Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayrılınmaz ama yapılır değişik metodlar canım bnm degişmez diil degişir huy ama hem değişenin hemde degiştirenin istemesi lazımmm

Şuan için böyle devam etsin ben ona sonradan yapıcaklarımı biliyorum çok iyi ondan sonra olmazsa olmazdır artık bakalım

Kızçelerim burayı epey ihmal etmişsiniz bakıyorum da nerelerdesiniz???? Hepiniz de mehtaba mı gittiniz

Askerim geldi diye uğramıyorum sanmayın kontrol ediyorum ben sizi, gelin bakayım boş kalmasın topik

Hesna ablacım benm doğru haklısın yaa kalabalık ortamlarda illa ki bir hastalk bulaşabilir... Geçmiş olsn tekrar bir sıkıntı da olmasn inşallah ztenn

Ben de evet haftasonu kaçamağı yaptım Antalyadaydım gene güzel geçti çok şükürrr..çok mutluyum ya ben onunlaa
İnşallah Hesna ablacım bz de yola girsin her şey istiyoruz ama pat diye olması da imkansz işte azcık sabredip daha rahat edelim diyoruz ama bakalım ne zmaana belirlicez.. yaza netleşir gibi..

Boş bırakmıyorum valla ben de hiçç buraları fırsat oldukça damlıyorumm

Serapcım biraz uzamış sizin mevzu sanırım ama neyse kendini çok üzmemişsin sanırım üzme de zatenn :26: yahu askerde ne çok büyütüyorlar her şeyi ama nazlı nazlı kız ona belli et hatasını, neye kırıldığını.. ben mesela bağırırım kızarım dinlemez bile ama nazlana nazlana anlatırım yaa yanlış anlıyon ama der kıyamaz meselaa..cidden gereksiz uzatmış iki dk aramak zor değil yani ama yapı meselesi işte yapacak bir şey yok öyle kabul etmişsin zaten

Baksana deli Esinee artık dünya umrunda değil gibi aslında var ya en güzeli yaa öyle olsak hepimiz ama ne yazıkki takıyoruz gene de yaa :26: ama sıkmayalım canımızı cankuşlarr her şey insanlar için hallolur inşallahh

Günaydııınn aşkböcüğüüü nasıl geçti Antalya bakalıııımm

Uzadı Hiloşum uzadııı napalım kısmet böyleymiş evet 2 dk arasa ölmez ama fırsatım olmadı falan diyo bişey de diyemiyorumm..Bide ceza almış haftasonu çarşıya çıkamadııı yazdım okumuşsunduur..Düşünüyorum düşünüyorum üstüne gitseeeem kötü olucaz en iyisi olduğu gibi kabul etmek

Esin coştu gidiyo tutabilene aşk olsun

günaydın kızçeleerr ne var ne yok bende haftasonu kaçamağı yaptım geldmmmzor geldi ya ne güsel heran birlkteydik gezdk elele ylcu etmek çok zor geldi gene kaldım koca şehirde yalnız başıma çarşamba günü annemle konuşcam ailesi gelmek istiyo die nasıl yapalım önce kadınlar mı görüşsün die bakalım nolcekk

bikaç kıyafet baktım kızlar ailesiyle gelnce falan mı giyilir sözde falan olrmu anlamıyom ben bu işlerden bi el atıverin

Günaydın tünaydınn canm benmm. Antalya güzel geçti yaaa mutluyduk çok şükürrr bi sürü avm gezdik, beraber alışveriş yaptık aban da hediyeler aldı içinden geldii..sinemeya gittik mısır yiye yiye filmimizi de izledikk..güzeldi yani canm ama baya soğuktu yav.. hatta şifayı kaptım evlerde kombi oladığından daha soğuk yaa :2:

Öyle olmuş cicim ama halledersinz çok kavga olmuyordu hatırladığım sizde demekki arada bi olur tam olur :26: ama gelince sen de onu bi eğitime alırsn boşver alışmışsın en azından herkes sevdiğinin huylarına alışıyo iştee

Canımm selamm kaçamakları yaptık geldk desene ohh ne güzell yalnız kaldık ama bi süre de yaşananlar idare eder sonra bi dahaki buluşmanın heyecanı derken hayat böyle geçiyor iştee
Canım bence bu elbiseler hoş ama tanışma için gayet güzel olurlar, söz oldunda bence daha detaylı bakabilirsinnn..tanışmada etek bluz da olabilir de mesela şık olursun hanımcık olursun ama sözde dantelli tüylü bi şeyler olsun bi yerlerinde elbisenin..gene abartı olmasın tabi sade ve şık en güzelii

Napim kuzu, eee bünye alıştı artık
Taka taka ne hale getirdi beni sıpa takmıyorum, umursamıyorum. Gittiği yere kadar hiloşum..

Zaferle haftasonu güzel geçmiş okudum da, oh oh avm'leri işgal etmişsin bacım aferin
Çabuk iyileeşşşşş, kendine dikkat et kuzum.

İstanbul gittikçe bozuyor birde havayı kalın giyin

Sivasın altı çimdir, aç kapıyı o kimdir?
Zaten ben yaralıyım, belki gelen yarimdir

Sen de haklısın canm tabi ki de takma amannn

Bizim iyiydi canm sağol yaa..bol avmli kahveli muhabbetli alışverişli ve bol yemeli

He ya hava bozuyorr..ben de hasta oluyorr :2:

Sen de haklısın canm tabi ki de takma amannn

Bizim iyiydi canm sağol yaa..bol avmli kahveli muhabbetli alışverişli ve bol yemeli

He ya hava bozuyorr..ben de hasta oluyorr :2:

Ohh oohh kebap kebapp

Dikkat et kendine bebeğim, hazır kar geliyor. Sende karlanma

evet canm ya idare ediyoz böle napalım
kadınlar olursa sadece teyzemler falan geleblir önce anneler konuşsun napalm falan die ozaman pantolon gömlek giyeym diyom ikram olcak snuçta hem daha samimi bi ortam daha rahat olur gbime geliyor bu elbiselerde çok sade geldi şimdi bidaha baktımda bulamıyom ya 2 haftadır gezmediğim yer kalmadı boy kısa geliyor çok düz oluyo dizimde olsun istiyom oturunca yukarı çıkıo snuçta rahat olsun bncede dantel boncuk falan bişeyler olması lazım biraz süslü olalım

Ohh oohh kebap kebapp

Dikkat et kendine bebeğim, hazır kar geliyor. Sende karlanma

Sağol canımm sen de dikkat et kendinee

Napalım alışıyor insannn

Anladım canım mantıklı bayan bayana tabi rahat olun ama bn etekle elbiseyle çok daha rahat hissediyorum artık ondan direk aklıma etek gelir sen ne istersenn onu giyy..

ama diğer büyük tanışma ya da söz için bence de biraz daha süslü ol kızz bulursun daha canımm.. forever a falan baktn mı, adl ye journeye falan..

Aaa ne güzeel bolbol vakiit geçiriceksiniz işte oh oh

aynen canım bol bol vakıt gecırdık

çok şükür canım görüştük bugün
ahh ahh bilmez miyim o duyguyu ama sanırım çoktannnnn kocacığına kavuştun sanırım..
deryacımmm Allah'ım başka ayrılık vermez inş

çok şükür canım evet coktan kavuşmuştm canım o saatlerde 12 gıbı geldı eşim amin canım inşallah cumlemıze

SElammmm kızlar unuttunuzmu beniiiiiiiiiiiii

Hür yaren olarak tekrar geldım aranıza

Askerım biricik Kocam döndüüüü

dolu dolu 9 gun gecırdıkkkkk cok tatlı bır şekılde onun guvenını yanımda hıssetmeyı cok özlemişim çoook biz kavuştuk darısı tum bekleyenlere :-* :-* :-*

Sevindim Hiloşuuumm hep böyle mutlu olun inşAllahh

ESintoşum nice mutlu seneleriniz olsun inşAllahh

Kız seni unuturmuyuuz hiç tekrar tekrar gözünaydın yavru kuşuuumm benim bir daha hiç ayrılık yaşamayın inşAllah

oh oh nekadar da mutlusundur sen şimdiiiiiiiiii Anlatsana kzıım detaylarııı ilk an nasıldı biizi burda bir hafta beklettin biip deyip kaçmışsın

Amin amin darısı hepimizin tüm bekleyenlerin başına inşAllaaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…