Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar şafak panosunu yazamadım pardon :26: Dün uğradım ama kolumun ağrısından da cevaplayamadım geç olsun güç olmasın ya hu

Dün başım döndü birden kolumun üstüne düşünce hafif bi incilme oldu. Annemle, dayımın karısı sağolsun hemen ağrı kesiler, merhemler falan derken şimdi daha iyiyim. Arada bi sızlıyo birazda şişlik kaldı ama o da geçer.

Edoşşş aklınıza dahi getirmeyin zaten askerliğin a'sını bile

Sen alışacaksın, sevdiceğinde alışacak bu sondu arkadaş dahası yok Maşallah maşallahh. Hep böyle musmutlu olunda

Bitsin artıııkkkkkk!!!

Baya büyüdü ya hu maşallah ona da

Kıskançlık varsa güzeldir güzel Az kaldı kardeşim son 50 güne girdin bak

Hep aynı şeyler.. Şükür çok iyiyiz diyordum, tekrar başladı. Sesini duyduğumda bi soğukluk bi soğukluk görsen sanki yabancıyım

Bende sizi öpüyorum kardeşimmm

Zaferim elinden geleni yapmaya çalışıyor diyelimm.. yani hala sürtüşmelerimz olsa da artık daha sancısız geçiyor günlerimz çok şükür

Siz neden kötüsünz canımm :26:

Ohh ooh hep böyle olsun kuzum, cicim aylarından çıkmayın

Bunaldım diyor hiloş. Tamam anlayış gösteriyorum ama 11 aydır da yeter ama ya.. 'aşkım bitanem hayatım vs.' gibi sözleri ağzına bile almıyor. Öyle bi soğuk ki bana karşı, sanki ben zorunlu yapmışım askerliğide.. Güldüğüm için bile surat yapıyor artık düşün ya..
Dayanamadım dün ağzıma geleni saydırdım. 'Sen orda bunalmış olabilirsin anlıyorum ama beni düşün. Sen kışlada askerlik yaptın, mübarek bana da evde askerlik yaptırdın. Kusura bakmada seni bunaltan askerlik, beni bunaltan sensin. Bi süre konuşmayalım, arayıp sorma son zamanlar heyecan dorukta olacağına eski halinden bin beter oluyorsun. Seni seviyorum.' dedim ve kapattım.

Ohhh seroşşşşşşşşşşş sonunda 99 dedin be!

Plakalar yaklaştın heyt bee

Yukarıda anlattım kuzum..

Çok şükür ya çok şükür çift rakamları gördüm bendee şimdi sıra plakalarda hadi bakalımOf Esin of ne zaman bitecek bu çocuğun anlamsız tripleri yahu az kaldı az daha sabır bir ay sonra hepsinin hesabını sorcaksın sen şimcilk sakin sakin takıl

Onlarada az kaldı kuzum

Az kaldı ama şimdide aklımda tek bi soru beliriyor ya geldiğinde daha kötüye giderse misali..
Of çok sıkıldım seroş sabır sabır sabır ama harbiden çok sıkıldım. Bunaldım ya. Bunalıma soktu beni resmen

Evet az kaldı az diye diye bitiricez başka yolu yok

Saçmalama Esintoş niye kötüye gitsin ya her zamanki tripleri işte sanki hiç tartışmadın daha önce gelince herşey çok güzel olacak merak etmeeeeBende çok sıkıldım bende bir of desem burdan taaa ordan duyacak biliyorum vallahi ama yapcak bişi yok sabır sabır diyoruz başka bişi demiyoruz

İşte bu tripler ya son bulacak ya son bulacak.
Tripleri başlamadan önceki gün hani hatırlıyor musun beni askere uğurlamadan önceki gece benim odada ağlayarak biliyorum değişeceksin demiştin. Eee dedim. Hani bende sana söz vermiştim dedi hatırlayamadım dedim. 'Gittiğimde değişebilirim oranın koşulları sayesinde ama geldiğimde nasıl gönderdiyse öyle geleceğim' diye söz vermiştim dedi..
Çok hoşuma kaçtı

Tabi başka yolu yok bunun arkadaş

Geçen gün günlüğümün en başına baktım seroş baksana içim daraldı be resmen

Ee daha ne istiyon adam sölemiş işte koşullardan dolayı azcık tut çeneni de kırıp dökmeyin iyice birbirinizi bebeğim az kaldı bak çoook az
Ay bizimkide triplere girer mi acaba böyle bi de hiç izin kullanmadı kullanmıycak ta amaniin korktum valla

Off off görme bunları Esintoş ya görme at gitsin unut bitsin bitti artık askerlik yok hayatında

Bananeee ya son 28 güncük kalmışken canımı sıkamaz öküz

Hiç izin kullanmayarak durmak harbiden sabır meselesi ya.. Aha bizim yan komşunun oğlu 1 kez izin kullandı, 10 gün önce gelecek.
Annesi falan sizde kullanmasaydınız yapıyor, sanki arada çok fark varmış gibi..
Bende diyorum ki, yiğitte nişanlı olsa görürdüm ben onu

Yok kuzum girmez girmez inşallah. Bazıları tripsiz geçirir son günleri, bazıları bunalımdan dolayı böyle geçirir işte..
1 aydır ne güzeldik be nazar değdi nazar

Görmemek elde mi o gün geri kalan sayfaları sayıyorum da tam 26 sayfa kalmş
Yakup bey geldiğinde okusunda aklına dank etsin diye saklıyom he
Ama ne saydırmışım çocuğa

Bilmiyom valla nasıl bitircek izinsiz ama bu kadar ay dayandıysa son zamanı da dayanır 19 gün erken gelecek bizim
SAbrediceksin mecbuurr mecbuur napalım yani elden birşey gelmiyor haydi ben kaçtı kuzuum yemek yapacağım

serapcımm beni unuttunn :-(

Amin canım ben İstanbuldanım erkek arkadaşım da şuan Lüleburgaz da

Bence gayet yakın vallaa.. ben de İstanbuldayım nişanlım Mardinde askerlik yaptı, şimdi de Antalyada bizden yakınsınz kız canım şaka bir yana askerlik çok zor bir süreçtir ama sabredecen ve sonunda mutluluğu kapacan inşallahh.. Allah sabır versn

Öncelikle geçmiş olsun esintoşumm neler olmuş öyşe yahuu...:26:

Ama e bunaldım da bunaldım sen burda göbek atıyordun sankiii
Ama yine de sabreden sen ol boşver bakalım dönünce neler olcak ama dönünce düğün hazırlıklarına girişmeden önce kendinize biraz zaman verin bence canım, çok yıprattı çok üzdü seni bakalım dediği gibi gelince her şey eskisi gibi hatta daha da güzel olcak mı telafi edecek mi.. inan ki ben de çok çatladm zamanında az çok biliyosun döndüğünde bile ilk ay tam oturamadık,nişanı yaptık ama hemen evlenmiyeceğimizi biliyorduk böylece zamanımz oldu bol bol.. yavaş yavaş oluyo işte.. ama siz çoktan nişanlısınz direk evliliğe gömülmeden biraz daha zamanınız olsn bence

Kısmetse askerim geldiğinde düşünüyoruz hiloş 25 kaldı askerime kavuşmaya hayırlısıyla.
Bundan sonra böyle güzel süprizleri bizler hak ediyoruz canım zafer enişte böyle birşey yaptığına göre devamı gelir sen merak etme hiloş.

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım hep uzaktan takip edenlerdendim.askerlikle ilgili mesajları okuyunca aranızda olmak istedim.benide aranıza kabul edersiniz değilmi? 2.5 yıllık evliyim eşim nasipse şubatta asker zaman daraldıkça kendimi çookkk kötü hissetmeye başladım Rabbim ölüm ayrılığı göstermesin geçicek elbet ama nasılll

Oh ne güzel canm inşallah gelir gemez hayırlı haberlerin de gelir ohh ne güzell
İnşallah canm çok mutlu etti gerçekten hakettiğimz şey artk mutlulukk

Selam canm, geçiyor elbet dediğin gibi zor da olsa geçecek, ,şükretmeyi sabretmeyi öğreneceksin işte çare yok.. uzun dönem mi gidecek eşin??
Allah sabır versn şimdiden canm benm

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

:82: 09 Ocak 2014 :82:

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...98 seros08...

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...103 exelanss...

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...214 KUB88...

...216 Kanaryam35...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...hepsenhep 16 : BURSA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...ilithya 17 : ÇANAKKALE'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...pekmez_akilli 23 : ELAZIĞ'A SELAM YOLA DEVAM ...

...SelenYusuf 24 : ERZİNCAN'A SELAM YOLA DEVAM ...

...Zeyno 27 : GAZİANTEP'E SELAM YOLA DEVAM ...

...busra00 49 : MUŞ'A SELAM YOLA DEVAM ...

♥ ELBET BİR GÜN HEPİMİZ ''ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ'' DİYECEĞİZ. ♥

Nazar diyordu dedem kuzum çok sağolasın. Ne zaman dışarıya çıksam sakarlıklarım artınca nazar değmiş esine diyorlar

Zaman olsun diye mayıs sonu düşünüyoruz işte kuzum. Vallahi çok daraldım ya..
Geçen yıla dönme sansım olsaydı nişanı askerlikten sonra diye tuttururdum bi şekilde diyeceğim ama o zamanda abiciğim laf ederdi. Bi mecburiyetin yokken niye bekliyorsun diye. Açıkçası bunda karşı tarafın etkisi çok biliyorsun zaten az çok durumları..
Olacağı varmış oldu kuzum napak. :18:
Dün konuştuk işte seni çok özledim yazmış önce sonra aradı açmadım tekrar aradığında açtım. Özür dilerim kendimi tutamıyorum falan dedi. Bende peki dedim. Soğuk davranma falan fistan. Neyse kapattık telefonu uzunca bi mesaj yazmış. Kaç aydır ondan bu kadar güzel sözler duymak aşkımı depreştirdi he

Hele bi gelsin de kuzum. Ondan sonra herşey netleşecek zaten..

Hoşgeldin aramıza canım

Benim askerimde geçen yıl şubatta gitmişti. Seninkide 94/1 tertip olarak gidecek sanırım :44:

Şimdiden allah kavuştursun

Şafaklara bak hey maşallah

Şafaklara bak hey maşallah

Sağolasın canım aminn inşallah :) valla 83 lü biri olarak 94 lülerle askerlik yapıcak sanırım nasıl olucaksa

Selam kızlar ,

Tezkereci güzeller

inanamıyorum gerçekten çook az kaldı çok heycanlıyım çok özledim burnumda tütüo ilk gün gördüğüm anda öpücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…