Selam kızlar ,
Tezkereci güzeller
inanamıyorum gerçekten çook az kaldıçok heycanlıyım çok özledim burnumda tütüo ilk gün gördüğüm anda öpücem
Begüü hoşgelsin kuzum şafağın göz kamaştırıyor
İlk geldiğimde 310 lu biyerlerdeydin yanlış hatırlamıyosam ama bitti bile
Neler yapıyosun nasılsın hiç görünmez oldun buralardaa
valla bende inanamıyorm seroşcum ya biraz rahatsızlandım pek giremiorm fırsat buldukça yazıorum okuyorum...
bitio bakalım çok heycanlı bekleyiş ilk gün sersem gibi oluruz heralde ağustostan beri göremedim şafak sıkıştırmıoda heycan çok
valla bende inanamıyorm seroşcum ya biraz rahatsızlandım pek giremiorm fırsat buldukça yazıorum okuyorum...
bitio bakalım çok heycanlı bekleyiş ilk gün sersem gibi oluruz heralde ağustostan beri göremedim şafak sıkıştırmıoda heycan çok
Olmaz mı hiiiç heyecan bende şimdiden var ne iştir anlamadım
Aynen begü ya ben hatta temmuz sonunda en son gördüümde ve daha 3 ay vaaar
Artık kavuşun bir an önce sıra bizlere gelsiinn
Sağolasın canım aminn inşallah :) valla 83 lü biri olarak 94 lülerle askerlik yapıcak sanırım nasıl olucaksa
Huu baya geç gidiyormuş eşin canım ya :44:
Olsun olsun hayırlısıyla gidip gelsinde ne zaman gittiği mühim değil
öyle canım geç oldu okuldu evlilikti derken allah hepsine hayırlı teskereler nasip etsin.İnşallah rahat bir yer olurda hafta sonları gidip evci olarak çıkarabilirim 24 ocakta belli olucak artık hayırlısı
Amin amin inşallah
Bizimde 28 Ocakta belli olmuştu hey gidi günler hey
Bolca dua et canım, inşallah güzel yere.. Hayırlı insanlarla karşılaşır eşin
amiinn amin canım sağolasın sabah akşam dua ediyorum bunun için sizin uzun dönemmi ? gerçi sizin bitmiş sayılır artık azıcık kalmışşş
Evet uzun dönem yarenlerindenim bende canım..
460'la başladık, 75 gün acemilik yaptık. 400, 300, 200, 180 derken, 90 günü birden sildikAtarsa 25!
Eee bırakta bitsin artık kızDarısı başına
bu kısalma 90 gün atma ne güzel gelmiştir valla :) biz kısa dönemler kayırıyoruz ya siz içinizden diyosunuzdur biz 400 lerle başladık diyeValla allah herkeze sabrını versin inş. bu arada yaş kaç senin hangi il? benim yaş 26 Eskişehir denim
Tabi çok iyi geldi canımKısa dönem olmak ayrıcalık vallahi benim gözümde.. Ama ne kadar da olsa, aynı hasret, aynı vuslatı bekleme durumlarından dolayı ben pekte ayırt etmiyorum.
Amin inşallah
Yaş 20, İstanbul
Kesinlikle öyle canım ve sanırım evliyken daha zorRabbim yardım edicek inşallahhhh
Öyle tabi Rabbim sabrınıda verecektir
Lakin vaktini şimdiden buralarda tüketme derim canım, eşinle bol bol vakit geçirmeye bak.
Çünkü gittiğinde bu zamanlarla avunuyorsun
Olmaz mı hiiiç heyecan bende şimdiden var ne iştir anlamadım
Aynen begü ya ben hatta temmuz sonunda en son gördüümde ve daha 3 ay vaaar
Artık kavuşun bir an önce sıra bizlere gelsiinn
ahhh kızlar ağustos ve temmuz sonumu kız anammm Mevlam bırdaha ayrı düşürmesin ayrılığa sabretmek dayanmak zorunda bırakmasın kimseyi vayyy be anammm
esinim, begüşüm şafaklarınıza ölünür, bitilir
esinim, begüşüm şafaklarınıza ölünür, bitilir
aa aaa bu safaklarınza neler olmus boyle ya bıtmıs gıtmıssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?