ayrılınmaz ama yapılır değişik metodlar canım bnm degişmez diil degişir huy ama hem değişenin hemde degiştirenin istemesi lazımmm
Şuan için böyle devam etsin ben ona sonradan yapıcaklarımı biliyorum çok iyi ondan sonra olmazsa olmazdır artık bakalım
gelince burnundan fitil fitil diyon yaniiee haketti kuzum az daha sabret gelince hıı hııı die kız ice bi ipleri eline al sıkıcaa
Evet o bi gelsinde kaçırdım ipleri ne yazıkki bu aralr gelince toparlayacagız inşAllah
Anladım canım çok problem etme kendine olur öyle aradaAskerinle aranızın iyi olmasına sevindim ama
Vallahi alıştım hamileleğe hiç bir sıkıntım yok aslında ama bir haftadır hastalığım geçmiyor ilaç kullanamıyorum, iştahım kapandı hastalıktan... Haftaya kontrolüm var inşallah Allah nasip ederse bebeğimizi ve kalp atışlarını göreceğiz, çok tedirginim dua edin canlarım
Sağol canım dikkat ediyorum da işte kalabalık mekanda çalışınca çocuklardan falan geçiyor ilaç kullanmayınca da uzuyor iyileşmesi ama çok önemli bir sıkıntım yok allaha şükür.
Bakıyorum planlar da yapılmış buluşulmaya mı gidilecekti nişanlıylaBence de bir an evvel evlenme planlarına da girişin zaten ilk önceleri insan nişanlansam yeter diyor ama nişanlandıktan sonra iş biraz değişiyor bir an evvel evleneyim diyorsun nişanlıyken ayrı kalmak da çok zor ben yaşadım biliyorum hiç kolay değil, inşallah en yakın zamanda evlilik planlarının haberi de gelir senden
Kızçelerim burayı epey ihmal etmişsiniz bakıyorum da nerelerdesiniz????Hepiniz de mehtaba mı gittiniz
Askerim geldi diye uğramıyorum sanmayın kontrol ediyorum ben sizi, gelin bakayım boş kalmasın topik
Serapcım biraz uzamış sizin mevzu sanırım ama neyse kendini çok üzmemişsin sanırım üzme de zatenn :26: yahu askerde ne çok büyütüyorlar her şeyi ama nazlı nazlı kız ona belli et hatasını, neye kırıldığını.. ben mesela bağırırım kızarım dinlemez bile ama nazlana nazlana anlatırım yaa yanlış anlıyon ama der kıyamaz meselaa..cidden gereksiz uzatmış iki dk aramak zor değil yani ama yapı meselesi işte yapacak bir şey yok öyle kabul etmişsin zaten
Baksana deli Esinee artık dünya umrunda değil gibiaslında var ya en güzeli yaa öyle olsak hepimiz ama ne yazıkki takıyoruz gene de yaa :26: ama sıkmayalım canımızı cankuşlarr her şey insanlar için hallolur inşallahh
Günaydııınn aşkböcüğüüü nasıl geçti Antalya bakalıııımm
Uzadı Hiloşum uzadııı napalım kısmet böyleymiş evet 2 dk arasa ölmez ama fırsatım olmadı falan diyo bişey de diyemiyorumm..Bide ceza almış haftasonu çarşıya çıkamadııı yazdım okumuşsunduur..Düşünüyorum düşünüyorum üstüne gitseeeem kötü olucaz en iyisi olduğu gibi kabul etmek
Esin coştu gidiyo tutabilene aşk olsun
günaydın kızçeleerrne var ne yok bende haftasonu kaçamağı yaptım geldmmm zor geldi ya ne güsel heran birlkteydik gezdk elele ylcu etmek çok zor geldi gene kaldım koca şehirde yalnız başıma çarşamba günü annemle konuşcam ailesi gelmek istiyo die nasıl yapalım önce kadınlar mı görüşsün die bakalım nolcekk
bikaç kıyafet baktım kızlar ailesiyle gelnce falan mı giyilir sözde falan olrmu anlamıyom ben bu işlerden bi el atıverin
Serapcım biraz uzamış sizin mevzu sanırım ama neyse kendini çok üzmemişsin sanırım üzme de zatenn :26: yahu askerde ne çok büyütüyorlar her şeyi ama nazlı nazlı kız ona belli et hatasını, neye kırıldığını.. ben mesela bağırırım kızarım dinlemez bile ama nazlana nazlana anlatırım yaa yanlış anlıyon ama der kıyamaz meselaa..cidden gereksiz uzatmış iki dk aramak zor değil yani ama yapı meselesi işte yapacak bir şey yok öyle kabul etmişsin zaten
Baksana deli Esinee artık dünya umrunda değil gibiaslında var ya en güzeli yaa öyle olsak hepimiz ama ne yazıkki takıyoruz gene de yaa :26: ama sıkmayalım canımızı cankuşlarr her şey insanlar için hallolur inşallahh
Napim kuzu, eee bünye alıştı artık
Taka taka ne hale getirdi beni sıpa takmıyorum, umursamıyorum. Gittiği yere kadar hiloşum..
Zaferle haftasonu güzel geçmiş okudum da, oh oh avm'leri işgal etmişsin bacım aferin
Çabuk iyileeşşşşş, kendine dikkat et kuzum.
İstanbul gittikçe bozuyor birde havayı kalın giyin
Sen de haklısın canm tabi ki de takma amannn
Bizim iyiydi canm sağol yaa..bol avmli kahveli muhabbetli alışverişli ve bol yemeli
He ya hava bozuyorr..ben de hasta oluyorr :2:
Günaydın tünaydınn canm benmm. Antalya güzel geçti yaaa mutluyduk çok şükürrrbi sürü avm gezdik, beraber alışveriş yaptık aban da hediyeler aldı içinden geldii..sinemeya gittik mısır yiye yiye filmimizi de izledikk..güzeldi yani canm ama baya soğuktu yav.. hatta şifayı kaptım evlerde kombi oladığından daha soğuk yaa :2:
Öyle olmuş cicim ama halledersinz çok kavga olmuyordu hatırladığım sizde demekki arada bi olur tam olur :26: ama gelince sen de onu bi eğitime alırsn boşveralışmışsın en azından herkes sevdiğinin huylarına alışıyo iştee
Canımm selamm kaçamakları yaptık geldk deseneohh ne güzell yalnız kaldık ama bi süre de yaşananlar idare eder sonra bi dahaki buluşmanın heyecanı derken hayat böyle geçiyor iştee
Canım bence bu elbiseler hoş ama tanışma için gayet güzel olurlar, söz oldunda bence daha detaylı bakabilirsinnn..tanışmada etek bluz da olabilir de mesela şık olursun hanımcık olursunama sözde dantelli tüylü bi şeyler olsun bi yerlerinde elbisenin..gene abartı olmasın tabi sade ve şık en güzelii
Ohh oohh kebap kebapp
Dikkat et kendine bebeğim, hazır kar geliyor. Sende karlanma
evet canm ya idare ediyoz böle napalım
kadınlar olursa sadece teyzemler falan geleblir önce anneler konuşsun napalm falan die ozaman pantolon gömlek giyeym diyom ikram olcak snuçta hem daha samimi bi ortam daha rahat olur gbime geliyor bu elbiselerde çok sade geldi şimdi bidaha baktımdabulamıyom ya 2 haftadır gezmediğim yer kalmadı boy kısa geliyor çok düz oluyo dizimde olsun istiyom oturunca yukarı çıkıo snuçta rahat olsun bncede dantel boncuk falan bişeyler olması lazım biraz süslü olalım
Aaa ne güzeel bolbol vakiit geçiriceksiniz işte oh oh
çok şükür canım görüştük bugün
ahh ahh bilmez miyim o duyguyu ama sanırım çoktannnnn kocacığına kavuştun sanırım..
deryacımmm Allah'ım başka ayrılık vermez inş
SElammmm kızlar unuttunuzmu beniiiiiiiiiiiii
Hür yaren olarak tekrar geldım aranıza
Askerım biricik Kocam döndüüüü
dolu dolu 9 gun gecırdıkkkkk cok tatlı bır şekılde onun guvenını yanımda hıssetmeyı cok özlemişim çoook biz kavuştuk darısı tum bekleyenlere :-* :-* :-*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?