Ayy çok heeycanlı zamanlar de miiicanım kısa zamanda tadarsın bence de sen bu nişanlılığı şimdiden elbise bakmaya başla bence bence de planınız çok mantıklı canımm, önceden nikah lazım yani tayin falan filann.. Onur da iş bulur ya acele etmeyn bizimki de bikaç ay uğraştı ama şimdilik memnun bakalımmm... Evi de dediğin gibi tayin işiyle uğraşırken flaan halledersinz, tarih netleşsn gerisi kolayy.. siz hangi şehirde yaşıcaksınz şimdii??:44:
bende iyiym canım şükür mehtap sayıyoruz bizde
Allah mı söyletiyo ya nişan falanahh ahh o günler bi gelse bizde düşeriz düzen işlerine artık..
ayy Fatoşcum ne güzl haberler bunlarçok sevindim canım ailen tepki vermemiş bak her şey yoluna girer canım inş en kısa zamanda
Vay be ben şimdi geri sayımamı başladım.Onca ay geçtimi..Son 10 gün mü? hala inanamıyorum duygularım cok karışık...Biliyorum ki geldiğinde bitti diycez bu kadarmış.Ama cidden zormuş be..Çokkk zor!!! Son 10 diyorum ama geçen 13.5 ay daha kısa şuan gözümde :) son 10 gün geçer mi dersiniz?
Şafak 45 Manisa! :78:
İzmir'den kaçak olarak gittiğimiz , mehtabı ilk taddığımız yer, ilk defa ona hasret kaldıktan sonra 2 gece 3 gün kokusunu içime çektiğim yer!
Manisa'ya selam yola devam :82:
Buda teskereci formamız
Eki Görüntüle 904485
olmaz mı canm neyi nasıl yapcaz heyecanı var şuan elbise başta olmak üzere bişeyler eksik olcak gibime geliyo şuan zamanım kısıtlı olcak izmirdeyken elbise bakcam nişan hazırlığı nasıl yetiştircem bilmiyom burda baksam elbiseyi daha bişey belli değil dereyi görmeden paçayı sıvamayımonurda geleli bi ay oldu yaw zaman ne çabuk geçio ocakta kardeşimn dönem arası olcak şubattada onurun kardeşi askere gitcek ya o yüzden ocakta bişey yapmamız lazım
izmirde yaşamayı düşünüyoz canm onurun işine bağlı tabi de tercihimiz izmir
saol canm darısı başına inşallahailem zaten uzun zamandır biliyodu canm annem hevesli zatende babamın düşüncesini bilmiyodum oda normal karşıladı çok şükür sohbet eder gibi konuştuk rahatça başta heyecanlandım tabi babamla konuşurken inşallah canm konuyu açtık artık zamnla olur
bende iyiym canım şükür mehtap sayıyoruz bizde
Allah mı söyletiyo ya nişan falanahh ahh o günler bi gelse bizde düşeriz düzen işlerine artık..
ayy Fatoşcum ne güzl haberler bunlarçok sevindim canım ailen tepki vermemiş bak her şey yoluna girer canım inş en kısa zamanda
Vay be ben şimdi geri sayımamı başladım.Onca ay geçtimi..Son 10 gün mü? hala inanamıyorum duygularım cok karışık...Biliyorum ki geldiğinde bitti diycez bu kadarmış.Ama cidden zormuş be..Çokkk zor!!! Son 10 diyorum ama geçen 13.5 ay daha kısa şuan gözümde :) son 10 gün geçer mi dersiniz?
olmaz mı canm neyi nasıl yapcaz heyecanı var şuan elbise başta olmak üzere bişeyler eksik olcak gibime geliyo şuan zamanım kısıtlı olcak izmirdeyken elbise bakcam nişan hazırlığı nasıl yetiştircem bilmiyom burda baksam elbiseyi daha bişey belli değil dereyi görmeden paçayı sıvamayımonurda geleli bi ay oldu yaw zaman ne çabuk geçio ocakta kardeşimn dönem arası olcak şubattada onurun kardeşi askere gitcek ya o yüzden ocakta bişey yapmamız lazım
izmirde yaşamayı düşünüyoz canm onurun işine bağlı tabi de tercihimiz izmir
erkeklerde romantikliğin derecesi nedir??misal sürekli süpriz yapan hediyeler alan mı romantik yoksa sürekli ilgili agzından sevgi kelimesi eksik olmayan sevgisinden süphe etmediğimiz erkek mi romantiktir??*
yorumlarınızı bekliyorum!!!
birde askerim gelince ikimize özel bişiler almak istiyorum maddi kısmı fazla olmayan bişiler mesela???neler önerirsiniz???
Allah söyletiyo kızımmmEngel yokki artk neden olmasınn
Düşersinz canmmm başlarsınız nasıldı napcaktık nolcaktı bilmem nee
Evet ben de tam gerisayım zamanı dicektm yazını gördüm Edaaa süper duygu de mii.. geçer canm 10 gün yahu ne kiii anammm kaldı 9 bilee
Bak sen elbise canım bak bakkk... anladığım kadarıyla isteme-söz olcak inşallah nişan da sonra de mi?? doğru mu anladımm?? bence sen elbiseye bak oratda b şey yok deme vakit alan bi şeyy.. ayrıca hazırlıkları da dert etme hepsi oluyorr bi şeyin eksik kalmaz neden kalsın annecinn zaten yardım eder her şeyinee
Bu elbise tanışma-söz için de mii??? nişan için hayatta izin vermem deelbise güzel canm renkli de bak daha bulursun yani tam içine sinerse de direk al yani bence ne kadar gezsen olmuyo sonra çünkü
Memleketim iyidir iyi
canım seninde az kaldı hadi hayırlısı bakalım
Allah söyletiyo kızımmmEngel yokki artk neden olmasınn
Düşersinz canmmm başlarsınız nasıldı napcaktık nolcaktı bilmem nee
Evet ben de tam gerisayım zamanı dicektm yazını gördüm Edaaa süper duygu de mii.. geçer canm 10 gün yahu ne kiii anammm kaldı 9 bilee
Bak sen elbise canım bak bakkk... anladığım kadarıyla isteme-söz olcak inşallah nişan da sonra de mi?? doğru mu anladımm?? bence sen elbiseye bak oratda b şey yok deme vakit alan bi şeyy.. ayrıca hazırlıkları da dert etme hepsi oluyorr bi şeyin eksik kalmaz neden kalsın annecinn zaten yardım eder her şeyinee
Bu elbise tanışma-söz için de mii??? nişan için hayatta izin vermem deelbise güzel canm renkli de bak daha bulursun yani tam içine sinerse de direk al yani bence ne kadar gezsen olmuyo sonra çünkü
Özel bi şey kısmıı şu an aklıma gelemdi ama soruna cevap vermeye çalışayımm..
Bence romantiklik derecesi demeyim de yani en güzeli yerinde zamanında hediyesini süprizini eksik etmeyen, dilinden güzel sözleri de yerine göre kullanmasını bilen fazla da abartmadan çünkü cidden tadı kaçıyo, ama sana hissettirdiği duyguları da asla zedelemeyendir. Yani sana aşkını her daim hissettirecek davranışıyla sözü de öyle arada bir söyleyecek ki eriyeceksinn.. ama hediyenin süprizin sık olması her zman güzel
Hilal ve kamilecmm evet geçti bitti sanırım canlarım ya bakalım darısı herkese olsun..
Fatoş isteme için mi düşünüyorsun bence gayet uygunn
İyi dolanmıştık o zamanlar memleketindeO zaman sana selam olsun yavru
Yılbaşına da az kaldı hee sende iyisin gene
Az kaldı yerine bitti demek istiyorum artık
hilooş hani bana cewaap
Özel bi şey kısmıı şu an aklıma gelemdi ama soruna cevap vermeye çalışayımm..
Bence romantiklik derecesi demeyim de yani en güzeli yerinde zamanında hediyesini süprizini eksik etmeyen, dilinden güzel sözleri de yerine göre kullanmasını bilen fazla da abartmadan çünkü cidden tadı kaçıyo, ama sana hissettirdiği duyguları da asla zedelemeyendir. Yani sana aşkını her daim hissettirecek davranışıyla sözü de öyle arada bir söyleyecek ki eriyeceksinn.. ama hediyenin süprizin sık olması her zman güzel
şu anlık tek sorun okulum canım okulum bitmeden bir şeyler olması mümkün değil.ama olsun onuda engel olarak görmüyoruz
biticek bugünlerde
bu nasıl kızlarelbiseyle kafayı bozmuş durumdayım
Bende siyah beyaz giymiştim ilk istemede diğerinde renkli giyinmiştim lakin..
Canım adettendir diye 2. istemeye geldiklerinde verilme durumun olursa 1.sinde giymen için uygun ikincisinde renkli giyersin
1. de verileceksen renkli birşey tercih etmen daha güzel olur diye düşünüyorum
Günaydın fatoşcuumSiyah da güzel ama bu daha hoş geldi sanki bana
günaydııın canm daha günaydın demeden elbiseyi koydum:26:bende bu renklerde istiyom zaten cnm yeşilde olur kırmızıda seviyom ama fazla iddaalı mı olur karar veremiyom bu hoşuma gittide boy bende nasıl durur bilemedim dizimde olsun istiyom oturunca çok yukarda durmasın gerçi siyah çorapla giyersem farketmez ama siyah çorap olurmu altına
Şafak '9' haftaya yokuz hahhaa
bu nasıl kızlarelbiseyle kafayı bozmuş durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?