- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Ayyy inanmiyrm hilal yaa haha harbdn geciozaman demekki bizim mehtaba vardi birde 1 agustistaydi taa vay bea bende huzunlendim hehe
Geçip gitmiş kızım yaa 2 hafta ne ki beee
Aynen ya gerçektenn 13 ay geçti valla 2 haftanın lafı olmayıversin sonradı hep benim zaatenn
Hahhh istediğim kıvama geldnnbence de canımcımm o kadar ay geçti kalan nedir kii yahuu
Oh canm ne güzel annesi baya benimsemiş çok sevndim çokk önemlii
Biz zaten tek yılbaşı atlattık sevgili olarak ama ondan öncekinde de beni hep arardı, yılbaşında da aramıştı konuşmuştuk uzun uzun telefonda napıyorum ne ediyorum diye takipteydi hepbu da 3. ve gene ayrı olcaz napalımmm 2015 e beraber inşallah kendi evimzde :) girelim bir daha da hiçç ayrılmayalım inşallahh siz de musmutluuu bir yılbaşı geçirin canımmm....
Oh ikiz gibi olcaksınz desene
Kamile canım çok sevindim
Bende aynı giyinmeyi çok seviyorum, ayakkabı almıştım ikimize askere gittiğinde o eskitmesin diye vermedim bile
Güle güle kullanın tatlım, güzel seçim
nasılsınız güzeller
ben çok iyim çünkü şafak 7
Kıııızzzlarr Melek benim sınıf arkadaşıııımm
ŞAfak panomuzda yoktu tabi katılmamış kendisi 92/4 Ocak grubu yarenlerindeen Bir gün az yazmış buraya şafağı da Yarın bi depükleyelim hep berabeeer
Kıııızzzlarr Melek benim sınıf arkadaşıııımm
ŞAfak panomuzda yoktu tabi katılmamış kendisi 92/4 Ocak grubu yarenlerindeen Bir gün az yazmış buraya şafağı da Yarın bi depükleyelim hep berabeeer
ayaağana gelioz lennnnnnmesaj kutunu sill
Hehe evetana bnmki sürekli ay daraldım ay bunaldım diye diye benii sinir edio demin mesjda bunaldım arıyor bunaldım mahkumun biri çamaşır suyu içmiş ambulans gelmiş ağır ceza ya cezaevi paikopatlar orda hergn ambulans bilmem ne askerlerde başlarında duruyor işte haha
çok şükür çok iyiyiz canım Allah'ım bozmaz inşallah
ee yanında olmayınca aklı kalıyor tabi canım
inş tatlım 2015 de birlikte olursunuz
ayy çok teşekkür ederim canım inş güzel geçer
evettt ikiz gibi olucaz bakalım Ömer beyin tepkisi ne olacak
ŞAFAK 15
BURDUR' A SELAM, YOLA DEVAM
Ecrinnn safagina bakiyorum daaa ohooo supermissss :***
Hayirdir kizz safagin dusunce mi bizi gormez oldn hehehe pas vermiyorsun cevapyazmiyorsunn kuserm bakkk :p
Hiloşummm kız ben sana pas verım kız
Selam kızlar herkesin keyfi yerinde az çok okudum geçmişi çok sevindimmmm
Hahaah ver kizim bana pas :))) nasilsin Deryoss nasil gidiyor kocacinlaa ohh ikinci balayiii :))
Selam kızlar herkesin keyfi yerinde az çok okudum geçmişi çok sevindimmmm
Selam Begüüü senden naberler pekii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?