Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
KIZLAAAARRR

Evlilik teklifi yarışması var kk da ve ben de göndermiştim teklifimiii.. oylarınızı bekliyorum hediye ise gelinlik bakalım kısmet tabi öyle bir denedimm teklifim benm için harika ama bi sürü teklif var tabii... benmkisi 11 numaralı tekliff oy istiyorum sizden

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...guzel-evlenme-teklifi-yarismasi-oylama-2.html

Mesaj atmayın direk anketi oylayın kızlar 1. teklif almış başını gitmiş bakalım nolcek sizler beni az çekersinz yukarı hadi bakim

Mesaj atmıcaksın ankete oy verceksin yavrucum konunun başındaki ankette 11 noluyu işaretliceksin oy kullan diceksinn

Ay cnm herkes öyle yapmış diye yaptm telden giriyrm anket gözükmedi pc den girince yenilerim ay 1.teklifi okudumda demin cok fena ama oyum sana arkadaş kıyağı

Verdiiimmm kuzummm insaallah kazanirsin hadii bakalim arkandayizz sonuna kadaarr

Hahajaj tamam tatlım benimkide face deki güzel fotolarıma bile uyuz oluyor bn instagramda foto paylaşıyrm sürekli ama coğu onunla zaten hıhh hahha

haha o zaman hoşuna gidiyordur dimi canım
ee kıskanıyorlar tabi..hele birde biraz fazla kişi begenince kalıyorlar

bende şimdi oy kullandım bil bakalım kime

Ay cnm herkes öyle yapmış diye yaptm telden giriyrm anket gözükmedi pc den girince yenilerim ay 1.teklifi okudumda demin cok fena ama oyum sana arkadaş kıyağı

Verdiiimmm kuzummm insaallah kazanirsin hadii bakalim arkandayizz sonuna kadaarr

Canlarımm benm sağolun varolunnn kazanamasam da ezik kalmak istemiyorum yahu burda kaç aylık senelik arkadaşlarım oldu aa

1. teklif baya melankolik ya ama etkilenen çok olcak evet..napak kısmet yaa zaten ihtiyacı olan varsa o kazansın asıl, ama yoksa ben kazanayım hahahah

Hahajaj tamam tatlım benimkide face deki güzel fotolarıma bile uyuz oluyor bn instagramda foto paylaşıyrm sürekli ama coğu onunla zaten hıhh hahha

Ah ahh ben de bütün sosyal alemden çektim elimi eteğimi ah bu erkeklerr

Kızlar birinz oylayamadı sanırım benle beraber 5 olmalıydı 4 şu an takip ediyorum sizii ahahah

Olsun cnm önmli olan katılmak ayrıca bn senin teklifinide çok beğenmiştimmm sahilde var bide seninkine bnzer şaraap falan oda güZelmiş

Ay bn bi twitterımı kapadım o kadar instagram ve face kullanıyrm

haha o zaman hoşuna gidiyordur dimi canım
ee kıskanıyorlar tabi..hele birde biraz fazla kişi begenince kalıyorlar
Ay sorma yaq aman banane o kdrda kısıtlayamaz herkes bilio yani 5 sene bitmiş başım bağlı benim ayrıca kabul etmiyrm tanımadıklarımı erkekleri vs yani kıskancak durum yok ama tırt bunlar

Kızlar birinz oylayamadı sanırım benle beraber 5 olmalıydı 4 şu an takip ediyorum sizii ahahah

Canımm ben oylayamadım telden cıkmıo
Anket pc ye oturunca oylarım oda anca yarın kardeşim oyun manyağı vermio
PC yi yarın kullancam mutlaka :)) hatta dur burdan web sürümü yapıp telden deniyim :1;

Evet canım tabi ki güzel teklifler varr.. bir de her teklif kendine çok özel yanii

Bana face kesin yasak instagram da gitti, bi twit kaldı bende de ben de çok foto paylaşıyodum ondan oldu bi de tipik listende bi sürü erkek var falan...amann kafamız rahat kendi de kapattı hepsi bitti gitti ohh

Canımm ben oylayamadım telden cıkmıo
Anket pc ye oturunca oylarım oda anca yarın kardeşim oyun manyağı vermio
PC yi yarın kullancam mutlaka :)) hatta dur burdan web sürümü yapıp telden deniyim :1;

Tamma canım acelesi yok zati yılbaşına kadar sağol

Benim face 2 sene kapalıydı sıkıldım onunkinden takılıyordum ama açtm şimdi
Sorun yok zaten erkekte yok ünidekileri bile sildim
Mezun olunca lisedekileri zaten yakından tanıyor erkekleri sürekli takılıyorduk hepberaber e akraba falan filan sorun değil twitterı kapattım sadece instagramdanda erkekleri kabul etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…