KIZLAAAARRR
Evlilik teklifi yarışması var kk da ve ben de göndermiştim teklifimiii.. oylarınızı bekliyorum hediye ise gelinlikbakalım kısmet tabi öyle bir denedimm teklifim benm için harika ama bi sürü teklif var tabii... benmkisi 11 numaralı tekliff oy istiyorum sizden
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...guzel-evlenme-teklifi-yarismasi-oylama-2.html
Haha diğerlerini okumadan sana veriyorum
KIZLAAAARRR
Evlilik teklifi yarışması var kk da ve ben de göndermiştim teklifimiii.. oylarınızı bekliyorum hediye ise gelinlikbakalım kısmet tabi öyle bir denedimm teklifim benm için harika ama bi sürü teklif var tabii... benmkisi 11 numaralı tekliff oy istiyorum sizden
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...guzel-evlenme-teklifi-yarismasi-oylama-2.html
Mesaj atmıcaksın ankete oy verceksin yavrucumkonunun başındaki ankette 11 noluyu işaretliceksin oy kullan diceksinn
KIZLAAAARRR
Mesaj atmayın direk anketi oylayın kızlar 1. teklif almış başını gitmiş bakalım nolcek sizler beni az çekersinz yukarı hadi bakim
Kamile kuzumm sen instagram kullanıyor musun kuzum kullanıyorsannnn whatsuptan bana ismini ver
yok edacım daha ona el atmadımömer bey whatsappı yeni yeni sindiriyor şimdi onu çıkartmayayım
Hahajaj tamam tatlımbenimkide face deki güzel fotolarıma bile uyuz oluyor bn instagramda foto paylaşıyrm sürekli ama coğu onunla zaten hıhh hahha
bende şimdi oy kullandım bil bakalım kime
Ay cnm herkes öyle yapmış diye yaptm telden giriyrm anket gözükmedi pc den girince yenilerim ay 1.teklifi okudumda demin cok fenaama oyum sana arkadaş kıyağı
Verdiiimmm kuzummm insaallah kazanirsin hadii bakalim arkandayizz sonuna kadaarr
Hahajaj tamam tatlımbenimkide face deki güzel fotolarıma bile uyuz oluyor bn instagramda foto paylaşıyrm sürekli ama coğu onunla zaten hıhh hahha
Canlarımm benm sağolun varolunnn kazanamasam da ezik kalmak istemiyorum yahu burda kaç aylık senelik arkadaşlarım oldu aa
1. teklif baya melankolik ya ama etkilenen çok olcak evet..napak kısmet yaa zaten ihtiyacı olan varsa o kazansın asıl, ama yoksa ben kazanayım hahahah
Ah ahh ben de bütün sosyal alemden çektim elimi eteğimiah bu erkeklerr
Ay sorma yaq aman banane o kdrda kısıtlayamaz herkes bilio yani 5 sene bitmiş başım bağlı benim ayrıca kabul etmiyrm tanımadıklarımı erkekleri vs yani kıskancak durum yok ama tırt bunlarhaha o zaman hoşuna gidiyordur dimi canım
ee kıskanıyorlar tabi..hele birde biraz fazla kişi begenincekalıyorlar
Kızlar birinz oylayamadı sanırım benle beraber 5 olmalıydı 4 şu an takip ediyorum sizii ahahah
Olsun cnm önmli olan katılmak ayrıca bn senin teklifinide çok beğenmiştimmm sahilde var bide seninkine bnzer şaraap falan oda güZelmiş
Ay bn bi twitterımı kapadım o kadar instagram ve face kullanıyrm
Ay sorma yaq aman banane o kdrda kısıtlayamaz herkes bilio yani 5 sene bitmiş başım bağlı benim ayrıca kabul etmiyrm tanımadıklarımı erkekleri vs yani kıskancak durum yok ama tırt bunlar
Canımm ben oylayamadım telden cıkmıo
Anket pc ye oturunca oylarım oda anca yarın kardeşim oyun manyağı vermio
PC yi yarın kullancam mutlaka :)) hatta dur burdan web sürümü yapıp telden deniyim :1;
Evet canım tabi ki güzel teklifler varr.. bir de her teklif kendine çok özel yanii
Bana face kesin yasak instagram da gitti, bi twit kaldı bende deben de çok foto paylaşıyodum ondan oldu bi de tipik listende bi sürü erkek var falan...amann kafamız rahat kendi de kapattı hepsi bitti gitti ohh
Tamma canım acelesi yok zati yılbaşına kadar sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?