- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Tamamdır hilalcim verdim oy
Benim face 2 sene kapalıydı sıkıldım onunkinden takılıyordum ama açtm şimdi
Sorun yok zaten erkekte yok ünidekileri bile sildim
Mezun oluncalisedekileri zaten yakından tanıyor erkekleri sürekli takılıyorduk hepberaber e akraba falan filan sorun değil twitterı kapattım sadece instagramdanda erkekleri kabul etmiyorum
Onunki de kapalı bz artk hiçç takılmıyoz valla unuttum bile benya bütün erkekleri silmek de istememiştm ne bilim çok yakın arkadaşlarım vardı tmam açıklıyodum bazılarına ama hepsine olmadı yani..hem yarın bir gün dedm düğünümüze çağırabileyim adam gibi faceden silmeym dee
İyi yapmışın canm bi şekilde hem kendi isteğimizi hem onlarınkini yapacaz napak
Aynen cnm haklısın silince dert oluyor tabiki ama takmadığım insanları sildiğimden çokta fifi dedimAllahtn her şey eşit bnm erkek arkadşm yoktur yakn bmmkinin kızlarla işi olmaz yani
Öyle vıcık vıcık sevmem bnmkide hiç öyle diil allahtan hani bazı erkekLer olur ya arkadaşları vardır kız kopamaz falan öyle bir durumda yok bnmkinde kız arkadaşıda yokkk ohh sefam olsunama etrafımda görüyorum kuzenimin sevgilisi öyle yok cok cana yakınmış cocuk ondan kızın arkadaşlarıyla bile canım cicim yok öyle bir şey yani o yüzden şartlar eşit
Zaten en önemlisi o canm eşit olmalı şartlar dediğin gibi.. benmkinde de yoktur, yani önceden de yoktu biliyodum yakın kız arkadaşı, bi de yılışık değildir hiç de sevmem o tipleri tüm kızlarla arası iyi canm cicim falan ıyyyy ama grupça falan buluşmaları olurdu onları da bıraktı yavaş yavaş, çünkü ben de bıraktım her şeyi, benm ünide yakın erkek arkadaşım çoktu açıkçası ama harbi tiplerdi hepsi yani kardeşim gibiydi ama erkeğe bunu anlatamıyosun o yüzden mecbur arayı açtım zamanla çare yok.. şimdi görüşcek olsak bile ikimiz beraberken görüşüyoruz sıkıntı olmuyor yaniyoksa tek başımızayken cıs
Aynen öyle cnm bnmkininde yoktu 5 sene önce bir tane vardı ama öyle cılk diildi ama bn istemedim onlada görüşmüo seven insan kız mız dinlemez canım ya erkek dediğin ağır olmalı dimi ama ??? Bnm yakın arkadaşlarımla düşünsene konuşuo whtsapptan faceden yorumlaşıo kuzenimin sevgilisi öyle iğrenç ya hiç
Hoş durmuo bnm fikrim o..toplu görüşürsün ama öyle cık.seninkinede kocaman aferim bnmkinede o zaman heheayrıca sende iyi yapmışsın aşk fedakarlık isterrr
Katılıyorum erkek arkadaşları neyine yetmiyor ki? Dimi ama ve onlarda 5 senesini bitirdi
Aynen öyle canımmmm ikisine de aferinnnbir kere gerçekten eğer cidden seviyosa başkalarıyla muhabbete bile ihtiyaç duymaz insan benm fikrim de aynı senin gibi, kuzenin sevgilisi bence de hiç hoş değil, yani bunu bazıları gerikafa diye yorumlar ama alakası yok bence de sevgi, aşk bunları gerektirir yani, ben d ehiç diretmedm zamanında yani, görüşme dedi görüşmedim zamanla arama demeye başladı e aramadım çünkü haklıydı o arasa muhabbet etse bi kızla ben de hoşlanmazdm kim olurs aolsun yani.. tabiki de aklımda en ufak yanlış düşünce olamazdı onun da olamazdı ama işte dediğim gibi dışardan öyle görünmüyo, hem öyle durumda hemen kendini sevgilinin yerine koyuyo anlıyo insann
Katılıyorum erkek arkadaşları neyine yetmiyor ki? Dimi ama ve onlarda 5 senesini bitirdi
Bizim gibi kuzenim şikayetci ama hep aynı..neyse kınamıyım sevgilime ve zaferine kocaman alkışşşşş
Ne demek kız o ben bile bilmiyorumm :26: ne alemdesinn??
Napıyım canım, güzel yaa gittim geldm evet güzel olduuu.. bakalım bir daha ne zman görüşecez..
Nişanlılık güzel tabi yaa, yüzüklü olduk bz
KIZLARRR http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...guzel-evlenme-teklifi-yarismasi-oylama-2.html oy veringüveniyorum size, ben numara 11 im
dershane, ev dışında bi alemim yok kuzum yaders çalışmaya çalışıyorum hala, bi düzene sokamadım :26: ohh ne güzel canım yaa, nişanlılığın nimetlerinden sonuna kadar faydalanın inşallah çok uzun sürmez bu ayrılığınız da biz dayanamadık, kısa bi süre sonra uçuyorum mehmet'in yanına Allah nasip ederse biz de o yüzüklülerden olalım artık yaa :84:
oyumu da tabii ki sizden yana kullandım, inşallah kazanırsınbirkaçını daha okudum da vay be oldum
KIZLAAAARRR
Evlilik teklifi yarışması var kk da ve ben de göndermiştim teklifimiii.. oylarınızı bekliyorum hediye ise gelinlikbakalım kısmet tabi öyle bir denedimm teklifim benm için harika ama bi sürü teklif var tabii... benmkisi 11 numaralı tekliff oy istiyorum sizden
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...guzel-evlenme-teklifi-yarismasi-oylama-2.html
Mesaj atmayın direk anketi oylayın kızlar 1. teklif almış başını gitmiş bakalım nolcek sizler beni az çekersinz yukarı hadi bakim
oyladım hiloşşşş
Hiloşşş bence resimlerinle eklemelıydın cok sade kalmış resimlerini koysan ne kadar güzel olduğu ortada olacak acil resim ekle yoksa bir başını almış gıtmiş bıtırır yarışmayı
Sagol Deryacimmm
Ya ozel mesaj atmistk teklifi ekleyemedm oyle kaldi haklısın ama artk yapcak bi sey yok :) bi de ilk mesaj atanyani birinci teklif her turlu sansli jnsan skilir hepsini okumaz ama ilki kesin okuyup etkilencekler :)) kismet napalm canmm
kız nıye duygulandın yerim seni:-* aynen yaa baya 1. almış başını gıtmiş bende desteklıyım dedım özel mesajla mıllete oylatım barı çoğal bızım tekerecıler gırse hepsı oylasa gecersın onuda mıllet bu aralar baya seyrek gırıyor gecersın hiloş takıldığın tum sayfalara lınt atıver oylasın kızlar senı
Millete oy atin diye mesaj atmissin diye duygulandm kiz bende :))
Canm cok da ugrasmicam neymis hangi teklifin bana ait oldugunu aciklamicakmisim zaten anlatmistm ki eskiden sizlere yani ben de kural ihlalim varsa diskalifiye edin dedm amann :))
2 günümü bile almadı. Kırmızı beniim, siyah aşkımıın
Edaa senin dediğini yaptım ki
Eki Görüntüle 898849
2 günümü bile almadı. Kırmızı beniim, siyah aşkımıın
Edaa senin dediğini yaptım ki
Eki Görüntüle 898849
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?