Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ömerde kilo almış canım ya ama versin biraz ne öyle göbekli göbekli
azıcık verse daha iyi zeyno
sizinde az kaldı şaka maka

Ben göbekli seviyom bea :26::26: Abim dayım kayınpeder göbekli olunca

Az kaldı değil bitti de artık kuzum yaa

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

:82: 05 Ocak 2014 :82:

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...103 seros08...

...107 exelanss...

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...218 KUB88...

...220 Kanaryam35...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...hepsenhep 20 : DENİZLİ'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...ilithya 20 : DENİZLİ'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...pekmez_akilli 27 : GAZİANTEP'E SELAM YOLA DEVAM ...

...SelenYusuf 28 : GİRESUN'E SELAM YOLA DEVAM ...

...Zeyno 31 : HATAY'A SELAM YOLA DEVAM ...

...busra00 53 : RİZE'YE SELAM YOLA DEVAM ...

♥ ELBET BİR GÜN HEPİMİZ ''ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ'' DİYECEĞİZ. ♥

canıım geçmiş olsuun çok saol ewt biz dogan güneş dedik sıramızı sizlere verdik sizinde 20 güncük kalmış darısı tüm asker yarenlerinin başına inşallah ...güzel yıllar diliyorum....

kamileciim saol tatlım darısı tüm yarenlerin başınaa ne güzel yakışmış bende alcaktım denk gelmedi artk sevgililer gününe düşünüyorum...hediyelerinde çok hoş nası mutlu olmuşundur biz öle hediyeler göremedik umarım en kısa zamanda bende görrüüm:26:

Benn geldiiimmm kızlar şafak 25, 352.dönemlerdenim, Erkek arkadaşım Samsun'da Umarım bu hafta su gibi geçerrr hepimiz için ..

Gözün aydın kamilecim çok güzel görünüyorsunuz gömlekleriniz çok yakışmış hep böyle sarılın birbirinize hediyeler çok güzel 1 seneden sonra insan hak ediyor böyle güzel mutlulukları.

teşekkür ederim Hilalcim
ay ne güzel süpriz o detayları bekliyoruz ama

Rica ederm canımm hemen anlatmaya geldm

Teşekkür ediyorum kızçelerim herkesin herşey gönlünce olur inşallah

Hilal sürpriz yapılmış ohhh ne güzel tadını çıkar

Sağol Hesna ablacımm teşekkür ederimm... vall açıakrdm keyfiniii ohh miss..

Kızlarr eskisi kadar ekibimiz sağlam değil ama başlığı terketmeyen kızlarıma yazayım gene ben Cuma akşam evde ailece doğumgünümüzü kutladıkk..babamlar çok güzel bir evrak çantası almışlar bana, iş için süper haliyle.. abim cüppe alacağından haftaya alacakmış hediyesini Cuma akşamı ye iç muhabbet geçti doğumgünüm yani.. Cumartesi sabah baya uyudum, akşam abimin evine gitcem öyle planladk abimle de (abimn haberi varmış ), öğleden sonra da arkadaşlarımla buluştum, bu arada Zaferle mesajlaşıyoruz işte yanii.. ama şarjım bitiyor falan dedi, ben de inanıyorum tabi saf saf kızlarla otururken yine mesajlaşıyprz nerdesin falan soruyor ama hep sorar şaşırmıyorum yani ben de söylüyorum falan derkennn akşam 6-7 gibiydi bir buket çiçek masada önüme konuvermesin mii Allahımmm nasıl bir şok oldum, nası yaa falan diyorum böyle, şoklardayım kalbim nası çarpıyorr.. kalktım öptüm sarıldık falannn çok güzeldi yaa.. sonra biraz arkadaşlarla oturduk, sonra bizim evde uğradık gece abmn eve de uğradık falan çok güzeldii hep beraber muhabbet ettkk.. bugün de gün boyu başbaşa müzelerde orda burda gezdikk... bana ayrıca hediye almak istemiş seçememiş, beraber alırz diye düşündm falan dedi, sinemaya gitmiştik çıkınca da bana ayakkabı aldıı.. başta trip attm kendın seç al falan diye ama onu da yapıyorum yaa falan dedi, bir de bana en güzel hediye zaten gelmesi olduğundan bir şey demedm fazlaa kayınvalidecim de bana sonsuzluk işaretli altın bir yüzük yollamışş..çok beğendmm... ben de ona aldığım kazağı Zaferle yolaldımm böylecee 23 yaşımı güzelce kutladımm yorgunluktan ölüyorumm.. herkese iyi gecelerrr

Eklentiler

• $20140104_204127.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 55

oooo hiloşummm gozun aydın süper bı doğum gunu olmuş gozun aydın

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

:82: 06 Ocak 2014 :82:

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...102 seros08...

...106 exelanss...

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...217 KUB88...

...219 Kanaryam35...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...hepsenhep 19 : ÇORUM'A SELAM YOLA DEVAM ...

...ilithya 20 : DENİZLİ'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...pekmez_akilli 26 : ESKİŞEHİR'E SELAM YOLA DEVAM ...

...SelenYusuf 27 : GAZİANTEP'E SELAM YOLA DEVAM ...

...Zeyno 30 : HAKKARİ'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...busra00 52 : ORDU'YA SELAM YOLA DEVAM ...

♥ ELBET BİR GÜN HEPİMİZ ''ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ'' DİYECEĞİZ. ♥

Hiloşşş ne güzel bi süpriiz olmuşşş. Helal olsun enişteye beee

Bacim memleketine geldimm oohhhh ORDU'ya selam esinime selamm yola devammm
özledim seni kuzummmm nasilsin?hersey yolundami?senin cok az kaldi kiskaniyorummm ama haaa :))

oooo hiloşummm gozun aydın süper bı doğum gunu olmuş gozun aydın

Sagol Deryacimm biz de boyle bir bulus birayri amannn...hep yanmda olsa ne var sankii :/

Hiloşşş ne güzel bi süpriiz olmuşşş. Helal olsun enişteye beee

Oyle oldu Esintosumm cok sagoll..evet baya sasirtti beni sevdicegimm..

Kiz 1 aydan dusuyosun super safakk )

Sagol Deryacimm biz de boyle bir bulus birayri amannn...hep yanmda olsa ne var sankii :/

olucak hiloşummm az kaldı evlenip ereceksınız muradınıza asma bakım suratını :-* :-*

olucak hiloşummm az kaldı evlenip ereceksınız muradınıza asma bakım suratını :-* :-*

Öyle canm inşallah ya o varken yanmda nasi bi huzurluyum nasi bi tamamlaniyorm gidince cok kotu oluyor ondan o surat :) ama guleyim yine de guzel seyler yasayalm hep sukur tabi kii )

Sen nasilsinn

Öyle canm inşallah ya o varken yanmda nasi bi huzurluyum nasi bi tamamlaniyorm gidince cok kotu oluyor ondan o surat :) ama guleyim yine de guzel seyler yasayalm hep sukur tabi kii )

Sen nasilsinn

evet ıyı bılırım o tamamlanma hissini evlılıgımızın dört ayına gırdıgı gun gıttıgınde hale gıtmedenn o on beş gun nasıl geçtı ne kadar kotu olmuştum bı görsen benı hele gıdıp gelıp bende yaşadım o duygulerı eee evlenmeden oncesı var 6 yıl oncesıde var o beraber vakıt gecırıp evlerımıze dönerken yaşadığımız o hisleri iyi bılırım amannn kız hislerimi depreştirdin :-d :-d :-d belgenı alıyorsun tabıkı gul canım bendede bıldıgın gıbı canım hazırlık telaşlar iş falan koşturmaca gecıyor hayat

Ben göbekli seviyom bea :26::26: Abim dayım kayınpeder göbekli olunca

Az kaldı değil bitti de artık kuzum yaa

yok canım ya öyle göbek falan olmasın tamam çöp gibide olmasın ama göbeyi ömerden önce gitmesin istemiyorum ben

teşekkür ederim canım
ben ne zamandır arıyordum sonunda denk geldi canım sende bulursun
hemde nasıl mutlu oldum ecrin havalarda uçtum resmen.hala yazdıklarını okuyorum ezberledim nerdeyse

Gözün aydın kamilecim çok güzel görünüyorsunuz gömlekleriniz çok yakışmış hep böyle sarılın birbirinize hediyeler çok güzel 1 seneden sonra insan hak ediyor böyle güzel mutlulukları.

selencim çok teşekkür ederim canım
aminnn inş hep yanıbaşımda olur
sizinde aileler tanıştı nişan ne zaman bakalım

hilalcimmm ne güzel süpriz olmuş hep böyle mutlu olun canım
ben kaçırmışım tatlım yaa üzerinden zaman geçti sanırım
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIMMM YENİ YAŞIN ZAFERİNLE ARANDAKİ MESAFELERİ KALDIRIR UMARIM

nete sık sık giremiyorum diye beni unuttunuz yazmıştım ama görmediniz demekki her girdiğimde selam yazıyorum unutmayın benii şaka bi yana hep aklımdasınız ama sık sık gelemiorm hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum

Napıyosunuz iyimisiniz ? son 19 çok heycanlı bi bekleyiş sürüyo ... kendinize iyi bakın öpüldünüz hepinizzzzz

Son düzenleme:
Bacim memleketine geldimm oohhhh ORDU'ya selam esinime selamm yola devammm
özledim seni kuzummmm nasilsin?hersey yolundami?senin cok az kaldi kiskaniyorummm ama haaa :))

Aleyküm selam büşüümm
Bende seni özlediim bee Ömercik nasıl sen nasılsın?

Kıskanma kuzum sıra sanada gelecek

Ben pek iyi değilim bunaldım artık.. Tartışmalar bitti derken, şu son iki gündür hiç tartışmadığımız kadar tartışmaya başladık

Helal olsun dediğim gibi.. Demek ki Zafer eniştenin içinde bi öküz yok'muşşşş

Şafak süperde, ah bide biz süper olaydık

yok canım ya öyle göbek falan olmasın tamam çöp gibide olmasın ama göbeyi ömerden önce gitmesin istemiyorum ben

Tamam tamam o zaman derhal rejime girsin Ömer'in fit olsun 2014'de

Kızlarrr ben buraları unutmadım kiiii..Allahım ne güzel bir şeymişş unutmuştum sevdiceğimle istediğimde konuşmak mesajlaşmakkkk buluşmak görüşmek sürekliiiiii sabırrr sabırr kızlar allahımmm sokakta yanlız yürümeye alışmışımm elele tuhaf geliyor haha sonu cok güzel oluyor cok ama cokk mutluyuz şükürler olsun
Askerliğin A sını konuşmuyoruz haha ama koca istanbulda sürekli önümüze cezaevi ring aracı cıkıo jandarmalar falan haha bakma diyorummm bakmaa unut o günleri heheh

Esin begüşşş şafaklarınız bitiyorrr sabredin kızlar sonuu aydınlıkk az kaldııı

Hilalcim cokgüzel bir doğum günü geçirmişsin maşallah canım yeni yaşını bende kutluyorummm belki seneye evli girersiniz evinizde ohhhh

Yine uğrarım kızlar öpüyorum hepiniziii

Son düzenleme:

Bende cok özledimmm seni..ömercikte iyi cok sükür teyzesi 4.ayina gircek az kaldi büyüyor yavas yavas bende iyiyim iste biraz askerimle bozuktuk cok sürmedi gerci ama yinede moral bozuluyor ister istemez bacim bugünde kiskancligi tuttu her firsatta aradi herhalde bi 10 kere aradi belkide daha fazla ama iyi olduu oooohhhhhh :))) ama safak sIkIstirmaya basladi esinimmm gercekten
Size ne oldu yine ( insaallah kücük bir tartismadir kuzumm az kaldi hersey cok güzel olcak senin icin insaallah o günlerin acisini cikar iyce sabrina helall olsun alnindan öpüyorum seniii baciimmmm dualarim seninle

Ooohhhh edacimm ne güzel seni böyle mutlu görmek masaallah masaallah nazar deymesin sen anlattikca ben mutlu oldum kimbilir sen nasil mutlusundur bizde görürüz o günleri insaallah gerci daha var ama...
Bekliyoruz bakalim seni cok öptümm canim hep musmutlu olunn

Canım benm çok sağolll olsun teşekkür edermmm
Amin inşallahh canımm

Unutmadık kızımm her geldiğinde yazıyorum ben sen görmüyosun kii

Helal olsun dediğim gibi.. Demek ki Zafer eniştenin içinde bi öküz yok'muşşşş

Şafak süperde, ah bide biz süper olaydık

Tamam tamam o zaman derhal rejime girsin Ömer'in fit olsun 2014'de

Zaferim elinden geleni yapmaya çalıyor diyelimm.. yani hala sürtüşmelerimz olsa da artık daha sancısız geçiyor günlerimz çok şükür

Siz neden kötüsünz canımm :26:

Edacımm canım benm yaa ne güzel maşşallahh
Sağol tatlımm, inşallahh kızz ne de güzel dedinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…