Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ohh ne güzel canımm güzel geçsin tabii daha da güzel geçsinnn
Bizim de iyi şükür Deryacımm, alıştık nişanlı olmaya artkk normal geliyorr atan da evlenelim hemen diyor bazenn.. tek meselemiz işler bakalım yaza kadar böyleyz sonra netleşcez gibi gibii

aaa bu beğüşş mu kırklarelılı begüşşş

He kızz Begüş buu bizim Begüşş

inşallah netleşir canım tabı atanda evlen kız

anammm kırklarelılı hatun hee ben bılmıyom konuşmuyoz oda hıc demiyor ben begümüm falan selm vermıyor dünyadan haberım yok he

Huhuuu Deryooşş naber kııızz hürgeneraaaall

Kız Begüş Kırklarelili miii ben yanlış mı görüyooom

huhuuu deryooşş naber kııızz hürgeneraaaall

kız begüş kırklarelili miii ben yanlış mı görüyooom

ayyy valla bu gözun aydın ve hürgeneral mesajlarını gordugumde gozlerımı acıp kapayıp tekrar okuyom hala ınanamıyom bızım askerlık yaptıgımıza ıyı canım cok şükür senden ne haber

beguşş değilmiydı kız senden sonra kırklarelılı olan kız yoksa benmı yanlış hatırlıyorum

Kız hala neyine inanamıyon kaç hafta olduuu oh oh ne güzel kurtulduuunn

Allah iyiylik versin kuzucuuuumm
Bende iyiyim çok şükür tickerımı görmüyosun galiba artık 3 yazıyoooor

Hepsenhep olan Begüş
ama Kırklarelili olan Nilay dı o bir gitti pir gitti nerde hiç bilmiyooozz

kız ınanamamam gelmesıne değil askerlik yapmasına benım asker yolu beklemem falan gerıye baktığımda hiç ınanamıyorum
ama ben gıdışıne şok olmuştum mıllet bana bıtıp geldıgınde anca kendıne gelırsın nasıl yaptığınızı bıle anlamassın dıyordu heralde dedıklerınde haklı çıktılar :-d:-d Çok Şükür evet kocacım hep yanımda iş harıcı tabıkı darısı tüm bekleyenlere inşallahhhhh(amin)
Amin yavrum cumlemıze inşallah
heee ewt ben onla karıştırdım galıba ama beguşlede konuşmuşluğumuz vardı ama bılmıyodum hepsenhep olduğunu :-d :-d :-d

Son düzenleme:

Sefasını sürmeye başlayınca cefası çabuk unutuluyo demekki
bu tecrübeler güzelmişş Aman aman Maşallaahh

Unutmuşsun tatlım begü kullanıcı adını değiştrdi çünkii

Sefasını sürmeye başlayınca cefası çabuk unutuluyo demekki
bu tecrübeler güzelmişş Aman aman Maşallaahh

Unutmuşsun tatlım begü kullanıcı adını değiştrdi çünkii

yokkk kız unuturmuyum o gunlerı o kırklarelıne gelişlerımı donuşlerımı eş olduğumuz halde 3g ler le görüşmelerimizi :-D :-d

unutulurmu bu askerlik bambaşka birşeydı gerçekten

inşallah netleşir canım tabı atanda evlen kız

anammm kırklarelılı hatun hee ben bılmıyom konuşmuyoz oda hıc demiyor ben begümüm falan selm vermıyor dünyadan haberım yok he

İnşallah canım bakalım hayırlısı artk bundan sonrası nasippp ne zamn olcağııı

Kızlar yarın giremem misafir falan gelecek, yoğun bi gün olacak anlayacağınız bu yüzden yarının şafak tablosunu da bugünden paylaşıyorum bilginize

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

:82:20 Aralık 2013 :82:

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...119 seros08...

...123 exelanss...

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...234 KUB88...

...236 Kanaryam35...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...destinyeda 12 : BİNGÖL'E SELAM YOLA DEVAM ...

...asi_genc 13 : BİTLİS'E SELAM YOLA DEVAM ...

...hepsenhep 36 : KARS'A SELAM YOLA DEVAM ...

...ilithya 36 : KARS'A SELAM YOLA DEVAM ...

...pekmez_akilli 43 : KÜTAHYA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...SelenYusuf 44 : MALATYA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...Zeyno 47 : MARDİN'E SELAM YOLA DEVAM ...

...busra00 69 : BAYBURT'A SELAM YOLA DEVAM ...

♥ ELBET BİR GÜN HEPİMİZ ''ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ'' DİYECEĞİZ. ♥

Son düzenleme:
Kızlar yarın giremem misafir falan gelecek, yoğun bi gün olacak anlayacağınız bu yüzden yarının şafak tablosunu da bugünden paylaşıyorum bilginize

Zeynom şimdiden bizi düşünmüüüş seni yerim kıızz Km geliyo bakiiiiim özel misafirler mi

Ecrinnn safagina bakiyorum daaa ohooo supermissss :***

Hayirdir kizz safagin dusunce mi bizi gormez oldn hehehe pas vermiyorsun cevapyazmiyorsunn kuserm bakkk :p

hiloş saol cnm yaa süper bi hale geldi sonundaaayok yaa bakıyorum sen diğer kızlara yazıon bana yazmayınca heralde konuşmak istemio die bişi yazmıom o yüzden yoksa yazarım

canım ewt bnm şafak bi gün arttı gibi aynı gibi bakalım bi kaç günden tekrar eskisine düşer bi netleştiremediktee

20 gün sonra çift haneler yaşasııııınn

Allahhh süper kızımmm, çift haneler bak nasıl da geçiyor hemennn

hiloş saol cnm yaa süper bi hale geldi sonundaaayok yaa bakıyorum sen diğer kızlara yazıon bana yazmayınca heralde konuşmak istemio die bişi yazmıom o yüzden yoksa yazarım

Rica ederm canm daa..o nedemek kızz öyleee... ben yazmıyosam sen yaz sen yazmıyosan benn ben de girip bana yazana yazıp çıkyorum öyleee ya da ortaya atıyorum laf öyleee

yazarız kuzum sıkıntı diiilllnaber nasılsııın neler yapıyoon canım bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…