Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aa olur mu öyle şeey kapımız herkese açık bizimm

Aramızda başı çeken sensin şuan en önce kurtulacaksın sabır canım sabır bir gün biteceeek

teşekkür ederim... oyhh inşallah bitecek askere giden ben olsaydım keşke.. bekleyen olmak çok daha kötü

Kalın kafalılar çünkü odundan geliyorlar ya seroşum

Hoşgeldiiinn
Aynen öylee canım, bende karadeniz inadı var onda laz inadı

hoşbuldum ben Trabzonluyum o Artvinli düşünün halimizi sizde bizim gibisiniz demek ki..

Bugün Şafak 17...Acemiliğimizi yaptığımız şehir Çanakkale!!!'ye selam

Hedef 08 Artvin!!! Alıcam ordanda sevgilimi inş

Son düzenleme:
Selam kızlar bi kaç gündür evde yoktum giremedim npıosunuz iyimisiniz hepinizi özledim çok öptümmm

Hoş geldin Begü nasılsııınn kuzuum uzun zamandır görüşemiyoruuz özlendiiinn
Nasıl gidiyo şafak sıkıştırıyo mu artık

bende özledimmm canım evde değildim ya bide geziyorum akşamda pek giremiyorum ... şafak azalıo 40 günümüz kalcak artık sadece çok özledimmm ya aşırı derecede gelse de artık bakalım sonrasında neler olcak

Seni gezginci seniii iyi olmuş kıııııızzz

Ayy özlem ya sorma bende çok özledim 5 ay oldu ve daha çooook vaktimiz vaaar

ayy ben askerligin biteceğine inanmıyordum canım şükür bitti ama şimdide evlilik şafağını sayacağımı inanmıyorum bakalım hayırlısıyla gelir inş o günler..ama sankii çokkk uzun yıllar varmış gibi geliyor
aynen hilalcim ya gerginlik falan yok ohh mis çok şükür şimdiye kadar bi sorunumuzda olmadı

Bugün Şafak 17...Acemiliğimizi yaptığımız şehir Çanakkale!!!'ye selam

Eki Görüntüle 896502

Hedef 08 Artvin!!! Alıcam ordanda sevgilimi inş

inanmıyorum edaaa yaa bak gördün mğ BİTİYORRRR
az kaldı canım azzzzz

Yeppa bitiyor bugunde romanttik gününde bnmki kamile kopuyrm ya dün alıngan staylaydı hay allahım sabır

Kuzuuuummmm nabeeeeerr

İyidir canm senden

Kızlarr ben de iyiyim çok şükürr işe gidiyorum ders çalışıyorum telefonla konuşuyorum arkadaşlarımla ve abimle zaman geçiriyorum derken zamn çok hızlı geçiyorr

Ama Zafer bu ara daha da kıskanç oldu nedense anlamadım :26: sürekli höt döt modunda, dışarı gündüz çıakrken bile izin almamı bekler oldu yok hava kararınca evde ollll diye bana diretmeye başladı falan, akşam müzikli falan bi yere gitmem zaten cıscıssss.. ben de suyuna gtmeye çalışyorum ama nereye kadar gidecek böyle bilmemmm dozajı artırmasa gitgide iyi olcakk

Bir de 7-8 Şubatta Zaferin çok yakın bi arkının düğünü var onun için Antalyaya gidiyorum beraber Adana'ya gidecez biletler uygun diye şimdiden aldık gene Zafer Antalya'dayken bi srü bana bi şeyler aldı hiç para da harcatmadı falan bu biletleri de ben aldm ona çaktırmadan Ocakta görüşecek miyiz bilmiyorum şimdilk ama Şubatta Allah'ın izniyle görüşecez

Kamilecim haklısın çok var gibi geliyor başta ama bence çabuk geçiyor yaa... biz de mesela ne zman düğün muhabbetine başladık Zaferle, atamama bağlı olarak değişebilir belki yok işte 2014 Eylül Ekim dedik ama atanamazsam Kasım'ı beklicez öyle olursa Zafer ilk fırsatta evleniriz kış olsa da diyo ben de o kadar beklemişiz bikaç ay daha bekleriz baharda yaparız diyorum falan, şu an bir yol bulamıyoruz neyse zamn göstersn dedk biz de

Eee sizlerden naberrrr anlatsanızaa naptınız aralar iyi mi askerlerleee Serapp Edaaa???

Son düzenleme:

Kıskanır tabi kıız olur o kadarcııık abartırsa sölersin düzeltir o zateeenc anımniçi anlayışlı senn nişanlıcığıınn

Biz iyiyiz kuzuum o tartışmanın üstü kapandı hiç açılmadı nedense hiç bahsetmedi o günden sonra şimdilik iyiyiz bakalıım

Canım kıskanıyordu zaten ama dozajın azalması gerekirdi zamanla artmaya başaldı, nişanlanınca böyle sanki artk ailen değil benm kontrolümdesin gibi mi oldu anlamadım, ama orta yol buluyoz napak işte.. yoksa ben de kıskanıyorum yani aşırı hem de ama bu ara bana sıra gelmedi

Amann hiç de açmayınn boşverr yaaa kapansın gitsn aranız hep iyi olsun inşallah yavrumm çokkk şiddetli tartışmalar yaşamış biri olarak öğrendiğim, sabır sabırr ve sabırrr bazı şeyler cidden konuşarak değil konuşmayarak halloluyo.. hatta bazen dikkatimi çekiyo ben çok konuşmayıp araya mesafe koyunca hemen o arayı buluyo.. yani ne kadar uğraşıp boğuşup üstüne gidersen o kadar geri tepiyo... amnn dır dır dır demeye başlıyolar o dedikçe sen de sinirlenip üstüne gidiyosun falann filann hiç gerek yok açma yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…