Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tamamdır hilalcim verdim oy

Onunki de kapalı bz artk hiçç takılmıyoz valla unuttum bile ben ya bütün erkekleri silmek de istememiştm ne bilim çok yakın arkadaşlarım vardı tmam açıklıyodum bazılarına ama hepsine olmadı yani..hem yarın bir gün dedm düğünümüze çağırabileyim adam gibi faceden silmeym dee

İyi yapmışın canm bi şekilde hem kendi isteğimizi hem onlarınkini yapacaz napak

Aynen cnm haklısın silince dert oluyor tabiki ama takmadığım insanları sildiğimden çokta fifi dedim Allahtn her şey eşit bnm erkek arkadşm yoktur yakn bmmkinin kızlarla işi olmaz yani
Öyle vıcık vıcık sevmem bnmkide hiç öyle diil allahtan hani bazı erkekLer olur ya arkadaşları vardır kız kopamaz falan öyle bir durumda yok bnmkinde kız arkadaşıda yokkk ohh sefam olsun ama etrafımda görüyorum kuzenimin sevgilisi öyle yok cok cana yakınmış cocuk ondan kızın arkadaşlarıyla bile canım cicim yok öyle bir şey yani o yüzden şartlar eşit

Zaten en önemlisi o canm eşit olmalı şartlar dediğin gibi.. benmkinde de yoktur, yani önceden de yoktu biliyodum yakın kız arkadaşı, bi de yılışık değildir hiç de sevmem o tipleri tüm kızlarla arası iyi canm cicim falan ıyyyy ama grupça falan buluşmaları olurdu onları da bıraktı yavaş yavaş, çünkü ben de bıraktım her şeyi, benm ünide yakın erkek arkadaşım çoktu açıkçası ama harbi tiplerdi hepsi yani kardeşim gibiydi ama erkeğe bunu anlatamıyosun o yüzden mecbur arayı açtım zamanla çare yok.. şimdi görüşcek olsak bile ikimiz beraberken görüşüyoruz sıkıntı olmuyor yani yoksa tek başımızayken cıs

Aynen öyle cnm bnmkininde yoktu 5 sene önce bir tane vardı ama öyle cılk diildi ama bn istemedim onlada görüşmüo seven insan kız mız dinlemez canım ya erkek dediğin ağır olmalı dimi ama ??? Bnm yakın arkadaşlarımla düşünsene konuşuo whtsapptan faceden yorumlaşıo kuzenimin sevgilisi öyle iğrenç ya hiç
Hoş durmuo bnm fikrim o..toplu görüşürsün ama öyle cık.seninkinede kocaman aferim bnmkinede o zaman hehe ayrıca sende iyi yapmışsın aşk fedakarlık isterrr

Aynen öyle canımmmm ikisine de aferinnn bir kere gerçekten eğer cidden seviyosa başkalarıyla muhabbete bile ihtiyaç duymaz insan benm fikrim de aynı senin gibi, kuzenin sevgilisi bence de hiç hoş değil, yani bunu bazıları gerikafa diye yorumlar ama alakası yok bence de sevgi, aşk bunları gerektirir yani, ben d ehiç diretmedm zamanında yani, görüşme dedi görüşmedim zamanla arama demeye başladı e aramadım çünkü haklıydı o arasa muhabbet etse bi kızla ben de hoşlanmazdm kim olurs aolsun yani.. tabiki de aklımda en ufak yanlış düşünce olamazdı onun da olamazdı ama işte dediğim gibi dışardan öyle görünmüyo, hem öyle durumda hemen kendini sevgilinin yerine koyuyo anlıyo insann

Katılıyorum erkek arkadaşları neyine yetmiyor ki? Dimi ama ve onlarda 5 senesini bitirdi
Bizim gibi kuzenim şikayetci ama hep aynı..neyse kınamıyım sevgilime ve zaferine kocaman alkışşşşş

Katılıyorum erkek arkadaşları neyine yetmiyor ki? Dimi ama ve onlarda 5 senesini bitirdi
Bizim gibi kuzenim şikayetci ama hep aynı..neyse kınamıyım sevgilime ve zaferine kocaman alkışşşşş

Kınamayalım canım aynen maşallah diyelim, kuzenin rahatsız değilse gerisi önemli dğil dicektim ama üüzldümm... umarım zamanla düzelr o da, kuzenin aynını yapsa eminm o kaldıramazdıı :26:

Aynen ciicm maşallah pehlivanlara

Canım şimdilk kaçıyorum az ders falan bakınayım çok çene çalasım vardı kaldım baya öpüyorum kocamann

KIZLAAAARRR

Evlilik teklifi yarışması var kk da ve ben de göndermiştim teklifimiii.. oylarınızı bekliyorum hediye ise gelinlik bakalım kısmet tabi öyle bir denedimm teklifim benm için harika ama bi sürü teklif var tabii... benmkisi 11 numaralı tekliff oy istiyorum sizden

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...guzel-evlenme-teklifi-yarismasi-oylama-2.html

Mesaj atmayın direk anketi oylayın kızlar 1. teklif almış başını gitmiş bakalım nolcek sizler beni az çekersinz yukarı hadi bakim

dershane, ev dışında bi alemim yok kuzum ya ders çalışmaya çalışıyorum hala, bi düzene sokamadım :26: ohh ne güzel canım yaa, nişanlılığın nimetlerinden sonuna kadar faydalanın inşallah çok uzun sürmez bu ayrılığınız da biz dayanamadık, kısa bi süre sonra uçuyorum mehmet'in yanına Allah nasip ederse biz de o yüzüklülerden olalım artık yaa :84:

oyumu da tabii ki sizden yana kullandım, inşallah kazanırsın birkaçını daha okudum da vay be oldum

Anladm cicim ya umarm duzen yaparsn programsiz olmuyo cidden.. ben kendime deZaferime de program yaptm biz de calisiyoz az az da olsa :) bu ara ben ingilizcecalçalışıyorm da gerci..

Valla faydalaniyoz canm cidden de guzel oluyo :) umarm uzamaz kismet ya bundan sonra devletin actigi her avukat kadrosuna basvuracam hayirlisi :))

Canm uc tabi ucc her firsatta uc o da ucsun dayanilmiyo kii insan ozluyo napsan daa.. sanki hic engel yok ama zorla ayri kaliyoz gibi ah ahh... umarm siz de en kisa sure de nisanlanip evlenin Niluu ne güzel olurr )

oyladım hiloşşşş

Hiloşşş bence resimlerinle eklemelıydın cok sade kalmış resimlerini koysan ne kadar güzel olduğu ortada olacak acil resim ekle yoksa bir başını almış gıtmiş bıtırır yarışmayı

Son düzenleme:

Sagol Deryacimmm

Ya ozel mesaj atmistk teklifi ekleyemedm oyle kaldi haklısın ama artk yapcak bi sey yok :) bi de ilk mesaj atanyani birinci teklif her turlu sansli jnsan skilir hepsini okumaz ama ilki kesin okuyup etkilencekler :)) kismet napalm canmm

kız nıye duygulandın yerim seni :-* aynen yaa baya 1. almış başını gıtmiş bende desteklıyım dedım özel mesajla mıllete oylatım barı çoğal bızım tekerecıler gırse hepsı oylasa gecersın onuda mıllet bu aralar baya seyrek gırıyor gecersın hiloş takıldığın tum sayfalara lınt atıver oylasın kızlar senı

Millete oy atin diye mesaj atmissin diye duygulandm kiz bende :))

Canm cok da ugrasmicam neymis hangi teklifin bana ait oldugunu aciklamicakmisim zaten anlatmistm ki eskiden sizlere yani ben de kural ihlalim varsa diskalifiye edin dedm amann :))

Millete oy atin diye mesaj atmissin diye duygulandm kiz bende :))

Canm cok da ugrasmicam neymis hangi teklifin bana ait oldugunu aciklamicakmisim zaten anlatmistm ki eskiden sizlere yani ben de kural ihlalim varsa diskalifiye edin dedm amann :))

aynen okudum canım boşver yaaa sen gordunmu benım oy 12 de nasıl olur anlamadım 11i sectıgımı cok ıyı bılıyorum şikayet ettım 11e alın dıye kız atarım tabı dun mesajdaki arkadaşlara gonderdım boşver sınırlenme tuba oğuzhana bıle mesaj attım oda verdı oy ikramayada vermiş oda benım tanıdım inşallah kızlar gırsınde goorsun versın sana oyları

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

17 Aralık 2013

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...122 seros08...

...126 exelanss...

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...237 KUB88...

...239 Kanaryam35...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...destinyeda 15 : BURDUR'A SELAM YOLA DEVAM ...

...asi_genc 15 : BURDUR'A SELAM YOLA DEVAM ...

...hepsenhep 39 : KIRKLARELİ'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...ilithya 39 : KIRKLARELİ'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...pekmez_akilli 46 : KAHRAMANMARAŞ'A SELAM YOLA DEVAM ...

...SelenYusuf 47 : MARDİN'E SELAM YOLA DEVAM ...

...Zeyno 50 : NEVŞEHİR'E SELAM YOLA DEVAM ...

...busra00 72 : BATMAN'A SELAM YOLA DEVAM ...

2 günümü bile almadı. Kırmızı beniim, siyah aşkımıın

Edaa senin dediğini yaptım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…