Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hoşbuldum canmm evet canm aileden yana bi sorun yok çok şükür inşallah ya iş buldumu bişey kalmıo hazırlıklara başlıcaz artık haftaya izin hakkım başlıo memurlukta 1. yılımı kutlucam
aminn canm darısı başınıza hep musmutlu olunn sizdee kolaylıkla halollsun işleriniz

senin nasıl gidiyo şafak aranız nasıl düzeldiniz mi enişteyle

ooo ne güzel canım inşallah en kısa zamanda bulur işiniiii

Ayy düzeldi düzeldi hiç bişey yokmuş gibi konuştu benmle bende açmadm konuyu bidaha arada geliyolar ona da işte şafakla aramız nasıl olabilir ki bi geçiyo bi geçmiyo amaann sıkıldım vallahi bitsede gitseeek

Aynen kuzuum aman bitsin de eve gidelim artııık sıkıldııım

Sen de haklısın canımm aman biter geçer hemen takma kafana, sınav dönemi daha çabuk geçiyo kii

Kolay gelsin canım sana daaa..
evet şu an inanmaman normal gelip evinde yaşamaya başlayınca inanırsın yavaş yavaşş

Fatoşşş hoşgeldnnn yavrum ne güzel gelişmelerle gelmişsin böyle ay çok sevindmmm, zaten bir yerden işin içine girince gerisi oluyor yaa... babalar da kendine göre haklı ama hemen evlenmiceksinzi sonuçta bi sene falan zaten sürer isteğe bağlı olarak keyfinize ve işlere bağlı olarak yanii.. herkes uğraşıyor düzen kurulur yavaş yavaşşş ay çok sevindm yaaa canm benm Allah tamamına erdirsn sen de nişanlılar kervanına gir bir an önce inşallahh Mart a falan da olur bence nişan

iyi yapmışssın canm idare etceniz artık birbirinizi az kaldı seninde canm güsel haberlerini alcaz seninde depüklücez tabi önce hayırlısıyla zaman akıp gidiyo valla bi sene önce bu zamnlarda askerdeydi şimdi hayatımızı kurmak için uğraşıo sizinde az kaldı canm Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

hoşbuldummm hiloşumm he valla canm konuyu ailecek değerlendirmeye aldık çok şükür bi yerden başlayalım artık yetti gayri amin canm amin kervanınıza bende geliyom yakında inşallah bakalım nasıl bişeymiş şu nişanlılık
bakalım canm onur iş bulursa iznimde yüzkleri takarız gibime geliyo aileler bi görüşsün bakalm iznim çok yok daha düğün nikah tayin işleri olcak ona göre kullanmam lazım nişandan sonra nikahı yaparız bikaç ay içinde ben tayinle uğraşırken oda ev hazırlklarını yapar die konuştuk kendi çapımızda planlar yapıoz işte hayat ne göstercek bakalım

sen nasılsın bakalım enişte gelcek herhal ocakta şubatta sen gitcen ohh ohh nişanlı olmanın faydaları desene
Allah tamamına erdirsin sizinde canm düzeninizi kurun sizde hayırlısıyla

Ayy çok heeycanlı zamanlar de miii canım kısa zamanda tadarsın bence de sen bu nişanlılığı şimdiden elbise bakmaya başla bence bence de planınız çok mantıklı canımm, önceden nikah lazım yani tayin falan filann.. Onur da iş bulur ya acele etmeyn bizimki de bikaç ay uğraştı ama şimdilik memnun bakalımmm... Evi de dediğin gibi tayin işiyle uğraşırken flaan halledersinz, tarih netleşsn gerisi kolayy.. siz hangi şehirde yaşıcaksınz şimdii??:44:

Daha çok biz kadınlar idare eden tarafız ama

Napalım çoğu gitti azı kaldı diye avunuyoruz artıık

Bitecek elbet Fatoşum herhaldeee hepbirlikte depükliceksiniizz

saoll hiloş yyaa wala aynen bi 15 gün olsa anca öle inanırıcam artrkkkk

canıım selaamm nabeerrbnm şafagı düzeltirmisinn tekrar imzadaki gibiii

Gelmez mi tabi iyi gelir. Bizde bugün çarşı yaptık, çocuk gibiyiz şu son sıralar. Şafak azaldıkça hasret tavan

hasretin tawan yapmaması için bitmesi lazıım artkk yaaa ama bitceek öle yada bölee canıım

bizim çarşı olayımız olmadığı için nöbetimiz olması bize çarşıdan ii geliooo

hasretin tawan yapmaması için bitmesi lazıım artkk yaaa ama bitceek öle yada bölee canıım

bizim çarşı olayımız olmadığı için nöbetimiz olması bize çarşıdan ii geliooo

Aynen bitse de alsak askerleri ya hu

Çarşı olsa da olmasa da, bende onunla nöbete kalktığım için anlayabiliyorum kuzu

Aynen bitse de alsak askerleri ya hu

Çarşı olsa da olmasa da, bende onunla nöbete kalktığım için anlayabiliyorum kuzu

sorma yaa bizde onlarla askerlik yaptık nöbet tuttuuk yaa bizim sabitlediler nöbeti artk dün bi 4 te geldi uykum bölüne bölüne gıcık oldmmm
çarşımız olmuyo ve çokta ii oluyo en azından 1 nöbet fazladan oluyo bizde 3 saat rahat konuşuozz

Aaahhaha bende öyle çok uyuz oluyorum, gündüz söylüyor şu saatte nöbet var diye ona göre ayarlıyorum kendimi.. Farklı bi saatte kalkınca agrasif oluyorum diye kaldırmıyor sonrada
Bizde de gündüz iki saat, gece 1 saat kış dolayısıyla (günlük 3 saat)

3 saat 3 ömür demek be.. Ben saatlerce konuşsam gene sıkılmam Bi süre insan artık ''ııı'' lamaya başlıyor, sonrada özledim kelimeleri peş peşe geliyor

Son düzenleme:

gerçekten canım öle yaa bizim sabit olunca olmadığı zaman haber verio sadecegece 2 saat gündüz 3 bizim önceden 8 saat tutardık süperdi ama şimdi yazmıolar hem posta hemde kom.şoförü olunca 2 saat sadecee

bi dün gece 4e geldii uykulu uykulu hıı aşkım noldu falan yapıomçok konuştun mu bazen kavgaya dogru gidebilio bizim ama bölede özlüoz napalım

bende iyiym canım şükür mehtap sayıyoruz bizde
Allah mı söyletiyo ya nişan falan ahh ahh o günler bi gelse bizde düşeriz düzen işlerine artık..

ayy Fatoşcum ne güzl haberler bunlar çok sevindim canım ailen tepki vermemiş bak her şey yoluna girer canım inş en kısa zamanda

Vay be ben şimdi geri sayımamı başladım.Onca ay geçtimi..Son 10 gün mü? hala inanamıyorum duygularım cok karışık...Biliyorum ki geldiğinde bitti diycez bu kadarmış.Ama cidden zormuş be..Çokkk zor!!! Son 10 diyorum ama geçen 13.5 ay daha kısa şuan gözümde :) son 10 gün geçer mi dersiniz?

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

:82:22 Aralık 2013 :82:

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...117 seros08...

...121 exelanss...

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...232 KUB88...

...234 Kanaryam35...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...destinyeda 10 : BALIKESİR'E SELAM YOLA DEVAM ...

...asi_genc 10 : BALIKESİR'E SELAM YOLA DEVAM ...

...hepsenhep 34 : İSTANBUL'A SELAM YOLA DEVAM ...

...ilithya 34 : İSTANBUL'A SELAM YOLA DEVAM ...

...pekmez_akilli 41 : KOCAELİ'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...SelenYusuf 42 : KONYA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...Zeyno 45 : MANİSA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...busra00 67 : ZONGULDAK'A SELAM YOLA DEVAM ...

♥ ELBET BİR GÜN HEPİMİZ ''ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ'' DİYECEĞİZ. ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…