Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canımmm cok az kalmış sizinde ama azcık daha sabır sonra hep birlikte olucaksınız eşin bebeğin ve sennn

Szede maşallah canımmmm

Atarsa 99 artık bende çift hanelerdeyim yehuuuu

Edoş mutlulukların daim olsun canııım
hakettin hepsiini her bekleyen gibi

Hiloş kıız eniştemiz ne düşünceliymiş öylee ne güzel girmişsin yeni yaşına ömrünün sonuna kadar her an birlikte olun inşAllah

Esintoşum sorun ne noldu yine sana

Canım benmm çok yakında da plakalardasın demek buuu
Çok sağol canmm aminn inşallahhh siz de bir kavuşun da hayırlısıylaaa...

Huhuu kizlaar napiinuz bklm tansmayi atlattk cok sukur hersy guseldi babm sck dvrandi bn rahttm hbire cay koy onu getr bunu getr bisey anlmdim zaten onurun yuzunu bile pek goremedm :) yarn biz gtcez evlerne hftya nisan dioduk ya kuzenin dugunu varmis ailesi olmz ayni gun demis cok sinirlyim suan ben onun icn izin aldm nisan alsversni yaplm bikac hfta snra tekrr gelrsn dio cumadn isten ckcmda gece izmrde olcm ne ara hzrlncz bseyler hzrlcz bn hzrlncm acba pzr gceside tekrr bursaya doncm cok sinirlym suan ya yarn gttgmdede suratm asik olursa bilmiom artk
Hilosum gecms dogum gunun kutlu olsun cnm enisteyede masaallh hep bole devm eder insallh allah agzinizn tadni bzmasn nice senelere:*

Canımm öncelikle tanışmanın güzel geçmesine çok sevindmmm yarın suratın falan asık olmaz korkmaa, Onur'u görünce geçer hem sinirlenme bu kadar bakimm.. sen bence dönmeden siz tarihi belirleyin alışverişinizi hazırlığınızı yapın, geldiğinde de töreninizi yapın, heyecanını aceleni anlıyorum ama her şey planlandığı gibi gitmemekte ısrarcı bazen, hepsi de çok güzel olur sen hiç kafanı yormaa

Ayrıcaa sağol cicimm amin inşallah Fatoşumm Sizin de mutluluğunuz daim olsn inşallahh

begümcümm çok az kalmış canım benim
unutulur mu hiç asker yarenleri amaaaa
heycanlar başlamkıştır artık

eveeetttt zayıflatıcam ben onu

canım çok sevindim bak ne güzel her şey yolunda
sıkma bakayım sende canını bir şekilde hallonulır aaa
tadını çıkart fatoşcum bak nişanlılar kervanına sende giriyorsun

YErim seni Hiloşum geçmişi hep okuyorummm ki bendeee

Canım valla heycan başladı acaba görünce napcam nasıl olcak falan filan derken son zamanlara girdik artıkkk alt devre torunlar saysın hayrlısyla

Öncelikle doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı mutlu sevdiklerinle güzel günler geçirmen dileğiyle hiloş.
Zaferin süprizi çok güzel çok düşünceli davranmış Hep böyle sürsün inşallah
Amin canım inşallah.
Bizim ailelerde tanıştı kısmetse nişanı yusuf askerden gelince yapacağız canım
Unutmadık canım aklımızdasın sende iyileş bian önce askerin gelmeden toparlan öpüyom çok
Edacım hakkındı gezin el ele elleriniz hiç ayrılmasın bundan sonra
Selamlarrrr artık bende bu gruba dahilim gerçi 2 ay oldu ama daha inşallah çabuk geçer

Hoşgeldin canım aramıza en kısa zamanda kavuşursun inşallah askerine

Saol cnm bklm bu aksam konusulur insallah hersey ama sinirliyum hala dugunden yeni hberleri oluo ki biz kac hftadir izne cikcgm belli biseylerin olcagi belli yani ben bidaha nasl izin alayim hmen bide baska sehrdeyim rahat raht hazrlnma imkanmz varkn bilmiom ya hakketen ailler isin icine grince degisiomus binturlu sorun ikimizde arada kalioz birbirimize patlioz
Insallah cnm hersy yolna girer

Ole cnm halolcak bir sekilde ama insan hayal ettigi gibi gitmeyince uzuluo
Insallah cnm hayrlisiyla bi girsek darisibasiniza cnm cok yakismis gomlklerinizde masallah gobek konusunada katiluorum biraz erimesi lazm zaten evlenince alcaklar gusel yemeklerimizden yiyerek :)

Evt evet bu bile çok heyecan verici benim için 460 günleri hatırladıkça gülüp geçiyorum şimdi bundan sonrası daha hızlı geçecek inşAllah

Evt evet bu bile çok heyecan verici benim için 460 günleri hatırladıkça gülüp geçiyorum şimdi bundan sonrası daha hızlı geçecek inşAllah

Hoşgeldin canım aramıza en kısa zamanda kavuşursun inşallah askerine[/QUOTE]

amin canım inşallah sende :)

Çok sağol Selencim amin inşallahhh evet beni şok etti, aminn inşallah arada böyle süprizler süper olurr
Size de mutluluklar en kısa zamanda nişan bekliyoz sizden de cicimm

Canım hiç boşa s,n,rlenme konuşursunz bugn bir güzel, dur daha aileler yeni girdi işin içine durrr hemen celallenme kızz haklısın tabi ki ama bu fikre alış artk hiç takılma boşverr..

Tabi ki de daha hızlı geçer canımm çok daha hızlı hem dee yihuu

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

:82: 08 Ocak 2014 :82:

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...99 seros08...

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...104 exelanss...

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...215 KUB88...

...217 Kanaryam35...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...hepsenhep 17 : ÇANAKKALE'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...ilithya 18 : ÇANKIRI'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...pekmez_akilli 24 : ERZİNCAN'A SELAM YOLA DEVAM ...

...SelenYusuf 25 : ERZURUM'A SELAM YOLA DEVAM ...

...Zeyno 28 : GİRESUN'A SELAM YOLA DEVAM ...

...busra00 50 : NEVŞEHİR'E SELAM YOLA DEVAM ...

♥ ELBET BİR GÜN HEPİMİZ ''ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ'' DİYECEĞİZ. ♥

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…