Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şafak artık doğan guneşşşşş Rabbım şükürler olsun mesai bıtıyor yoğun tempo maroton başlıyor... Dua edın kızlar... ayyy ateş çöktu bayılabılırım

Allahııımm kavuşmak kadar güzel bir şey olabilir miiii
BEnde olsam heyecandan bayılırıddmm herld ben 4 ay sonrası içim şimdiden heyecanlanıyosam seni şuan düşünemiyorum
Pazarrtesiyi sabırsızlıkla bekliyoruuzz hemen yaz bize

Erken değil canım ya 4 ay oldu usta birliğine gideli 20 gün kalıcak yanımda gittikten sonra da 4 buçuk ayı falan kalıyo zaten

ayyy ben bilet alındıktan sonra heyacanlanmaya başladım şaka gıbı 1 hafta ızıne cıkıyorum canım 1 hafta sonra goruşuruz gözüm aydın askerım dondu tıckereyla 09.12.2013 de sizlerleyım artıkınım

güzell heycanlar bunlaar güzeellll

ayyyy guzel ıllakı ama bı yanım hep buruk ailemle kaldım ben eşim gıttıkten sonra annem ve babam sımdı kalacak yıne tek ama bız hıç aratmayacagız onlara yoklugumuzu inşallah

Aaa ne güzeel bolbol vakiit geçiriceksiniz işte oh oh

bi haasret giderinndeee yinee yanlarında olursunuzzzz

kızlaaaar haftya kuzenim nişanı var evde olcakmış giycek bişeyim yok ya ne giysem acaba off :92:

Selam verdik sağa sola, işte geldik Zonguldağa

Şafak 67 Zonguldak!

Bugün selamın bana demeek Esiniiim
Özledim kızz seni nerelerdesin napıyosun bakiiimm

Evet bebeğim. Sana bugün selamımm
Bende seni özlediim beee :26: Sancılıydım bi kaç gündür ki hala öyleyim de idare ediyorum işte kuzu.
Evdee yatıştayım her zaman ki gibi, sen napıyosun nasılsın

Evet bebeğim. Sana bugün selamımm
Bende seni özlediim beee :26: Sancılıydım bi kaç gündür ki hala öyleyim de idare ediyorum işte kuzu.
Evdee yatıştayım her zaman ki gibi, sen napıyosun nasılsın

Geçmiş olsun kuzuumm

En güzel selamlar bana olsun 01 i gördüğünüz günler de tez vakitte inşAllahh

Bende yatıştayım daha doğrusu sabahtan beri iş yapıyorum henüüz yatışa geçtim

Geçmiş olsun kuzuumm

En güzel selamlar bana olsun 01 i gördüğünüz günler de tez vakitte inşAllahh

Bende yatıştayım daha doğrusu sabahtan beri iş yapıyorum henüüz yatışa geçtim

Sağol bebeğğimmmm Amin amiin, biz görelim ki sıramız sana kalsın
Temizlik mi var bugün günlerden temizlik miii

Evet sıra bana gelsiiin artıık
Bana hergün temizlik zeynom hafta sonu daha bi abartıyorum sanki

Gelecek gelecek sabır Dün bi arkadaş geldi yanıma oda benim piç torunlardan Şafak söyledi oha dedim sinir ettim birazcık sonra kafamı duvara koydum iki elimin arasına da başımı aldım ''şafak sıkıştırıyo şafak sıkıştırıyo'' diye bağırıyorum. Önce dik dik baktı Sonra gülmeye başladı en son baktığımda yerde gülüyodu
Abartma kuzu, bırak pislensin azcık

Seroşşş ben kaçar yavrum öpüyorum seni, kendine dikkat et

Haha kız şaka bi tarafa bende 93/4 lerin şafakları gördükçe mutlu oluyorum çoğu gitii azı kaldı artık hepimizin

Fena morelini bozmuşsundur kızın bee
Kız annemden beter oldum ha takıntı haline getirdim bu temizlik işini birz uzak durmam lazımm:26:

kızlaaaar haftya kuzenim nişanı var evde olcakmış giycek bişeyim yok ya ne giysem acaba off :92:

Mini bir elbise tül,pul ya da dantel detaylı çok şık olur benceee.. kendi nişanımdan biliyorum Fatoşş, kızlar uzun elbise eve fazla kaçar dye genelde kısa elbise giymişlerdi cidden de uygun oldu hoş görünüyorlardıı bir tanesi de, kalem etek üstüne şık parlement mavi sade bir bluz giymişti ve güzel bir kolyeyle kombinlemişti mesela o da çok hoştuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…