Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Esinimmmm safagin yikiliyor ama sana %100 katiliyorum bitsin artiiikkkkk yeterr vallahi iyce skildim bu askerlikten :-(( hemen ucaga binip esime kavusmak istiyorum cok yoruldum hersey artik cok agir gelmeye basladi hasretlik bir yandan yalnizlik bir yandan cocuk var bir yandan hersey cok zor onsuuzzz kizlar bunaldim esimde iyce bunaldi.onsuz gecen 10 ay var kooooskoca 10 ay cok özledim onun yanindaki huzuru güveni mutlulugu cok özledim :-(

Canım seni çok iyi anlıyorum ama 47 güncük kalmış az daha sabır kuzum bak sonra bu günler unutulup gidiyor ben gelip geçtiğine inanamıyorum bile, bitince artık sürekli yanında olacak ve bu günleri çarçabuk unutacaksın eski güzel günleriniz daha da güzel haliyle gelecek size

canım aynen eş çok farklıymış ne anne ne baba onun gibi olmuyo onlarında yeri ayrı ama hele de çocuk versa çok arıyo insan eşini bizim de az kaldı ama sabır sabır başka yapcak bişeyimiz yok ((

Canım son 1 hafta hiç geçmio gereksiz tartışmalar boğulmalar ama şaka gibi bak 14 gün kalmışşşş bitti say gelince diyecksnki oh be ....
ben ilk gördüğüm an ki ilk cümlem ' ağlıcam şimdi' oldu şok etkisiyle düşün artık cok farklı ve gururlu bir an takmayın son günleri kafanızaaa

Nilüümm bunaldım artııkkk yaa bitsin

Nerdesiin sen nerdesiiinn

Vallahi biz mi bitirdik, o mu bizi bitirdi ya da yedi bilinmez ezgi
Darısı başınızaaa

haha yok yok valla bize göre siz bitirmiş gözüküyorsunuz hihihihi

İnşallah canım o günleri sabırsızlıkla bekliyorum artık şu zamanlar bir bitseydi geçmiyor zaman durdu sanki.
Bu askerlik herşeyi öldürdü zaten mutluluk ne unuttum gelince acısını çekaracağız bizde hiloş.

Kizlaaar napionuz ne var ne yok buralarda
Dun isteme oldu verildim gittim hayrlisiyla hersey cok guseldi onurum tuzlu acili kahvesini icti cok begendi :) cok sicakti ortam yillardr tanisio gbi rahattk bugunde nisan alsversine ciktik anneler ve biz kirmzi uzun elbse aldm onunde tasi var gumus ayakkbi ve cnta aldim cok sevdm icime sndi onurada koyu gri takm gmlk aykkbi aldik bohcaya girmedk istmyom zaten hersym var onurla bkarz snra dedk nisan 2hfta snra olck bn gdip tekrar glcm hftasonu bugun yuzuklermzide aldik hersymz hazr cok sukur hersy cok gusel gidio masallah darisi basiniza

Hayırlısı olsun canım kahveyi içirdiysen zaten tamam bu iş benimki kahveden nefret ediyor tuzlusunu nasıl içer bilemeyeceğim elbisende hayırlı olsun canım her şey gönlüne göre olsun darısı da bizlere olsun inşallah. Allahım nazarlardan korusun sizi

Amin cnm insallah darisi basina daha guselleri sizin olsun eniste beyde icsin artik yaw bz onlar icn neler yapioz bi kahve mi icmicek o gunler gelsin insallah hayrlisiyla sizinde cnm hallolur hersey

Amin cnm insallah darisi basina daha guselleri sizin olsun eniste beyde icsin artik yaw bz onlar icn neler yapioz bi kahve mi icmicek o gunler gelsin insallah hayrlisiyla sizinde cnm hallolur hersey

Amin canım inşallah
Benimki biraz zor kahveyi hiç sevmiyor zaten gıcıklığına diyor benimkine kahve yerine sıcak çikolata koyarsın görür o sıcak çikolatayı

Ohooo bir cok şeyi halletmissiniz canm sizzz cok sevindmm guzel gecmesinee ohh ne guzelll )) her sey gonlunce olmaya devam etsn canm.. iki hafta hemencik gecerr evde mi nişan ?? Pastayi falan unutmayn he :) elbisenin fotolarini bekliyorummm :***

Benm de kv bana dugun tarihi konusuyo musunuz kafanizda zaferle ne düşünüyorsunuz falan dedi.. bn de soyledm bizim isten gucten baska sorunumuz yok kpss den sonra olabilir diye konustuk istiyoruz ama ailem ne düşünüyor bilmiyorum henuz dedim.. tamam zaten ailenle konuşmaya biz gelirz dedi.. martta da zaferin bi sinavi var bayilik o sinavdan sonra gelmeyi düşünüyolarmis tarihi netlestirmek icn bakalm hayirlisiii :))

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

:82: 12 Ocak 2014 :82:

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...95 seros08...

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...100 exelanss...

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...211 KUB88...

...213 Kanaryam35...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...hepsenhep 13 : BİTLİS'E SELAM YOLA DEVAM ...

...ilithya 14 : BOLU'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...pekmez_akilli 20 : DENİZLİ'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...SelenYusuf 21 : DİYARBAKIR'A SELAM YOLA DEVAM ...

...Zeyno 24 : ERZİNCAN'A SELAM YOLA DEVAM ...

...busra00 46 : KAHRAMANMARAŞ'A SELAM YOLA DEVAM ...

♥ ELBET BİR GÜN HEPİMİZ ''ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ'' DİYECEĞİZ. ♥

Öncelikle kandilinizi kutlarım
Kızlarr ben bugün süperim Sevgili nişanlım dün bana süpriz yapmış ben kaldım.

Evde yoktum dün, babam evdeydi sadece annemle dışarıdaydık. Pike takımı falan almaya gitmiştik. Benimkide biliyor ya evde olmadığımı.. Kardeşine, hesabındaki parayla istediğim telefonu almasını söylemiş. Küçük kaynımda ben evde yokken eve gelmiş. Yatağımın üstüne hediye paketiyle kablı telefonu koymuş. Üstüne de bi not ''kurban olduğum benimle daha rahat konuşabilmen için nişanlından sana küçük bi hediye.. Seni çok seviyorum atarsa 24 yarim.'' yazdırmış. Eve bi geldim babam odana birşey bıraktı kaynın geldi falan dedi. Hemen odaya gittim baktım yatağımın üstünde tabi ben şoklardayım falan üstündeki not gözlerimin dolmasına sebep.
Hemen açtım telefonu kırmızı çok şeker O sırada mesaj geldi ''hayatım beğendin mi?'' diye.. Ay ben yerim bu çocuğu ya

Geç kalınmış bi hediye oldu aslında bu bana, meğersem nişanlanalı 1. yılımızın dolmasının hediyesiymiş

Kuzuuumm az daha savıır..
En zoru senin için oldu bu askerlik süre zarfında ama bak son 46 güncüğün kaldı bitiyor be şaka gbi ama bitiyor
Ömerciğee de kendine de iyi bak, yoksa eşin geldiğinde çok kızar bak

haha yok yok valla bize göre siz bitirmiş gözüküyorsunuz hihihihi

Bana görede o beni bitirdi gibi gözüküyor ama

Vayy hadi hayırlı olsn Nilüü hoşgeldnn naberlerr

hoş buldum hiloşum iyidir canım, izmir'e gittim geldim bi güncük özlemeye kaldım yerden deva ediyorum sende ne var ne yok canım?

Yuvana hoşgeldin canım

hoş buldum canım

ayy fatoşum hayırlı uğurlu olsun ohh her şey ne güzel sorunsuz ağız tadıyla atlatılmış, darısı nişana inşallah... fotoları paylaş bizimle lütfen, meraklandım ben yine

oyy hiloşum düğün de ciddi ciddi dillendirilmeye başlamış zaferin sınavı da güzel geçer umarım..

senin kandilin de kutlu olsun esinim damat bey ne güzel bi sürpriz yapmış öyle uzun zamandır kavga gürültü yok sanırım, inşallah ağzınızın tadı hiç bozulmaz, hep böyle aşk dolu olsun her şey mehmet de bana kar tanesi bileklik almış annesi de bordo bi bluz almış, çok şaşırdım annesinin hediyesine, hiç beklemiyordum; ama çok mutlu oldum

Canım hayırlı uğurlu olsunnn Allah tamamına erdirsin askerliği bitiren istemeye gelio valla acaba bize de gelcekler mi böyle
Alışverişte olmuş sorunsuz çok sevindimmmmm

Canım hayırlı uğurlu olsunnn Allah tamamına erdirsin askerliği bitiren istemeye gelio valla acaba bize de gelcekler mi böyle
Alışverişte olmuş sorunsuz çok sevindimmmmm

begüşüm beni es geçti bu isteme olayı hiloşun askeri de fatoşun askeri de benim askerimden sonra geldi; ama ellerini çabuk tuttular nasip kısmet işte...

Hepinize iyi kandiller kızlar,Allah hepimizin dualarını kabul etsin

amin canım, senin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…