Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ayşş sorma nilüm çok şaşırdım en son evlenme teklifinde bu kadar şaşırmıştım üstünden 1,5 yıl geçti yapsın artık bi süpriz dimi ama
Bu ara tartışmalarımız çok ufak sürüyor, hasret tavan yaptı. Şafakta sıkıştırınca onların etkisi yüksek bebeğim

Aaaaaa ne güzel enişte gene gönlünü feth etmiş desene
Anneside ne kadar düşünceliymiş maşallah kuzum

Hepinize iyi kandiller kızlar,Allah hepimizin dualarını kabul etsin

İyi kandiller terto

Aaa ne güzel Nilüü..ayrıca hediyeler de almışsın gördümm ohh ne güzell aferin Mehmet enişteyee...ve annesineee kızımıza iyi baksınlaaarrr yoksaaaa

Ben de iyiyim canım yaa ruhsatımı aldım çok şükür ve avukatlığa devam sanırım artk Mayıs sonuna kadar burda devam sonrası kpss düğün hazırlıkları falan gibi görünmeye başladı.. ama kısmet bakalımm umarım Zaferin bayilik benm kpss süper geçerr haa bir de senin kpss tabii

Elimde bir şeyim yok deme Ey insan: Yüzündeki tebessüm en büyük sadakadır.
Diyecek sözüm yok deyip de susma: Allah'ın selamı en büyük kelamdır.
Kimseye yardım edemiyorum deyip ümidini kesme: Ettiğin dua büyük yardımdır.
Ümidim yok deyip de gaflete dalma: Rabbimin kapısı her zaman açıktır.

Dualarınızın kabul olması dileğiyle herkese hayırlı kandiller

begüşüm beni es geçti bu isteme olayı hiloşun askeri de fatoşun askeri de benim askerimden sonra geldi; ama ellerini çabuk tuttular nasip kısmet işte...

amin canım, senin de

Hayat şartlarından dolayı belki gecikme yaşadınız ama sonu güzel olcak inşallah Nilüüü..Hayırlıısyla senin de nişanını düğününü görecez bu topikte çok heyecanlı bir şekildee

Bu arada kızlar hayırlı kandiller herekese, yazdınız ama hep unuttum yazmayı, yazanlardan da Allah razı olsn yazmayanlardan da

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

:82: 13 Ocak 2014 :82:

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...94 seros08...

...99 exelanss...

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...210 KUB88...

...212 Kanaryam35...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...hepsenhep 12 : BİNGÖL'E SELAM YOLA DEVAM ...

...ilithya 13 : BİTLİS'E SELAM YOLA DEVAM ...

...pekmez_akilli 19 : ÇORUM'A SELAM YOLA DEVAM ...

...SelenYusuf 20 : DENİZLİ'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...Zeyno 23 : ELAZIĞ'A SELAM YOLA DEVAM ...

...busra00 45 : MANİSA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

♥ ELBET BİR GÜN HEPİMİZ ''ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ'' DİYECEĞİZ. ♥

Selam kızlar Eşime cok harika sürpriz bı doğum gününden sonra yıne pazartesi ve buradayım

kızlarrrr nasılsınız bakalım
final haftam o yüzden çok giremiyorum çok şükür çarşamba bitiyorr vee benn hooopppppp evime gidiyorum
sizdede her şey yolundadır umarım

fatoşcummmm ne güzel canım hayırlı olsun her şey yolunda görünüyor
Allah'ım en kısa zamanda devamını erdirir inş
bu arada fotoları bekliyoruz ama çok merak ettim ayrıca benim gibi daha çok yolu olanlarada örnek oluyosunuz

ohhhhh yakında düğün var desene hilalcimm
inş her şey yolunda giderde en kısa zamanda sizde muradınıza erersiniz

Allah'ım esincim ne güzel süpriz o
aferin Yakuba hep böyle olsun üzmesin seni

ben yine konuşmalrı karıştırdım canım buaraya yazıyorum tekrarda

Kamileeee iyiyiz canım sen nasılsın sınavlar nasıl gidiyorr çarşamba ev yolcusu ha süperr..
Amin canm hemen kavuşalım, sen de Ömerine kavuş

Esinnn bu arada yeni farkettim kız ne güzel e süpriz yapmış seninkii maşallahh Allah devamını da getirsin inşallahh ne sevinmişsindir beee

Ben de bugn tersimden kalkmıştım resmen ama Zaferim aradı işe gelirken, takvime bakaydın bi dedi, aaaa dedm ay dönümü hep ben mi hatırlatcam diyo bir de artiz kocaman kocaman öpüyorum şimdi işteym anca bu kadar dedi tamam tamam dedim bi şımardım sevindmm

Hiloşş fıransız kaldım ay dönümü ne kız bacım

hmmm aylarıda sayıyosunuz vay vay :-d :-d anladım canım evlılıgınızıde saymayı nasıp etsın Mevlam

Ya öyle özellikle saymıyoruz ama hatırlayınca da güzel oluyor ne bilim, yoksa yıldönümlerini hatırlaması yeterli ve tabii doğumgünümmm çok mühimmm

Amin canım sağoll, nasılsınn nasıldı süprizin

Son düzenleme:

anladım canım ıyıyım cok şükür canım benım sen nasılsın harıkaydı yaa balonlar konfetıler maytaplar resımlı bardaklar pıpetler kurdanlar resımlı pasta dilek balonu harıka bı gundu canım cok harıka geçtı kocacım cok duygulandı şok oldu

Ne güzel canım çok sevindm..inşallah nice mutlu seneler geçirirsinz beraber..

Ben de iyiyim napayım valla iş güç kpss araştırma okuma koşma geçiyor gidiyor günler çabuk geçiyorr..

Ne güzel canım çok sevindm..inşallah nice mutlu seneler geçirirsinz beraber..

Ben de iyiyim napayım valla iş güç kpss araştırma okuma koşma geçiyor gidiyor günler çabuk geçiyorr..

bu arada aldın belgeni hayırlı olsun canım Mevlam hayırlı bereketli başarılı meslek hayatı nasip etsin inşallah meslegınde

bu arada aldın belgeni hayırlı olsun canım Mevlam hayırlı bereketli başarılı meslek hayatı nasip etsin inşallah meslegınde

Canm benm çok teşekkür ederim aldım çok şükür o kadar emek, sabır sonunda aldık..umarm öyle olur güzel dileklerin için sağol canım

merhaba bende evliyim ve şubattan sonra bende asker yolu gözleyeceğim sizin birde çocuğunuz varmış Allah sabır versin hayırlısıyla teskere nasip etsin.Evliyken çok zor ya benim az kaldıkça stresim artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…