Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tamam tamm küsme bide sen küsme bana herkes küsüyo zateenn

oyyy baaşarılar canım beniiiim iyi çalııışş vallahi benmde 2 hafta sonra vizelerim vaaaar

Askerim aramız kötü canım konuşmuyoruz 1 haftadır bugünde çarşısı vardı çıkamadı sanırım öle bekliyorum bakalım nereye gidecek sonumuz
:26:

aaa nden kim küsmüş bnm seroşuma bakıyımm??
seninkiyle nden noldu kuzum anlatmak istermisin??

aaa nden kim küsmüş bnm seroşuma bakıyımm??
seninkiyle nden noldu kuzum anlatmak istermisin??

GEçen hafta çarşı günü tartışmıştık tatlım ben burda kızlara anlatmıştım ama sanırım sen görmediiiiiinn

sabah çarşıya çıktı 11 gibi sporu varmış çünkü neyse çıkınca hemen beni aramadı ben aradım iki defa duymadı üçüncüde duydu telefonu oyun oynuodum dedi bende neden önce arama gereği duymadın dedim öyle tartıştık biraz neyse sonra internete giricem ama yer yok dedi acemiler mi ne çıkmış bugün çarşı çok kalabalıkmış tamam dedm bulunca girersn olmadı telfnda konuşuruz snra 1 saat geçti aradım duymadı gene 10 dk snra tekrr aradm mesgll annesyle konuşyo sonra döndü şmdi giidicem dedi saat tam 2,10 geçiyodu tmm bekliyorum dedm yarım saate orda olurum dedi sonra 3 e ceyerk var aradm telfnu kapalı nasıl sinirlendim nasıııll
Saat 3 te açtı teli aradm acmadı snra actı yemek yiyorum smd giricem dedi bende hiiiç zahmet etme dedim çünkü 4 e kadar zamanı var neyse girdi 3 bucuga geliyodu
Ben başladım tabi bağırıp çağırmaya çok üstüme geliyosun anlayışsızsın falan dedi..Böyle olmaz yürümez dedi
Bende sorun kimde bi düşün dedim düşünemem kafam çok dağınık dedi çok sinirlenmiş sanırım askeriyede bana patladı aramıycam artık falan dedi daha neler neler çok kırdı beni ve hiç toparlıycanı sanmıyorum

Son düzenleme:

ayy inanmıyorum yaa canım anlatmışın sanırım da bende yorgundm konuya dahil olamadm...
yaa olmuş mu şimdi yaptıgı canım bnm yaa böle yapanları hiç anlamıyorum ben oyun ne yaa gir konuş sevdiceginle işte
yanlış yapmış ama dediğin gibi başkasına kızmıştr yoksa nden bu kadar abartsın sen haklısın onu beklion sonuçta yani
yer yoksa bile aşkım telde konuşalım desin konuşun yani sanki günlük her an konuşuyonuzda az bi kafa dagıtsın olayı diil kii yaa ...o diil geçen haftadan beri hiç aramadı mı kuzum yaa???
bu kadar uzatmakta neyin nesi ki suçlusun işte yanii...bu saçmalıgı yüzünden senide bu hale getrmiş bravo yani ona...

Anlayamadı işte bazı şeyleri ben kızdım o da kızdı öyle uzadıkça uzadıııı senn anlıycağııınn yok yok aramadı işte bugün çarşısı vardı çıkmadı heralde bilmiyorum amacı ne

canım bnm şuan şok şok şok oldum 1 hafta aramamk ne yaa???napmışında sen bu kadar aranmayacak kadar??başka biriyle mi görmüş seni??ne yani yaa hayır suçun yokken diyorum anlatının artısı eksisi illaki wardr ama ne olursa olsun askerde sonuçta yani burdaki adam merak eder kızgında olsan ara duyur sesini demi ??ben mi yanlış düşünüomm bilmiyorum ama...pekii sen aradın mı canım??küslüğü uzatır mı??kırılmtr belkide çok ondan aramamıştr yada bi ara gene senden duydum sanırım 1 hafta hiç konuşmadk die aranız ii oldugu halde??

Sen çok çok haklısın düşüncesizlik diyelim biz buna normal zamanlardada çok arayan bi insan değil zaten bu ara yoruluyo çok denetimleri var bu hafta şuanki durum biraz ondan kaynaklanıyo..ben bu tuutmlarını yorumlayamıyorum bazen neyse bende aramadım aramayı da düşünmüyorum kafası çok dalgınmış bu ara bende üstüne gitmişim bana öyle dedi aramıycam bende arayana kadar

kuzum kusura bakma yaa teselli etceme seni bide alevlendirdim amaa...hani üzüldüm gerçekten yaptıgına
yanii sebepsiz aramamak yogunluk falan kaldıramam ben şahsen bana sesini duyuracak ...bizde günde 1 kere konuşuoz artk
normalde bu daha önce olcaktı yıkardm ortalıgı ama az kaldı die lanet olsun diorum...
allahım yaa ne hallere düşürüo bu lanet askerlik yaa...üzülme kuzum o zaman aranızın bozuk olmasıyla ilgili diil aramaması...
sıkma kendini huyunu biliyosun herzaman böyleyse arar illaki bırak bakalım kendi haline canım bnm...

Valla bıraktım zaten napim ben arycaktm vazgeçtm bakalım yarın da çıkmazsa bi sorun var bn arycam yarın akşam artık

Valla bıraktım zaten napim ben arycaktm vazgeçtm bakalım yarın da çıkmazsa bi sorun var bn arycam yarın akşam artık

haa bak belkide bişi wardr ben misal kavgalıydık ilk defa o kadar konuşmadan kaldık 3 gün ne o ne ben sonra bi aradı ki başına iş gelmiş falan yanii...bu bize geçerli tabiki de küs olunca biz deliye dönüyoz

Bilmiyorum valla kötü bişi olsa mutlaka haberim olur daha dün akşam annesi aradı aradı mı seni hiç bu hafta diye küsüz bizz aramıycak beni dedim beni de aramadı merak ettm bi arasaaana dedi bende yarn çarşısı var dedim ama o da yalan oldu

Torun torun ses kes şafak dinle
Sadece 6O son iki ay!

Şafak olmuş tokat, komutan yarimi askeriyeden at!

ne güzel en azından çarşınız war bizim oda yok lanet olsun kiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…