Süslü pakize seniiiAminn aminn iyi dileklerin için teşekkür ederim canım ablacım inşAllah az kaldı be benmde az kaldı o kalan surelerınız de hepsı su gıbı gecsın inşalalhhhhh
Şafak artık doğan guneşşşşşRabbım şükürler olsun mesai bıtıyor yoğun tempo maroton başlıyor... Dua edın kızlar... ayyy ateş çöktu bayılabılırım
Şafak artık doğan guneşşşşşRabbım şükürler olsun mesai bıtıyor yoğun tempo maroton başlıyor... Dua edın kızlar... ayyy ateş çöktu bayılabılırım
Süslü pakize seniiiAminn aminn iyi dileklerin için teşekkür ederim canım ablacım inşAllah az kaldı be benmde az kaldı
VAyy izin mi çok kıskandııımmErken değil mi canım daha izin içinn:26:
Erken değil canım ya 4 ay oldu usta birliğine gideli 20 gün kalıcak yanımda gittikten sonra da 4 buçuk ayı falan kalıyo zaten
Allahııımm kavuşmak kadar güzel bir şey olabilir miiiiBEnde olsam heyecandan bayılırıddmm herld ben 4 ay sonrası içim şimdiden heyecanlanıyosam seni şuan düşünemiyorum
Pazarrtesiyi sabırsızlıkla bekliyoruuzz hemen yaz bize
güzell heycanlar bunlaar güzeellll
ayyy ben bilet alındıktan sonra heyacanlanmaya başladım şaka gıbı 1 hafta ızıne cıkıyorum canım 1 hafta sonra goruşuruz gözüm aydın askerım dondu tıckereyla 09.12.2013 de sizlerleyım artıkınım
ayyyy guzel ıllakı ama bı yanım hep buruk ailemle kaldım ben eşim gıttıkten sonra annem ve babam sımdı kalacak yıne tek ama bız hıç aratmayacagız onlara yoklugumuzu inşallah
ayyy ben bilet alındıktan sonra heyacanlanmaya başladım şaka gıbı 1 hafta ızıne cıkıyorum canım 1 hafta sonra goruşuruz gözüm aydın askerım dondu tıckereyla 09.12.2013 de sizlerleyım artıkınım
ayyyy guzel ıllakı ama bı yanım hep buruk ailemle kaldım ben eşim gıttıkten sonra annem ve babam sımdı kalacak yıne tek ama bız hıç aratmayacagız onlara yoklugumuzu inşallah
Selam verdik sağa sola, işte geldik Zonguldağa
Şafak 67 Zonguldak!
Bugün selamın bana demeek EsiniiimÖzledim kızz seni nerelerdesin napıyosun bakiiimm
Evet bebeğim. Sana bugün selamımm
Bende seni özlediim beee :26: Sancılıydım bi kaç gündür ki hala öyleyim de idare ediyorum işte kuzu.
Evdee yatıştayım her zaman ki gibi, sen napıyosun nasılsın
Geçmiş olsun kuzuumm
En güzel selamlar bana olsun 01 i gördüğünüz günler de tez vakitte inşAllahh
Bende yatıştayım daha doğrusu sabahtan beri iş yapıyorum henüüz yatışa geçtim
Sağol bebeğğimmmmAmin amiin, biz görelim ki sıramız sana kalsın
Temizlik mi var bugün günlerden temizlik miii
Evet sıra bana gelsiiin artıık
Bana hergün temizlik zeynom hafta sonu daha bi abartıyorum sanki
Gelecek gelecek sabırDün bi arkadaş geldi yanıma oda benim piç torunlardan Şafak söyledi oha dedim sinir ettim birazcık sonra kafamı duvara koydum iki elimin arasına da başımı aldım ''şafak sıkıştırıyo şafak sıkıştırıyo'' diye bağırıyorum. Önce dik dik baktı Sonra gülmeye başladı en son baktığımda yerde gülüyodu
Abartma kuzu, bırak pislensin azcık
kızlaaaar haftya kuzenim nişanı var evde olcakmış giycek bişeyim yok ya ne giysem acaba off :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?