Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[ı]

inşallahh canım inşallahh

çok güzel düşünmüşsün canımm,okudum hepsinii.. Cumartesi eş dostla şamata yaparsınız pazarı da başbaşa geçirirsinz süper olur bence dee

güzel dımı hiloşş çok tatlı olur dimi süpriz planları aynen canım pazarıda güzel bı kalvaltı masası hazırlayıp sonrada dışarı eglenmeye cıkarız dıye düşündüm pazarıda başbaşa tatlı bır şeyler yapıp gecırırız. Inşallahhhhh hayırlısıyla

sağol Hiloşum benim teşekkür ederim ...sana da nice nice mutlu seneler ...

Güzel olur tabi cicim olma mııı ben Zaferime hiç bir şey yapamadım bu sene çok içimde kaldı mesela, seneye inşallahh ben de ona çok güzel şeyler yapacammm

sağol Hiloşum benim teşekkür ederim ...sana da nice nice mutlu seneler ...

Sağol Begüüü

[ı]

güzel olur tabi cicim olma mııı Ben zaferime hiç bir şey yapamadım bu sene çok içimde kaldı mesela, seneye inşallahh ben de ona çok güzel şeyler yapacammm

Sağol begüüü [/ı]

kalmasın kızz içinde onunuzde bır suru yıllar var yaparsın telafisini gecen sene askerdık malum ben gıdıp evciye cıkarmıştım otelde tab odayı falan süslemiştim harıka bı oda süslemiştim çok begenmişti komıdınlerın ustunu kalp şeklinde mumla dizmiştim tv unıtesının rafını d - e yapmıştım mumlarla obur komıdının ustunede mumlarla kalp yapmıştım tabı masada renklı stıkırlarda notlar pasta falan yatağa gullerle kocaman bı ıyıkı doğdun yazıp ortaya mum yakmıştım alt köşesınede hedıye ve mektup koymuştum mumların hepsını yaktım kapıdan gırecegı yere sağlı sollu mumlarda koymuştum onlarıda yakmıştım Tabı kendımde hazırlanıp kamerayı elıme alıp en köşeye geçtım işareti verdım bi geldı şok Oda guzel olmuştu

İnşallah canm ben de ilerleyen senelerde yaparım o da bana yapsın tabi
Geçen sene biz de hep askerde geçirdik ama sadece sevgili olunca tabi senin gibi şanslarım yoktu evci gibii sağlık olsn artk önümüzdeki senelere bakacaz canımcımm

YAPAR TABI SENIN VERDİĞİN EMEGI ODA SANA VERİR GELDİMİ DOĞUM GUNU HEDIYESI ENİŞTEDEN
yaparsın tabı canım hemde daha güzellerini yaparsın sen hiloşumm

Son düzenleme:

Nilüüüü cok sağol canım ya kavuştuk sonunda umarım sende iyisindirrr :)

Kızlar selammm
herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım bi sorun yok dimi
EDA ve ECRİN kızlar tekrardan gözünüz aydın Allah'ım başka ayrılık vermez inş

Veee gelelim bana
kızlar bizde her şey çok güzel geçti Ömer 31 sabah 8:30 gibi geldi bu sabah 11:30 da geri döndü..

bunlar gömleklerimiz.ömer çok begendi üzerimizden çıkartmadık resmen

bu da benim hediyem
kalpli kutu gül yapraklarıyla doluydu ayrıca kendi fotografını küçük küçük notlar veeee bir de mektup vardı..nasıl mutlu oldum anlatamam..böyle bir şeyi beklemiyordum hiç

Ben bu fotonun orjinalini gördümkiiiii begendimmm birde facete haha canımmm ömerin hediyesi cok zl tatlı olmş ama aferm ona dün whtsappta kızlarla grupaydık müsait diildin heralde yazmadınnn maşallah size

Ben bu fotonun orjinalini gördümkiiiii begendimmm birde facete haha canımmm ömerin hediyesi cok zl tatlı olmş ama aferm ona dün whtsappta kızlarla grupaydık müsait diildin heralde yazmadınnn maşallah size

hehe teşekkür ederiz o zman tatlım
evet edacım ya hediyemi bende çok begendim
yok tatlım whatsappta değildim kayınvalidecim sağolsun gelirken bir sürü şey yapmış bende onlara börek yaptım tüm gece onunla uğraştık ömerler
bi ara tekrardan gruy yapalım detaylı konuşuruz canım

Kızçeler yeni yılınızı kutlayayım azcık geç oldu ama

1 ocak itibarıyla teskere alanlar oldu, sanırım aramızda sevdiceklerine kavuşanlar var inşallah bir daha ayrılmazsınız

Güzel haberler vereceğiniz, güzel haberler alacağınız, sağlıklı, mutlu, huzurlu, bol birliktelikli, sevdiği askerde olanlar için bol mehtaplı bir yıl olsun diyorum

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

:82: 04 Ocak 2014 :82:

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...104 seros08...

...108 exelanss...

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...219 KUB88...

...221 Kanaryam35...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...hepsenhep 21 : DİYARBAKIR'A SELAM YOLA DEVAM ...

...ilithya 21 : DİYARBAKIR'A SELAM YOLA DEVAM ...

...pekmez_akilli 28 : GİRESUN'A SELAM YOLA DEVAM ...

...SelenYusuf 29 : GÜMÜŞHANE'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...Zeyno 32 : ISPARTA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...busra00 54 : SAKARYA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

♥ ELBET BİR GÜN HEPİMİZ ''ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ'' DİYECEĞİZ. ♥

Ayy çok tatlı olmuşsunuz maşallah

Ayrıca ne bu zayıflık kız, enişte bey kıracak resmen belini KİLO AL KİLO

Hani derler ya yeni yıla nasıl girdiysen öyle geçer bütün yıl diye.. Dilerim bütün yıl böyle musmutlu olursunuz tatlım

Ömer'inde hediyesi süpermiş hee. Sıkı sıkı sarıl ayıcığına bebişim

Yakup bana ayı alacak bende direk laf bu ''kendini ayıya mı benzetiyon'' derim öküzlük edip

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım benim
bizimde anlaşamadığımız konuların en başında o var canım ya KİLO Ömerde söylüyor kilo al diye ama banane yaa ben niye alıoyrum iyiym böyle kendisi versin hıhhh
inş zeyno herkes musmutlu bir yıl geçirir
dün gece ona sarılarak uyudum zaten bir de ömerin parfümünü sıktım üzerine sanki yanımdaymış gibi oldu
hehe alemsin sende ama denir mi kız öyle hiç

Aynı sorun bizde de var kuzum, yakup aldı başını gidiyo Son gelmesinde boyu da uzamış hafif göbek kaslar falan derken direk cevabım ''dar gömlekleri unut'' oldu. Çok yakışıyo öküze o zaman

Aman bırak kuzum Ömer iyi böyle fazlasıda yok eksiğide adam dediğin kalıplı olmalı iyi seçim maşallah ikinize

Ayyy ne güzel ne güzel

İçime öküz oturdu derdim

evet hesna ablacım bitti sonundaaaaaaaa
sanada bu yeni yıl bebeğini getirsinnnn sağsalim bebeğini kucağına almanı nasip etsin

Hesna ablacimm sagoll sana da mutlu yillar dilerimm bebisinle beraber kocacinla beraber insallahh :))

Kamiss cok tatli olmussunuzz cok sirinsinizzz :)) hediyen de superrr..

Kizlarrr Zaferim de bana supriz yaptiii yehoooo su an yanimda cok mutluymm sonra anlatirimm :***

ömerde kilo almış canım ya ama versin biraz ne öyle göbekli göbekli
azıcık verse daha iyi zeyno
sizinde az kaldı şaka maka

teşekkür ederim Hilalcim
ay ne güzel süpriz o detayları bekliyoruz ama

Teşekkür ediyorum kızçelerim herkesin herşey gönlünce olur inşallah

Hilal sürpriz yapılmış ohhh ne güzel tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…