Heyoo nabersiniz yarenlerrr
Esiniiiiimm naberr
Heyoo nabersiniz yarenlerrr
Kuzuum iyiyim bende sen niye keyifsizsin :44::44:
Heyooooooo!İyidir hiloşş senden nabeeerrr
Bugün çarşısı vardı tartıştık kırdık birbirimizi üzüldük ikimizde ama olan oldu işte:26:
Hiloşuuuum hiç keyfim yook hiiiç
Sen nasılsın
Kuzuum iyiyim bende sen niye keyifsizsin :44::44:
Heyooooooo!İyidir hiloşş senden nabeeerrr
Ben iyim canım sağol daa.. sen çarşı konusunda üzülmüşsün sanırım ah bu askerler yok muudayaklıklar yahuu... konunuz neydi yavrumm??
Ben de iyiyim canım napayımm gezdim tozdum geldim azcıkk..
Oh oh iyi yapmışsın yavru, bende yarın gezmeyi düşünüyorum
Şu çağan ırmak filmene gidesim var yaa
AaaaÜzüldüm kuzum, ama düzelirsiniz hep öyle olmuyor mu zaten. Sıkma canını bakim
Bizimkininde çarşısı var ama bak gideli 3. hafta çıktığı 3. çarşı ama hiç görüşmedik bile.. Ve ben takmıyorum
Ben iyim canım sağol daa.. sen çarşı konusunda üzülmüşsün sanırım ah bu askerler yok muudayaklıklar yahuu... konunuz neydi yavrumm??
Ben de iyiyim canım napayımm gezdim tozdum geldim azcıkk..
Bende takmıycam artıık böyle olmuyo derken yani oluyodu bazen ama birbirimizi kırmıyoduk bugün atıştık baya:26:
Kızdım kırıldım Hiloşumm..
Anlatıyorum hemen sebebini sabah çarşıya çıktı 11 gibi sporu varmış çünkü neyse çıkınca hemen beni aramadı ben aradım iki defa duymadı üçüncüde duydu telefonu oyun oynuodum dedi bende neden önce arama gereği duymadın dedim öyle tartıştık biraz neyse sonra internete giricem ama yer yok dedi acemiler mi ne çıkmış bugün çarşı çok kalabalıkmış tamam dedm bulunca girersn olmadı telfnda konuşuruz snra 1 saat geçti aradım duymadı gene 10 dk snra tekrr aradm mesgll annesyle konuşyo sonra döndü şmdi giidicem dedi saat tam 2,10 geçiyodu tmm bekliyorum dedm yarım saate orda olurum dedi sonra 3 e ceyerk var aradm telfnu kapalı nasıl sinirlendim nasıııll
Saat 3 te açtı teli aradm acmadı snra actı yemek yiyorum smd giricem dedi bende hiiiç zahmet etme dedim çünkü 4 e kadar zamanı var neyse girdi 3 bucuga geliyodu
Ben başladım tabi bağırıp çağırmaya çok üstüme geliyosun anlayışsızsın falan dedi..Böyle olmaz yürümez dedi
Bende sorun kimde bi düşün dedim düşünemem kafam çok dağınık dedi çok sinirlenmiş sanırım askeriyede bana patladı aramıycam artık falan dedi daha neler neler çok kırdı beni ve hiç toparlıycanı sanmıyorum:26:
Gez canım gezz, hafta içi ben işimdeyim gücümdeyimm
Ama haftasonu için bir filme gidelim diyorum sevdiceğimle ben dee..
Tamam mıyız'ı diyorsun di miigüzele benziyorr..
Bende takmıycam artıık böyle olmuyo derken yani oluyodu bazen ama birbirimizi kırmıyoduk bugün atıştık baya:26:
Kızdım kırıldım Hiloşumm..
Anlatıyorum hemen sebebini sabah çarşıya çıktı 11 gibi sporu varmış çünkü neyse çıkınca hemen beni aramadı ben aradım iki defa duymadı üçüncüde duydu telefonu oyun oynuodum dedi bende neden önce arama gereği duymadın dedim öyle tartıştık biraz neyse sonra internete giricem ama yer yok dedi acemiler mi ne çıkmış bugün çarşı çok kalabalıkmış tamam dedm bulunca girersn olmadı telfnda konuşuruz snra 1 saat geçti aradım duymadı gene 10 dk snra tekrr aradm mesgll annesyle konuşyo sonra döndü şmdi giidicem dedi saat tam 2,10 geçiyodu tmm bekliyorum dedm yarım saate orda olurum dedi sonra 3 e ceyerk var aradm telfnu kapalı nasıl sinirlendim nasıııll
Saat 3 te açtı teli aradm acmadı snra actı yemek yiyorum smd giricem dedi bende hiiiç zahmet etme dedim çünkü 4 e kadar zamanı var neyse girdi 3 bucuga geliyodu
Ben başladım tabi bağırıp çağırmaya çok üstüme geliyosun anlayışsızsın falan dedi..Böyle olmaz yürümez dedi
Bende sorun kimde bi düşün dedim düşünemem kafam çok dağınık dedi çok sinirlenmiş sanırım askeriyede bana patladı aramıycam artık falan dedi daha neler neler çok kırdı beni ve hiç toparlıycanı sanmıyorum:26:
Canım benm yaa..ama bu sorunları çok fazla okuyorsun buralarda okuyoruz farkındaysan, bir tanesi de üzmeden kırmadan bekleyenininin kıymetini bilse şaşarız zaten, senin orda özlemden hasretten başka düşündüğün bi şey yokken onun belki kafasında askeriyeyle ilgili falan neler vardı... aldırmamaya çalış elinden geldikçe canım yaa... düşüncesizlik etmiş ama toparlar bence elbet, işleri yoluna girince seni kırdını anlar ve halleder bence, cidden ayıp etmiş haklısın önceden haber verse ya da bugün giremicem telefonda konuşalım dese daha mutlu olcaktın biliyorum ama her zamn onlarda bu kadar düşünce nerdeee
Gizli kaçamak geziyoruz işte kuzu napalım
Bence su ve ateş'e gidin süper bi film. Ah yakup burda olaydı
Evet tamam mıyız'ı diyorum kuzu, gerçekten güzele benziyo. Duygu yüklü
Canıım sanırım asker düşüncesizlik etmiş biraz dicem ama baya baya düşüncesizlik etmiş. Biliyorsun çok tartışırız biz, bana çok ağır şeyler söyler ama bilirim yani bile isteye söylemez. Canı birşeye sıkılmıştır diye düşün derim. Bugün yarın pişman olacaktır, ama sabret sabretmezse emin ol ki o pişmanlığını bile dile getirmez. Toparlayacağını sanmıyorum falan da deme.. Ah ben neler diyordum, ama bak düşündüklerimin saçma oluşunu ispatlıyor. Biz çok kırılganız, onlarda bunları düşünemiyorlar ama öyle bi konuşma biçimleri var ki çabucak affedebiliyoruz. Bekle ve sabret bebeğim, üzme kendini
Evet düşünemiyo bende aynen öle dedim önceden söleseydin dedm bide o beklediğimde arıyrum arıyorum açmıyo bagırcakmıısm diye acmıyomus..Bi daha aramıycm dedi ya ciddi ciddi geç te kaldı zaten 4,10 geçe çıktı nettten 4 te girmiş olması lazımdı çıkarken de içerden arycam dedi kapatınca giderken ben aradım gene gidiyorum şimdi kapatıyom arycam dedi tamam diyebildim sadece​Ama aramıycak biliyorum
Evet düşünemiyo bende aynen öle dedim önceden söleseydin dedm bide o beklediğimde arıyrum arıyorum açmıyo bagırcakmıısm diye acmıyomus..Bi daha aramıycm dedi ya ciddi ciddi geç te kaldı zaten 4,10 geçe çıktı nettten 4 te girmiş olması lazımdı çıkarken de içerden arycam dedi kapatınca giderken ben aradım gene gidiyorum şimdi kapatıyom arycam dedi tamam diyebildim sadece​Ama aramıycak biliyorum
Sıkılmış farkındayım bide ben kendimi tutamadım ağladım hemde baya ağladım ona da kızdı beni ilk kez böyle kırıyo gittiğinden beri...Düşüncesizlik ettiği bariz ortada ama kabul eden kim of of çok kötüyüm bugün ya çok sadece ağlamak istiyorum
Canım bu kızgınlıkla böyle düşünmen normal ama emin ol arıycak yahu şimdi içerde kendiyle başbaşa kaldıkça anlıycak arıycak merak etme, yaptığı büyük düşüncesizlik ve bizim alışmış olmamız lazım ama alışılmıyo işte biliyorum, canını sıkma bu kadar hallolcak elbet tatlımm..
Sıkılmış farkındayım bide ben kendimi tutamadım ağladım hemde baya ağladım ona da kızdı beni ilk kez böyle kırıyo gittiğinden beri...Düşüncesizlik ettiği bariz ortada ama kabul eden kim of of çok kötüyüm bugün ya çok sadece ağlamak istiyorum
Ohoo sen böyle dersen valla sorun büyük olur kuzu iyi düşünArayacak bak görürsün.
Ya şurda en büyük örneğin benim kardeşim, burda en sık tartışan biziz. Tartışırız bağırıp çağırırız ağır konuşuruz ama sonuç o mesajı atar. Yada arar elinde sonunda hatasını anlıyor çünkü.. Bu askerliğin kuralı böyle yavrum, bizi üzüyorlar kendileri sinir atıyrlar
Arar mutlaka, kötü düşünmee
İlkler her zaman acıdır, çok iyi bilirim. Ama benim bünye alışık olunca doğal olarak farklı karşılamıyorum hele de burda o kadar çok şey okuyoruz ki ne biliyim kuzu. Ama senden ayda yılda bi duyduğum şeyler. Hangi erkek düşünceli ki ya? Ah öyle bi erkek bulsam direk basarım nikahı. Hatalarını anlayana kadar kabul etmezler, huyları kurusun. Ağla o zaman kuzum, ağla ve rahatla.
Hiloşşş, Seroşşşş öpüldünüz ben kaçar
Canım ben defalarca hıçkıra hıçkıra ağladığımı hatta evde oraya buraya tekmeler attığımı bile hatırlıyorum, o kadar düşüncesiz davranırdı ki bazen kafamı duvardan duvara vurasım kendime zarar veresim gelirdi, nasıl yaaaa diye bağırasım gelirdi, sen çünkü bu kadar aşkla hasretle beklerken iki ilgi iki çift güzel laf bu kadar mı zor diye kafayı yiyosun , ben de öyleydm çünkü ama işte onların dünyası cidden çok farklı onlar için sen var mısn varsın, yanında mısn evet, ee güzel lafa falan ne gerek var ki nasısa onunsunasla kötü şeyler düşünme anlayıp arıcakkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?