teşekkür ederim canım..bende ne zamandır düşünüyordum bugüne kısmetmiş..ben çok begendim canım hem çok istiyordumbence bak derim defacto'dan aldım çok güzel şeyler var
giydim canım öyle çok sırıtmadı tabi kişiden kişiye değişir ben zaten benimde giyebilceğim bi şey seçtim
yarın ilk iş bakıcaam canıım...gömlek olmazsa bile kazak filanda olur demiii???
İnşallah çıkmaz canım bi aksilik
hatta şimdi mesajlaşıyoruzda annesi babsıyla konuşuyomuş ne yapayım göndereyim diye
ahh ahh ögrencilik işte canım bende Ankarada olmasam belki birlikte giremiycez..Bizde ilk yıl birlikte girmiştik yine ama geçen sene malum askerlik nedeniyle telde birlikte girmiştkbu senede inş bi aksilik çıkmazsa birlikteyiz..
inşallah canım buda sizin için son olur hatta belli mi olur belki diğer yıl kendi evinizde girersiniz
Teşekkür ederim tatlım şimdi bileklik bakıyorum bakalım bulabilirsem onuda aynı alıcam
Anladm cicim ya umarm duzen yaparsn programsiz olmuyo cidden.. ben kendime deZaferime de program yaptm biz de calisiyoz az az da olsa :) bu ara ben ingilizcecalçalışıyorm da gerci..
Valla faydalaniyoz canm cidden de guzel oluyo :) umarm uzamaz kismet ya bundan sonra devletin actigi her avukat kadrosuna basvuracam hayirlisi :))
Canm uc tabi ucc her firsatta uc o da ucsun dayanilmiyo kii insan ozluyo napsan daa.. sanki hic engel yok ama zorla ayri kaliyoz gibi ah ahh... umarm siz de en kisa sure de nisanlanip evlenin Niluu ne güzel olurr)
2 günümü bile almadı. Kırmızı beniim, siyah aşkımıın
Edaa senin dediğini yaptım ki
Eki Görüntüle 898849
Ooooo ellerine saglik kuzum ne güzellerrabbim güle güle kullanmayi nasip etsin insaallah
ay cok tatlı olmuş kuzum evinizdee kırmızıyla sen içersn siyahlada o eline sağlkık
Canım çok tatlı olmuşlar güle güle kullanınn bn de severm örgü de artk fırsat olmuyo pek tabi.. şu sınavlar olmasa gaza gelip örerdm şimdi hemenbenm de çok atkı örmüşlüğüm hatta kendime panço örmüşlüğüm falan ama işteee hey gidi ünideki boş zamanlarım
esinim çok tatlı olmuş yaa, sahibesi gibiönce boyunluk sandım, ileti başlığını okumamışım mutlu günlerde kullanın enee sen kullanıcı adını mı değiştirdin
Kızlarrr bende güzel haberler var
Ömerin ehliyet sınavı 4veya5'ında olacakmış yaniii çok büyük bi aksilik olmazsa 30 gecesi biniyor otobüse 31 sabahı yanımda
yılbaşında birlikteyiz yani
Bunuda bugün aldım ömerle ikimize sadece benim olanın fotosunu çektim ömerinki paketliama sadece benimkinin büyük bedeni geri kalan her şeyi aynı
aynı gömlek istiyorum istiyorum dedim bugün içime sineni bulabildim şükür
Eki Görüntüle 899253
neden olmasın canım sıcacık giyer kış günü
Tünaydın herkeseeeeeeeeeeeee
Şafak öyle bir sıkıştırıyorki amannn amannn :18:
plan yaptım zaten yavrum da daha tam anlamıyla uygulayabilmiş değilimiyi yapmışsın canımcım, az az da olsa devamlı çalışınca faydası dokunuyor illa ki mutlaka canım, olmayacak bile olsa başvurmktan kaçınma, nasip kısmet hiç belli olmuyor... ben ocakın ilk haftası gitcem o da martın ikinci haftası gelcek inşallah, biletlerimiz alındı otobüsten daha uyguna geldi, erkenden alınca
Büşüümm amin kuzummm
Senin dediğini dinledim bakKırmızı benim o daha güzel duruyo
HahahhaHiloşum sende örersin, boş vaktin olduğunda elbette zaten iki günümü bile almadım 1,5 gün diyeyim
Nilüüümmmmm sen bana iltifat mı ettin şimdik :78::78: Boyunluk mu allah seni ne etmesin ya
Daha yeni mi farkettin
Selamm Eddaakız tabi sıkıştırır son 2 hafta kalmış şurda abooooovvvv
Az mı ki
Hiloşhaha bence var. Daha ya bir bitse
İnşallah gıı örerm bi ara tabii ama en keyifli kışın örmek oluyo zatennyazın komik dururdu elde
HahahaKız buna da daha var dersennnzopalarım seni hahahaha
Ben gene yapmayı düşünüyom beaÜstelik yazın gülme baak
Hahahayaa sende yaşadın biliyorsundur son günler hiç geçmiyor ki
Ayyyy kısa dönemlerin topiğine girdim kızlar girmez olaydım.Benimkinden 5 ay sonra gittiler 5 ay önce gelicekler çıldırcam plakalara 7 günleri kalmış yaa
Onların yaptığı askerlikse bir şey demiyorum
Kuzenimde aynı şekilde nisanda gitti eylülde gelicekk onada gıcık oluyorummmmmm
20/06/2013
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123:...kelebek.hill = 12 BİNGÖL' e selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 18 ÇANKIRI' ya selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 38 KAYSERİ' ye selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 50 NEVŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 59 TEKİRDAĞ' a selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 61 TRABZON' a selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 62 TUNCELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 63 URFA' ya selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 63 URFA' ya selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 64 UŞAK' a selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 65 VAN' a selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 65 VAN' a selam yola devam :123:
:123:...svsaskim = 70 KARAMAN' a selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 77 YALOVA' ya selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
naber hilalcim maş şafak erimiş bitmişş
Evet Edacımm yedim şafağın hepsini çok az kaldı çok şükürr
Çalışıyorum valla ne yapayımmm..Sen nasılsınn??
Haydaaa..e kötü olmuş yahuu.. geçmiş olsun cicim ihmal etme cidden ya ama korkma da tabi, olabilir normaldir ağrısı sızısı ne ısırdıysa artık arı sokunca bile baya acı veriyor yani
maş cnm maş darısı başımıza
iyiyim cnm bende napıım okul bitti evdeyim mehtaba gün sayıyoruz
Bana da bi' ara geçmiyor gibi geliyordu ama saldım gitti bu ara kendiliğinden bitiyorr
Kızzz bak Eda senin için mazilere daldım ben de hüzünlendm kızzz hey gidi beee 19-20 Hazirandan yazdıklarımızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?