Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne kahve ne cezve Safak 81 Düzce!!

Ooooohhhh azaliyormu ne artik inanmaya basliyorum kizlaarr :) insaallah hepimiz cabucak kavusuruz askerlerimize hepinizi öpüyoruumm

Ne kahve ne cezve Safak 81 Düzce!!

Ooooohhhh azaliyormu ne artik inanmaya basliyorum kizlaarr :) insaallah hepimiz cabucak kavusuruz askerlerimize hepinizi öpüyoruumm

Oh büşümm sonunda sende geldin bak peşimizden
Ömerciğe ve kendine cici bak öpüldün kuzum

Tekirdağın ayçiçekleri, tatlı şakır bülbülleri.
Yaktı yandırdı beni, sevdiğimin dilleri :78::78:

$ 59 Tekirdağ'a selam, yola devam :82::86::86:

Hayırdır diye soruyorum hemen kuzum ne oldu gene?? :26:

Bişey olduğu yok Esinim hala devaaaam işte geçen hafta ki durum hiiiiç ses yok çarşıya da çıkmadı ve ailesini falan da aramamış merak içerisinde bekliyoruuumm..1 saattir askeriyeyi arıyoduum nihayet biri açtı uyuyomuş uyandırıyım mı dedi bende yok aramasını söylerseniz iyi olur dedim tamam söylicem dedi bakalım beklemedeyim şimdiii

Oh iyi bari haber almışsın uyuyomuş kuzum, biraz rahatla uyanınca arar zaten.. Hala düzelmediniz mi ya?

Ben haber bile alamıyorum. Konuşmuyoruz (İtiraf et şaşırmadın.)
Milletin çarşısı yokta görüşemiyor, bizim çarşı varda görüşmüyoruz mantığa bak.
4. hafta bugün gideli.. 4. çarşısı bu ve ben çarşıya çıktığını 4 haftadır koğuşu arayarak öğreniyorum.
Nezaketen demiyor ki ''görüşelim.'' aman çokta tın

Ben alışkınımda kuzu, sizin uzun sürmesine şaşırdım ya. Kaç aydır bi ilk :44:

İletişim kuramadığımız için düzelemedik kuzu ama annesi de delirmiş yani sorumsuzluk bu yaptığı doğu da bi yerde değil sonuçtaaa arayıp haber vermesi lazım bi şekildeee ben bağırınca kızıyo annesine dedim iyice bağır şuna artık adam olması gerektiğini öğrensiin..Ya gececi olduğu için gündüz hep uyuyo o ondan aramaya çekindim gündz ama anası ara da ara diye tutturdu yine de uyandırmayın dedim işte gene kıyamamdım
Bakalım inş sölerler de arar uyanıncaaa
çünkü çarşıya da çıkmadı dün çıkması gerekiyodu

Off sizde mi kuzuuccuum ya neden böyle yapıyo bu yakuuuuup hafta içi hiç çarşı muahbbeti yapmıyomusunuz..Sende iyi dayandın valla helal olsuuunn..
Beni şaşırtn da ilk olması zaten ilk kez böyle bişey yaptı ve hiç aramadı çok kötü oldummm

Nedeni ne acaba bu kadr uzun sürmesinin, ama şöyle diyim iletişim sorunu olduğunda biz birbirimize daha çok bağlanırdık. Aha iletişim olduda ne oldu. Ah çok kötü olmuş bu kuzu ya. Telefon kullanmıyorsunuz dimi hala?

Haftaiçi herşey güllük gülistanlık valla.. Ama tek kelime etmiyor bana, bende birşey demiyorum şuanlık kendimi sıkıyorum susuyorum.
Ama nereye kadar sabır diyeceğim bilemiyorum. Bi patlarsam kötü olacak

Düzelirsiniz yavrum inşallah. Çünkü ben sizin böyle uzun süre tartışma ettiğinizi ilk kez duyuyorum.
Düzeleceksinizdir sıkma bu kadar güzel canını..
Bu ilk ve son olur inşallah

Nedenini inan bende anlamış değilim zaten sürekli arayan bi insan değil hepiniz bilirsiniz ve bugüne kadar böyle çok kavga da etmemiştik yani tartışsak bile arardı hemen bir gün sonra sonra..Kavgalı olduğumuzda hiç böyle aramamazlık yapmadı bakalım neymiş sorun hep birlikte öğrenicez inşAllah..

Ahh kuzum ah sende sabrede sabrede sabır taşına döndün ama az daha sık dişini hepsinin hesabını soracaksııınn

Bakalım inşAllah bugün arar da çözeriz meseleyiii

İnşAllah kuzum inşAllah ilk ve son oluurr hepimiziiiiinn
yok cep telimiz hala bu ara alıcaktı bakalım

Konuşup halledin şu sorunu, uzatacak biri varsa o sensin. O değil ki.. En azından geçen hafta ki sorunu göze alırsak eğer durumlar bunu gösteriyor. Ama dediğim gibi konuş askerinle, halledin şu işi

Valla kuzu gelince hesap mı sorucam, yoksa yüzüne bakmayacak mıyım Allah bilir
Bende sabır tükendi..

Telefon mu dedin sen bana :44: Bende söylemesi hiç almasın kuzum
Ne kadar çok muhabbet o kadar tez kavga..

Aynen ya trip yapması gereken benim beyimiz kendini haklı görüyo tabi klasik erkek iştee Bende halletmekten yanayım valla yeterince canım sııkkııın

Oy kuzumm dur hemen öyle yüzüne bakmayacam falan deme

SAbrımızın en çok sınandığı dönemdeyiz hepimiiiiz

Ya telefon bizde sorun olmadı acemide kullanıyodu bi sorun yktu çok şükür çünkü elinin altında arayabiliyo mesaj atıyo bizimki ankesörlüye gitmeye üşeniyo aramama sebebi bu şuan

Genelde hepimizin halletmekten yana olmuyor muyuz zaten? Ah ah..
Suçlu olurlar, üste çıkıp surat yaparlar. Ve sonuç gene bizden olumlu davranış..

Yahu sabır kalmadı seroşum, 306 gün'dür adam burnumdan getiriyor.
Zehir etti vallahi ya.. O mu yaptı askerliği, bana mı yaptırdı belirsiz

Hımm anladım kuzu, ama ne biliyim. Bak mesela bizde ankesörlü kullandığımız dönemde daha rahattık.
Hem şuan ustada, ustanın verdiği rahatlığıda düşün derim. Acemilik gibi olmaz, ama inşallah acemilik gibi olur sizin ki

Aynen kuzu hep haklılar zateeennn napalım az daha sabır askerlik bitince görüşücezz

Ne çektik be ne çektik kendileri askerde bizi de asker ediyolar valla bide yerleri rahat yani buralarda böyleyse doğuda olsaydılar napardık bilmiyoruumm

Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun kuzu ya bakalım daha net bişey yok zaten telefon konuusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…