- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
selamm kızlarr nasılsınız bakalımmmmşafak olmuş 31 bee TSK sen beni yedin amaa ben seni bitirdimm beee
HATAYA SELAMMMMyola dewammmmm
Off daral geldi valla içim daraldı..Haklısın Hilalim haklısın Söyledim ama dedim bana sonsuz bi güvenin var dedim sevgimden de eminsin o yüzden çabalamıyosun dedim hiç bişey demedi.
Bilmiyoum şuan morel bozukluğuyla birlikte çoook umutsuzum bitmiş bile olabilirz yani
İyiyizz Ecrinn, ohh 1 aycık kalmış süperr..
Ben de arada gezdim arada ingilizce çalıştım haftasonu geçip gitti günlerrr... yarın da iş güç haftasonu daa sevdiğimdeğimm
Olmaz canımm bu işler o kadar kolay değil biz de nice olaylar yaşadık da bitmedi bitemedi.. öyle kolay bitemez sağlam bir ilişki elbet arayacak endişelenme sakin olmayı çalış darlanma boşa her şey bi bakacan düzelmişşşş
walaa kaldı be kuzumm yaa diyorum yaa askerlik bizi yedi amaa biz yılmadık onu bitirdik allahımn izniyleee
ne güzell canım bnm yaa sewdiğinee gtcen hee???
Bilmiyorum Hilalim inşAllah dediğin gibi olur beni bugün çok kırdı artık elimden birşey gelmez :26:
Haklısın canım ömürden ömür yiyor da bitiyor işteee..
Hee gidecem vallaaa inşallahh
Canım şimdi sana öyle geliyor az kafanı dağıt sakinleş hepsi düzelcekkk
walaa aynen canımm yaa geçip gidecek işteee bi daha hatırlamak dahi istemiommm:26:
yaa bii ilk acemide geçmedi bide 60 larda falan sıkıştırdı baya amaa şimdii su gibii geçiooo
hasret gider bol bol canım nişanlı nişanlıı gezcenzz
Selam kızlar..
Sanırım teskere alan oldu tebrik ediyorum.. Bi kaç gündür yoktum tabi..canımdan cok sevdiğim babannem 61 yaşında vefat etti salı günü..ani oldu..15 gündür hastahanede yatıyordu grip oldu yatırdık ordan yoğun bakım son 2 gün gayet iyiydi ama böyle oldu...ilk defa ölüm acısı yaşadım ve Allah bir daha böyle acı yaşatmasın...ne zormuş en sevdiğinle sınanmak..Alışıyorum ama hayat devam ediyor..hayatta tanıdığım en iyi
İnsandı .bi insanın cenazesinde 700-800 kişi olurmu sıradan birinin siz hesap edin.. Ama bi kaç ay sonra yokluğunu hissedin e koyacak biliyorum..aynı binadayız birde..Allah sabır versin cok olgunlaştım bu 5 günde..kalp kırmaya değmez bu dündya da gerçekten yalanbu dünyaa...
Hasretlik yeter oldu. Ah be yozgat sevdiğim burnumda tüter olduŞafak 66 Yozgat'a selam olsun
Selam kızlar.. Sanırım teskere alan oldu tebrik ediyorum.. Bi kaç gündür yoktum tabi..canımdan cok sevdiğim babannem 61 yaşında vefat etti salı günü..ani oldu..15 gündür hastahanede yatıyordu grip oldu yatırdık ordan yoğun bakım son 2 gün gayet iyiydi ama böyle oldu...ilk defa ölüm acısı yaşadım ve Allah bir daha böyle acı yaşatmasın...ne zormuş en sevdiğinle sınanmak..Alışıyorum ama hayat devam ediyor..hayatta tanıdığım en iyi
İnsandı .bi insanın cenazesinde 700-800 kişi olurmu sıradan birinin siz hesap edin.. Ama bi kaç ay sonra yokluğunu hissedin e koyacak biliyorum..aynı binadayız birde..Allah sabır versin cok olgunlaştım bu 5 günde..kalp kırmaya değmez bu dündya da gerçekten yalanbu dünyaa...
Bugün çarşısı vardı tartıştık kırdık birbirimizi üzüldük ikimizde ama olan oldu işte:26:
Bizimkininde çarşısı var ama bak gideli 3. hafta çıktığı 3. çarşı ama hiç görüşmedik bile.. Ve ben takmıyorum
,aleyküm selam kuzum
Allah rahmet eylesin bebeğim, Rabb'im mekanını cennet eylesin. hayat işte gelip geçiyor, hepimizin varacağı yer orası. iyi insanlar çok yaşamaz derler ya, sevdiği kulunu hemen yanına almak istermiş Rabbimiz. daha da gençmiş, benim babam 60 yaşında...
serabım neden öyle oldu yavrum ya, ne güzeldi aranız. aksilikler peş peşe gelmiş, senin konuşamadığın göremediğin için canın sıkılmış o da ağlamana kızmış. inşallah bi an evvel toparlarsınız
canım sizin aranız düzelmedi mi hala daha, bu kez epey uzun sürdü. barışın artık yapmayın böyle
aleyküm selam kuzum
canım sizin aranız düzelmedi mi hala daha, bu kez epey uzun sürdü. barışın artık yapmayın böyle
,
Ah Nilü ah sorma sorma nasıl güzeldi bugüne kadar çok mutluydum
üzdü beni bide özür dilemedi ya şaka gibi akşam arycam seni dedi aramadı sanırım müsait olmadı zaten komutanlara falan baya sinirlenmiş sonra bana da patladı işte neyse hayırlısı böyleymiş demekki inşAllah düzeliriz bebeğimm daha yeni sakinletim tüm gün ağladım sinirden
Nilüüümm özledim seni beeeeeeeeeeeeeeeeeee
Düzeldik düzeldik maşallah de, valla düzeldik düzelelii şükür nişanlanmadan önceki gibiyiz sanırım aralığın getirdiği uğur
Amin canım sağol Allah babana uzun ömür versin evet gençti babannem...aleyküm selam kuzum
Allah rahmet eylesin bebeğim, Rabb'im mekanını cennet eylesin. hayat işte gelip geçiyor, hepimizin varacağı yer orası. iyi insanlar çok yaşamaz derler ya, sevdiği kulunu hemen yanına almak istermiş Rabbimiz. daha da gençmiş, benim babam 60 yaşında...
:
Sağol esincim..Canım başınız sağolsun, rabbim sabır versin. Mekanı cennet olsun..
Evet cok zor ama hayatın gerçekleriyle yüzleştim ilkk defa...böyle bir acı tatdım.Dünyanın yaLan olduğunu kalp kırmanın ne kadar saçma bir şey olduğunu öğrendim...Amin canm sağol...
Edaaa başın sağolsun yavrum yaa...zordur muhakkak ki olmaz mı hiçç, hem de böylesine iyi bir insan bu dünyadan gidince insan üzülmez mi hiççç.. ama Allah ölümün de hayırlısını sıralısını versin, başın sağolsun canım tekrar tekrar Allah sizlere sabır versin
Edacım başınız sağ olsun Rabbim sabırlar versin mekanı cennet olsun inşAllah..Allah rahmet eylesin..
çok şükür minik kuşum, çok sevindim, bir daha hiiiç mi hiç kavga etmeyin e miçok daha iyi olursunuz inşallah ben de seni özledim, bi gün dertleşelim bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?