Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla geçsin Hiloşum Kv şu 2-3 haftadır pek konuşmadık öyle sık sık aramadılar bende aramadım,bu seferde içimde acaba bi soğukluk mu oldu geçti ya insan alışıo ya geçen gün ben aradım öyle yani ama gel diye kaç kere çağırdılar açıkçası gitmedim asker geldikten sonra gidersem eğer kesin laf yiycem bak sen askerdeken bi kere gelmedi diye ailemde bilenlerde şey diolar şimdiden gelmeye gitmeye başlarsan falan ilerde bi an da soğuk davranırsan ters tepki alırsın o yüzden mesafeli ol gitmen şart değil dediler bende biraz dinledim açıkçası ..

Son düzenleme:

Anladım canımmm.. bence de haklılar yani içinden gelmeyen hiç bi şeyi mecburum diye yapma bence de

Al tülbent oyaladım,Vermeye kıyamadım,

Gitme dedim askere,Gitti durduramadım

Antab’ım bidanedir,Sıcaktır ganımız

Gurtuluş sevaşında ,Gazi olmuş adımız

ATARSA 27ANTEP'İN HAMAMLARII SANA SELAMM OLSUNNN

YUPPİİİİ BİTİYORUUZ YARİMMMM

ömerde hep söyler canım sen nasıl bu kadar detay düşünebiliyorsun diye ama yapıöız bu sanırım yapcak bi şey yok
ben böyle detaylarla uğraşınca çok mutlu oluyorum ya

Esincim biz anlaşamadık sanırım canım ben pazar gelmesin istiyorum çünkü mehtabım biticek geçen cumartesinden beri ben manisadayım görüşebiliyorz canım ama pazar ankaraya dönüyorum ve özlemeye kaldığımız yerden devam malesef

Kızçelerim nasılsınız???

Şafaklar azalmış bakıyorum da totosuna depük gelecek olanlar çoğalmış

Hilalcim nişanlılık iyi gidiyor bakıyorum bir ara gittin geldin diye biliyorum, az çok takip ediyorum sizi. İnşallah her şey yolundadır.

Begüşüm kv ile ilgili sorun mu var tatlım? Bu dönemlerde oluyor bazı sorunlar çok da takmamaya çalış, sorun tam olarak ne bilmiyorum ama geçecek elbet, sizin ilişkinizde sorun olmasın da

Nilüşüm senden haber alamıyorum canım burda yazdıklarıma cevap vermedin umarım iyisindir, mehmetle her şey yolundadır

Diğer asker yarenlerim umarım şafaklar sıkıştırmıyordur, biraz daha sıkın dişinizi zaman bir şekilde geçiyor, Allah çaresiz dert vermesin

Ben de bir yandan çalışıyorum bir yandan kendi durumumla haşır neşirim, 2-3 gündür nezle oldum salya sümük Onun haricinde pek hantallaştım, sürekli tembellik yapıyorum ve uykum geliyor hep valla ne olacak halim bilmiyorum

Son düzenleme:

Hesnacım nasılsınnn hamilelik nasıl gidiyor valla dikkat et bende hasta oldum ama sen bebekle bide bol bol portakal mandalina yemeye çalış alıştın mı hamileliğe ?
Sorun yok bitanem Hiloşum sormuşta nasıl diye beni sık sık ararlardı şu sıra pek aramadılar ben aradım bide bi kaç kez çağrmşlardı gel diye ben gitmedim asker varken gidiodum ama tek gitmedim onu söyledim

Aynen canmm ben de cok severm detaylarla ugrasmayii :)) ama emin ol nisaninda oncelikle ve sonra düğünde cok işine yariycak bu ozelligin her seyi keyifle hazirlayinca harika oluyor :))) doyasiya guzel zaman gecirmeye devam edin inşallah yavrum arada ozlemek de iyi boşver

Ben de yarn gidiyorum kisacik gorup gelecemm.. ben severm diye seni yarn lunaparka goturim mi diyo hehehe ama hava da soguk diyo.. ben de duruma gore bakarz o zaman dedm :)))

Ayy Hesna ablacmm gecmis olsn hamis hamis dikkat et kendinee e normal arrk karnında ekstra bi yük var surekli tembellik istiyo :)))

Ben iyihm ablacm cok sagol..cok sukur guzel nisanlilik bi sure isimize gucumuze yogunlasip bi an once evlenmek istiyoruz artk :))

Kocaman öpücükk sana ve bebisineee cok ozletmee :***

Anladım canım çok problem etme kendine olur öyle arada Askerinle aranızın iyi olmasına sevindim ama

Vallahi alıştım hamileleğe hiç bir sıkıntım yok aslında ama bir haftadır hastalığım geçmiyor ilaç kullanamıyorum, iştahım kapandı hastalıktan... Haftaya kontrolüm var inşallah Allah nasip ederse bebeğimizi ve kalp atışlarını göreceğiz, çok tedirginim dua edin canlarım

Sağol canım dikkat ediyorum da işte kalabalık mekanda çalışınca çocuklardan falan geçiyor ilaç kullanmayınca da uzuyor iyileşmesi ama çok önemli bir sıkıntım yok allaha şükür.

Bakıyorum planlar da yapılmış buluşulmaya mı gidilecekti nişanlıyla Bence de bir an evvel evlenme planlarına da girişin zaten ilk önceleri insan nişanlansam yeter diyor ama nişanlandıktan sonra iş biraz değişiyor bir an evvel evleneyim diyorsun nişanlıyken ayrı kalmak da çok zor ben yaşadım biliyorum hiç kolay değil, inşallah en yakın zamanda evlilik planlarının haberi de gelir senden

Kızçelerim burayı epey ihmal etmişsiniz bakıyorum da nerelerdesiniz???? Hepiniz de mehtaba mı gittiniz

Askerim geldi diye uğramıyorum sanmayın kontrol ediyorum ben sizi, gelin bakayım boş kalmasın topik

Gunaydin kizlar,

Ben buranin eski safakcisiyim.
2009da askere gitti benim askitom
89/4
Simdi ise evliyim ve bir ay sonra oglum 1 yasina girecek.

Allah sizlere sabir ve guc versin. Nekadar zor oldugunu biliyorum.
Allah sizlerede bu guzel gunleri yasatmayi nasip etsin.

ayy günaydıınn ....!!!merhaba canım ne güzel herşeyi bitirmişin sen bizlerede nasip olsun güzel günler inş.

merhaba kızlaarrr .....nasılsınız bakalım buraya ugruyorum arada yazamadım bi şafak attırımını yapıp çıkıomm....

heycan yook şimdilik ama yakında başlar sadece inanamıyorum...tüpük gecemde beni yalnız bırakmazsınız umarımm...

Sen Başka topiklerde gezip tozarkeen biz buralrdayız canıım hıhh

Napıyosun bakalım nasıl gidiyo ahh heyecaaaan başlar tabiki çok az kaldı çünküüüüü
Yanlız bırakırmıyız hiç hep birlikte depüklicez senidee

seroşumm deme kız öle yaa bakıyorum arada kmse yok napiimm girince yazsana sende bana alla alaa küstüm işte hıhh

napiim canım yaa saolsun şafak sıkıştırıoo işte saymaya dewamhaftaya vizelerim war bakalım ne yapcaazsen naılsın askerin nasıl kuzum???
depük gecesi isteriim isteriimm hemde bana özeellll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…