Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yarın ilk iş bakıcaam canıım...gömlek olmazsa bile kazak filanda olur demiii???

Oh canm ne güzel annesi baya benimsemiş çok sevndim çokk önemlii
Biz zaten tek yılbaşı atlattık sevgili olarak ama ondan öncekinde de beni hep arardı, yılbaşında da aramıştı konuşmuştuk uzun uzun telefonda napıyorum ne ediyorum diye takipteydi hep bu da 3. ve gene ayrı olcaz napalımmm 2015 e beraber inşallah kendi evimzde :) girelim bir daha da hiçç ayrılmayalım inşallahh siz de musmutluuu bir yılbaşı geçirin canımmm....

Oh ikiz gibi olcaksınz desene

plan yaptım zaten yavrum da daha tam anlamıyla uygulayabilmiş değilim iyi yapmışsın canımcım, az az da olsa devamlı çalışınca faydası dokunuyor illa ki mutlaka canım, olmayacak bile olsa başvurmktan kaçınma, nasip kısmet hiç belli olmuyor... ben ocakın ilk haftası gitcem o da martın ikinci haftası gelcek inşallah, biletlerimiz alındı otobüsten daha uyguna geldi, erkenden alınca

2 günümü bile almadı. Kırmızı beniim, siyah aşkımıın

Edaa senin dediğini yaptım ki

Eki Görüntüle 898849

esinim çok tatlı olmuş yaa, sahibesi gibi önce boyunluk sandım, ileti başlığını okumamışım mutlu günlerde kullanın enee sen kullanıcı adını mı değiştirdin

Son düzenleme:
:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

18 Aralık 2013

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...121 seros08...

...125 exelanss...

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...236 KUB88...

...238 Kanaryam35...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...destinyeda 14 : BOLU'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...asi_genc 14 : BOLU'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...hepsenhep 38 : KAYSERİ'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...ilithya 38 : KAYSERİ'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...pekmez_akilli 45 : MANİSA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...SelenYusuf 46 : KAHRAMANMARAŞ'A SELAM YOLA DEVAM ...

...Zeyno 49 : MUŞ'A SELAM YOLA DEVAM ...

...busra00 71 : KIRIKKALE'YE SELAM YOLA DEVAM ...

Ooooo ellerine saglik kuzum ne güzeller rabbim güle güle kullanmayi nasip etsin insaallah

Büşüümm amin kuzummm

ay cok tatlı olmuş kuzum evinizdee kırmızıyla sen içersn siyahlada o eline sağlkık

Senin dediğini dinledim bak Kırmızı benim o daha güzel duruyo

Hahahha Hiloşum sende örersin, boş vaktin olduğunda elbette zaten iki günümü bile almadım 1,5 gün diyeyim

esinim çok tatlı olmuş yaa, sahibesi gibi önce boyunluk sandım, ileti başlığını okumamışım mutlu günlerde kullanın enee sen kullanıcı adını mı değiştirdin

Nilüüümmmmm sen bana iltifat mı ettin şimdik :78::78: Boyunluk mu allah seni ne etmesin ya

Daha yeni mi farkettin

Kamile canım çok sevindim
Bende aynı giyinmeyi çok seviyorum, ayakkabı almıştım ikimize askere gittiğinde o eskitmesin diye vermedim bile
Güle güle kullanın tatlım, güzel seçim

Tünaydın herkeseeeeeeeeeeeee
Şafak öyle bir sıkıştırıyorki amannn amannn :18:

Selamm Eddaa kız tabi sıkıştırır son 2 hafta kalmış şurda abooooovvvv

İnşallah ikimiz de hepimiz de faydasını görelim canımcımmm... kolay gelsn sana daa..
Aaa ne de iyi etmişsinzz aynen öyle oluyor ben de Şubatta gidecem biletlerim hazır, sanırım Zafer de Ocakta gelir bi ara onu tam bilmiyorum bilerek de sormuyorum baskı yapmış gibi olmayım kendi düşünüp gelsn diye ben bunu desem saçmalama yaa ben sanki istemiyo muyum derdi dee çok uygun oluyo cidden yaa önceden alıncaa.. e siz de bi kavuşun artıkk bakimmm ben maşallah otobüse biner gibi uçağa binmeye başladım zaten alışkanlık yaptı

İnşallah gıı örerm bi ara tabii ama en keyifli kışın örmek oluyo zatenn yazın komik dururdu elde

Ben gene yapmayı düşünüyom bea Üstelik yazın gülme baak

Tamam gülmem

Hahaha yaa sende yaşadın biliyorsundur son günler hiç geçmiyor ki

kız bana kolay geçmiş gibi geliyor, öyle hatırlıyorum son günlerii.. bir ara çok zorlanmıştım ama o 100 lerdeydi, plakalarım rahattı yine de yazdıklarımza bakmak lazım bulursam gösteriym du

naber hilalcim maş şafak erimiş bitmişş

maş cnm maş darısı başımıza
iyiyim cnm bende napıım okul bitti evdeyim mehtaba gün sayıyoruz

Kızzz bak Eda senin için mazilere daldım ben de hüzünlendm kızzz hey gidi beee 19-20 Hazirandan yazdıklarımızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…