Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selamm kızlarr nasılsınız bakalımmmm şafak olmuş 31 beeTSK sen beni yedin amaa ben seni bitirdimm beee

HATAYA SELAMMMM yola dewammmmm

İyiyizz Ecrinn, ohh 1 aycık kalmış süperr..
Ben de arada gezdim arada ingilizce çalıştım haftasonu geçip gitti günlerrr... yarın da iş güç haftasonu daa sevdiğimdeğimm

Olmaz canımm bu işler o kadar kolay değil biz de nice olaylar yaşadık da bitmedi bitemedi.. öyle kolay bitemez sağlam bir ilişki elbet arayacak endişelenme sakin olmayı çalış darlanma boşa her şey bi bakacan düzelmişşşş

İyiyizz Ecrinn, ohh 1 aycık kalmış süperr..
Ben de arada gezdim arada ingilizce çalıştım haftasonu geçip gitti günlerrr... yarın da iş güç haftasonu daa sevdiğimdeğimm

walaa kaldı be kuzumm yaa diyorum yaa askerlik bizi yedi amaa biz yılmadık onu bitirdik allahımn izniyleee
ne güzell canım bnm yaa sewdiğinee gtcen hee???

Bilmiyorum Hilalim inşAllah dediğin gibi olur beni bugün çok kırdı artık elimden birşey gelmez :26:

walaa kaldı be kuzumm yaa diyorum yaa askerlik bizi yedi amaa biz yılmadık onu bitirdik allahımn izniyleee
ne güzell canım bnm yaa sewdiğinee gtcen hee???

Haklısın canım ömürden ömür yiyor da bitiyor işteee..

Hee gidecem vallaaa inşallahh

Bilmiyorum Hilalim inşAllah dediğin gibi olur beni bugün çok kırdı artık elimden birşey gelmez :26:

Canım şimdi sana öyle geliyor az kafanı dağıt sakinleş hepsi düzelcekkk

Haklısın canım ömürden ömür yiyor da bitiyor işteee..

Hee gidecem vallaaa inşallahh

Canım şimdi sana öyle geliyor az kafanı dağıt sakinleş hepsi düzelcekkk

walaa aynen canımm yaa geçip gidecek işteee bi daha hatırlamak dahi istemiommm:26:

yaa bii ilk acemide geçmedi bide 60 larda falan sıkıştırdı baya amaa şimdii su gibii geçiooo

hasret gider bol bol canım nişanlı nişanlıı gezcenzz

Doğrudur arada sıkıştırıyo ama plakalar benm de baya kolay geçiyo gibiydii

İnşallah öyle yapacaz canımmm..kocaman öpüyorumm

Edacım bende ananemi Mayısta kaybetmiştim cidden çok zor hiç unutulmuo ama külleniyo sadece zaman geçtikçe..Allah sizlere sabır versin babaneciğinin mekanı cennet olsun Allah sizlere hayırlı ömürler versin canım

Hasretlik yeter oldu. Ah be yozgat sevdiğim burnumda tüter oldu Şafak 66 Yozgat'a selam olsun

aleyküm selam kuzum

Allah rahmet eylesin bebeğim, Rabb'im mekanını cennet eylesin. hayat işte gelip geçiyor, hepimizin varacağı yer orası. iyi insanlar çok yaşamaz derler ya, sevdiği kulunu hemen yanına almak istermiş Rabbimiz. daha da gençmiş, benim babam 60 yaşında...

Bugün çarşısı vardı tartıştık kırdık birbirimizi üzüldük ikimizde ama olan oldu işte:26:

serabım neden öyle oldu yavrum ya, ne güzeldi aranız. aksilikler peş peşe gelmiş, senin konuşamadığın göremediğin için canın sıkılmış o da ağlamana kızmış. inşallah bi an evvel toparlarsınız

Bizimkininde çarşısı var ama bak gideli 3. hafta çıktığı 3. çarşı ama hiç görüşmedik bile.. Ve ben takmıyorum

canım sizin aranız düzelmedi mi hala daha, bu kez epey uzun sürdü. barışın artık yapmayın böyle

,

Ah Nilü ah sorma sorma nasıl güzeldi bugüne kadar çok mutluydum
üzdü beni bide özür dilemedi ya şaka gibi akşam arycam seni dedi aramadı sanırım müsait olmadı zaten komutanlara falan baya sinirlenmiş sonra bana da patladı işte neyse hayırlısı böyleymiş demekki inşAllah düzeliriz bebeğimm daha yeni sakinletim tüm gün ağladım sinirden

aleyküm selam kuzum

canım sizin aranız düzelmedi mi hala daha, bu kez epey uzun sürdü. barışın artık yapmayın böyle

Nilüüümm özledim seni beeeeeeeeeeeeeeeeeee

Düzeldik düzeldik maşallah de, valla düzeldik düzelelii şükür nişanlanmadan önceki gibiyiz sanırım aralığın getirdiği uğur

Van yolu incedir, ne karanlık gecedir.
Kuşlar kurbanınız olam, yarimin hali nicedir

$ 65 Van'a selam yola devaaammm

Her ananın OGLU asker olur ama her kızın SEVDİĞİ jandarma olamaz

ATARSA 30BİZ BURDA YOKUZ

ATARSA HAKKARİ SANA SELAM OLSUNNNN:119:

ahh canım yaa, arayamamıştı onun da aklı sende kalmıştır. orda canını sıkmışlar baksana, yoksa durup dururken yapmazdı öyle. biz canımız sıkılınca onlarla konuşsak geçip gider; ama erkekler aksine paylaşmayarak iyi olacaklarını sanıyorlar. sıkma canını sen de artık, uyu dnlen güzelce, sabah olsun da arar

Nilüüümm özledim seni beeeeeeeeeeeeeeeeeee

Düzeldik düzeldik maşallah de, valla düzeldik düzelelii şükür nişanlanmadan önceki gibiyiz sanırım aralığın getirdiği uğur

çok şükür minik kuşum, çok sevindim, bir daha hiiiç mi hiç kavga etmeyin e mi çok daha iyi olursunuz inşallah ben de seni özledim, bi gün dertleşelim bacım

Son düzenleme:
Amin canım sağol Allah babana uzun ömür versin evet gençti babannem...
Canım başınız sağolsun, rabbim sabır versin. Mekanı cennet olsun..
Sağol esincim..
Evet cok zor ama hayatın gerçekleriyle yüzleştim ilkk defa...böyle bir acı tatdım.Dünyanın yaLan olduğunu kalp kırmanın ne kadar saçma bir şey olduğunu öğrendim...Amin canm sağol...

Edacım başınız sağ olsun Rabbim sabırlar versin mekanı cennet olsun inşAllah..Allah rahmet eylesin..

Sağol serapcımmm

çok şükür minik kuşum, çok sevindim, bir daha hiiiç mi hiç kavga etmeyin e mi çok daha iyi olursunuz inşallah ben de seni özledim, bi gün dertleşelim bacım

Eee' demekle olsa keşke kardo :26: Güzel dileklerini yeriim
Evet bi gün denk geldiğimizde uzun uzun dertleşelim

Naberlerr tezkereci fistikolarrr...
Allahim bu ne soguk disarda kaldikca basima agrilar cikiyorrrr :/ ve tabi genelde disarda kalıyorum yaa mangodan yeni bi trenchcoat almistim lacivert tadina doyamadan ayazlar geldi kaseye gectimmm :)) hayir mangoda bir de kislik mont begenmistm simdi de gozum onda kaldi heheheeh :) ay kizlar ayaz basima vurdu idare edinnn gitgide yogunlasiyo isler ve ben de guya ingilizce ve kpss çalışıyorum kpss ye zaten nisana anca sira gelir deee ing arada bakmaya çalışıyorum bakalmm..

Bu arada Edacim nerelerdesin yavrum nasilsinn ??

Niluuuuss calisiyosn de mi kizz kizarm haa calismazsan dayak var :))

Esinn olgunlastn anam sen dee kac carsidir gorusmuyoz ama sallamiyom diyo yaa :))

Serappp naptin cicim aradi di miii haber et banaa )

Ecrin sende ne var ne yok cicikomm )

Fatoss senden naberler taze huryarenn )

Kamile de sevdicegiyle ohhh :))

Ebrus da gelemez oldu teytey tey

Opucukler sizeee :****

Kızlarr yaa ne kadar az kalmış sizinkilerin dönmesinee ben bakıyorum da daha 6 ayım var geçsin biran öncee Neyse ama çok şükür düştü askerlikte 3 ay daha az bekliyoruzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…