Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen canım 1 haftadır şafak saymıyordum valla birden bu şafağıgörmek ve kağıdımı cizmek güzel oldu sen nasılsın

İyiiym Edacım teşekkür ederim, bel ağrılarıma ve iş yüküne devamm
Haziran'ı bekliyorum yaa, kpss tercih yapmak istiyorum her şey netleşsin istiyorum artıkkk

geçmiş olsn cnm
kpss ye girdin mi 2 yıl önce giricekmisin bu yıl?

2 yıl önce girdim, ruhsatım anca geliyor Haziran'a 2012 yılındaki puanımla ilk ve tek tercih yapabilecem ve 2014 'te de girmeyi düşünüyorum canım Kpss de sorunum tarih-coğrafya, mat türkçe çalışmam ben sadece soru çözerim bakalım hayırlısıı elimde de 82 puanım var onla da atama olabilir bakalımm karışık yanii

çift hanelere düşmeyi bekliyoruzzz

anldm cnm hukuk alım puanlarını bilmiyorum ama inş atanırsın ist veya antalya gönlünüzde neresi varsa

anldm cnm hukuk alım puanlarını bilmiyorum ama inş atanırsın ist veya antalya gönlünüzde neresi varsa

Hayırlısı canım, avukat alımları şehre göre değişiyor tabi, ruhsatım ay sonuna gelecek, Kasım'da gelmiş olsa deneyecektm ama kısmet olmadıı bakalım yaza nolcakkk

Hiloşşşş gömlekler çok güzel eminim ikinize de çok yakışıcak güle güle giyin

Sağol cankuşşş...inşallah yakışırr sevdiceğime de bence de yakışırr

Naslısnn

yakışır yakışır fıstıklar sizi...
ben daha iyiyim canım ama artık askerimi çok özledim içimde fırtınalar kopuyo resmen ağustosta gitti bi daha göremedm şöyle bi görsem sarılmak istiyorum sıkı sıkı tam gidicektim olmadı planlı olunca kesin bi halt oluo acemide ne güzel gidip tekrar görmüştüm şu sıra çok özlem doluyum

Canım benmm az kaldı şükür be tatlım yaa azcık daha sabırrr..aranız iyiyse boşver ötesini sıkma boğma fazla kendinii..inşallah hemencik geçer de gelir askerin canım benmm yaa.. kv ile naptınız cicim??

İnşallah canım, bu son ayrılık olup kalır Allahın izniyle
Oh be pazar gününe ne kaldı şurda
Sabır diye diye dilim damağım kurudu bitsin be artık

Tabii ya Ben çok severim böyle ikiz gibi giyinmeyi, çok iyi düşünmüşsün kuzu

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

ayyy okdr uzaktıkı gördukce mutluluk doluyoruuummmmmmmmmmm

Tunceli'nin munzuru, yarim gönlümün huzuru
Sevdiği asker olanın, söner gözünün nuru

Şafak 62 Tunceli

Atarsa yarimin memleketii

Tunceli'nin munzuru, yarim gönlümün huzuru
Sevdiği asker olanın, söner gözünün nuru

Şafak 62 Tunceli

Atarsa yarimin memleketii

walla söndu gözumzn nuru
ama olsn artık bizim popomuzu depüklesinler esincim yaaaa depüklenmek ıstıoruz

Son düzenleme:
Eda, Ecrin, Begüşten sonra gidiyon işte kuzu En son benim bak

aslında net bı tarıh yokkı daha kuzu kafamıza göre yazdm ben askerm ne deddıyse yani:44:
orda şafakların hesaplandıgı bı bölum warmış sanırım orda hesaplatıcak tam net tarıh ozaman bellı olucak
ozmn kesın olrk tekrar duzeltcem safagımı

Orası öyle kuzu, zaten benimkide doğru mu değil mi bilmiyorum. Ocak ayında kesin net belli olur şafaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…