Canım benmm az kaldı şükür be tatlım yaa azcık daha sabırrr..aranız iyiyse boşver ötesini sıkma boğma fazla kendinii..inşallah hemencik geçer de gelir askerin canım benmm yaa.. kv ile naptınız cicim??
valla geçsin HiloşumKv şu 2-3 haftadır pek konuşmadık öyle sık sık aramadılar bende aramadım,bu seferde içimde acaba bi soğukluk mu oldu geçti ya insan alışıo ya geçen gün ben aradım öyle yani ama gel diye kaç kere çağırdılar açıkçası gitmedim asker geldikten sonra gidersem eğer kesin laf yiycem bak sen askerdeken bi kere gelmedi diye ailemde bilenlerde şey diolar şimdiden gelmeye gitmeye başlarsan falan ilerde bi an da soğuk davranırsan ters tepki alırsın o yüzden mesafeli ol gitmen şart değil dediler bende biraz dinledim açıkçası ..
Eda, Ecrin, Begüşten sonra gidiyon işte kuzuEn son benim bak
Tunceli'nin munzuru, yarim gönlümün huzuru
Sevdiği asker olanın, söner gözünün nuru
Şafak 62 Tunceli
Atarsa yarimin memleketii
Öyle canım öylee kavuşmanın heyecanı da dadı da başka
Ama artık aynı evde yaşasak da fena olmaz tabii
Sağol canımm
Heheh ben de benzetmeye çalıştım zatii.. ama sen de kafandakini yaprsın inşallah ne uğraşmayı seviyoruz böyle detaylarla
İnşallah canım, bu son ayrılık olup kalır Allahın izniyle
Oh be pazar gününe ne kaldı şurda
Sabır diye diye dilim damağım kurudu bitsin be artık
Tabii yaBen çok severim böyle ikiz gibi giyinmeyi, çok iyi düşünmüşsün kuzu
Kızçelerim nasılsınız???
Şafaklar azalmış bakıyorum da totosuna depük gelecek olanlar çoğalmış
Hilalcim nişanlılık iyi gidiyor bakıyorum bir ara gittin geldin diye biliyorum, az çok takip ediyorum sizi. İnşallah her şey yolundadır.
Begüşüm kv ile ilgili sorun mu var tatlım? Bu dönemlerde oluyor bazı sorunlar çok da takmamaya çalış, sorun tam olarak ne bilmiyorum ama geçecek elbet, sizin ilişkinizde sorun olmasın da
Nilüşüm senden haber alamıyorum canım burda yazdıklarıma cevap vermedin umarım iyisindir, mehmetle her şey yolundadır
Diğer asker yarenlerim umarım şafaklar sıkıştırmıyordur, biraz daha sıkın dişinizi zaman bir şekilde geçiyor, Allah çaresiz dert vermesin
Ben de bir yandan çalışıyorum bir yandan kendi durumumla haşır neşirim, 2-3 gündür nezle oldum salya sümükOnun haricinde pek hantallaştım, sürekli tembellik yapıyorum ve uykum geliyor hep valla ne olacak halim bilmiyorum
ömerde hep söyler canım sen nasıl bu kadar detay düşünebiliyorsun diyeama yapıöız bu sanırım yapcak bi şey yok
ben böyle detaylarla uğraşınca çok mutlu oluyorum ya
Esincim biz anlaşamadık sanırım canım ben pazar gelmesin istiyorum çünkü mehtabım biticek geçen cumartesinden beri ben manisadayım görüşebiliyorz canım ama pazar ankaraya dönüyorum ve özlemeye kaldığımız yerden devam malesef
Kızçelerim nasılsınız???
Şafaklar azalmış bakıyorum da totosuna depük gelecek olanlar çoğalmış
Hilalcim nişanlılık iyi gidiyor bakıyorum bir ara gittin geldin diye biliyorum, az çok takip ediyorum sizi. İnşallah her şey yolundadır.
Begüşüm kv ile ilgili sorun mu var tatlım? Bu dönemlerde oluyor bazı sorunlar çok da takmamaya çalış, sorun tam olarak ne bilmiyorum ama geçecek elbet, sizin ilişkinizde sorun olmasın da
Nilüşüm senden haber alamıyorum canım burda yazdıklarıma cevap vermedin umarım iyisindir, mehmetle her şey yolundadır
Diğer asker yarenlerim umarım şafaklar sıkıştırmıyordur, biraz daha sıkın dişinizi zaman bir şekilde geçiyor, Allah çaresiz dert vermesin
Ben de bir yandan çalışıyorum bir yandan kendi durumumla haşır neşirim, 2-3 gündür nezle oldum salya sümükOnun haricinde pek hantallaştım, sürekli tembellik yapıyorum ve uykum geliyor hep valla ne olacak halim bilmiyorum
Hesnacım nasılsınnn hamilelik nasıl gidiyor valla dikkat et bende hasta oldum ama sen bebekle bide bol bol portakal mandalina yemeye çalış alıştın mı hamileliğe ?
Sorun yok bitanem Hiloşum sormuşta nasıl diye beni sık sık ararlardı şu sıra pek aramadılar ben aradım bide bi kaç kez çağrmşlardı gel diye ben gitmedim asker varken gidiodum ama tek gitmedim onu söyledim
Ayy Hesna ablacmm gecmis olsn hamis hamis dikkat et kendinee e normal arrk karnında ekstra bi yük var surekli tembellik istiyo :)))
Ben iyihm ablacm cok sagol..cok sukur guzel nisanlilik bi sure isimize gucumuze yogunlasip bi an once evlenmek istiyoruz artk :))
Kocaman öpücükk sana ve bebisineee cok ozletmee :***
Gunaydin kizlar,
Ben buranin eski safakcisiyim.
2009da askere gitti benim askitom
89/4
Simdi ise evliyim ve bir ay sonra oglum 1 yasina girecek.
Allah sizlere sabir ve guc versin. Nekadar zor oldugunu biliyorum.
Allah sizlerede bu guzel gunleri yasatmayi nasip etsin.
merhaba kızlaarrr .....nasılsınız bakalım buraya ugruyorum arada yazamadım bi şafak attırımını yapıp çıkıomm....
heycan yook şimdilik ama yakında başlar sadece inanamıyorum...tüpük gecemde beni yalnız bırakmazsınız umarımm...
Sen Başka topiklerde gezip tozarkeen biz buralrdayız canıım hıhh
Napıyosun bakalım nasıl gidiyo ahh heyecaaaan başlar tabiki çok az kaldı çünküüüüü
Yanlız bırakırmıyız hiç hep birlikte depüklicez senidee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?