Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ayy öp onu benim yerimee, şimdi olsaydım valla ömercik sesimle uyanırdı
Özlersin tabi kardeşim. Ama bak plakalardasın kuzum, az sabıır son sabırlar bunlar

Bende iyiyim işte vakit geçirmeye çalışıyorum bebeğim

Darısı başınaaaa ve herkesin başına ama son zamanlar h geçmio sizin 90
Birden düştü kuzum şanslısınız anlamadınız ama geçmio ((

Yakupa da diyorum ya, düşmeseydi gene sayardım. 460'la başladık diye..
İyi oldu güzel oldu ama cidden bana da geçmiyor. :18: Senin halini düşünemiyorum helee ahh ahh sabıır kuzuummm

19 kasım 2012 den beri asker öyle diyim sen anla hahhaja

19 kasım 2012 den beri asker öyle diyim sen anla hahhaja

13 aylık asker oldu enişte bey hee :18: Geriye bakınca geçtiğini anlıyorsun dimi kuzum?
10 aylık asker oldu bizimkide ama sankii 1 aylık gibi geliyor inanki

Heeeyyy kahve kılıfımaa birşey söyleyin bakim bi önceki sayfanın en sonundaaa

13 aylık asker oldu enişte bey hee :18: Geriye bakınca geçtiğini anlıyorsun dimi kuzum?
10 aylık asker oldu bizimkide ama sankii 1 aylık gibi geliyor inanki

Ay yavrum cok tatlııı bence oraya E&Y işleyebilirsin tatlı olurr :)))
Evet kuzum 13 ay oldu 13.5 ayda bitircez Allahın izniyle işte :)) evet geriye bakınca aa geçti diosun ama içeriaindeyken zamanın bööööö (( hele acemilik allahım ya 75 gün çok zor geçmişti cok rahattı güzeldi ama düşün 2 ayda açıklanmıştı usta birliği falan aman hatırlamak istemiyrm şuan iyi allaha şükür son 2 hafta bıraktı çavuşşluğu daha cok yatıo ama cok yoruldu. Bebegm bnm hakkı zaten 4 aydır nöbette yok

Çok tatlı dimi benimde çok hoşuma gitti başladım örmeye yarıladım hatta, eski bi kazağım var onu keseceğim üstüne işlemeye yapacağım dediğin gibi çokta güzel olur
Geri sayıma son 6 Ben acemilik günlerini yaşıyorum sanki biliyor musun? O 75 günün içindeyim sanki hala o duygularını tekrar yaşıyormuş gibiyim. Ohh oohh kebapp Bizimkide formaları yaptırmışlar, tabi sizin devreler yatışta olduğu için kral devre biziz diye ortalığı inletiyorlarmış
Bizim nöbetlere hala devam

Ohh becerikli seni benim tek ördüğüm şey benimkine dağıtımda ördüğüm boyunluk 6 saat artvin soğuğu kulelerde nöbette taktı gerçi
Ufo vardı kulede ama şuanda cezaevne inip çıkarken kullanıomuşşş
Şafak sıkıştırıo işte senide kuzum :/ yok kız bizim karakolda 92/4 2 kişi var biri bnmki
Diğeride acemiden arkadaşı zaten 16-17 kişiler hahah sadece askerlere iş yaptırıo şuan bide cezaevi aramalarına girio komutanların sağ kolu gibi ama bi kaç gündür anca yatıo
aranz nasl kuzum bide sizin nöbetler 2 saat ztn dimi o bişey diil ya :/ bnmki 8 saat bile tutuyordu

İki tane de atkı örmüştüm ben kuzum o yönden elim yatkın olmaya başladı
Yatsın yatsın onca ay nöbetler vs derken anca çıkar üstünden yorgunluğu, birazda sefasını sürsün

Aramız şükür şükür çok çok iyi canım, zaman yaklaştıkça ev eşyalarına falan bakmaya başladık. Dün çarşısı vardı işte, gelin arabalarına baktık falan öyle işte Gündüzleri 3 saat, geceleri 2 saatti kuzum. Ama ankara geceleri eksinin altına düştüğü için geceleri 1 saat nöbet tutuyorlar. Akşamlar 2 saat oldu şimdilik

Oh sen baya hızlısın 2 atkı hea
Maş diyim o zaman canım bakın tbii ohh yaza düğün sonçta sizinde 5 saat az diilmiş canım ama iyi olmui hiç değilse bir alternatif sunmuşlar :/ doğudakilere cok zor ya gece erzurum falan -20 oluyo düşünsene

Birini nişanlanmadan önce, birini sonra örmüştüm. O da neden edoş söylesem gülersin, ilk ördüğüm beyfendi kısa diye takmadı. İkincisinde boyunu kendi ayarladı

Sağol canım, hele bi depüklende darısı başına inşallah Aynen öyle, geceleri hissetmiyorum hiç biryerimi donuyorum diye söyleniyordu :26: Tabikide allah onların yar ve yardımcıları olsun ya :26:

Haha bak sen kısa dedi birde hea ankarada çok soğuk ayaz tabi :/ zor ya..amin canım Allah tüm askerlerin yardımcısı olsun
Ben şimdilik kaçıyorummcanımm kendine iyi
Bakk öpüyorummmmmm :

Haha bak sen kısa dedi birde hea ankarada çok soğuk ayaz tabi :/ zor ya..amin canım Allah tüm askerlerin yardımcısı olsun
Ben şimdilik kaçıyorummcanımm kendine iyi
Bakk öpüyorummmmmm :

Gıcıklık yaptı ya.. Ah o zaman bi sinir olmuştum ki, onu sökesim gelmişti. Ama aldı elimden uyuz
Görüşürüz canıımmm, sende kendine çok çok iyi bak. Bolca öpüldün

Nilüüüü napıyon kızımmmm

ben de bilmiyorum naptımı hiloşum sen neler yapıyorsun canım, nasıl gidiyor nişanlılık? antalya'ya gidip gelmişsin ne güzel

Nilüüüüümm Özlendiiiiinn napıyosuunn bakalım nasıl gidiyo çalışmalar

ayy ben de sizleri özledim seroşum ders çalışıyor gibi yapıyorum da ondan gelmiyorum hala oturtamadım yaa, gün içinde derse başlamam akşamı buluyor :26: konsantrasyon sağlayamıyorum, çok zor geliyor çalışmak, yaşlanmışım iyice sen neler yapıyorsun canım, nasıl gidiyor?

Kızz senden naber bakimmmm

ben de iyiyim kuzummm aldıkların çok güzeller güle güle kullan ...pek evde değilim valla geziyorum ediyorum vakit çabuk geçiyo hatta bi pzt bi cuma gibi böyle zaman hızlandı bana göre özlem duygusunu hiç söylemiyorum artık fotoğrafları falan öpüyorum

Tam 1 aylık nişanlı olduk Zaferimle bizzz heheheheheh

ee beklemek istemiyor tabi enişte zamana bırakmakla en iyisini yapmışsınız canım ya nasılsa zamanı gelicek tadını çıkartın nişanlılığın..
ahh ahh o kıskançlıklar yok mu sanki tek kız biziz ve herkes bize bakıcak ama yok efendim anlatamıyoruz..neyse öylede böylede yuvarlanıp gidiyoruz sonuçda
bir ayıda geride bırakmışsınız cnım nasıl geçtiğini anlamıyor dimi insan

bu arada kızlarrr bizim yılbaşı işi oldu gibi bugün ömer annesine söylemiş anneside tamam oğlum size sarmalar börekler yaparım ben demiş (ben biraz çekiniyordum açıkcası bir şey söylerler falan diye ama içim rahatladı biraz) bakalım bileti almadık daha ömerin ehliyet sınavına bağlı..2 sinde sınavı olabilir eğer öyle olursa 30 undan önce gelmek istiyor ama eğer sınav olmazsa 30 gecesi yola çıkıcak inş

Son düzenleme:

Geçti valla Zeyno bakalım canım kısmet eğer güzel olcaksa biz de istiyoruz hemen evlenmek ama sorun olcaksa zaman gerekiyorsa da sabrederz napalımm

Evet canım izin isteme bizde de vardı ama daha çok haber verme tarzıydı yani ben gündüz değil akşam ya da ortamda herhangi bir erkek olcaksa izin isterdim ama çoğaldı bu durum, bakalım bulcaz bi yolunu

İnşallah depüklücez elbirliğiyle seni cicimmm
Sağol Büşşümmm öperim seni de bebişini dee

ben de bilmiyorum naptımı hiloşum sen neler yapıyorsun canım, nasıl gidiyor nişanlılık? antalya'ya gidip gelmişsin ne güzel

Ne demek kız o ben bile bilmiyorumm :26: ne alemdesinn??
Napıyım canım, güzel yaa gittim geldm evet güzel olduuu.. bakalım bir daha ne zman görüşecez..
Nişanlılık güzel tabi yaa, yüzüklü olduk bz

Çok sağol canımm
Normal tatlım ama çok az kaldı azcık daha sabredecen napacan mecburr

Öyle canm benm de amacım aynen o nişanlılık da güzel ayrı şhirler de olsak da görüşmemiz meşru artk
Öyle canım bz de bi yol bulupyuvarlanıyoz napakk
1 ay valla geçti gitti bilee...

Yılbaşı işine sevndm canım bak boşa gerilmişsin annesi de destekçi oh ne güzell

KIZLARRR http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...guzel-evlenme-teklifi-yarismasi-oylama-2.html oy verin güveniyorum size, ben numara 11 im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…