Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aman aranız iyi olsun da kıskançlık halledilebilir bişey yavruum oh ne güzel planlar da yapılmış gene gidiyormuşsuun ne güzeell

Açamaya fırsat olmadı diyelim o kavga ettiğimizin sonraki haftası çarşıya çıkamadı ceza aldığı için hafta içi de konuşma fırsatımız pek olmyo ben aramıştım işte bir defa sonra o aradı bu hafta da pek konuşmamıştık bugün vardı çarşısı hiç bişey olmamış gibi davrandı bende bişi demedim bugün yine gerildi biraz intetnette yer bulamadı sinirlendi 1,5 saat bekledi en sonunda pes etti gidip uyuyayım bari dedi bende bişi demedim

Kızlarr ben alışverişe hassstaaa oldumu söylemiş miydim daha önce bu ara biraz fazla para harcadım sanırım arada daha çok geliyorlarr... bakınız aldıklarımdan bikaçı:

OXXO - Desenli Mini Elbise (doğumgünüm için aldım Ocakta saklıyorum giymedm)

Gem Mini Envelope Clutch | Black | Accessorize (elbiseyle çok uydular)

JT0475-Kisha Embellished Tee/Crystal Cream - Giysi - Üst Giyim - ForeverNew (bu bluzu çok önceden beğenmiştim indirime girmişti aldım, çok şık bencee elbet giyecemm hahaha)

SK1390-Georgie Asymmetric wrap skirt/Black - Giysi - Etek - ForeverNew (çok hoşuma gittiii)

MANGO - KIYAFETLER - Pamuklu kırçıllı kazak

Koton (bunları işe rahatça giyerm diye aldım)

Bir de mango outletten bot ve çanta aldım bunlar çok uygun denk geldi foto bulamadım biri beni durdursun yoksa Zafer çolumu çocumu yedin doymadın demekte haklı mı

Son düzenleme:

He canım yaptık planları gene ama artk söylencekler, düğüne gidecem diye bir şey demediler, bir süre ben gitmesem iyi olcak o gelsn benm için valla böyle şeyler dert değil de kız ailesi akla geliyor illa ki neden üstüste sen gidiyosun o gelsn falann normal yani..

İyi etmişsin canım hiç elleme boşver nasıl isterse öyle davransn boşa yıpranmayın şimdi zamanı değill

Ama sebebin varmış kuzu gitmen gerek sonra o gelir tabi sen çok gittin bu ara

Napim kız sakin takılaym biraz üstüne gidersem patlıycak sıkıldı artık iyiceee gitmek istiyorum yanına ama izin vermiyo tek başına kendide gelmiyo öylece kalakaldım

Dozajı arttırırsa uyarırsın cnm kıskanılmak güzel ama dozunda bnmkide bazen abartıyo erken eve gel vs die mecbur katlanılıo
Oohh adanaya gitceksiniz demek supermiş :)))
İyi canım idare ediyorz gün sayıyoruz işte :)))

Öyle canım ama sebebim var napim, çok değil 1 kere gittim henüz ama üstüste 2 olunca bile göze batıyorum

Biz de aynıydık bana izin vermedi kendi de gelsin istemedk öyle kaldık cicim yapcak bi şey yokk sabırr

Öyle tabi ki dozunda güzel bizde de hep karşılıklıydı zaten ama bu ara daha bi coştu uyarıyorum da ama efeleniyo hayırlısıı...

He cicim güzel olcak inşallah bi gün de kalacaz Adanada inşallah..

Çok az kalmış tatlım yaaa ne güzell

Günaydin kizlaarr iyi,güzel ve hizlica gecip biten bir hafta diliyorum hepinize.bebisim uyurken Safagimi attirayim dedim

Bugün günlerden sirnak!!ALLAHIM kocacimla cabucak kavusakk!!
AMiN

Hepiniziii öpüyorum kuzular

HILALIM rabbim nice aylari nice yillari tüm ömrünü zaferinle mutlu huzurlu gecirmeni nasip etsin

Günaydın Hilalciiiimm

Daha nice aylarınız yıllarınız olsun inşAllah Aşk ile

Günaydın Serapcımmm sağoll aminnnn

Canım benm şafağın yerle bir oldu düştü gitti ohh...
Amin yavrumm güzel haftalar biizm olsunn..Ömerciğinin olsunn

İnşlalah Büşracım güzel dileklerin içn sağol aminn

aynen canımm her şey dozunda güzell..aman geçer geçer
Oh superr 1 günde kalcaksınız hea miss kebap içli köfte yemeden gelmeyn bayılırım ımmmm
Evet cnm az kaldı sanırım ya bilmiyorum

aynen canımm her şey dozunda güzell..aman geçer geçer
Oh superr 1 günde kalcaksınız hea miss kebap içli köfte yemeden gelmeyn bayılırım ımmmm
Evet cnm az kaldı sanırım ya bilmiyorum

İnşallah dozunu kaçırmadan mutlu mesut geçinirz tatlım

He ya cidden güzel olcak inşallahh.. tamam yeriz ben de bayılırım çünküü

Az kalmış kız çok azzz

daha dün dedim nişanlımla epeydir aramız iyi diye.. aradan 1 saat geçti bozuştuk artık küslüklerimize bile güler oldum çünkü alıştım

Ahaha genelde öyle olur kuzum, bende artık alıştım bu durumlara vallahi İyiyiz diyorum, üstünden bi saat geçmiyor tırt çıkıyoruz

Tam 1 aylık nişanlı olduk Zaferimle bizzz heheheheheh

Ohooo Ne çabukta geçti hiloşum
İnşallah benim gibi 1 yıl kadar nişanlı kalmadan evlenirsiniz vallahi

Zafer enişte kıskançlık, sahiplenme duyguları falan derken.. Başlamış desene
Başta her dediğine tamam demeyi sakın düşünme, yoksa ilerde bunlar önüne sorun olarak gelir bebeğim..
Nişanlandıktan sonra isteme durumları vs. bi süre sonra daha da benimsiyorlar bizleri.. Bundan dolayı kıskançlık duygusu hat safa ya çıkıyor anlayacağın Ne kadar sinir bozucu olsada kimi zaman, bi yönden de insanı hoşuna kaçıyor.
İzin isteme durumları falan bizde de var, bunlar çok çok normal zamanla alışırsın bebeğim

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

16 Aralık 2013

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...123 seros08...

...127 exelanss...

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...238 KUB88...

...240 Kanaryam35...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...destinyeda 16 : BURSA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...asi_genc 16 : BURSA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...hepsenhep 40 : KIRŞEHİR'E SELAM YOLA DEVAM ...

...ilithya 40 : KIRŞEHİR'E SELAM YOLA DEVAM ...

...pekmez_akilli 47 : MARDİN'E SELAM YOLA DEVAM ...

...SelenYusuf 48 : MUĞLA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...Zeyno 51 : NİĞDE'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...busra00 73 : ŞIRNAK'A SELAM YOLA DEVAM ...

Eveeettt kuzummm safagi düsürdük cook sükür dahada azalsin geri sayim baslasin sonrada sizden koooooskocaman depükler beklicem insaaallaah oyyy ömercigide düsünürmüs hilal teyzesii canim benimm amin insaallah..ne demek hilalimm o güzel dilekleri sonuna kadar hak ediyorsun

ESINIMM nerdesin kuzumm cok özledim senii sen benden önce depüklenceksin yaa beni depüklemeye gelirsin demii cok üzülürüm gelmezsen simdiden konusalimdaa bacim ne olur ne olmaz :))

ESINIMM nerdesin kuzumm cok özledim senii sen benden önce depüklenceksin yaa beni depüklemeye gelirsin demii cok üzülürüm gelmezsen simdiden konusalimdaa bacim ne olur ne olmaz :))

Büşşşüümm bende seni çok özledim be.. Dertleşmeyi dahi çok özledim Ömercik napıyor, nasıl bakim Sen nasılsın?

O gün burda olmaya çalışacağım kuzum, bi aksilik olmadığı sürece depük gecen de burdayım

Vuhhuu ellerine sağlık canımmm bursa'ya seLammm

Oyyy kuzum bende özledim..ömercikte iyi suan kucagimda uyuyor teyzesi bende iyiyim cok sükür ama iycee özledim askerimi esinim hic göremedim cok zoruma gidiyor bugün tam 9 ay oldu ayrilali ama mecbur sabrediyorum ne yapiyim.
Sen nasilsin kardesim??

Kızlar canım sıkıldı. Bende kahve kılıfı yapmaya karar verdim
4 farklı renk; pembe, kırmızı, siyah, beyaz. Evimde farklı birşey olsun istedim :78::78:
Tea yazan yere, farklı şeyler yazacağım tabikide
Sizce nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…