Aa olur mu öyle şeey kapımız herkese açık bizimm
Aramızda başı çeken sensin şuan en önce kurtulacaksın sabır canım sabır bir gün biteceeek
Kalın kafalılar çünkü odundan geliyorlar ya seroşum
Hoşgeldiiinn
Aynen öylee canım, bende karadeniz inadı var onda laz inadı
hoşbuldumben Trabzonluyum o Artvinli düşünün halimizi sizde bizim gibisiniz demek ki..
Ahahahaİki inatçı olunca da zor oluyor durum he
Ben Ordulu, o Trabzonlu
Selam kızlar bi kaç gündür evde yoktum giremedim npıosunuz iyimisiniz hepinizi özledim çok öptümmm
Hoş geldin Begü nasılsııınn kuzuum uzun zamandır görüşemiyoruuz özlendiiinn
Nasıl gidiyo şafak sıkıştırıyo mu artık
bende özledimmm canım evde değildim ya bide geziyorum akşamda pek giremiyorum ... şafak azalıo 40 günümüz kalcak artık sadece çok özledimmm ya aşırı derecede gelse de artık bakalım sonrasında neler olcak
Aaaa ben mesaj yazmıştım kimse beni sallamamış hahahah
Kızlarrrrr naberlerrr
Aaaa ben mesaj yazmıştım kimse beni sallamamış hahahah
Kızlarrrrr naberlerrr
Kizlarrr nabersiniz yaaa ders calismaya da baslayip isler yogunlasinca cok giremez oldum buralara ama arada bakiniyorm tabiii :))
Kamile son mesaj senindi okudm da evlilik safagi da sayacaz kiz korkma zaman cok cabuk geciyor yaa.. hem bence de cok haklisn askerlik bitince ayri sehirler o kadr da koymuyor yaa ayda bi gorusme imkani oluyo insan alisiyoo askerdeki o gerginlik de yok ohh :))) tabi hala uzakligin verdigi arada surtusme var ama onlar da nazar boncugu :))
Bugün Şafak 17...Acemiliğimizi yaptığımız şehir Çanakkale!!!'ye selam
Eki Görüntüle 896502
Hedef 08 Artvin!!! Alıcam ordanda sevgilimi inş
ayy ben askerligin biteceğine inanmıyordum canım şükür bitti ama şimdide evlilik şafağını sayacağımı inanmıyorumbakalım hayırlısıyla gelir inş o günler..ama sankii çokkk uzun yıllar varmış gibi geliyor
aynen hilalcim ya gerginlik falan yok ohh misçok şükür şimdiye kadar bi sorunumuzda olmadı
inanmıyorum edaaa yaa bak gördün mğ BİTİYORRRR
az kaldı canım azzzzz
Yeppa bitiyorbugunde romanttik gününde bnmki kamile kopuyrm ya dün alıngan staylaydı hay allahım sabır
ŞAFAK 17
ÇANAKKALE' YE SELAM, YOLA DEVAM
Kuzuuuummmm nabeeeeerr
İyidir canm senden
ayy ben askerligin biteceğine inanmıyordum canım şükür bitti ama şimdide evlilik şafağını sayacağımı inanmıyorumbakalım hayırlısıyla gelir inş o günler..ama sankii çokkk uzun yıllar varmış gibi geliyor
aynen hilalcim ya gerginlik falan yok ohh misçok şükür şimdiye kadar bi sorunumuzda olmadı
inanmıyorum edaaa yaa bak gördün mğ BİTİYORRRR
az kaldı canım azzzzz
Selam kızlar bi kaç gündür evde yoktum giremedim npıosunuz iyimisiniz hepinizi özledim çok öptümmm
Kızlarr ben de iyiyim çok şükürr işe gidiyorum ders çalışıyorum telefonla konuşuyorum arkadaşlarımla ve abimle zaman geçiriyorum derken zamn çok hızlı geçiyorr
Ama Zafer bu ara daha da kıskanç oldu nedense anlamadım :26: sürekli höt döt modunda, dışarı gündüz çıakrken bile izin almamı bekler oldu yok hava kararınca evde ollll diye bana diretmeye başladı falan, akşam müzikli falan bi yere gitmem zaten cıscıssss.. ben de suyuna gtmeye çalışyorum ama nereye kadar gidecek böyle bilmemmm dozajı artırmasa gitgide iyi olcakk
Bir de 7-8 Şubatta Zaferin çok yakın bi arkının düğünü var onun için Antalyaya gidiyorum beraber Adana'ya gidecez biletler uygun diye şimdiden aldık geneZafer Antalya'dayken bi srü bana bi şeyler aldı hiç para da harcatmadı falan bu biletleri de ben aldm ona çaktırmadan Ocakta görüşecek miyiz bilmiyorum şimdilk ama Şubatta Allah'ın izniyle görüşecez
Kamilecim haklısın çok var gibi geliyor başta ama bence çabuk geçiyor yaa... biz de mesela ne zman düğün muhabbetine başladık Zaferle, atamama bağlı olarak değişebilir belki yok işte 2014 Eylül Ekim dedik ama atanamazsam Kasım'ı beklicez öyle olursa Zafer ilk fırsatta evleniriz kış olsa da diyo ben de o kadar beklemişiz bikaç ay daha bekleriz baharda yaparız diyorum falan, şu an bir yol bulamıyoruz neyse zamn göstersn dedk biz de
Eee sizlerden naberrrr anlatsanızaa naptınız aralar iyi mi askerlerleee Serapp Edaaa???
Kıskanır tabi kıız olur o kadarcııık abartırsa sölersin düzeltir o zateeenc anımniçi anlayışlı senn nişanlıcığıınn
Biz iyiyiz kuzuum o tartışmanın üstü kapandı hiç açılmadı nedense hiç bahsetmedi o günden sonra şimdilik iyiyiz bakalıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?