- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
Kızlar şafak panosunu yazamadım pardon :26: Dün uğradım ama kolumun ağrısından da cevaplayamadım geç olsun güç olmasın ya hu
Dün başım döndü birden kolumun üstüne düşünce hafif bi incilme oldu. Annemle, dayımın karısı sağolsun hemen ağrı kesiler, merhemler falan derken şimdi daha iyiyim. Arada bi sızlıyo birazda şişlik kaldı ama o da geçer.
Edoşşş aklınıza dahi getirmeyin zaten askerliğin a'sını bile
Sen alışacaksın, sevdiceğinde alışacak bu sondu arkadaş dahası yok Maşallah maşallahh. Hep böyle musmutlu olunda
Bitsin artıııkkkkkk!!!
Baya büyüdü ya hu maşallah ona da
Kıskançlık varsa güzeldir güzel Az kaldı kardeşim son 50 güne girdin bak
Hep aynı şeyler.. Şükür çok iyiyiz diyordum, tekrar başladı. Sesini duyduğumda bi soğukluk bi soğukluk görsen sanki yabancıyım
Bende sizi öpüyorum kardeşimmm
Ohh ooh hep böyle olsun kuzum, cicim aylarından çıkmayın
Bunaldım diyor hiloş. Tamam anlayış gösteriyorum ama 11 aydır da yeter ama ya.. 'aşkım bitanem hayatım vs.' gibi sözleri ağzına bile almıyor. Öyle bi soğuk ki bana karşı, sanki ben zorunlu yapmışım askerliğide.. Güldüğüm için bile surat yapıyor artık düşün ya..
Dayanamadım dün ağzıma geleni saydırdım. 'Sen orda bunalmış olabilirsin anlıyorum ama beni düşün. Sen kışlada askerlik yaptın, mübarek bana da evde askerlik yaptırdın. Kusura bakmada seni bunaltan askerlik, beni bunaltan sensin. Bi süre konuşmayalım, arayıp sorma son zamanlar heyecan dorukta olacağına eski halinden bin beter oluyorsun. Seni seviyorum.' dedim ve kapattım.
Ohhh seroşşşşşşşşşşş sonunda 99 dedin be!
Plakalar yaklaştın heyt bee
Yukarıda anlattım kuzum..
Dün başım döndü birden kolumun üstüne düşünce hafif bi incilme oldu. Annemle, dayımın karısı sağolsun hemen ağrı kesiler, merhemler falan derken şimdi daha iyiyim. Arada bi sızlıyo birazda şişlik kaldı ama o da geçer.
Kızlarrr ben buraları unutmadım kiiii..Allahım ne güzel bir şeymişş unutmuştum sevdiceğimle istediğimde konuşmak mesajlaşmakkkk buluşmak görüşmek sürekliiiiii sabırrr sabırr kızlar allahımmm sokakta yanlız yürümeye alışmışımm elele tuhaf geliyor hahasonu cok güzel oluyor cok ama cokk mutluyuz şükürler olsun
Askerliğin A sını konuşmuyoruz haha ama koca istanbulda sürekli önümüze cezaevi ring aracı cıkıo jandarmalar falan haha bakma diyorummm bakmaa unut o günleri heheh
Esin begüşşş şafaklarınız bitiyorrr sabredin kızlar sonuu aydınlıkk az kaldııı
Hilalcim cokgüzel bir doğum günü geçirmişsin maşallah canımyeni yaşını bende kutluyorummm belki seneye evli girersiniz evinizde ohhhh
Yine uğrarım kızlar öpüyorum hepiniziii
Edoşşş aklınıza dahi getirmeyin zaten askerliğin a'sını bile
Sen alışacaksın, sevdiceğinde alışacak bu sondu arkadaş dahası yok
Bitsin artıııkkkkkk!!!
Bende cok özledimmm seni..ömercikte iyi cok sükür teyzesi 4.ayina gircek az kaldi büyüyor yavas yavasbende iyiyim iste biraz askerimle bozuktuk cok sürmedi gerci ama yinede moral bozuluyor ister istemez bacim bugünde kiskancligi tuttu her firsatta aradi herhalde bi 10 kere aradi belkide daha fazla ama iyi olduu oooohhhhhh :))) ama safak sIkIstirmaya basladi esinimmm gercekten
Size ne oldu yine( insaallah kücük bir tartismadir kuzumm az kaldi hersey cok güzel olcak senin icin insaallah o günlerin acisini cikar iyce sabrina helall olsun alnindan öpüyorum seniii baciimmmm dualarim seninle
Baya büyüdü ya hu maşallah ona da
Kıskançlık varsa güzeldir güzel
Hep aynı şeyler.. Şükür çok iyiyiz diyordum, tekrar başladı. Sesini duyduğumda bi soğukluk bi soğukluk görsen sanki yabancıyım
Bende sizi öpüyorum kardeşimmm
Zaferim elinden geleni yapmaya çalışıyor diyelimm.. yani hala sürtüşmelerimz olsa da artık daha sancısız geçiyor günlerimz çok şükür
Siz neden kötüsünz canımm :26:
Ohh ooh hep böyle olsun kuzum, cicim aylarından çıkmayın
Bunaldım diyor hiloş. Tamam anlayış gösteriyorum ama 11 aydır da yeter ama ya.. 'aşkım bitanem hayatım vs.' gibi sözleri ağzına bile almıyor. Öyle bi soğuk ki bana karşı, sanki ben zorunlu yapmışım askerliğide.. Güldüğüm için bile surat yapıyor artık düşün ya..
Dayanamadım dün ağzıma geleni saydırdım. 'Sen orda bunalmış olabilirsin anlıyorum ama beni düşün. Sen kışlada askerlik yaptın, mübarek bana da evde askerlik yaptırdın. Kusura bakmada seni bunaltan askerlik, beni bunaltan sensin. Bi süre konuşmayalım, arayıp sorma son zamanlar heyecan dorukta olacağına eski halinden bin beter oluyorsun. Seni seviyorum.' dedim ve kapattım.
Atarsa 99 artık bende çift hanelerdeyim yehuuuu
Edoş mutlulukların daim olsun canııımhakettin hepsiini her bekleyen gibi
Hiloş kıız eniştemiz ne düşünceliymiş öylee ne güzel girmişsin yeni yaşına ömrünün sonuna kadar her an birlikte olun inşAllah
Esintoşum sorun ne noldu yine sana
Ohhh seroşşşşşşşşşşş sonunda 99 dedin be!
Plakalar yaklaştın heyt bee
Yukarıda anlattım kuzum..