- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
verdim bile hiloşummmÇok Şükür Canım ben ilk balayından daha cok sevdım bu seferkı balayını valla hiç gecmesın bu tatlı günler çok şükür güzel gıdıyor . Senin nasıl gıdıyor nişanlıcınla hiloşummm
aaa bu beğüşş mu kırklarelılı begüşşş
Ohh ne güzel canımm güzel geçsin tabii daha da güzel geçsinnn
Bizim de iyi şükür Deryacımm, alıştık nişanlı olmaya artkk normal geliyorratan da evlenelim hemen diyor bazenn.. tek meselemiz işler bakalım yaza kadar böyleyz sonra netleşcez gibi gibii
He kızz Begüş buu bizim Begüşş
huhuuu deryooşş naber kııızz hürgeneraaaall
kız begüş kırklarelili miii ben yanlış mı görüyooom
ayyy valla bu gözun aydın ve hürgeneral mesajlarını gordugumde gozlerımı acıp kapayıp tekrar okuyom hala ınanamıyom bızım askerlık yaptıgımıza ıyı canım cok şükür senden ne haber
beguşş değilmiydı kız senden sonra kırklarelılı olan kız yoksa benmı yanlış hatırlıyorum
Kız hala neyine inanamıyon kaç hafta olduuu oh oh ne güzel kurtulduuunn
Allah iyiylik versin kuzucuuuumm
Bende iyiyim çok şükür tickerımı görmüyosun galiba artık 3 yazıyoooor
Hepsenhep olan Begüşama Kırklarelili olan Nilay dı o bir gitti pir gitti nerde hiç bilmiyooozz
kız ınanamamam gelmesıne değil askerlik yapmasına benım asker yolu beklemem falan gerıye baktığımda hiç ınanamıyorum
ama ben gıdışıne şok olmuştum mıllet bana bıtıp geldıgınde anca kendıne gelırsın nasıl yaptığınızı bıle anlamassın dıyordu heralde dedıklerınde haklı çıktılar :-d:-d Çok Şükür evet kocacım hep yanımda iş harıcı tabıkıdarısı tüm bekleyenlere inşallahhhhh(amin)
Amin yavrum cumlemıze inşallah
heee ewt ben onla karıştırdım galıba ama beguşlede konuşmuşluğumuz vardı ama bılmıyodum hepsenhep olduğunu :-d :-d :-d
Sefasını sürmeye başlayınca cefası çabuk unutuluyo demekkibu tecrübeler güzelmişş Aman aman Maşallaahh
Unutmuşsun tatlım begü kullanıcı adını değiştrdi çünkii
inşallah netleşir canım tabı atanda evlen kız
anammm kırklarelılı hatun hee ben bılmıyom konuşmuyoz oda hıc demiyor ben begümüm falan selm vermıyor dünyadan haberım yok he
Kızlar yarın giremem misafir falan gelecek, yoğun bi gün olacak anlayacağınız bu yüzden yarının şafak tablosunu da bugünden paylaşıyorum bilginize
Ecrinnn safagina bakiyorum daaa ohooo supermissss :***
Hayirdir kizz safagin dusunce mi bizi gormez oldn hehehe pas vermiyorsun cevapyazmiyorsunn kuserm bakkk :p
Kızlar yarın giremem misafir falan gelecek, yoğun bi gün olacak anlayacağınız bu yüzden yarının şafak tablosunu da bugünden paylaşıyorum bilginize
20 gün sonra çift haneler yaşasııııınn
hiloş saol cnm yaa süper bi hale geldi sonundaaayok yaa bakıyorum sen diğer kızlara yazıon bana yazmayınca heralde konuşmak istemio die bişi yazmıom o yüzden yoksa yazarım
Allahhhsüper kızımmm, çift haneler bak nasıl da geçiyor hemennn
Rica ederm canm daa..o nedemek kızz öyleee... ben yazmıyosam sen yaz sen yazmıyosan benn ben de girip bana yazana yazıp çıkyorum öyleeeya da ortaya atıyorum laf öyleee
Günaydın kızlar
yazarız kuzum sıkıntı diiilllnaber nasılsııın neler yapıyoon canım bnm
Şafak olmuş coni monii kim takar onu bunihahahha supermiş bu yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?