Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet istanbul buz gibi ve dahada düşecekmiş
buraardaym cnm napım evdeym iyiyim iyi olmaya çalışıyorum.Dün bi iş görüşmesi için aradılar bugun için Aviva SA dan ama gitmicem...Aslında ii bi iş ama hem hastayım hem gidecek gücüm de yok..

beni unutmuşsun öpücükte yok çok ağladım ama

Oyy tatlı Hiloşumm nasılda biizi düşünürmüş tek tek seni öperim kiiiiYok kuzum aramadı aramazda o bu haftasonuna kadar kendince triplerde ve beni cezalandırıyo

Ama beeeen iyiyim sinirlerim geçti ve sakiiniiim

Büyüdüm artık hahahhhaa İnsan alışıyo be hiloş napim takmıyorum naparsa yapsın çünkü bende öyle yapıyoom.
Öptüüm gülüüm kendine iyi baaakkkk

Kızlarr yaa ne kadar az kalmış sizinkilerin dönmesinee ben bakıyorum da daha 6 ayım var geçsin biran öncee Neyse ama çok şükür düştü askerlikte 3 ay daha az bekliyoruzz :)

Neyseki askerlik düştü evettt ve bence 6 ay inanki hiçç uzun bir süre değil geçerr giderrr

Evet yaa kar yağsa yeridir valla buzz..
Hadi ya anladım canım keyfin enerjin yok sanırım e kısmetinse tekrar gelir iş zaten..ama kendini salma belki de gitsen daha iyi gelirdi Edoşum

beni unutmuşsun öpücükte yok çok ağladım ama

İnanmıyorummm nasıl affettirecem sana kendimi Begüşümm..kayboldun ortalıklardan ondann bak nası da dikkat ettm seni nası unuturum yaaa :26: affet gıııı..sana özel şarkılar yazayım AFFETTT

ben de öperim kiii..
Hmmm ceza verdi demkk iyi etmişsin canım hiçç takma o zamn asıl cezayı hakeden o da koz onun elinde şimdi tabii..o aramak zorunda.. ama can sıkma sakınn

Büyüdüm artık hahahhhaa İnsan alışıyo be hiloş napim takmıyorum naparsa yapsın çünkü bende öyle yapıyoom.
Öptüüm gülüüm kendine iyi baaakkkk

Alışmışsın cidden helal bee en güzeli kızımm
Ben de çok öptüm canımm

Evet yaa kar yağsa yeridir valla buzz..
Hadi ya anladım canım keyfin enerjin yok sanırım e kısmetinse tekrar gelir iş zaten..ama kendini salma belki de gitsen daha iyi gelirdi Edoşum

yağacak yakında sanırım ya bura böyle iyi yine artvin e baktım gündüz en yüksek 1 veya 2 derece ya.....
yok salmıyorum cnm da bnmki gelene kadar iyi bir iş olmassa kolay kolay grmem yani kendimi güçlü hissetmiyrum giyin git görüşmeye...

Sıkmıyorum şükür

Çok hastayım yavrucum bide haftasonları pek evde olmadım hiç giremedim askerle bile 3 haftadır görüşemedk ben yoktum evde şimdide hasta oldum öyle ...

Ancaa bi tek beni öpersen affederim

kızlar giremedim bir kaç gündür ama okudum geçmişi tek tek biz çok şükür görüşebiliyoruz ama havalar erken kararıyor ve günlet yetmiyor resmen..zaten son 5 gün ama büyük ihtimalle pazar görüşemeyiz kaldı 4!!
ama yok yok üzülmüyorum içim buruk ömeri burda bırakıp gidicem ama sık sık görüşücez nasılsa..bu arada yılbaşında yanıma gelme ihtimali var bakalım

seroş sanırım askerinle tartışmışsın çok fazla kafana takma canım kesinlikle gör bak en kısa zamanda düzelirsiniz..kızlar düşüncelerini söylemiş zaten yüzde yüz katılıyorum canım.düşüncesiz davranıyorlar arda..

hilalcim seninde az kaldı kavuşmaya

esincim barışmşsınız çok sevindim canım artık şu son kalan günleride atlatırsınız inşallah hem az kaldı zaten

edacımmm biliyorum çok zor ama güzelim kendini toplaman gerekiyor biliyorsun dimi öyle kendini salmak yok

begümcüm sende hastaymışsın sanırım çok geçmiş olsun

nilücüm fatoşcum sizde her şey yolundadır umarım

Canım azda olsa görüşebilmeniz güzel şükret ne olursa olsun insan hep 1 fazlasını istiyr evet ama yılbaiında gelirse super olur sizin için inşşş olur cnm :) yok salmıyorum kendimi sadece alışmak zor benm için cok cok değerliydi ha annem ölmş ha babannem öyle derin bir acı hissediyrm ama Allah sabrını veriyor ve onu yanımda hissediyorum şükürler olsun

sağlık gibi bi sorun çıkmazsa kesin gelicem diyor bakalım canım.şu bir haftada bizim olmadı ya ona üzüldü biraz..bakalım bende hayırlısı diyorum artık..
çok haklısın güzelim kesinlikle kolay bir durum değil..Allah yükünü kaldıramaycağı bir yük vermezmiş..

İnş gerçekleştirirsiniz cnm sağlık olsun gerisi boş evet hiç kolay değilmiş
İlk defa başımıza geldi Zor ama atlatıcaz inş nede olsa babannem bizi görüyor ama her an çıkıp gelicek gibi
Hissediyorum ama hissediyorum aramızda...en cok istdiği şey torunlarının düğününü görmekti
Ama kısmet değilmiş..bari
Sözümü görebilseydi ama ...

Son düzenleme:

her şeyin hayırlısı canım yaa..
sizde bilemezdiniz ki böyle olacağını
az çok tahmin edebiliyorum canım ben babaanenemi kaybettiğimde çok küçüktük hayal meyal hatırlıyorum ama tek aklımda kalan nasıl üzüldüğümdü..sen daha çok biliyorsun her şeyin farkındasın senin için daha zordur tabi..

Whtsapp tn yazdm sana cnm

Ovv buzzz...
Peki tatlım madem anladım fikrini kendi bileceğin iş tabi kii

Çok hastayım yavrucum bide haftasonları pek evde olmadım hiç giremedim askerle bile 3 haftadır görüşemedk ben yoktum evde şimdide hasta oldum öyle ...

Ancaa bi tek beni öpersen affederim

Öpmem miii
Geçmiş olsn yavrum senin nen varr.. hep beraber regl mi olduk yoksa aaa

Canım benmm dönceni düşünme keyfini çıkarmaya bak anlarınınnn.. biz de genelde kısa görüştüğümüz için artık alıştık napalımm :26: ünide ayda en az bi hafta beraber olurduk ama koşullar değişti napalımm.. Kavuşmama az kaldı canım eveett gitmek istiyorum artıkk

İnşallahhh yılbaşında gelir seninki de yavrucummm

buz gibi uludağ havasından seslenmeye çalışıyorum gunaydınn kızlar tabi benm için gün 7de başlıyor ama yeni girebildim işler yoğun şimdide bisürü evrak birikti ama yazayım artık dedm

cuma günü onur geliyor yanıma biletini aldı
h.sonu kuzenn nişanı vardı gitmiorum zaman yollarda geçcek denizlide çünkü yıllık iznimde gitmeyi düşündüm ocakta yıllık iznimi alcam çok şükür bi senedir iznim yoktu Onurda ailesiyle konuşmuş annesi önce biz gidelim kadınlar olarak teyzesi falan oturmaya kadn kadına konuşalım demiş bnde anneme sölücem haftya görüşünce yani ocakta bişiler olcak artık inşallah

hilalimm seninde haftasonu yârine kavuşuon az kaldı aynı heyecan bende de var

edacım başın sağolsun canm Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah sabır diliyorum

kamilecim görüşmeler devam ediyo ohh ohh askerlik bitti çok şükür ya rahatız artık valla ya tartışma yok sıkıntı yok çok şükür darısı tüm yarenlerin başına

seroşum tartışmışınız sanırım inşallah kısa zamanda düzelirsiniz sonuçta bazı şeyleri aştık artık hakkımızda hayırlısı canm üzme kendini

nilüm çalışmalar nasıl gidiyor zaman geçiyo bak nasıl geçti sınav zamanı geldi anlamazsın zaten havalar güselleşince insanın çalışası gelmiyor konular bitir ozamnda teste geçersin rahat olur

begümcüm geçmiş olsun canm havalar buz ya valla dikkat et canm

ecrincim maşallah şafağı yedin bitirdin he ohh çabukta geçiyomuş çok şükür canm

Kamilecim çok şükür kavuştunuz artık az da olsa görüşmek bile ne güzel okuyunca çok sevindim sağol canım valla hasta olduk sende dikkat et...

Hiloşum yerim seni minikkuşum hiç sorma hem regl oldum hemde grip ağrılar sızılar karıştı birbirine dikkat et sende hep dışarlardasın bol bol mandalina portakal falan ye canımın içi...

Fatoşcum çok sağol valla hiç geçio gibide değil her gün ilerleliyo sanki sende dikkat et kendine...gelişmelere sevindim inşallah güzel şeyler olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…