ömerde kilo almış canım ya ama versin biraz ne öyle göbekli göbekli
azıcık verse daha iyi zeyno
sizinde az kaldı şaka maka
Selam kızlar,
Hepinizii çok özledim pek giremiyorum ksuura bakmayın rahatsızım bayağı...
Geçmişi okudum Ecrin ve Eda kavuştular artık sıra bizde son günler gerçekten ama şafak sıkıştırmıyo sadece bir an önce iyileşmek istiyorum...Askerime yılbaşı kargosuda yaptım bu halimle bide kazak aldm çokta beğendi o da çiçek göndermiş eve hiç beklemiodm bide hiç haberim olmadı cidden süpriz oldu damat bey herkesin gönlünü fethettiherkes bana bu yılbaşını iyi geçir seneye bizle olmazsın falan diye takıldılar işte böyle bıraktık 2013 ü ...
inşallah 2014 hepimize güzelliklerle gelir ...
Kızlar selammm
herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım bi sorun yok dimi
EDA ve ECRİN kızlar tekrardan gözünüz aydın Allah'ım başka ayrılık vermez inş
Veee gelelim bana
kızlar bizde her şey çok güzel geçti Ömer 31 sabah 8:30 gibi geldi bu sabah 11:30 da geri döndü..
Eki Görüntüle 918259
bunlar gömleklerimiz.ömer çok begendiüzerimizden çıkartmadık resmen
Eki Görüntüle 918268
bu da benim hediyem
kalpli kutu gül yapraklarıyla doluydu ayrıca kendi fotografını küçük küçük notlar veeee bir de mektup vardı..nasıl mutlu oldum anlatamam..böyle bir şeyi beklemiyordum hiç
Kızlar selammm
herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım bi sorun yok dimi
EDA ve ECRİN kızlar tekrardan gözünüz aydın Allah'ım başka ayrılık vermez inş
Veee gelelim bana
kızlar bizde her şey çok güzel geçti Ömer 31 sabah 8:30 gibi geldi bu sabah 11:30 da geri döndü..
Eki Görüntüle 918259
bunlar gömleklerimiz.ömer çok begendiüzerimizden çıkartmadık resmen
Eki Görüntüle 918268
bu da benim hediyem
kalpli kutu gül yapraklarıyla doluydu ayrıca kendi fotografını küçük küçük notlar veeee bir de mektup vardı..nasıl mutlu oldum anlatamam..böyle bir şeyi beklemiyordum hiç
teşekkür ederim Hilalcim
ay ne güzel süpriz odetayları bekliyoruz ama
Teşekkür ediyorum kızçelerim herkesin herşey gönlünce olur inşallah
Hilal sürpriz yapılmış ohhh ne güzel tadını çıkar
Rica ederm canımm hemen anlatmaya geldm
Sağol Hesna ablacımm teşekkür ederimm...vall açıakrdm keyfiniii ohh miss..
Kızlarr eskisi kadar ekibimiz sağlam değil ama başlığı terketmeyen kızlarıma yazayım gene benCuma akşam evde ailece doğumgünümüzü kutladıkk..babamlar çok güzel bir evrak çantası almışlar bana, iş için süper haliyle.. abim cüppe alacağından haftaya alacakmış hediyesini Cuma akşamı ye iç muhabbet geçti doğumgünüm yani.. Cumartesi sabah baya uyudum, akşam abimin evine gitcem öyle planladk abimle de (abimn haberi varmış ), öğleden sonra da arkadaşlarımla buluştum, bu arada Zaferle mesajlaşıyoruz işte yanii.. ama şarjım bitiyor falan dedi, ben de inanıyorum tabi saf saf kızlarla otururken yine mesajlaşıyprz nerdesin falan soruyor ama hep sorar şaşırmıyorum yani ben de söylüyorum falan derkennn akşam 6-7 gibiydi bir buket çiçek masada önüme konuvermesin mii Allahımmm nasıl bir şok oldum, nası yaa falan diyorum böyle, şoklardayım kalbim nası çarpıyorr.. kalktım öptüm sarıldık falannn çok güzeldi yaa.. sonra biraz arkadaşlarla oturduk, sonra bizim evde uğradık gece abmn eve de uğradık falan çok güzeldii hep beraber muhabbet ettkk.. bugün de gün boyu başbaşa müzelerde orda burda gezdikk... bana ayrıca hediye almak istemiş seçememiş, beraber alırz diye düşündm falan dedi, sinemaya gitmiştik çıkınca da bana ayakkabı aldıı.. başta trip attm kendın seç al falan diye ama onu da yapıyorum yaa falan dedi, bir de bana en güzel hediye zaten gelmesi olduğundan bir şey demedm fazlaa kayınvalidecim de bana sonsuzluk işaretli altın bir yüzük yollamışş..çok beğendmm... ben de ona aldığım kazağı Zaferle yolaldımm böylecee 23 yaşımı güzelce kutladımm yorgunluktan ölüyorumm.. herkese iyi gecelerrr
Kızlarr eskisi kadar ekibimiz sağlam değil ama başlığı terketmeyen kızlarıma yazayım gene benCuma akşam evde ailece doğumgünümüzü kutladıkk..babamlar çok güzel bir evrak çantası almışlar bana, iş için süper haliyle.. abim cüppe alacağından haftaya alacakmış hediyesini Cuma akşamı ye iç muhabbet geçti doğumgünüm yani.. Cumartesi sabah baya uyudum, akşam abimin evine gitcem öyle planladk abimle de (abimn haberi varmış ), öğleden sonra da arkadaşlarımla buluştum, bu arada Zaferle mesajlaşıyoruz işte yanii.. ama şarjım bitiyor falan dedi, ben de inanıyorum tabi saf saf kızlarla otururken yine mesajlaşıyprz nerdesin falan soruyor ama hep sorar şaşırmıyorum yani ben de söylüyorum falan derkennn akşam 6-7 gibiydi bir buket çiçek masada önüme konuvermesin mii Allahımmm nasıl bir şok oldum, nası yaa falan diyorum böyle, şoklardayım kalbim nası çarpıyorr.. kalktım öptüm sarıldık falannn çok güzeldi yaa.. sonra biraz arkadaşlarla oturduk, sonra bizim evde uğradık gece abmn eve de uğradık falan çok güzeldii hep beraber muhabbet ettkk.. bugün de gün boyu başbaşa müzelerde orda burda gezdikk... bana ayrıca hediye almak istemiş seçememiş, beraber alırz diye düşündm falan dedi, sinemaya gitmiştik çıkınca da bana ayakkabı aldıı.. başta trip attm kendın seç al falan diye ama onu da yapıyorum yaa falan dedi, bir de bana en güzel hediye zaten gelmesi olduğundan bir şey demedm fazlaa kayınvalidecim de bana sonsuzluk işaretli altın bir yüzük yollamışş..çok beğendmm... ben de ona aldığım kazağı Zaferle yolaldımm böylecee 23 yaşımı güzelce kutladımm yorgunluktan ölüyorumm.. herkese iyi gecelerrr
oooo hiloşummm gozun aydın süper bı doğum gunu olmuş gozun aydın
Hiloşşş ne güzel bi süpriiz olmuşşş. Helal olsun enişteye beee
Sagol Deryacimm biz de boyle bir bulus birayri amannn...hep yanmda olsa ne var sankii :/
Oyle oldu Esintosumm cok sagoll..evet baya sasirtti beni sevdicegimm..
Kiz 1 aydan dusuyosun super safakk)
olucak hiloşummm az kaldı evlenip ereceksınız muradınıza asma bakım suratını :-* :-*
Öyle canm inşallah ya o varken yanmda nasi bi huzurluyum nasi bi tamamlaniyorm gidince cok kotu oluyor ondan o surat :) ama guleyim yine de guzel seyler yasayalm hep sukur tabi kii)
Sen nasilsinn
Ben göbekli seviyom bea :26::26: Abim dayım kayınpeder göbekli olunca
Az kaldı değil bitti de artık kuzum yaa
canıım geçmiş olsuun çok saol ewt biz dogan güneş dedik sıramızı sizlere verdik sizinde 20 güncük kalmış darısı tüm asker yarenlerinin başına inşallah ...güzel yıllar diliyorum....
kamileciim saol tatlım darısı tüm yarenlerin başınaa ne güzel yakışmış bende alcaktım denk gelmedi artk sevgililer gününe düşünüyorum...hediyelerinde çok hoş nası mutlu olmuşundur biz öle hediyeler göremedik umarım en kısa zamanda bende görrüüm:26:
Gözün aydın kamilecim çok güzel görünüyorsunuz gömlekleriniz çok yakışmış hep böyle sarılın birbirinize hediyeler çok güzel 1 seneden sonra insan hak ediyor böyle güzel mutlulukları.
Bacim memleketine geldimm oohhhh ORDU'ya selam esinime selamm yola devammm
özledim seni kuzummmm nasilsin?hersey yolundami?senin cok az kaldi kiskaniyorummm ama haaa :))
Oyle oldu Esintosumm cok sagoll..evet baya sasirtti beni sevdicegimm..
Kiz 1 aydan dusuyosun super safakk)
yok canım ya öyle göbek falan olmasın tamam çöp gibide olmasın ama göbeyi ömerden önce gitmesinistemiyorum ben
Aleyküm selam büşüümm
Bende seni özlediim beeÖmercik nasıl sen nasılsın?
Kıskanma kuzum sıra sanada gelecek
Ben pek iyi değilim bunaldım artık.. Tartışmalar bitti derken, şu son iki gündür hiç tartışmadığımız kadar tartışmaya başladık
Helal olsun dediğim gibi..Demek ki Zafer eniştenin içinde bi öküz yok'muşşşş
Şafak süperde, ah bide biz süper olaydık
Tamam tamam o zaman derhal rejime girsin Ömer'in fit olsun 2014'de
Kızlarrr ben buraları unutmadım kiiii..Allahım ne güzel bir şeymişş unutmuştum sevdiceğimle istediğimde konuşmak mesajlaşmakkkk buluşmak görüşmek sürekliiiiii sabırrr sabırr kızlar allahımmm sokakta yanlız yürümeye alışmışımm elele tuhaf geliyor hahasonu cok güzel oluyor cok ama cokk mutluyuz şükürler olsun
Askerliğin A sını konuşmuyoruz haha ama koca istanbulda sürekli önümüze cezaevi ring aracı cıkıo jandarmalar falan haha bakma diyorummm bakmaa unut o günleri heheh
Esin begüşşş şafaklarınız bitiyorrr sabredin kızlar sonuu aydınlıkk az kaldııı
Hilalcim cokgüzel bir doğum günü geçirmişsin maşallah canımyeni yaşını bende kutluyorummm belki seneye evli girersiniz evinizde ohhhh
Yine uğrarım kızlar öpüyorum hepiniziii
hilalcimmm ne güzel süpriz olmuşhep böyle mutlu olun canım
ben kaçırmışım tatlım yaaüzerinden zaman geçti sanırım
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIMMM YENİ YAŞIN ZAFERİNLE ARANDAKİ MESAFELERİ KALDIRIR UMARIM
nete sık sık giremiyorum diye beni unuttunuzyazmıştım ama görmediniz demekki her girdiğimde selam yazıyorum unutmayın benii şaka bi yana hep aklımdasınız ama sık sık gelemiorm hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum
Napıyosunuz iyimisiniz ? son 19 çok heycanlı bi bekleyiş sürüyo ... kendinize iyi bakın öpüldünüz hepinizzzzz
Helal olsun dediğim gibi..Demek ki Zafer eniştenin içinde bi öküz yok'muşşşş
Şafak süperde, ah bide biz süper olaydık
Tamam tamam o zaman derhal rejime girsin Ömer'in fit olsun 2014'de
Kızlarrr ben buraları unutmadım kiiii..Allahım ne güzel bir şeymişş unutmuştum sevdiceğimle istediğimde konuşmak mesajlaşmakkkk buluşmak görüşmek sürekliiiiii sabırrr sabırr kızlar allahımmm sokakta yanlız yürümeye alışmışımm elele tuhaf geliyor hahasonu cok güzel oluyor cok ama cokk mutluyuz şükürler olsun
Askerliğin A sını konuşmuyoruz haha ama koca istanbulda sürekli önümüze cezaevi ring aracı cıkıo jandarmalar falan haha bakma diyorummm bakmaa unut o günleri heheh
Esin begüşşş şafaklarınız bitiyorrr sabredin kızlar sonuu aydınlıkk az kaldııı
Hilalcim cokgüzel bir doğum günü geçirmişsin maşallah canımyeni yaşını bende kutluyorummm belki seneye evli girersiniz evinizde ohhhh
Yine uğrarım kızlar öpüyorum hepiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?