Selam Kamişşş
Napim canm iş güç uğraşıyorum yaa aynı tas aynı hamammm belirsizlikler falan filan, düzen kurma sabırsızlığı başladı bizde dee
Hhahahah evet sana da uyuyomuş
Selam Begüüü senden naberler pekii
aaa bu beğüşş mu kırklarelılı begüşşş
ben de iyiyimmm artık özlemden dolup taşıyoruz yaa ...bize kalsa bizde hemen nişan falan yapıp evlenmek istiyoruz canımıza tak etti ya
Yok kızlar o başka begüş heralde ben kırklarelili değilimmmm
Nilüüümmmmm sen bana iltifat mı ettin şimdik :78::78: Boyunluk mu allah seni ne etmesin ya
Daha yeni mi farkettin
İnşallah ikimiz de hepimiz de faydasını görelim canımcımmm... kolay gelsn sana daa..
Aaa ne de iyi etmişsinzz aynen öyle oluyor ben de Şubatta gidecem biletlerim hazır, sanırım Zafer de Ocakta gelir bi ara onu tam bilmiyorum bilerek de sormuyorum baskı yapmış gibi olmayım kendi düşünüp gelsn diyeben bunu desem saçmalama yaa ben sanki istemiyo muyum derdi dee çok uygun oluyo cidden yaa önceden alıncaa.. e siz de bi kavuşun artıkk bakimmm ben maşallah otobüse biner gibi uçağa binmeye başladım zaten alışkanlık yaptı
Selam Kamişşş
Napim canm iş güç uğraşıyorum yaa aynı tas aynı hamammm belirsizlikler falan filan, düzen kurma sabırsızlığı başladı bizde dee
Şafak olmuş coni monii kim takar onu bunihahahha supermiş bu yaaaaa
Selam Kamişşş
yeni farkettim yavrumson zamanlarda çok az girebiliyorum, birkaç gündür de laptopum bozuk, ekranı kırıldı, tamirciye verdim iltifat değil kuşum gerçekler
inşallah canım, dershaneye göre öndeyim konularda; ama çoğu kişiye göre baya gerideyim, iki yıl ara verince çok zor geldi :26: senin bilgiler daha taze
siz de çok iyi yapmışsınız canım, uçak gerçekten büyük bi nimet, önceden bu kadar yaygın değildi ya lüks geliyordu. gerçekten öyle alışkanlık yapıyor, onun rahatını görünce otobüs çekilmiyor. benim ikinci binişim olcek geçen sefer mehmet vardı; ama bu kez yalnızımilkinde kulağım çok ağrımıştı basınçtan, bakalım bu kez nasıl geçcek... dua et canım ya, biz de kavuşalım kazasız belasız :106:
kamilecim aldığın gömlek çok tatlımış, güle güle eskitsevdiceğine de mi aldın aynısından? nerden buluyorsunuz böyle kız-erkek için olan kıyafetleri :44: ben de heveslendim
kızlar hepinizi çok öpüyorum, halini hatrını soramadıklarım kusuruma bakmasın
tamam canım olayı sözdük :-d o nilaydı begush sendın karıştırdık azcık :-( :-( :-(
selam kızlarrrrr
düzene girer be canım siz en azından bi adım attınız yaa merak etme en ii şekilde girer düzene merak etmeee:18:
ben de iyiyimmm artık özlemden dolup taşıyoruz yaa ...bize kalsa bizde hemen nişan falan yapıp evlenmek istiyoruz canımıza tak etti ya
Yok kızlar o başka begüş heralde ben kırklarelili değilimmmm
Herkse sellaaamm bir haftayı daha bitrdiiik
inşallah canım, dershaneye göre öndeyim konularda; ama çoğu kişiye göre baya gerideyim, iki yıl ara verince çok zor geldi :26: senin bilgiler daha taze
siz de çok iyi yapmışsınız canım, uçak gerçekten büyük bi nimet, önceden bu kadar yaygın değildi ya lüks geliyordu. gerçekten öyle alışkanlık yapıyor, onun rahatını görünce otobüs çekilmiyor. benim ikinci binişim olcek geçen sefer mehmet vardı; ama bu kez yalnızımilkinde kulağım çok ağrımıştı basınçtan, bakalım bu kez nasıl geçcek... dua et canım ya, biz de kavuşalım kazasız belasız :106:
kızlar hepinizi çok öpüyorum, halini hatrını soramadıklarım kusuruma bakmasın
hahah yesss
aylar sonra bu topiğe girmek çok garip geldi yahuuu
merhaba arkadaslar hepinize hayırlı tezkereler,, zaman nasılda geçiyor 15 ay asker bekledim burda inanamıyorum geldi evlendik ve 8.ayımıza girdik hepinize nasip olsun inşallah..
sabırla bekleyin sevdiceklerinizi askerlerinizi ..
rabbim kavuştursun sizleri ..
selam canımnasılsın? ahh ahh o düzen kurma çabaları
İnşallah canım bakalm inşallahh..insan sabırsızlanıyor ama beklemekten başka çare yok sürekli bek le mekkk
Sen neler yapıyorsunn
Çok normal artık son ayınıza giriyosunuuzzz ama ne güzell şafak çok az kaldı hayırlısıylaa..
İnşallah canm yaparsınz hemen gelince en büyük engel kalkcak ortadann hep aynı dert telaş peşpeşe yaşıyoz işte
Kız bizim başlığımızda tek Begüşümüz sensin ben o kısma evet demiştim "Begush" sensn anlamında
Evettt dinlenmece ders çalışmacalı bir haftasonu daha beni bekliyorr
Şafaklar 7 gün daha bitti oh ne güzel darısı haftaya Cumaya hemen gelsnnnn
Anladım canmm hayırlısı ya umarım bir şeyler yapabilirz bu sınavdaa.. ne tazesi kız ortaokul bilgilerim nasıl taze kalsın şimdiyeen son 2012 de kpss girdim o zamn da bi tarih çalıştım ki ne kadar çalışsam da 3 gün sonra uçuyo bnde tarih
Evet canım uçak süper oluyo artık otobüse biner gibi binip iniyorum iyi alıştm ben de, önceden alıyoruz süper oluyor, doğrudur canm ilk olduğu için yapmıştır basınçtan ama esnemeye sakız çiğnemeye ağzını açık tutmaya çalış
Deli ya
Vayy beee biz de yakında böyle dicez inşallahh evlendik 6 ay oldu falan dicez, ben de bu başlıkta 12 ay askerimi bekledm, yazın geldiii ve 1 aylık taze nişanlıyımm
Allah mesut etsnnn
İyiyim Kamilecimm napiyim hafta yorgunluğuuu, tel konuşması yapcam Zaferin dersaneden çıkmasını bekliyorum
Sen nasılsın canımm??
Bu düzen olayları daha gider böyle yaa bir süre daha napacan mecburrr... siz önce bir nişan yapınnnben öndeym 1-0 hahahah
aylar sonra bu topiğe girmek çok garip geldi yahuuu
merhaba arkadaslar hepinize hayırlı tezkereler,, zaman nasılda geçiyor 15 ay asker bekledim burda inanamıyorum geldi evlendik ve 8.ayımıza girdik hepinize nasip olsun inşallah..
sabırla bekleyin sevdiceklerinizi askerlerinizi ..
rabbim kavuştursun sizleri ..
Eveeet geçsin gitsin hemen bir hafta daha Final haftası gelick sonraaaa
Ovvv ders ders ders zamanı yaniiii..yeni bir yıla gircez sonraaa haaa.. hadi bakalım yeni yıl herkese şans uğur getirsin tüm sevenler 2014 te evlensin inşallahhh hahaha
İnşallah canım bakalm inşallahh..insan sabırsızlanıyor ama beklemekten başka çare yok sürekli bek le mekkk
Sen neler yapıyorsunn
Çok normal artık son ayınıza giriyosunuuzzz ama ne güzell şafak çok az kaldı hayırlısıylaa..
İnşallah canm yaparsınz hemen gelince en büyük engel kalkcak ortadann hep aynı dert telaş peşpeşe yaşıyoz işte
Kız bizim başlığımızda tek Begüşümüz sensin ben o kısma evet demiştim "Begush" sensn anlamında
Evettt dinlenmece ders çalışmacalı bir haftasonu daha beni bekliyorr
Şafaklar 7 gün daha bitti oh ne güzel darısı haftaya Cumaya hemen gelsnnnn
Anladım canmm hayırlısı ya umarım bir şeyler yapabilirz bu sınavdaa.. ne tazesi kız ortaokul bilgilerim nasıl taze kalsın şimdiyeen son 2012 de kpss girdim o zamn da bi tarih çalıştım ki ne kadar çalışsam da 3 gün sonra uçuyo bnde tarih
Evet canım uçak süper oluyo artık otobüse biner gibi binip iniyorum iyi alıştm ben de, önceden alıyoruz süper oluyor, doğrudur canm ilk olduğu için yapmıştır basınçtan ama esnemeye sakız çiğnemeye ağzını açık tutmaya çalış
Deli ya
Vayy beee biz de yakında böyle dicez inşallahh evlendik 6 ay oldu falan dicez, ben de bu başlıkta 12 ay askerimi bekledm, yazın geldiii ve 1 aylık taze nişanlıyımm
Allah mesut etsnnn
İyiyim Kamilecimm napiyim hafta yorgunluğuuu, tel konuşması yapcam Zaferin dersaneden çıkmasını bekliyorum
Sen nasılsın canımm??
Bu düzen olayları daha gider böyle yaa bir süre daha napacan mecburrr... siz önce bir nişan yapınnnben öndeym 1-0 hahahah
huhuuuu kızlllaaaaaaaar ben geldim sonunda balıkesir izmir turu yapıp geldim sevdiğimle görüştümailemle konuştum bizim işi
ilk baş anneme söledim onurlar gelmek istiyo die iş buldumu dedi yoo dedm önce anneleri gelsin dedm kadın kadına görüşürüz tamam dedi akşamına babama sölemesin mi gelmek istiyolarmış die babam bana bişey demedi tabi annem başladı nişanı nasıl yapcaz falan demeye anam ben kadınlar gelsin dedm olay nişana döndü evde yaparız zaten falan dedm kapandı ertesi sabah kahvelerimizi yudumlarkeenn annem pat die babama ocakta onurlar gelmek istiyomuş bak demesin ben neye uğradımı şaşırdımbabam dedi bana ne iş :26: ben kemküm annem araya giriyo tabi toparlıyo babamın malum sorusu işi varmı dedm arıyo görüşmelere gidio bulur yani hemen evlenmicez sizde bi tanıyın ailesini tanışın falan bak sen okadr uğraştın güsel biyere girmek için oda biraz uğraşsın faln filan nişanlılık dönemi uzamasın annem dedi zaten fatoş bursada oğlan burda bulunur iş madem gelmek istiyolar gelsinler kızn zaten başkasını istemiyo kaç senedir
ocakta iznimde gelcekler hayırlısıyla inşallah onurda habire görüşmelere gidio bugün izmirgazla ikinci görüşmeye çağırdılar pteside başka bi firmaya 2.görüşmeye gitcek inşallah iznime kadar işe girrde rahat olur
anam ne çok yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?