Canımmm cok az kalmış sizinde ama azcık daha sabır sonra hep birlikte olucaksınız eşin bebeğin ve sennnOoohhhh edacimm ne güzel seni böyle mutlu görmek masaallah masaallah nazar deymesinsen anlattikca ben mutlu oldum kimbilir sen nasil mutlusundur bizde görürüz o günleri insaallah gerci daha var ama...
Bekliyoruz bakalim seni cok öptümm canim hep musmutlu olunn
Zaferim elinden geleni yapmaya çalıyor diyelimm.. yani hala sürtüşmelerimz olsa da artık daha sancısız geçiyor günlerimz çok şükür
Siz neden kötüsünz canımm :26:
Edacımm canım benm yaa ne güzel maşşallahh
Sağol tatlımm, inşallahh kızz ne de güzel dedinn[/I]
Atarsa 99 artık bende çift hanelerdeyim yehuuuu
Edoş mutlulukların daim olsun canııımhakettin hepsiini her bekleyen gibi
Hiloş kıız eniştemiz ne düşünceliymiş öylee ne güzel girmişsin yeni yaşına ömrünün sonuna kadar her an birlikte olun inşAllah
Esintoşum sorun ne noldu yine sana
Huhuu kizlaar napiinuz bklm tansmayi atlattk cok sukur hersy guseldi babm sck dvrandi bn rahttm hbire cay koy onu getr bunu getr bisey anlmdim zaten onurun yuzunu bile pek goremedm :) yarn biz gtcez evlerne hftya nisan dioduk ya kuzenin dugunu varmis ailesi olmz ayni gun demis cok sinirlyim suan ben onun icn izin aldm nisan alsversni yaplm bikac hfta snra tekrr gelrsn dio cumadn isten ckcmda gece izmrde olcm ne ara hzrlncz bseyler hzrlcz bn hzrlncm acba pzr gceside tekrr bursaya doncm cok sinirlym suan ya yarn gttgmdede suratm asik olursa bilmiom artk
Hilosum gecms dogum gunun kutlu olsun cnm enisteyede masaallh hep bole devm eder insallh allah agzinizn tadni bzmasn nice senelere:*
nete sık sık giremiyorum diye beni unuttunuzyazmıştım ama görmediniz demekki her girdiğimde selam yazıyorum unutmayın benii şaka bi yana hep aklımdasınız ama sık sık gelemiorm hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum
Napıyosunuz iyimisiniz ? son 19 çok heycanlı bi bekleyiş sürüyo ... kendinize iyi bakın öpüldünüz hepinizzzzz
Aleyküm selam büşüümm
Bende seni özlediim beeÖmercik nasıl sen nasılsın?
Kıskanma kuzum sıra sanada gelecek
Ben pek iyi değilim bunaldım artık.. Tartışmalar bitti derken, şu son iki gündür hiç tartışmadığımız kadar tartışmaya başladık
Helal olsun dediğim gibi..Demek ki Zafer eniştenin içinde bi öküz yok'muşşşş
Şafak süperde, ah bide biz süper olaydık
Tamam tamam o zaman derhal rejime girsin Ömer'in fit olsun 2014'de
Huhuu kizlaar napiinuz bklm tansmayi atlattk cok sukur hersy guseldi babm sck dvrandi bn rahttm hbire cay koy onu getr bunu getr bisey anlmdim zaten onurun yuzunu bile pek goremedm :) yarn biz gtcez evlerne hftya nisan dioduk ya kuzenin dugunu varmis ailesi olmz ayni gun demis cok sinirlyim suan ben onun icn izin aldm nisan alsversni yaplm bikac hfta snra tekrr gelrsn dio cumadn isten ckcmda gece izmrde olcm ne ara hzrlncz bseyler hzrlcz bn hzrlncm acba pzr gceside tekrr bursaya doncm cok sinirlym suan ya yarn gttgmdede suratm asik olursa bilmiom artk
Hilosum gecms dogum gunun kutlu olsun cnm enisteyede masaallh hep bole devm eder insallh allah agzinizn tadni bzmasn nice senelere:*
Canım benm çok sağolll olsun teşekkür edermmm
Amin inşallahh canımm
Unutmadık kızımm her geldiğinde yazıyorum ben sen görmüyosun kii
Zaferim elinden geleni yapmaya çalıyor diyelimm.. yani hala sürtüşmelerimz olsa da artık daha sancısız geçiyor günlerimz çok şükür
Siz neden kötüsünz canımm :26:
Edacımm canım benm yaa ne güzel maşşallahh
Sağol tatlımm, inşallahh kızz ne de güzel dedinn
begümcümm çok az kalmış canım benim
unutulur mu hiç asker yarenleri amaaaa
heycanlar başlamkıştır artık
eveeetttt zayıflatıcam ben onu
canım çok sevindim bak ne güzel her şey yolunda
sıkma bakayım sende canını bir şekilde hallonulır aaa
tadını çıkart fatoşcum bak nişanlılar kervanına sende giriyorsun
YErim seni Hiloşum geçmişi hep okuyorummm ki bendeee
Canım valla heycan başladı acaba görünce napcam nasıl olcak falan filan derken son zamanlara girdik artıkkk alt devre torunlar saysın hayrlısyla
Öncelikle doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı mutlu sevdiklerinle güzel günler geçirmen dileğiyle hiloş.
Rica ederm canımm hemen anlatmaya geldm
Sağol Hesna ablacımm teşekkür ederimm...vall açıakrdm keyfiniii ohh miss..
Kızlarr eskisi kadar ekibimiz sağlam değil ama başlığı terketmeyen kızlarıma yazayım gene benCuma akşam evde ailece doğumgünümüzü kutladıkk..babamlar çok güzel bir evrak çantası almışlar bana, iş için süper haliyle.. abim cüppe alacağından haftaya alacakmış hediyesini Cuma akşamı ye iç muhabbet geçti doğumgünüm yani.. Cumartesi sabah baya uyudum, akşam abimin evine gitcem öyle planladk abimle de (abimn haberi varmış ), öğleden sonra da arkadaşlarımla buluştum, bu arada Zaferle mesajlaşıyoruz işte yanii.. ama şarjım bitiyor falan dedi, ben de inanıyorum tabi saf saf kızlarla otururken yine mesajlaşıyprz nerdesin falan soruyor ama hep sorar şaşırmıyorum yani ben de söylüyorum falan derkennn akşam 6-7 gibiydi bir buket çiçek masada önüme konuvermesin mii Allahımmm nasıl bir şok oldum, nası yaa falan diyorum böyle, şoklardayım kalbim nası çarpıyorr.. kalktım öptüm sarıldık falannn çok güzeldi yaa.. sonra biraz arkadaşlarla oturduk, sonra bizim evde uğradık gece abmn eve de uğradık falan çok güzeldii hep beraber muhabbet ettkk.. bugün de gün boyu başbaşa müzelerde orda burda gezdikk... bana ayrıca hediye almak istemiş seçememiş, beraber alırz diye düşündm falan dedi, sinemaya gitmiştik çıkınca da bana ayakkabı aldıı.. başta trip attm kendın seç al falan diye ama onu da yapıyorum yaa falan dedi, bir de bana en güzel hediye zaten gelmesi olduğundan bir şey demedm fazlaa kayınvalidecim de bana sonsuzluk işaretli altın bir yüzük yollamışş..çok beğendmm... ben de ona aldığım kazağı Zaferle yolaldımm böylecee 23 yaşımı güzelce kutladımm yorgunluktan ölüyorumm.. herkese iyi gecelerrr
Amin canım inşallah.yok canım ya öyle göbek falan olmasın tamam çöp gibide olmasın ama göbeyi ömerden önce gitmesinistemiyorum ben
teşekkür ederim canım
ben ne zamandır arıyordum sonunda denk geldi canım sende bulursun
hemde nasıl mutlu oldum ecrin havalarda uçtum resmen.hala yazdıklarını okuyorum ezberledim nerdeyse
selencim çok teşekkür ederim canım
aminnn inş hep yanıbaşımda olur
sizinde aileler tanıştı nişan ne zaman bakalım
hilalcimmm ne güzel süpriz olmuşhep böyle mutlu olun canım
ben kaçırmışım tatlım yaaüzerinden zaman geçti sanırım
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIMMM YENİ YAŞIN ZAFERİNLE ARANDAKİ MESAFELERİ KALDIRIR UMARIM
Unutmadık canım aklımızdasın sende iyileş bian önce askerin gelmeden toparlan öpüyom çoknete sık sık giremiyorum diye beni unuttunuzyazmıştım ama görmediniz demekki her girdiğimde selam yazıyorum unutmayın benii şaka bi yana hep aklımdasınız ama sık sık gelemiorm hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum
Napıyosunuz iyimisiniz ? son 19 çok heycanlı bi bekleyiş sürüyo ... kendinize iyi bakın öpüldünüz hepinizzzzz
Edacım hakkındı gezin el ele elleriniz hiç ayrılmasın bundan sonraKızlarrr ben buraları unutmadım kiiii..Allahım ne güzel bir şeymişş unutmuştum sevdiceğimle istediğimde konuşmak mesajlaşmakkkk buluşmak görüşmek sürekliiiiii sabırrr sabırr kızlar allahımmm sokakta yanlız yürümeye alışmışımm elele tuhaf geliyor hahasonu cok güzel oluyor cok ama cokk mutluyuz şükürler olsun
Askerliğin A sını konuşmuyoruz haha ama koca istanbulda sürekli önümüze cezaevi ring aracı cıkıo jandarmalar falan haha bakma diyorummm bakmaa unut o günleri heheh
Esin begüşşş şafaklarınız bitiyorrr sabredin kızlar sonuu aydınlıkk az kaldııı
Hilalcim cokgüzel bir doğum günü geçirmişsin maşallah canımyeni yaşını bende kutluyorummm belki seneye evli girersiniz evinizde ohhhh
Yine uğrarım kızlar öpüyorum hepiniziii
Selamlarrrr artık bende bu gruba dahilim gerçi 2 ay oldu ama daha inşallah çabuk geçer
Canımm öncelikle tanışmanın güzel geçmesine çok sevindmmmyarın suratın falan asık olmaz korkmaa, Onur'u görünce geçer hem sinirlenme bu kadar bakimm.. sen bence dönmeden siz tarihi belirleyin alışverişinizi hazırlığınızı yapın, geldiğinde de töreninizi yapın, heyecanını aceleni anlıyorum ama her şey planlandığı gibi gitmemekte ısrarcı bazen, hepsi de çok güzel olur sen hiç kafanı yormaa
Ayrıcaa sağol cicimmamin inşallah Fatoşumm Sizin de mutluluğunuz daim olsn inşallahh
begümcümm çok az kalmış canım benim
unutulur mu hiç asker yarenleri amaaaa
heycanlar başlamkıştır artık
eveeetttt zayıflatıcam ben onu
canım çok sevindim bak ne güzel her şey yolunda
sıkma bakayım sende canını bir şekilde hallonulır aaa
tadını çıkart fatoşcum bak nişanlılar kervanına sende giriyorsun
Canım benmm çok yakında da plakalardasın demek buuu
Çok sağol canmmaminn inşallahhh siz de bir kavuşun da hayırlısıylaaa...
Canım benmm çok yakında da plakalardasın demek buuu
Çok sağol canmmaminn inşallahhh siz de bir kavuşun da hayırlısıylaaa...
Öncelikle doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı mutlu sevdiklerinle güzel günler geçirmen dileğiyle hiloş.
Zaferin süprizi çok güzel çok düşünceli davranmış Hep böyle sürsün inşallah
Saol cnm bklm bu aksam konusulur insallah hersey ama sinirliyum hala dugunden yeni hberleri oluo ki biz kac hftadir izne cikcgm belli biseylerin olcagi belli yani ben bidaha nasl izin alayim hmen bide baska sehrdeyim rahat raht hazrlnma imkanmz varkn bilmiom ya hakketen ailler isin icine grince degisiomus binturlu sorun ikimizde arada kalioz birbirimize patlioz
Insallah cnm hersy yolna girer
Evt evet bu bile çok heyecan verici benim için 460 günleri hatırladıkça gülüp geçiyorum şimdi bundan sonrası daha hızlı geçecek inşAllah
amin canım inşallah sende :)
Allah kavuştursun canım bu aralar burası sakin gene ama arada uğruyoz hepimiz, nerdensin bakalım askerin nerdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?