Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Öyle yazdığını okudum canm neden olmuş ki düzeldi mi acaba??
İyi yaptın canm ya sağolunn, evet eski ekip burd aolsa dağıtırdık ortalığı

2 günümü bile almadı. Kırmızı beniim, siyah aşkımıın

Edaa senin dediğini yaptım ki

Eki Görüntüle 898849

Canım çok tatlı olmuşlar güle güle kullanınn bn de severm örgü de artk fırsat olmuyo pek tabi.. şu sınavlar olmasa gaza gelip örerdm şimdi hemen benm de çok atkı örmüşlüğüm hatta kendime panço örmüşlüğüm falan ama işteee hey gidi ünideki boş zamanlarım

[ı]

öyle yazdığını okudum canm neden olmuş ki düzeldi mi acaba??
Iyi yaptın canm ya sağolunn, evet eski ekip burd aolsa dağıtırdık ortalığı [/ı]

ben bilemedim hiloş yaa fitil oldum resmen nıye oyle oldu bılemedım gıttı 1 oy yaa resmen

AYYY İÇİM GITTI RESMEN YAAA OFFF COK KOTU OLDU BU ALLAH AİLELERINE SABIR VERSIN :-( :-(

Son düzenleme:
Evlilik yarışmasına bende katıldım ama 1.numara cidden beni de hüzünlendirdi selammm herrrkeseeee

Son düzenleme:
Kızlarrr bende güzel haberler var
Ömerin ehliyet sınavı 4veya5'ında olacakmış yaniii çok büyük bi aksilik olmazsa 30 gecesi biniyor otobüse 31 sabahı yanımda
yılbaşında birlikteyiz yani

Bunuda bugün aldım ömerle ikimize sadece benim olanın fotosunu çektim ömerinki paketli ama sadece benimkinin büyük bedeni geri kalan her şeyi aynı
aynı gömlek istiyorum istiyorum dedim bugün içime sineni bulabildim şükür

canım öncelikle super haber bu yılbaşında party time hehe
gayet güzedll cnmm güle güle giyin birlikte

Ohh ne güzel birlikte gireceksiniz yeni yılaa
Gömleğinizde güzelmiş iyi günlerde giyin
Edacımm paaştığın şehir haberinden biri arkdaşmn abisiymiş

Ciddimisin of ya.... Çok üzüldüm cnm mekanı cennet olsun

Maaleseeeef ciddiyiiim sabah görmüştüm haberi ama içeriğini okumadım az önce tv de fotosunu görünce tanır gibi oldum ismini duyunca tüylerim diken diken oldu ya çok genç ya Ailesine RAbbim sabırlar versinn

Ohh ne güzel birlikte gireceksiniz yeni yılaa
Gömleğinizde güzelmiş iyi günlerde giyin
Edacımm paaştığın şehir haberinden biri arkdaşmn abisiymiş

evet serapcım çok büyük bi aksilik olmazsa birlikte giricez teşekkür ederim canım..
inanmıyorum ya Allah ailesine sabır versin canım..ne kadar üzülmüşlerdir..Allah'ım korusun tüm askerlerimizi..

evet serapcım çok büyük bi aksilik olmazsa birlikte giricez teşekkür ederim canım..
inanmıyorum ya Allah ailesine sabır versin canım..ne kadar üzülmüşlerdir..Allah'ım korusun tüm askerlerimizi..

O kadar bekledikten sonra mutluluğu hakettiniz ya inşAllah bir aksilik olmaz canııım
Ailesne sabır versin Allahıım hem genç hemde yeni evlenmiş..

O kadar bekledikten sonra mutluluğu hakettiniz ya inşAllah bir aksilik olmaz canııım
Ailesne sabır versin Allahıım hem genç hemde yeni evlenmiş..

İnşallah canım inşallah
ayy görmüştüm haberlerde ne evlenmiş diyordu Allah sabır versin demiştim içimden içim cız etmişti ama..eşi nasıl yıkılmıştır..

Ankara'da askeri helikopter dt - Hrriyet GNDEM

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun....

Allah rahmet eyleisn hatta biri yeni evliymiş sanırım ya..gencecik.. Allah sabır versn geride kalanlara..

ben bilemedim hiloş yaa fitil oldum resmen nıye oyle oldu bılemedım gıttı 1 oy yaa resmen

AYYY İÇİM GITTI RESMEN YAAA OFFF COK KOTU OLDU BU ALLAH AİLELERINE SABIR VERSIN :-( :-(

Canım kısmet değilmiş napalım sıkma canını

Kamileee çok sevindmm umarım bir aksilik çıkmazzz... biz ayrı gircez macburen ama napalım iş güç insanı böyle yapıyorrr..ah ahh...umarım bizim de bu son ayrı geçen yılbaşımızdırr

Güle güle giyin canım ikinz de iyi düşünmüşsünnn

İnşallah çıkmaz canım bi aksilik
hatta şimdi mesajlaşıyoruzda annesi babsıyla konuşuyomuş ne yapayım göndereyim diye
ahh ahh ögrencilik işte canım bende Ankarada olmasam belki birlikte giremiycez..Bizde ilk yıl birlikte girmiştik yine ama geçen sene malum askerlik nedeniyle telde birlikte girmiştk bu senede inş bi aksilik çıkmazsa birlikteyiz..
inşallah canım buda sizin için son olur hatta belli mi olur belki diğer yıl kendi evinizde girersiniz
Teşekkür ederim tatlım şimdi bileklik bakıyorum bakalım bulabilirsem onuda aynı alıcam

Maaleseeeef ciddiyiiim sabah görmüştüm haberi ama içeriğini okumadım az önce tv de fotosunu görünce tanır gibi oldum ismini duyunca tüylerim diken diken oldu ya çok genç ya Ailesine RAbbim sabırlar versinn

Ölüm cok Zor ağır..yeni yaşadım cidden zor hele de erkense .o yzden allah ailesin bolbol sabır versin

ayy şok oldum yaa normalde de üzülürdümdee böle asker beklerken gözün telefondayken
öle bi haber görmek daha çok yıktı beni

allahımm sabır versin ailesine sewenlerine rabbiim bizim askerlerimizle birlikte tüm askerleri sag saglim sevdiklerine kavuştursuunnn...amiiinnn

canım çok güzelmiş güle güle giyinn....bende hediye alsam da ne alsam diyordum hep istemişimdr beraber takım giymeyi bende mi alsam ki???
amaa erkek gömlegi gibi durmicak mı seninki???

canım çok güzelmiş güle güle giyinn....bende hediye alsam da ne alsam diyordum hep istemişimdr beraber takım giymeyi bende mi alsam ki???
amaa erkek gömlegi gibi durmicak mı seninki???

teşekkür ederim canım..bende ne zamandır düşünüyordum bugüne kısmetmiş..ben çok begendim canım hem çok istiyordum bence bak derim defacto'dan aldım çok güzel şeyler var
giydim canım öyle çok sırıtmadı tabi kişiden kişiye değişir ben zaten benimde giyebilceğim bi şey seçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…