- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
aynen okudum canım boşver yaaa sen gordunmu benım oy 12 de nasıl olur anlamadım 11i sectıgımı cok ıyı bılıyorum şikayet ettım 11e alın dıye kız atarım tabı dun mesajdaki arkadaşlara gonderdım boşver sınırlenme tuba oğuzhana bıle mesaj attım oda verdı oy ikramayada vermiş oda benım tanıdım inşallah kızlar gırsınde goorsun versın sana oyları
2 günümü bile almadı. Kırmızı beniim, siyah aşkımıın
Edaa senin dediğini yaptım ki
Eki Görüntüle 898849
[ı]
öyle yazdığını okudum canm neden olmuş ki düzeldi mi acaba??
Iyi yaptın canm ya sağolunn, evet eski ekip burd aolsa dağıtırdık ortalığı[/ı]
Kızlarrr bende güzel haberler var
Ömerin ehliyet sınavı 4veya5'ında olacakmış yaniii çok büyük bi aksilik olmazsa 30 gecesi biniyor otobüse 31 sabahı yanımda
yılbaşında birlikteyiz yani
Bunuda bugün aldım ömerle ikimize sadece benim olanın fotosunu çektim ömerinki paketliama sadece benimkinin büyük bedeni geri kalan her şeyi aynı
aynı gömlek istiyorum istiyorum dedim bugün içime sineni bulabildim şükür
Eki Görüntüle 899253
canım öncelikle super haber bu yılbaşında party time hehe
gayet güzedll cnmm güle güle giyin birlikte
Ömerin ehliyet sınavı 4veya5'ında olacakmış yaniii çok büyük bi aksilik olmazsa 30 gecesi biniyor otobüse 31 sabahı yanımda
Bunuda bugün aldım ömerle ikimize sadece benim olanın fotosunu çektim ömerinki paketliama sadece benimkinin büyük bedeni geri kalan her şeyi aynı
Eki Görüntüle 899253
Ohh ne güzel birlikte gireceksiniz yeni yılaaGömleğinizde güzelmiş iyi günlerde giyin
Edacımm paaştığın şehir haberinden biri arkdaşmn abisiymiş
Ciddimisin of ya....Çok üzüldüm cnm mekanı cennet olsun
Ohh ne güzel birlikte gireceksiniz yeni yılaaGömleğinizde güzelmiş iyi günlerde giyin
Edacımm paaştığın şehir haberinden biri arkdaşmn abisiymiş
evet serapcım çok büyük bi aksilik olmazsa birlikte giricezteşekkür ederim canım..
inanmıyorum ya Allah ailesine sabır versin canım..ne kadar üzülmüşlerdir..Allah'ım korusun tüm askerlerimizi..
O kadar bekledikten sonra mutluluğu hakettiniz ya inşAllah bir aksilik olmaz canııım
Ailesne sabır versin Allahıım hem genç hemde yeni evlenmiş..
ben bilemedim hiloş yaa fitil oldum resmen nıye oyle oldu bılemedım gıttı 1 oy yaa resmen
AYYY İÇİM GITTI RESMEN YAAA OFFF COK KOTU OLDU BU ALLAH AİLELERINE SABIR VERSIN :-( :-(
Eki Görüntüle 899253
Allah rahmet eyleisn hatta biri yeni evliymiş sanırım ya..gencecik.. Allah sabır versn geride kalanlara..
Canım kısmet değilmiş napalım sıkma canını
Kamileee çok sevindmm umarım bir aksilik çıkmazzz...biz ayrı gircez macburen ama napalım iş güç insanı böyle yapıyorrr..ah ahh...umarım bizim de bu son ayrı geçen yılbaşımızdırr
Güle güle giyin canım ikinz de iyi düşünmüşsünnn
Maaleseeeef ciddiyiiim sabah görmüştüm haberi ama içeriğini okumadım az önce tv de fotosunu görünce tanır gibi oldum ismini duyunca tüylerim diken diken oldu ya çok genç ya Ailesine RAbbim sabırlar versinn
Eki Görüntüle 899253
canım çok güzelmiş güle güle giyinn....bende hediye alsam da ne alsam diyordum hep istemişimdr beraber takım giymeyi bende mi alsam ki???
amaa erkek gömlegi gibi durmicak mı seninki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?