Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bugün 15 tane elbise giymişimdir içime sinmedi ya çok sade dümdüz ya orta yaş işi gibi bide yanımda kmse yok tabi yalnızım buralardafikir veren de yok giydm çıkardım paso çorabım bile kaçtı yani okadar giyip çıkarmada etek bluz kombinini düşünmemiştm bak canm iyi dedin yarın öle bakarım olmassa boynerde indirim varmış kelebkli ürünlerde orayada uğrarım forevera giderim aman kendi nişanımda napcam blmiyom ya saol canikom

sen neler yapıon sevdiceğine bi hafta kala

Ah ya öyle arayınca da daha zor bulunuyo elbise zaten ama şans işi işte biz kızların en büyük derdi şu elbiselerrr
Bak canım bak alınca sen de paylaş bizimlee bak mesela benm şu tanışmada falan giydiğim gibi bi şey de olabilir journeye de bakabilirsin..mangoda da şık bluzlar oluyo bazen etek bluz yaparsan bakarsnn..

Valla napim ben dee işte iş güç uğraşıyorumm öylee ayrı şehirlerde olunca haftasonu bile bir şey ifade etmiyor insanaa bee neyse ki aile arkadaşlar zaman geçip gidiyorr... haftaya buluşma var ben bile ne gysem diye düşündm valla dar kotumu ve scooter spor uzun botlarımı giycem ama üstüne hangi kazak giysem

çok şükür canım görüştük bugün
ahh ahh bilmez miyim o duyguyu ama sanırım çoktannnnn kocacığına kavuştun sanırım..
deryacımmm Allah'ım başka ayrılık vermez inş

Ohh ne güzel bir haberr...tekrar kavuşmaca süper canımm hadi bakalımm sık sık görüşün artıkk

aynen canım bu bir hafta bizim haftamız artık
seninde az kaldı antalyaya yolculuğa..

aynen öyle oldu nilücüm uakdan uzağa bakıştım ama oraya kadar gidip beni almadı bana sarılamadı ya çok koymuş gerçi bende kötü oldum ama bugün tüm hasretimizi giderdik çok şükür
yarında bi sorun çıkmazsa görüşüyoruz

çok sevindim canım sonunda uzun uzun vakit geçirebilmenize ayy koymaz mı yaa; ama buna da şükür inşallah bi aksilik çıkmaz canım, çok güzel bi hafta geçirin, doya doya görüşün

çok sevindim canım sonunda uzun uzun vakit geçirebilmenize ayy koymaz mı yaa; ama buna da şükür inşallah bi aksilik çıkmaz canım, çok güzel bi hafta geçirin, doya doya görüşün

çok şükür tabi canım yaa inşallah nilücüm ya şu haftayı sürekli onunla geçirmek isitıyorum

çok şükür tabi canım yaa inşallah nilücüm ya şu haftayı sürekli onunla geçirmek isitıyorum

ayy süper yaa, benim de canım çekti ben de sevdiceğimi istiyorum bi hafta bi ay bi yıl bi ömürrrrrr ayların acısını çıkarın canım, güzel güzel

ayy süper yaa, benim de canım çekti ben de sevdiceğimi istiyorum bi hafta bi ay bi yıl bi ömürrrrrr ayların acısını çıkarın canım, güzel güzel

ayy canım ya sende çok haklısın böyle uzak olunca insan her şeyi özlüyor..ama nilücüm inş o günlerde gelicek hatta bizden önce ilk siz tadıcaksınız inş o duyguyu

ayy canım ya sende çok haklısın böyle uzak olunca insan her şeyi özlüyor..ama nilücüm inş o günlerde gelicek hatta bizden önce ilk siz tadıcaksınız inş o duyguyu

hem de her şeyiii canım geçen gün mehmet'e ben senin montunu çok özledim dedim, ben de senin kotunu özledim diyor başımıza vurdu hasretlik her kışın bi baharı oluyor canım; ama insan artık yaz gelsin istiyor şimdi bu kısa kavuşmalar bahar, yaza ise daha çok vaaar hepimiz tadalım canım, sıranın bi önemi yok, yeter ki güzel olsun mutlu olalım ee hürgeneralini anlat bakalım, değişmiş mi nasıl iyi mi, gönderdiğin gibi mi

Son düzenleme:

hehhe konuşma süpermiş ama canım ee hasretlik işte..
ahh ahh o yazı dört gözle bekliyoruz canım yaa ama malum bazı engeller var bunları bir bir aşmak gerekiyor.biz oyun gibi düşünüyoruz canım bu süreçleri her biri 15 aydan oluşuyor 4üncü 15 ayın sonunda bi engel çıkmazsa o yazı yaşıycaz inş
bu ne diye bilirsin nilü hemen anlatayım
bizim aşkımız 15 aylıkken ömer askere gitti 15 ay sonra askerden geldi gitti 2 dönem şimdi benim okulun bitmesine 15 ay var (yaz tatilini çıkartıyorum tabi) bu 15 ayın sonunda bi engel çıkmazsa inş yüzüklerimizi takıcaz diğer 15 ayın sonundada gelsin dügün
heheh işte bizde böyle oyalanıyoruz canım şimdi tam ortadayız

hürgenaralim almış kiloları gelmiş canım ya göbişi çıkmış davranışlar olumlu yönde değişmiş ama geldiği ilk günden beri tartışmayalım günlerimizi boşa geçirmeyelim diyip duruyor çok şükür bir sorun yok canım..

siz nasılsınız mehmetle her şey yolunda dimi?özlemden başka sorununuz yoktur inş

eneee ne tatlı bi hesapmış bu böyle, bi parti liderinin 40 yıl hesabına dönmüş enişte levelleri atlayıp prensesini alcek desene bu oyunun sonunda yarısı gitmiş yarısı kalmış, hadi hayırlısıyla o da geçsin gitsin ahh ahh bu erkeklerin göbeği de çıkmaya ne müsait böyle azcık iyi oluyor da çok çıkınca amca gibi oluyorlar davranışlarının değişmesi en mühimi zaten, neyse ki iyi yöndeymiş iyiyiz canım şükür, bi yaramazlık yok şimdilik

hehe aynen canım her ne kadar gözüne çok görünsede kalan günler bi şekilde yiyip bitiricez inş

böyle böyle günleri geçiriyoruz işte güzelim napalım..

ayy o göbekler!!! ama ablamın yorumundan sonra zayıflamaya karar verdi canım bakalım nolacak..

çok şükür iyi yönde değişti canım aslında korkuyordum bi alışma dönemi falan olur mu diye sivil hayata ama çok şükür bi sorun yaşamadı canım
aman aman iyi olun tatlım ya hak ediyoruz bence biz mutluluğu..

inşallah yavrum her ne dediyse iyi yapmış ablan iyi bari canım ya, döndüklerinde illa ki bi bocalıyorlar, boşluğa düşüyorlar, inşallah böyle devam eder. yoksa sivil hayatın askerlikten bi farkı kalmıyor, sıkıntı stres devam ediyor... sağ olasın canım hepimiz öyleee tek sorun teli bozulmuş bugün, babası tere düşürmüş açılmamış bi daha, pek konuşamadık annesinden aradı iki kere ben çıkıyorum canım, iyi geceler

biraz göbekli demişti tabi dolaylı yoldan söylemişti ama olsun sayıflıycam demişti bakalım bekleyip görücez
her şey böyle devam eder inş canım yaa
tek sorun o olsun kız bi şekilde atlatılır o sorun
iyi geceler güzelim öpüldün

Selam kızlar..
Sanırım teskere alan oldu tebrik ediyorum.. Bi kaç gündür yoktum tabi..canımdan cok sevdiğim babannem 61 yaşında vefat etti salı günü..ani oldu..15 gündür hastahanede yatıyordu grip oldu yatırdık ordan yoğun bakım son 2 gün gayet iyiydi ama böyle oldu...ilk defa ölüm acısı yaşadım ve Allah bir daha böyle acı yaşatmasın...ne zormuş en sevdiğinle sınanmak..Alışıyorum ama hayat devam ediyor..hayatta tanıdığım en iyi
İnsandı .bi insanın cenazesinde 700-800 kişi olurmu sıradan birinin siz hesap edin.. Ama bi kaç ay sonra yokluğunu hissedin e koyacak biliyorum..aynı binadayız birde..Allah sabır versin cok olgunlaştım bu 5 günde..kalp kırmaya değmez bu dündya da gerçekten yalanbu dünyaa...

Son düzenleme:

Edacım başınız sağ olsun Rabbim sabırlar versin mekanı cennet olsun inşAllah..Allah rahmet eylesin..

Edaaa başın sağolsun yavrum yaa...zordur muhakkak ki olmaz mı hiçç, hem de böylesine iyi bir insan bu dünyadan gidince insan üzülmez mi hiççç.. ama Allah ölümün de hayırlısını sıralısını versin, başın sağolsun canım tekrar tekrar Allah sizlere sabır versin

Canım başınız sağolsun, rabbim sabır versin. Mekanı cennet olsun..

Hasretlik yeter oldu.
Ah be yozgat sevdiğim burnumda tüter oldu

Şafak 66 Yozgat'a selam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…