Canım kıskanıyordu zaten ama dozajın azalması gerekirdi zamanla artmaya başaldı, nişanlanınca böyle sanki artk ailen değil benm kontrolümdesin gibi mi oldu anlamadım, ama orta yol buluyoz napak işte.. yoksa ben de kıskanıyorum yani aşırı hem de ama bu ara bana sıra gelmedi
Amann hiç de açmayınn boşverr yaaa kapansın gitsn aranız hep iyi olsun inşallah yavrummçokkk şiddetli tartışmalar yaşamış biri olarak öğrendiğim, sabır sabırr ve sabırrr bazı şeyler cidden konuşarak değil konuşmayarak halloluyo.. hatta bazen dikkatimi çekiyo ben çok konuşmayıp araya mesafe koyunca hemen o arayı buluyo.. yani ne kadar uğraşıp boğuşup üstüne gidersen o kadar geri tepiyo... amnn dır dır dır demeye başlıyolar o dedikçe sen de sinirlenip üstüne gidiyosun falann filann hiç gerek yok açma yani
Aman aranız iyi olsun da kıskançlık halledilebilir bişey yavruum oh ne güzel planlar da yapılmış gene gidiyormuşsuun ne güzeell
Açamaya fırsat olmadı diyelim o kavga ettiğimizin sonraki haftası çarşıya çıkamadı ceza aldığı için hafta içi de konuşma fırsatımız pek olmyo ben aramıştım işte bir defa sonra o aradı bu hafta da pek konuşmamıştık bugün vardı çarşısı hiç bişey olmamış gibi davrandı bende bişi demedim bugün yine gerildi biraz intetnette yer bulamadı sinirlendi 1,5 saat bekledi en sonunda pes etti gidip uyuyayım bari dedi bende bişi demedim
He canım yaptık planları gene ama artk söylencekler, düğüne gidecem diye bir şey demediler, bir süre ben gitmesem iyi olcak o gelsnbenm için valla böyle şeyler dert değil de kız ailesi akla geliyor illa ki neden üstüste sen gidiyosun o gelsn falann normal yani..
İyi etmişsin canım hiç elleme boşver nasıl isterse öyle davransn boşa yıpranmayın şimdi zamanı değill
Kızlarr ben de iyiyim çok şükürr işe gidiyorum ders çalışıyorum telefonla konuşuyorum arkadaşlarımla ve abimle zaman geçiriyorum derken zamn çok hızlı geçiyorr
Ama Zafer bu ara daha da kıskanç oldu nedense anlamadım :26: sürekli höt döt modunda, dışarı gündüz çıakrken bile izin almamı bekler oldu yok hava kararınca evde ollll diye bana diretmeye başladı falan, akşam müzikli falan bi yere gitmem zaten cıscıssss.. ben de suyuna gtmeye çalışyorum ama nereye kadar gidecek böyle bilmemmm dozajı artırmasa gitgide iyi olcakk
Bir de 7-8 Şubatta Zaferin çok yakın bi arkının düğünü var onun için Antalyaya gidiyorum beraber Adana'ya gidecez biletler uygun diye şimdiden aldık geneZafer Antalya'dayken bi srü bana bi şeyler aldı hiç para da harcatmadı falan bu biletleri de ben aldm ona çaktırmadan Ocakta görüşecek miyiz bilmiyorum şimdilk ama Şubatta Allah'ın izniyle görüşecez
Kamilecim haklısın çok var gibi geliyor başta ama bence çabuk geçiyor yaa... biz de mesela ne zman düğün muhabbetine başladık Zaferle, atamama bağlı olarak değişebilir belki yok işte 2014 Eylül Ekim dedik ama atanamazsam Kasım'ı beklicez öyle olursa Zafer ilk fırsatta evleniriz kış olsa da diyo ben de o kadar beklemişiz bikaç ay daha bekleriz baharda yaparız diyorum falan, şu an bir yol bulamıyoruz neyse zamn göstersn dedk biz de
Eee sizlerden naberrrr anlatsanızaa naptınız aralar iyi mi askerlerleee Serapp Edaaa???
Ama sebebin varmış kuzu gitmen gerek sonra o gelir tabi sen çok gittin bu ara
Napim kız sakin takılaym biraz üstüne gidersem patlıycak sıkıldı artık iyiceee gitmek istiyorum yanına ama izin vermiyo tek başına kendide gelmiyo öylece kalakaldım
Dozajı arttırırsa uyarırsın cnm kıskanılmak güzel ama dozunda bnmkide bazen abartıyo erken eve gel vs die mecbur katlanılıo
Oohh adanaya gitceksiniz demek supermiş :)))
İyi canım idare ediyorz gün sayıyoruz işte :)))
Tam 1 aylık nişanlı olduk Zaferimle bizzz heheheheheh
Günaydın Hilalciiiimm
Daha nice aylarınız yıllarınız olsun inşAllah Aşk ile
Günaydin kizlaarr iyi,güzel ve hizlica gecip biten bir hafta diliyorum hepinize.bebisim uyurken Safagimi attirayim dedim
Bugün günlerden sirnak!!ALLAHIM kocacimla cabucak kavusakk!!
AMiN
Hepiniziii öpüyorum kuzular
HILALIM rabbim nice aylari nice yillari tüm ömrünü zaferinle mutlu huzurlu gecirmeni nasip etsin
Öyle tabi ki dozunda güzel bizde de hep karşılıklıydı zaten ama bu ara daha bi coştu uyarıyorum da ama efeleniyo hayırlısıı...
He cicim güzel olcak inşallah bi gün de kalacaz Adanada inşallah..
Çok az kalmış tatlım yaaa ne güzell
aynen canımm her şey dozunda güzell..aman geçer geçer
Oh superr 1 günde kalcaksınız hea miss kebap içli köfte yemeden gelmeyn bayılırım ımmmm
Evet cnm az kaldı sanırım ya bilmiyorum
daha dün dedim nişanlımla epeydir aramız iyi diye.. aradan 1 saat geçti bozuştukartık küslüklerimize bile güler oldum çünkü alıştım
Tam 1 aylık nişanlı olduk Zaferimle bizzz heheheheheh
Günaydın Serapcımmm sağoll aminnnn
Canım benm şafağın yerle bir oldu düştü gitti ohh...
Amin yavrumm güzel haftalar biizm olsunn..Ömerciğinin olsunn
İnşlalah Büşracım güzel dileklerin içn sağol aminn
ESINIMM nerdesin kuzumm cok özledim senii sen benden önce depüklenceksin yaa beni depüklemeye gelirsin demii cok üzülürüm gelmezsensimdiden konusalimdaa bacim ne olur ne olmaz :))
:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:
16 Aralık 2013
PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...123 seros08...
...127 exelanss...
100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...238 KUB88...
...240 Kanaryam35...
:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:
TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ
POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR
...destinyeda 16 : BURSA'YA SELAM YOLA DEVAM ...
...asi_genc 16 : BURSA'YA SELAM YOLA DEVAM ...
...hepsenhep 40 : KIRŞEHİR'E SELAM YOLA DEVAM ...
...ilithya 40 : KIRŞEHİR'E SELAM YOLA DEVAM ...
...pekmez_akilli 47 : MARDİN'E SELAM YOLA DEVAM ...
...SelenYusuf 48 : MUĞLA'YA SELAM YOLA DEVAM ...
...Zeyno 51 : NİĞDE'YE SELAM YOLA DEVAM ...
...busra00 73 : ŞIRNAK'A SELAM YOLA DEVAM ...
Vuhhuu ellerine sağlık canımmm bursa'ya seLammm
Büşşşüümm bende seni çok özledim be.. Dertleşmeyi dahi çok özledimÖmercik napıyor, nasıl bakim Sen nasılsın?
O gün burda olmaya çalışacağım kuzum, bi aksilik olmadığı sürece depük gecen de burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?