Hoş geldin Fatoşcum hem gezmiş eğlenmişsin hem de ne güzeeel gelişmeler yaşanmış öyle AllahıımAilen sıcak baktığına göre ilk sorun ortadan kalktı demektiiir İnşAllah enişte beyimiz kısa zamanda işini de bulur o da sende rahat olursuun
Oh oh 1 ay sonra senide veriyoz desene Rabbim nazardan korusun
Mutluluğunuzu daim etsin inşAllah canmcmm
hoşbuldum canmm evet canm aileden yana bi sorun yok çok şükürinşallah ya iş buldumu bişey kalmıo hazırlıklara başlıcaz artık haftaya izin hakkım başlıo memurlukta 1. yılımı kutlucam
aminn canm darısı başınıza hep musmutlu olunn sizdee kolaylıkla halollsun işleriniz
senin nasıl gidiyo şafak aranız nasıl düzeldiniz mi enişteyle
Aynen kuzuum aman bitsin de eve gidelim artııık sıkıldııım
bizde üstümüze düşeni yapıp bekledik vee soon 12 yii gördüük bitiyo ve ben hala izne gelcekmiş gbi hissediorum
bide izne gelceginde daha çok heycan basardı şimdi inanamıyorum daha
bende napiim canım vizeler bitti finaller başlayacak işte amaan ugraş dur be canım
huhuuuu kızlllaaaaaaaar ben geldim sonunda balıkesir izmir turu yapıp geldim sevdiğimle görüştümailemle konuştum bizim işi
ilk baş anneme söledim onurlar gelmek istiyo die iş buldumu dedi yoo dedm önce anneleri gelsin dedm kadın kadına görüşürüz tamam dedi akşamına babama sölemesin mi gelmek istiyolarmış die babam bana bişey demedi tabi annem başladı nişanı nasıl yapcaz falan demeye anam ben kadınlar gelsin dedm olay nişana döndü evde yaparız zaten falan dedm kapandı ertesi sabah kahvelerimizi yudumlarkeenn annem pat die babama ocakta onurlar gelmek istiyomuş bak demesin ben neye uğradımı şaşırdımbabam dedi bana ne iş :26: ben kemküm annem araya giriyo tabi toparlıyo babamın malum sorusu işi varmı dedm arıyo görüşmelere gidio bulur yani hemen evlenmicez sizde bi tanıyın ailesini tanışın falan bak sen okadr uğraştın güsel biyere girmek için oda biraz uğraşsın faln filan nişanlılık dönemi uzamasın annem dedi zaten fatoş bursada oğlan burda bulunur iş madem gelmek istiyolar gelsinler kızn zaten başkasını istemiyo kaç senedir
ocakta iznimde gelcekler hayırlısıyla inşallah onurda habire görüşmelere gidio bugün izmirgazla ikinci görüşmeye çağırdılar pteside başka bi firmaya 2.görüşmeye gitcek inşallah iznime kadar işe girrde rahat olur
anam ne çok yazdım
ooo ne güzel canım inşallah en kısa zamanda bulur işiniiii
Ayy düzeldi düzeldi hiç bişey yokmuş gibi konuştu benmle bende açmadm konuyu bidaha arada geliyolar ona da işte şafakla aramız nasıl olabilir ki bi geçiyo bi geçmiyo amaann sıkıldım vallahi bitsede gitseeek
Sen de haklısın canımm aman biter geçer hemen takma kafana, sınav dönemi daha çabuk geçiyo kii
Kolay gelsin canım sana daaa..
evet şu an inanmaman normal gelip evinde yaşamaya başlayınca inanırsın yavaş yavaşş
Fatoşşş hoşgeldnnnyavrum ne güzel gelişmelerle gelmişsin böyle ay çok sevindmmm, zaten bir yerden işin içine girince gerisi oluyor yaa... babalar da kendine göre haklı ama hemen evlenmiceksinzi sonuçta bi sene falan zaten sürer isteğe bağlı olarak keyfinize ve işlere bağlı olarak yanii.. herkes uğraşıyor düzen kurulur yavaş yavaşşş ay çok sevindm yaaa canm benm Allah tamamına erdirsn sen de nişanlılar kervanına gir bir an önce inşallahh Mart a falan da olur bence nişan
hoşbuldummm hiloşummhe valla canm konuyu ailecek değerlendirmeye aldık çok şükür bi yerden başlayalım artık yetti gayri amin canm amin kervanınıza bende geliyom yakında inşallah bakalım nasıl bişeymiş şu nişanlılık
bakalım canm onur iş bulursa iznimde yüzkleri takarız gibime geliyo aileler bi görüşsün bakalm iznim çok yok daha düğün nikah tayin işleri olcak ona göre kullanmam lazım nişandan sonra nikahı yaparız bikaç ay içinde ben tayinle uğraşırken oda ev hazırlklarını yapar die konuştuk kendi çapımızda planlar yapıoz işte hayat ne göstercek bakalım
sen nasılsın bakalım enişte gelcek herhal ocakta şubatta sen gitcen ohh ohh nişanlı olmanın faydaları desene
Allah tamamına erdirsin sizinde canm düzeninizi kurun sizde hayırlısıyla
iyi yapmışssın canm idare etceniz artık birbirinizi az kaldı seninde canm güsel haberlerini alcaz seninde depüklücez tabi önce hayırlısıyla zaman akıp gidiyo valla bi sene önce bu zamnlarda askerdeydi şimdi hayatımızı kurmak için uğraşıo sizinde az kaldı canm Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Sen de haklısın canımm aman biter geçer hemen takma kafana, sınav dönemi daha çabuk geçiyo kii
Kolay gelsin canım sana daaa..
evet şu an inanmaman normal gelip evinde yaşamaya başlayınca inanırsın yavaş yavaşş
Fatoşşş hoşgeldnnnyavrum ne güzel gelişmelerle gelmişsin böyle ay çok sevindmmm, zaten bir yerden işin içine girince gerisi oluyor yaa... babalar da kendine göre haklı ama hemen evlenmiceksinzi sonuçta bi sene falan zaten sürer isteğe bağlı olarak keyfinize ve işlere bağlı olarak yanii.. herkes uğraşıyor düzen kurulur yavaş yavaşşş ay çok sevindm yaaa canm benm Allah tamamına erdirsn sen de nişanlılar kervanına gir bir an önce inşallahh Mart a falan da olur bence nişan
:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:
:82:21 Aralık 2013 :82:
PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...118 seros08...
...122 exelanss...
100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...233 KUB88...
...235 Kanaryam35...
:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:
TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ
POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR
...destinyeda 11 : BİLECİK'E SELAM YOLA DEVAM ...
...asi_genc 12 : BİNGÖL'E SELAM YOLA DEVAM ...
...hepsenhep 35 : İZMİR'E SELAM YOLA DEVAM ...
...ilithya 35 : İZMİR'E SELAM YOLA DEVAM ...
...pekmez_akilli 42 : KONYA'YA SELAM YOLA DEVAM ...
...SelenYusuf 43 : KÜTAHYA'YA SELAM YOLA DEVAM ...
...Zeyno 46 : KAHRAMANMARAŞ'A SELAM YOLA DEVAM ...
...busra00 68 : AKSARAY'A SELAM YOLA DEVAM ...
Bugün bittiği için yarın yeni şafakla düzeltirim tatlım
saolasıınn canımmiyidir tatlım yaa askerimle konuştuum bugün baya bi ii geldiii
Gelmez mi tabi iyi gelir.Bizde bugün çarşı yaptık, çocuk gibiyiz şu son sıralar. Şafak azaldıkça hasret tavan
hasretin tawan yapmaması için bitmesi lazıım artkk yaaa ama bitceek öle yada bölee canıım
bizim çarşı olayımız olmadığı için nöbetimiz olması bize çarşıdan ii geliooo
Aynen bitse de alsak askerleri ya hu
Çarşı olsa da olmasa da, bende onunla nöbete kalktığım için anlayabiliyorum kuzu
sorma yaa bizde onlarla askerlik yaptık nöbet tuttuuk yaabizim sabitlediler nöbeti artk dün bi 4 te geldi uykum bölüne bölüne gıcık oldmmm
çarşımız olmuyo ve çokta ii oluyo en azından 1 nöbet fazladan oluyo bizde 3 saat rahat konuşuozz
Aaahhaha bende öyle çok uyuz oluyorum, gündüz söylüyor şu saatte nöbet var diye ona göre ayarlıyorum kendimi.. Farklı bi saatte kalkınca agrasif oluyorum diye kaldırmıyor sonrada
Bizde de gündüz iki saat, gece 1 saat kış dolayısıyla (günlük 3 saat)
3 saat 3 ömür demek be..Ben saatlerce konuşsam gene sıkılmam Bi süre insan artık ''ııı'' lamaya başlıyor, sonrada özledim kelimeleri peş peşe geliyor
İnşallah canım bakalm inşallahh..insan sabırsızlanıyor ama beklemekten başka çare yok sürekli bek le mekkk
Sen neler yapıyorsunn
Çok normal artık son ayınıza giriyosunuuzzz ama ne güzell şafak çok az kaldı hayırlısıylaa..
İnşallah canm yaparsınz hemen gelince en büyük engel kalkcak ortadann hep aynı dert telaş peşpeşe yaşıyoz işte
Kız bizim başlığımızda tek Begüşümüz sensin ben o kısma evet demiştim "Begush" sensn anlamında
Evettt dinlenmece ders çalışmacalı bir haftasonu daha beni bekliyorr
Şafaklar 7 gün daha bitti oh ne güzel darısı haftaya Cumaya hemen gelsnnnn
Anladım canmm hayırlısı ya umarım bir şeyler yapabilirz bu sınavdaa.. ne tazesi kız ortaokul bilgilerim nasıl taze kalsın şimdiyeen son 2012 de kpss girdim o zamn da bi tarih çalıştım ki ne kadar çalışsam da 3 gün sonra uçuyo bnde tarih
Evet canım uçak süper oluyo artık otobüse biner gibi binip iniyorum iyi alıştm ben de, önceden alıyoruz süper oluyor, doğrudur canm ilk olduğu için yapmıştır basınçtan ama esnemeye sakız çiğnemeye ağzını açık tutmaya çalış
Deli ya
Vayy beee biz de yakında böyle dicez inşallahh evlendik 6 ay oldu falan dicez, ben de bu başlıkta 12 ay askerimi bekledm, yazın geldiii ve 1 aylık taze nişanlıyımm
Allah mesut etsnnn
İyiyim Kamilecimm napiyim hafta yorgunluğuuu, tel konuşması yapcam Zaferin dersaneden çıkmasını bekliyorum
Sen nasılsın canımm??
Bu düzen olayları daha gider böyle yaa bir süre daha napacan mecburrr... siz önce bir nişan yapınnnben öndeym 1-0 hahahah
huhuuuu kızlllaaaaaaaar ben geldim sonunda balıkesir izmir turu yapıp geldim sevdiğimle görüştümailemle konuştum bizim işi
ilk baş anneme söledim onurlar gelmek istiyo die iş buldumu dedi yoo dedm önce anneleri gelsin dedm kadın kadına görüşürüz tamam dedi akşamına babama sölemesin mi gelmek istiyolarmış die babam bana bişey demedi tabi annem başladı nişanı nasıl yapcaz falan demeye anam ben kadınlar gelsin dedm olay nişana döndü evde yaparız zaten falan dedm kapandı ertesi sabah kahvelerimizi yudumlarkeenn annem pat die babama ocakta onurlar gelmek istiyomuş bak demesin ben neye uğradımı şaşırdımbabam dedi bana ne iş :26: ben kemküm annem araya giriyo tabi toparlıyo babamın malum sorusu işi varmı dedm arıyo görüşmelere gidio bulur yani hemen evlenmicez sizde bi tanıyın ailesini tanışın falan bak sen okadr uğraştın güsel biyere girmek için oda biraz uğraşsın faln filan nişanlılık dönemi uzamasın annem dedi zaten fatoş bursada oğlan burda bulunur iş madem gelmek istiyolar gelsinler kızn zaten başkasını istemiyo kaç senedir
ocakta iznimde gelcekler hayırlısıyla inşallah onurda habire görüşmelere gidio bugün izmirgazla ikinci görüşmeye çağırdılar pteside başka bi firmaya 2.görüşmeye gitcek inşallah iznime kadar işe girrde rahat olur
anam ne çok yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?