Kamilecim çok şükür kavuştunuz artık az da olsa görüşmek bile ne güzel okuyunca çok sevindim sağol canım valla hasta olduk sende dikkat et...
Hiloşum yerim seni minikkuşum hiç sorma hem regl oldum hemde grip ağrılar sızılar karıştı birbirine dikkat et sende hep dışarlardasın bol bol mandalina portakal falan ye canımın içi...
Fatoşcum çok sağol valla hiç geçio gibide değil her gün ilerleliyo sanki sende dikkat et kendine...gelişmelere sevindim inşallah güzel şeyler olur
buz gibi uludağ havasından seslenmeye çalışıyorum gunaydınn kızlartabi benm için gün 7de başlıyor ama yeni girebildim işler yoğun şimdide bisürü evrak birikti ama yazayım artık dedm
cuma günü onur geliyor yanıma biletini aldı
h.sonu kuzenn nişanı vardı gitmiorum zaman yollarda geçcek denizlide çünkü yıllık iznimde gitmeyi düşündüm ocakta yıllık iznimi alcam çok şükür bi senedir iznim yoktu Onurda ailesiyle konuşmuş annesi önce biz gidelim kadınlar olarak teyzesi falan oturmaya kadn kadına konuşalım demiş bnde anneme sölücem haftya görüşünce yani ocakta bişiler olcak artık inşallah
hilalimm seninde haftasonu yârine kavuşuon az kaldı aynı heyecan bende de var
edacım başın sağolsun canm Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah sabır diliyorum
kamilecim görüşmeler devam ediyo ohh ohh askerlik bitti çok şükür ya rahatız artık valla ya tartışma yok sıkıntı yok çok şükür darısı tüm yarenlerin başına
seroşum tartışmışınız sanırım inşallah kısa zamanda düzelirsiniz sonuçta bazı şeyleri aştık artık hakkımızda hayırlısı canm üzme kendini
nilüm çalışmalar nasıl gidiyor zaman geçiyo bak nasıl geçti sınav zamanı geldi anlamazsın zaten havalar güselleşince insanın çalışası gelmiyor konular bitir ozamnda teste geçersin rahat olur
begümcüm geçmiş olsun canm havalar buz ya valla dikkat et canm
ecrincim maşallah şafağı yedin bitirdin he ohh çabukta geçiyomuş çok şükür canm
Kamilecim çok şükür kavuştunuz artık az da olsa görüşmek bile ne güzel okuyunca çok sevindim sağol canım valla hasta olduk sende dikkat et...
Hiloşum yerim seni minikkuşum hiç sorma hem regl oldum hemde grip ağrılar sızılar karıştı birbirine dikkat et sende hep dışarlardasın bol bol mandalina portakal falan ye canımın içi...
Fatoşcum çok sağol valla hiç geçio gibide değil her gün ilerleliyo sanki sende dikkat et kendine...gelişmelere sevindim inşallah güzel şeyler olur
Canımm evett haftasonu aynı heyecanlarr..hadi inşallah Ocakta güzel şeyle rolsn canım benm yaa çok sevindmm bi başlayınca gerisi de gelirr
Sağol canımm bkarım ben kendime de çok sağoll sorma ben de regl yim öldüm bugn bi ara gözüm falan karardı oturdum ilaç içtim bekledim böyle yarı baygın haldeneyse ki şimdi biraz daha iyiyim, valla özledim kızmmm ya daha sık girr
kızlar giremedim bir kaç gündür ama okudum geçmişi tek tekbiz çok şükür görüşebiliyoruz ama havalar erken kararıyor ve günlet yetmiyor resmen..zaten son 5 gün ama büyük ihtimalle pazar görüşemeyiz kaldı 4!!
ama yok yok üzülmüyorum içim buruk ömeri burda bırakıp gidicem ama sık sık görüşücez nasılsa..bu arada yılbaşında yanıma gelme ihtimali var bakalım
esincim barışmşsınız çok sevindim canımartık şu son kalan günleride atlatırsınız inşallah hem az kaldı zaten
inşallah canm inşallah benmki konuşmuşta bana demiyo ya kaç gün önce konuştuk dio bide ee bana neden sölemiyon bekleyip duruyom burda nolcak die diyom yüzyüze görüşünce sölücekmiş Allahım ya bakalım babm ne dicek işi yok derse beklicez gene
Yüzyüze tadını çıkara çıkara paylaşcak işte ne güzel, yüzündeki heyecanı mutluluğu görmek istedi demek kii..
Canım ya babanı ikna edersn iş sende bitiyor, işi elbet olacak baba biz de yarın evlenmiyoruz zaten de, sadece rahatça görüşmek istiyoruz, ailesiyle beraber siz de onu tanıyın istiyorum dersinn..ayyy çok heyecanlıı
Yüzyüze tadını çıkara çıkara paylaşcak işte ne güzel, yüzündeki heyecanı mutluluğu görmek istedi demek kii..
Canım ya babanı ikna edersn iş sende bitiyor, işi elbet olacak baba biz de yarın evlenmiyoruz zaten de, sadece rahatça görüşmek istiyoruz, ailesiyle beraber siz de onu tanıyın istiyorum dersinn..ayyy çok heyecanlıı
evet canm öle benmki bazı şeyleri yüzyüze konuşmak istiyo iş konusunu mesela noldu görüşme neler konuştunuz diyom yüzyüze konuşuruz dio ee bende merak ediyom burda yani kaç gündür konuştumu neden konuşmuyor aklında ne var bilmek istiyom
babamla nasıl konuşcağımı bilmiyom ya o mu çağırcak yanına ben mi açcam konuyu anamm annemle konuşsam o sölese babam kestirip atarsa annemde bişi diyemez oooff hiloşş benide heyecanlandırdın he yoktu heyecan falan
evet ya zaten benm istediğim de onlarda tanısın 5 seneyi bitirdik çok şükür
anaa btn kızlar regl mi oldukAllahtan bnm sancısız bu ay oldum mu olmadım mı karar veremedm bnde gelip gelmemekte kararsız bnmki yat dinlen terle bi güselce canm ancaöle geçerr
saol canm inşallah olcek artık bişiler bzmkiler ne dicek onu merak ediyom
Canımm evett haftasonu aynı heyecanlarr..hadi inşallah Ocakta güzel şeyle rolsn canım benm yaa çok sevindmm bi başlayınca gerisi de gelirr
Sağol canımm bkarım ben kendime de çok sağoll sorma ben de regl yim öldüm bugn bi ara gözüm falan karardı oturdum ilaç içtim bekledim böyle yarı baygın haldeneyse ki şimdi biraz daha iyiyim, valla özledim kızmmm ya daha sık girr
Ovv buzzz...
Peki tatlım madem anladım fikrini kendi bileceğin iş tabi kii
Öpmem miii
Geçmiş olsn yavrum senin nen varr.. hep beraber regl mi olduk yoksa aaa
Canım benmm dönceni düşünme keyfini çıkarmaya bak anlarınınnn.. biz de genelde kısa görüştüğümüz için artık alıştık napalımm :26: ünide ayda en az bi hafta beraber olurduk ama koşullar değişti napalımm..Kavuşmama az kaldı canım eveett gitmek istiyorum artıkk
İnşallahhh yılbaşında gelir seninki de yavrucummm
buz gibi uludağ havasından seslenmeye çalışıyorum gunaydınn kızlartabi benm için gün 7de başlıyor ama yeni girebildim işler yoğun şimdide bisürü evrak birikti ama yazayım artık dedm
cuma günü onur geliyor yanıma biletini aldı
h.sonu kuzenn nişanı vardı gitmiorum zaman yollarda geçcek denizlide çünkü yıllık iznimde gitmeyi düşündüm ocakta yıllık iznimi alcam çok şükür bi senedir iznim yoktu Onurda ailesiyle konuşmuş annesi önce biz gidelim kadınlar olarak teyzesi falan oturmaya kadn kadına konuşalım demiş bnde anneme sölücem haftya görüşünce yani ocakta bişiler olcak artık inşallah
hilalimm seninde haftasonu yârine kavuşuon az kaldı aynı heyecan bende de var
edacım başın sağolsun canm Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah sabır diliyorum
kamilecim görüşmeler devam ediyo ohh ohh askerlik bitti çok şükür ya rahatız artık valla ya tartışma yok sıkıntı yok çok şükür darısı tüm yarenlerin başına
seroşum tartışmışınız sanırım inşallah kısa zamanda düzelirsiniz sonuçta bazı şeyleri aştık artık hakkımızda hayırlısı canm üzme kendini
nilüm çalışmalar nasıl gidiyor zaman geçiyo bak nasıl geçti sınav zamanı geldi anlamazsın zaten havalar güselleşince insanın çalışası gelmiyor konular bitir ozamnda teste geçersin rahat olur
begümcüm geçmiş olsun canm havalar buz ya valla dikkat et canm
ecrincim maşallah şafağı yedin bitirdin he ohh çabukta geçiyomuş çok şükür canm
Ayyyşşşş şu tickereeee baaakk beee
Yediniz şafağı aldın Ömer'ini bebeğim
Az daha sabır mehtap günü sayıyon hee
Barıştık barışmasınada hııhh şu geçmeyen şafağa ayar oluyorumYani şöyle ki ''şafak sıkıştırıyooooooooğğğğ!''
aynen canım alışıcaz artık napalım askerlik bitti ya şükür gerisi önemli değil
ohhh ne güzel heycan dimiiiiii az kaldı az
ayy inşallah canım ya netleşsin haber veririm hemen
Ya insan da merak eder kısa bi bilgi geçsin ama detayları yüzyüze konuşmak bence de çokk mantıklı, hatta çğu konu yüzyüze konuşunca daha güze ah ahh şu mesafeler valla bıktım yaaakederlendm bak şimdi bi de regl yim yaa anammm
Bence sen direk kendin konuş babanla en iyi sen ifade edersn benm fikrim bu canm ama aile yapınızı bilemem tabi ona göre seçim yaparsın senama heyecanlı kızz napimm
Bence de tanışsınlar yavrum artık ohhoo bi sürü zaman olmuş yaniiiibikaç aya da seni nişanlarızzz
evet canm tek sorun iş oda olsa zaten beklememzn bi manası yok ama onurda yeni geldi bakalım ne zamn bişey çıkcak hayırlısı canm başlasak bi gerisi gelir zaten babam süreci uzatma taraftarı değil aileler içine girince ondan herşeyi tam olsun beklenmesin istiyo sanırımFatoşcum sizinkilerin artık bir şey dememesi için tek sorun iş kalıyo o da erkek arkadaşın işini ayarlarsa sizde o sıra da nişan falan olur sonra garantiye alırsınız kendinizi düğün olur ...bi yerden başlanması lazım artık
aynen canım alışıcaz artık napalım askerlik bitti ya şükür gerisi önemli değil
ohhh ne güzel heycan dimiiiiii az kaldı az
ayy inşallah canım ya netleşsin haber veririm hemen
aynen canım askerlik bitti rahatladık çok şükürsıkıntı stres falan kalmadı
inşlakkah tüm yarenler en kısa zamanda kavuşur bu rahatlığı yaşar
haftasonu mehtap varmış tatlım çok sevindim
evet canm mehtaplar bizi bekler artık kısa da olsa görmek iyi bunada şükür
evet canm ya şu mesafelerden bnde bıktım artık telde konuşlmuo bazı şeyler kızgınlklar uzun sürüyo yüzyüze olsak konuşup tatlıya bağlanır ama napalım kuzum sabretcez artık geçmiş olsun sanada canm ağrılı geçiosa zor ya yatsan bile geçmio bide ayakta zor
bakalım canm oturp konuşcaz artık ailecek sakin olmaya çalışcam artık
Alışcaz tatlımm başka çare yokkk
Valla hasret kalınca da kavuşmanın tadı başka oluyo beee
Haber ver tabi cicimm
Bugün içimden geldi nişanlıcımla kendime Colinsden gömlek aldımm.. takım gibi oldu benmki kırmızılı tabiPazar günü giyeriz spor takılırız dedim ohhh.. haftaiçi hep resmi olunca haftasonu spor giymek istiyor insan bee
Eki Görüntüle 883949
aynı evi paylaşana kadar böyle canım başka çare yok sonuçda..
ahh ahh hemde ne güzel oluyor hilal ya
heycan oluyor hem
çok tatlılar canım yane de yakışır size
benimde hayalim o ama ben aynı gömlek istiyorumne zamandır yapıcam yapıcam diyorum ama yapamıyorum bakalım ne zamana kısmet olacak canım
:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:
5 Aralık 2013
PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...84 busra00...
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...134 seros08...
...138 exelanss...
100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...249 KUB88...
...251 Kanaryam35...
:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:
TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ
POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR
...destinyeda 27 : GAZİANTEP'E SELAM YOLA DEVAM...
...asi_genc 27 : GAZİANTEP'E SELAM YOLA DEVAM...
...hepsenhep 48 : MUĞLA'YA SELAM YOLA DEVAM...
...ilithya 51 : NİĞDE'YE SELAM YOLA DEVAM...
...pekmez_akilli 58 :SİVAS'A SELAM YOLA DEVAM...
...zeynepesin 62 : TUNCELİ'YE SELAM YOLA DEVAM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?