Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şafak 45 Manisa! :78:

İzmir'den kaçak olarak gittiğimiz , mehtabı ilk taddığımız yer, ilk defa ona hasret kaldıktan sonra 2 gece 3 gün kokusunu içime çektiğim yer!

Manisa'ya selam yola devam :82:

Buda teskereci formamız

olmaz mı canm neyi nasıl yapcaz heyecanı var şuan elbise başta olmak üzere bişeyler eksik olcak gibime geliyo şuan zamanım kısıtlı olcak izmirdeyken elbise bakcam nişan hazırlığı nasıl yetiştircem bilmiyom burda baksam elbiseyi daha bişey belli değil dereyi görmeden paçayı sıvamayım onurda geleli bi ay oldu yaw zaman ne çabuk geçio ocakta kardeşimn dönem arası olcak şubattada onurun kardeşi askere gitcek ya o yüzden ocakta bişey yapmamız lazım

izmirde yaşamayı düşünüyoz canm onurun işine bağlı tabi de tercihimiz izmir

saol canm darısı başına inşallah ailem zaten uzun zamandır biliyodu canm annem hevesli zatende babamın düşüncesini bilmiyodum oda normal karşıladı çok şükür sohbet eder gibi konuştuk rahatça başta heyecanlandım tabi babamla konuşurken inşallah canm konuyu açtık artık zamnla olur

kızlar bu elbise nasıl ben renkli bişey istiyom aslında ama bulamıyom bi türlü

Eklentiler

• $CAM00418 (600x800).webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 39
yorumlarınızı bekliyorum!!!

birde askerim gelince ikimize özel bişiler almak istiyorum maddi kısmı fazla olmayan bişiler mesela???neler önerirsiniz???

Son düzenleme:

Edacım kız ben bile heycanlandım ya
bak bitiyor canım gördün mü ne çok aglamıştık ilk günler nasıl geçicek nasıl biter diyoduk çok şükür hepsi geride kaldı bak
bak gör nasıl geçip gidicek 10 günde

Memleketim iyidir iyi
canım seninde az kaldı hadi hayırlısı bakalım

Eki Görüntüle 904615

AMİN canım inş hayırlısıyla gelir oo günlerde
çok sevindim canım her şey yolunda yani Allah'ım en kısa zamanda devamını getirir inş
bencede daha renkli bi şeyler bak canım senin özel günün sonuçda böyle iç açıcı renkelr olsun

Allah söyletiyo kızımmm Engel yokki artk neden olmasınn
Düşersinz canmmm başlarsınız nasıldı napcaktık nolcaktı bilmem nee

Evet ben de tam gerisayım zamanı dicektm yazını gördüm Edaaa süper duygu de mii.. geçer canm 10 gün yahu ne kiii anammm kaldı 9 bilee

Bak sen elbise canım bak bakkk... anladığım kadarıyla isteme-söz olcak inşallah nişan da sonra de mi?? doğru mu anladımm?? bence sen elbiseye bak oratda b şey yok deme vakit alan bi şeyy.. ayrıca hazırlıkları da dert etme hepsi oluyorr bi şeyin eksik kalmaz neden kalsın annecinn zaten yardım eder her şeyinee

Eki Görüntüle 904615

Bu elbise tanışma-söz için de mii??? nişan için hayatta izin vermem de elbise güzel canm renkli de bak daha bulursun yani tam içine sinerse de direk al yani bence ne kadar gezsen olmuyo sonra çünkü

Özel bi şey kısmıı şu an aklıma gelemdi ama soruna cevap vermeye çalışayımm..

Bence romantiklik derecesi demeyim de yani en güzeli yerinde zamanında hediyesini süprizini eksik etmeyen, dilinden güzel sözleri de yerine göre kullanmasını bilen fazla da abartmadan çünkü cidden tadı kaçıyo, ama sana hissettirdiği duyguları da asla zedelemeyendir. Yani sana aşkını her daim hissettirecek davranışıyla sözü de öyle arada bir söyleyecek ki eriyeceksinn.. ama hediyenin süprizin sık olması her zman güzel

Son düzenleme:

hilooş hani bana cewaap

Hilal ve kamilecmm evet geçti bitti sanırım canlarım ya bakalım darısı herkese olsun..

Fatoş isteme için mi düşünüyorsun bence gayet uygunn

Memleketim iyidir iyi
canım seninde az kaldı hadi hayırlısı bakalım

İyi dolanmıştık o zamanlar memleketinde O zaman sana selam olsun yavru
Yılbaşına da az kaldı hee sende iyisin gene

Az kaldı yerine bitti demek istiyorum artık

Eki Görüntüle 904615

Bende siyah beyaz giymiştim ilk istemede diğerinde renkli giyinmiştim lakin..
Canım adettendir diye 2. istemeye geldiklerinde verilme durumun olursa 1.sinde giymen için uygun ikincisinde renkli giyersin
1. de verileceksen renkli birşey tercih etmen daha güzel olur diye düşünüyorum

şu anlık tek sorun okulum canım okulum bitmeden bir şeyler olması mümkün değil.ama olsun onuda engel olarak görmüyoruz
biticek bugünlerde

Hilal ve kamilecmm evet geçti bitti sanırım canlarım ya bakalım darısı herkese olsun..

Fatoş isteme için mi düşünüyorsun bence gayet uygunn

Amin canım inş asker yolu bekleyen herkes mutlu sona erer..herkes hak ediyor çünkü

İyi dolanmıştık o zamanlar memleketinde O zaman sana selam olsun yavru
Yılbaşına da az kaldı hee sende iyisin gene

Az kaldı yerine bitti demek istiyorum artık

ohh iyi yapmışsınız tatlımm
ayy evet canım az kaldı gelicek ömer bey
o günlerde gelicek canım benim

hilooş hani bana cewaap

Başta yazmamışım sonradan yazdım yavrucumm bakmamışsınn.. bknz:

Budur canımm

şu anlık tek sorun okulum canım okulum bitmeden bir şeyler olması mümkün değil.ama olsun onuda engel olarak görmüyoruz
biticek bugünlerde

Biter tabi canımcımm..son senen miydii hangi bölümm?? seninkini neden unutmuşumm konuşmuş muyduk kiii :44:
Engel olur mu ya okul süper br şey bencee

Son düzenleme:

bna kalsada bikaç kere gelsinler istemeye canm ama zaman kısıtlı olduğunda bi isteme haftasına nişan olur die düşünüyoz ondan nişanda zaten renkli istiyomda istemede nasıl giyineyim karar veremedim

Günaydın fatoşcuum
Siyah da güzel ama bu daha hoş geldi sanki bana

günaydııın canm daha günaydın demeden elbiseyi koydum:26:bende bu renklerde istiyom zaten cnm yeşilde olur kırmızıda seviyom ama fazla iddaalı mı olur karar veremiyom bu hoşuma gittide boy bende nasıl durur bilemedim dizimde olsun istiyom oturunca çok yukarda durmasın gerçi siyah çorapla giyersem farketmez ama siyah çorap olurmu altına

Turkuazla yeşil arası canlı bi renk var ya haha tarife bak

O renk hoş olabilir bence bu modeli ben beğendiim caniim

Sen elbiseyi aldın mı alıcan mı ben anlayamadımm eğer almadıysan trendyol da milla ya bak bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…