu bitirdiniz şükür Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın gözünaydıııınn canııımm
deryaa canımm buda bendenn sana gelsiinnn
mewlam bi daha kimseye böle ayrılık yaşatmasınnnn
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM AMİN İNŞ. MEVLAM KIMSEYE GOSTERMESİN
Eki Görüntüle 877648
slm kızlaaar. deryacım gözün aydın allah bizede nasip etsin o günleri. benim eşimde p.tesi izne geliyor kızlar heycan bastı çok
GIDICEM BACIM DUR MESAİ SAATIM BITSIN GIDECEGIM BU AKŞAMDAN NEREYE SUSLENIM KIZ BU AKŞAMDAN ANCAK EVİ SÜSLERİM
sAĞOL CANIM SAĞOL COK TEŞEKKUR EDERIM MEVLAM SİZLEREDE YAŞATSIN BU GUNLERI BIR AN ONCE INŞALLAH VE BIR DAHA AYIRMASIN HİÇ AMİN İNŞ SİZLERINDE KAVUŞTUGUNUZ GUNLERI SU GIBI GETIRSIN RABBIM GOSTERSIN BİZLERE O GUNLERI SİZLERİDE DEPUKLERI ATALIM
slm kızlaaar. Deryacım gözün aydın allah bizede nasip etsin o günleri. Benim eşimde p.tesi izne geliyor kızlar heycan bastı çok
GIDICEM BACIM DUR MESAİ SAATIM BITSIN GIDECEGIM BU AKŞAMDAN NEREYE SUSLENIM KIZ BU AKŞAMDAN ANCAK EVİ SÜSLERİM
sAĞOL CANIM SAĞOL COK TEŞEKKUR EDERIM MEVLAM SİZLEREDE YAŞATSIN BU GUNLERI BIR AN ONCE INŞALLAH VE BIR DAHA AYIRMASIN HİÇ AMİN İNŞ SİZLERINDE KAVUŞTUGUNUZ GUNLERI SU GIBI GETIRSIN RABBIM GOSTERSIN BİZLERE O GUNLERI SİZLERİDE DEPUKLERI ATALIM
slm kızlaaar. deryacım gözün aydın allah bizede nasip etsin o günleri. benim eşimde p.tesi izne geliyor kızlar heycan bastı çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?