Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ohh süper bi haber vayy uzaktan bakışmalar falan ilk aşıklar gibi hadi hayırlı yolculuklar canım şimdiden

deryoşşş seni görmüşken, depük borcumu ödeyim de gidim ders çalışcam uğrayamam...

Eki Görüntüle 877105

Rabb'im başka ayrılık göstermesin canım :109: dizinin dibinden ayırma hiçbir yere, evinin erkeği çocuklarının babası olsun sıradaki depüğün bebişinden gelmesi duasıyla...

Son düzenleme:
Şafak olmuş Adana biletlerde hazır ohhhh Yarabbım şükürler olsun Mevlam tum yol bekleyen herkeze bu gunlerı göstermeyı nasip etsin

teşekkur ederim canım Mevlamda sızı bır araya getırsın inşallah ayrı şehırlerde hasretlık hep kucagınızda olmasın. ayırırmıyım kız izne cıkıyom bıraz gezek tozak eglenek hasretlık gıderelım . inş ona daha var canım 5 yıl falan once başka ıstekler var canım bebişte olur tabıkı ama sırası var Rabbım hakkımızda hayırlısını versın canım.

[ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=864944&d=1305492645[/ımg]

Canmm hadi gözün adın senide depükledikkk allah bidaha ayırmasın canm

amin canım sağolasın mevlam sızlerıde ayırmasın inşalalh bır yastıga baş koyacagınız gunlerıde gostersin...

Git burdan Derya git artık kocan gelicek hazırlan süslen püsleeen

Şaka bi yana bu zorlu yolculuğu bitirdiniz şükür Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın gözünaydıııınn canııımm

GIDICEM BACIM DUR MESAİ SAATIM BITSIN GIDECEGIM BU AKŞAMDAN NEREYE SUSLENIM KIZ BU AKŞAMDAN ANCAK EVİ SÜSLERİM
sAĞOL CANIM SAĞOL COK TEŞEKKUR EDERIM MEVLAM SİZLEREDE YAŞATSIN BU GUNLERI BIR AN ONCE INŞALLAH VE BIR DAHA AYIRMASIN HİÇ AMİN İNŞ SİZLERINDE KAVUŞTUGUNUZ GUNLERI SU GIBI GETIRSIN RABBIM GOSTERSIN BİZLERE O GUNLERI SİZLERİDE DEPUKLERI ATALIM

deryaa canımm buda bendenn sana gelsiinnn
mewlam bi daha kimseye böle ayrılık yaşatmasınnnn

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM AMİN İNŞ. MEVLAM KIMSEYE GOSTERMESİN

Eki Görüntüle 877648

slm kızlaaar. deryacım gözün aydın allah bizede nasip etsin o günleri. benim eşimde p.tesi izne geliyor kızlar heycan bastı çok

aminn canımm aminnn

Süslü pakize seniii
Aminn aminn iyi dileklerin için teşekkür ederim canım ablacım inşAllah az kaldı be benmde az kaldı

slm kızlaaar. deryacım gözün aydın allah bizede nasip etsin o günleri. benim eşimde p.tesi izne geliyor kızlar heycan bastı çok

VAyy izin mi çok kıskandııımm
Erken değil mi canım daha izin içinn:26:

Şafak artık doğan guneşşşşş Rabbım şükürler olsun mesai bıtıyor yoğun tempo maroton başlıyor... Dua edın kızlar... ayyy ateş çöktu bayılabılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…