Afiyet bal şeker, bol vuslatlı günleer olsun kuzum
Oyyy kuzum bende özledim..ömercikte iyi suan kucagimda uyuyor teyzesibende iyiyim cok sükür ama iycee özledim askerimi esinim hic göremedim cok zoruma gidiyor bugün tam 9 ay oldu ayrilali ama mecbur sabrediyorum ne yapiyim.
Sen nasilsin kardesim??
Darısı başınaaaave herkesin başına ama son zamanlar h geçmio sizin 90
Birden düştü kuzum şanslısınız anlamadınız ama geçmio((
Ayy öp onu benim yerimee, şimdi olsaydım valla ömercik sesimle uyanırdı
Özlersin tabi kardeşim. Ama bak plakalardasın kuzum, az sabıır son sabırlar bunlar
Bende iyiyim işte vakit geçirmeye çalışıyorum bebeğim
Yakupa da diyorum ya, düşmeseydi gene sayardım. 460'la başladık diye..
İyi oldu güzel oldu ama cidden bana da geçmiyor. :18: Senin halini düşünemiyorum helee ahh ahh sabıır kuzuummm
19 kasım 2012 den beri asker öyle diyim sen anla hahhaja
13 aylık asker oldu enişte bey hee :18: Geriye bakınca geçtiğini anlıyorsun dimi kuzum?
10 aylık asker oldu bizimkide ama sankii 1 aylık gibi geliyor inanki
Ay yavrum cok tatlııı bence oraya E&Y işleyebilirsin tatlı olurr :)))
Evet kuzum 13 ay oldu 13.5 ayda bitircez Allahın izniyle işte :)) evet geriye bakınca aa geçti diosun ama içeriaindeyken zamanın bööööö(( hele acemilik allahım ya 75 gün çok zor geçmişti cok rahattı güzeldi ama düşün 2 ayda açıklanmıştı usta birliği falan aman hatırlamak istemiyrm şuan iyi allaha şükür son 2 hafta bıraktı çavuşşluğu daha cok yatıo ama cok yoruldu. Bebegm bnm hakkı zaten 4 aydır nöbette yok
Çok tatlı dimi benimde çok hoşuma gitti başladım örmeye yarıladım hatta, eski bi kazağım var onu keseceğim üstüne işlemeye yapacağım dediğin gibi çokta güzel olur
Geri sayıma son 6Ben acemilik günlerini yaşıyorum sanki biliyor musun? O 75 günün içindeyim sanki hala o duygularını tekrar yaşıyormuş gibiyim. Ohh oohh kebapp Bizimkide formaları yaptırmışlar, tabi sizin devreler yatışta olduğu için kral devre biziz diye ortalığı inletiyorlarmış
Bizim nöbetlere hala devam
Ohh becerikli senibenim tek ördüğüm şey benimkine dağıtımda ördüğüm boyunluk 6 saat artvin soğuğu kulelerde nöbette taktı gerçi
Ufo vardı kulede amaşuanda cezaevne inip çıkarken kullanıomuşşş
Şafak sıkıştırıo işte senide kuzum :/ yok kız bizim karakolda 92/4 2 kişi var biri bnmki
Diğeride acemiden arkadaşı zaten 16-17 kişiler hahah sadece askerlere iş yaptırıo şuan bide cezaevi aramalarına girio komutanların sağ kolu gibi ama bi kaç gündür anca yatıo
aranz nasl kuzum bide sizin nöbetler 2 saat ztn dimi o bişey diil ya :/ bnmki 8 saat bile tutuyordu
İki tane de atkı örmüştüm ben kuzum o yönden elim yatkın olmaya başladı
Yatsın yatsın onca ay nöbetler vs derken anca çıkar üstünden yorgunluğu, birazda sefasını sürsün
Aramız şükür şükür çok çok iyi canım, zaman yaklaştıkça ev eşyalarına falan bakmaya başladık. Dün çarşısı vardı işte, gelin arabalarına baktık falan öyle işteGündüzleri 3 saat, geceleri 2 saatti kuzum. Ama ankara geceleri eksinin altına düştüğü için geceleri 1 saat nöbet tutuyorlar. Akşamlar 2 saat oldu şimdilik
Oh sen baya hızlısın 2 atkı hea
Maş diyim o zaman canım bakın tbii ohh yaza düğün sonçtasizinde 5 saat az diilmiş canım ama iyi olmui hiç değilse bir alternatif sunmuşlar :/ doğudakilere cok zor ya gece erzurum falan -20 oluyo düşünsene
Birini nişanlanmadan önce, birini sonra örmüştüm. O da neden edoş söylesem gülersin, ilk ördüğüm beyfendi kısa diye takmadı. İkincisinde boyunu kendi ayarladı
Sağol canım, hele bi depüklende darısı başına inşallahAynen öyle, geceleri hissetmiyorum hiç biryerimi donuyorum diye söyleniyordu :26: Tabikide allah onların yar ve yardımcıları olsun ya :26:
Haha bak sen kısa dedi birde heaankarada çok soğuk ayaz tabi :/ zor ya..amin canım Allah tüm askerlerin yardımcısı olsun
Ben şimdilik kaçıyorummcanımm kendine iyi
Bakk öpüyorummmmmm :
Nilüüüü napıyon kızımmmm
NilüüüüümmÖzlendiiiiinn napıyosuunn bakalım nasıl gidiyo çalışmalar
Kızz senden naber bakimmmm
Kızlarr ben de iyiyim çok şükürr işe gidiyorum ders çalışıyorum telefonla konuşuyorum arkadaşlarımla ve abimle zaman geçiriyorum derken zamn çok hızlı geçiyorr
Ama Zafer bu ara daha da kıskanç oldu nedense anlamadım :26: sürekli höt döt modunda, dışarı gündüz çıakrken bile izin almamı bekler oldu yok hava kararınca evde ollll diye bana diretmeye başladı falan, akşam müzikli falan bi yere gitmem zaten cıscıssss.. ben de suyuna gtmeye çalışyorum ama nereye kadar gidecek böyle bilmemmm dozajı artırmasa gitgide iyi olcakk
Bir de 7-8 Şubatta Zaferin çok yakın bi arkının düğünü var onun için Antalyaya gidiyorum beraber Adana'ya gidecez biletler uygun diye şimdiden aldık geneZafer Antalya'dayken bi srü bana bi şeyler aldı hiç para da harcatmadı falan bu biletleri de ben aldm ona çaktırmadan Ocakta görüşecek miyiz bilmiyorum şimdilk ama Şubatta Allah'ın izniyle görüşecez
Kamilecim haklısın çok var gibi geliyor başta ama bence çabuk geçiyor yaa... biz de mesela ne zman düğün muhabbetine başladık Zaferle, atamama bağlı olarak değişebilir belki yok işte 2014 Eylül Ekim dedik ama atanamazsam Kasım'ı beklicez öyle olursa Zafer ilk fırsatta evleniriz kış olsa da diyo ben de o kadar beklemişiz bikaç ay daha bekleriz baharda yaparız diyorum falan, şu an bir yol bulamıyoruz neyse zamn göstersn dedk biz de
Eee sizlerden naberrrr anlatsanızaa naptınız aralar iyi mi askerlerleee Serapp Edaaa???
Tam 1 aylık nişanlı olduk Zaferimle bizzz heheheheheh
OhoooNe çabukta geçti hiloşum
İnşallah benim gibi 1 yıl kadar nişanlı kalmadan evlenirsiniz vallahi
Zafer enişte kıskançlık, sahiplenme duyguları falan derken.. Başlamış desene
Başta her dediğine tamam demeyi sakın düşünme, yoksa ilerde bunlar önüne sorun olarak gelir bebeğim..
Nişanlandıktan sonra isteme durumları vs. bi süre sonra daha da benimsiyorlar bizleri.. Bundan dolayı kıskançlık duygusu hat safa ya çıkıyor anlayacağınNe kadar sinir bozucu olsada kimi zaman, bi yönden de insanı hoşuna kaçıyor.
İzin isteme durumları falan bizde de var, bunlar çok çok normal zamanla alışırsın bebeğim
Eveeettt kuzummm safagi düsürdük cook sükür dahada azalsin geri sayim baslasin sonrada sizden koooooskocaman depükler beklicem insaaallaahoyyy ömercigide düsünürmüs hilal teyzesii canim benimm amin insaallah..ne demek hilalimm o güzel dilekleri sonuna kadar hak ediyorsun
ben de bilmiyorum naptımı hiloşumsen neler yapıyorsun canım, nasıl gidiyor nişanlılık? antalya'ya gidip gelmişsin ne güzel
ben de iyiyim kuzummm aldıkların çok güzeller güle güle kullan ...pek evde değilim valla geziyorum ediyorum vakit çabuk geçiyo hatta bi pzt bi cuma gibi böyle zaman hızlandı bana göre özlem duygusunu hiç söylemiyorum artık fotoğrafları falan öpüyorum
ee beklemek istemiyor tabi eniştezamana bırakmakla en iyisini yapmışsınız canım ya nasılsa zamanı gelicek tadını çıkartın nişanlılığın..
ahh ahh o kıskançlıklar yok musanki tek kız biziz ve herkes bize bakıcak ama yok efendim anlatamıyoruz..neyse öylede böylede yuvarlanıp gidiyoruz sonuçda
bir ayıda geride bırakmışsınız cnımnasıl geçtiğini anlamıyor dimi insan
bu arada kızlarrr bizim yılbaşı işi oldu gibibugün ömer annesine söylemiş anneside tamam oğlum size sarmalar börekler yaparım ben demiş (ben biraz çekiniyordum açıkcası bir şey söylerler falan diye ama içim rahatladı biraz) bakalım bileti almadık daha ömerin ehliyet sınavına bağlı..2 sinde sınavı olabilir eğer öyle olursa 30 undan önce gelmek istiyor ama eğer sınav olmazsa 30 gecesi yola çıkıcak inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?