Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben hep ona da diyorum 'bu tartışmalar senin rahatlığından..' diye.. Oysa hakikaten öyle..
Doğuda olsaydı, böyle yapar mıydı? Hayır tabikide üstüme titrerdi.

Aman çekeceğimiz varmış çekiyoruz kardo

Sen de gelince ona askerlik yaptır da görsün gününü beyefendiii..Çoooook haklısın bunlar hep rahatlıktan oluyo bazen diyorum keşke gitseydi doğuya da görseydi anasının gözünü
Rabbim sabrımızı deniyo kardeşim Yapacak birşeyimiz yok sabretmeeye devaaam

Ah bi evi kuralım. Ah bi evlenelim. Allah diyecek. Çektiğimin bin fazlasını yaşayacak

Öyle kardeşim, sabııııırr!

serooş napıyon kuzummm

bende yorgunumm canımm yaa uyuyup kalcam şimdi elimdde pcyazdıklarını okudum noldu döndü mü??aradı mı???

Annesi iki gündür ısrar ediyo ara diye çarşıya da çıkamadı bu hafta neyse dün aramadım bugün kadın iki kere aradı bende aradım sonunda uyuyo gündüz zaten gececi olduğu için uyandıralım dediler sonra arasın dedim..
Neyse kardeşi mesaj attı tekrr aramadın mı diye 6 bucuk gibi yine aradım yatıyomuş arkdaşymş çıkan bi bekle çağrym dedi geldi ceza aldığı için çarşıya çıkamamış öğlen aradığımı sölemişler ama kartım yktu kantinin acılmasını bekliyodum alığ arycaktm zaten dedi hafta içi aramadın hiç dedim işte hava çok soğk hiç çıkmıyorum dışarıya dedi öyle kavga ettigimzden falan hiiiiç bahsetmedi bende bahsedemedim zaten 10 dk falan konuştuk pijamalarla çıkmş kar yağıyodu girdi içeriye sonra o kadar yavrmm

ohh şükür kuzum yaa sesini duymusun en azından süper olmuşş çook sewindimmnasıl konuştunuz peki soguk degildiniz en azından demi???

ohh şükür kuzum yaa sesini duymusun en azından süper olmuşş çook sewindimmnasıl konuştunuz peki soguk degildiniz en azından demi???

evett buna da şükür artık ne diyeyim haftaya ceza almasa bari:2:
Off denetimin sporu yüzünden ceza almış ya bi kaç haftadır hep tehdt ediyodu ama hiç uygulamamıştı komutan bu sefer çıkarmamış

evett buna da şükür artık ne diyeyim haftaya ceza almasa bari:2:
Off denetimin sporu yüzünden ceza almış ya bi kaç haftadır hep tehdt ediyodu ama hiç uygulamamıştı komutan bu sefer çıkarmamış

çıkar umarım canım yaa ii olmuş konuştun ya mutlu oldum wala kuzum yaa bi daha o kadar uzatmayın artk

çıkar umarım canım yaa ii olmuş konuştun ya mutlu oldum wala kuzum yaa bi daha o kadar uzatmayın artk
Ya uzatma değil de işte bu aramaları çok soruuuunn dışarı çıkmaya üşeniyorum diyo içerde de telefon yok nasıl bir askeriyeyse sanki insanlar kışın aramıycak hiç

Ya uzatma değil de işte bu aramaları çok soruuuunn dışarı çıkmaya üşeniyorum diyo içerde de telefon yok nasıl bir askeriyeyse sanki insanlar kışın aramıycak hiç

bende onu soracaktım sana nasıl durabiliyosunuz be kuzum yaa onca gün konuşmadan???mecbur deme bana sakın

Mecbur değil tabiki gördüğün gibi üşeniyo diyorum bilmiyom valla duruyo demekkii

ayy nasıl durulur yaa biz asla duramazdk bir gün konuşmasak ben ortalıgı ayaga kaldrrımoda öle yanii bana çok garip geldii zor yaa ölede sen nası sabredionn pekii??
yani bnmki böle yapcak bide bana kalkıp üşeniyom dicek walla çıngar çıkar yaniiitriplere girerim bi gün aramadı mı kavga ederiz sen trip falan atmaz mısın???

Ya böyle değildi sonradan böyle oldu..Trip falan da atmıyorum üstüne gidince daha kötü oluyo annesi de bende söyleniyoruz bu sefer sinirleniyo daha çok o bize bağııryo kendi haline bıraktık kaç ayı kaldı şurda nsl isterse öle yapsn

walaa ne diyorum sadece helal olsun sana ...!!!!ben dayanamazdım iştee ama rabbim ne güzel ayarlıoo yaa "dagına göre kar veriyor"....sen razıysan sıkıntı yok kuzummm

walaa ne diyorum sadece helal olsun sana ...!!!!ben dayanamazdım iştee ama rabbim ne güzel ayarlıoo yaa "dagına göre kar veriyor"....sen razıysan sıkıntı yok kuzummm
4
Başa gelen çekilir demek daha doğru kim olsa aynısını yapar ya dayanılmıyacak bişey yok napim ayrılıyım mı asker snuçta benmde sabretmem lazım..Saçma sapan sebepler tabiki ama yapcak bişey yok can çıkar huy çıkmaz değiştiremiyoruz bazı şeylerii

ayrılınmaz ama yapılır değişik metodlar canım bnm degişmez diil degişir huy ama hem değişenin hemde degiştirenin istemesi lazımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…