canım aynen eş çok farklıymış ne anne ne baba onun gibi olmuyo onlarında yeri ayrı ama hele de çocuk versa çok arıyo insan eşini bizim de az kaldı ama sabır sabır başka yapcak bişeyimiz yok((
Allah'ım esincim ne güzel süpriz o
aferin Yakuba hep böyle olsun üzmesin seni
ben yine konuşmalrı karıştırdım canım buaraya yazıyorum tekrarda
Kamileeee iyiyiz canım sen nasılsın sınavlar nasıl gidiyorrçarşamba ev yolcusu ha süperr..
Amin canm hemen kavuşalım, sen de Ömerine kavuş
Esinnn bu arada yeni farkettim kız ne güzel e süpriz yapmış seninkii maşallahh Allah devamını da getirsin inşallahhne sevinmişsindir beee
Ben de bugn tersimden kalkmıştım resmen ama Zaferim aradı işe gelirken, takvime bakaydın bi dedi, aaaa dedm ay dönümühep ben mi hatırlatcam diyo bir de artiz kocaman kocaman öpüyorum şimdi işteym anca bu kadar dedi tamam tamam dedim bi şımardım sevindmm
merhaba bende evliyim ve şubattan sonra bende asker yolu gözleyeceğimsizin birde çocuğunuz varmış allah sabır versin hayırlısıyla teskere nasip etsin.evliyken çok zor ya benim az kaldıkça stresim artıyor
Belgen hayırlı olsun hilalcim
Canm benm çok teşekkür ederim aldım çok şükür o kadar emek, sabır sonunda aldık..umarm öyle olur güzel dileklerin için sağol canım
Canım seni çok iyi anlıyorum ama 47 güncük kalmış az daha sabır kuzum bak sonra bu günler unutulup gidiyor ben gelip geçtiğine inanamıyorum bile, bitince artık sürekli yanında olacak ve bu günleri çarçabuk unutacaksın eski güzel günleriniz daha da güzel haliyle gelecek size
canım aynen eş çok farklıymış ne anne ne baba onun gibi olmuyo onlarında yeri ayrı ama hele de çocuk versa çok arıyo insan eşini bizim de az kaldı ama sabır sabır başka yapcak bişeyimiz yok((
Öncelikle kandilinizi kutlarım
Kızlarr ben bugün süperimSevgili nişanlım dün bana süpriz yapmış ben kaldım.
Evde yoktum dün, babam evdeydi sadece annemle dışarıdaydık. Pike takımı falan almaya gitmiştik. Benimkide biliyor ya evde olmadığımı.. Kardeşine, hesabındaki parayla istediğim telefonu almasını söylemiş. Küçük kaynımda ben evde yokken eve gelmiş. Yatağımın üstüne hediye paketiyle kablı telefonu koymuş. Üstüne de bi not ''kurban olduğum benimle daha rahat konuşabilmen için nişanlından sana küçük bi hediye.. Seni çok seviyorum atarsa 24 yarim.'' yazdırmış. Eve bi geldim babam odana birşey bıraktı kaynın geldi falan dedi. Hemen odaya gittim baktım yatağımın üstünde tabi ben şoklardayım falan üstündeki not gözlerimin dolmasına sebep.
Hemen açtım telefonu kırmızı çok şekerO sırada mesaj geldi ''hayatım beğendin mi?'' diye.. Ay ben yerim bu çocuğu ya
Geç kalınmış bi hediye oldu aslında bu bana, meğersem nişanlanalı 1. yılımızın dolmasının hediyesiymiş
Kuzuuumm az daha savıır..
En zoru senin için oldu bu askerlik süre zarfında ama bak son 46 güncüğün kaldı bitiyor be şaka gbi ama bitiyor
Ömerciğee de kendine de iyi bak, yoksa eşin geldiğinde çok kızar bak
Bana görede o beni bitirdi gibi gözüküyor ama
merhaba bende evliyim ve şubattan sonra bende asker yolu gözleyeceğimsizin birde çocuğunuz varmış Allah sabır versin hayırlısıyla teskere nasip etsin.Evliyken çok zor ya benim az kaldıkça stresim artıyor
Kamileeee iyiyiz canım sen nasılsın sınavlar nasıl gidiyorrçarşamba ev yolcusu ha süperr..
Amin canm hemen kavuşalım, sen de Ömerine kavuş
Esinnn bu arada yeni farkettim kız ne güzel e süpriz yapmış seninkii maşallahh Allah devamını da getirsin inşallahhne sevinmişsindir beee
Ben de bugn tersimden kalkmıştım resmen ama Zaferim aradı işe gelirken, takvime bakaydın bi dedi, aaaa dedm ay dönümühep ben mi hatırlatcam diyo bir de artiz kocaman kocaman öpüyorum şimdi işteym anca bu kadar dedi tamam tamam dedim bi şımardım sevindmm
AhahahaOlsun kuzu ben anladım zaten ya hu olur böyle hatalar
Süpriz harika oldu ya içimi dışımı aşk etti bu adam benim
İnşallah üzmez üzerse 22 gün sonra kafasında kürek kırıcam
Hiloşş çok sevindim, hani önemli olan düşünmesiydi. Evlilik teklifinden sonra ilk süprizim oldu
6. aya kadar ay dönümlerini unutmazlar sonra sen hatırlatırsın kuzum
İnşallah Zafer'in hep böyle olur
Evet esinimm cok zorladi halada zorluyor bu askerlik beni dayancaz mecbur..herkes bitiyor diyor ah bide ben inanabilsem daha var be bacim ama senin safagin yakiyor bitiriyor vallaha masaallah darisi basimiza insaallah buarada yakupcuguna helal olsun ne güzel düsünmüs cok sevindim senin adina kardesim rabbim mutlulugunuzu hiiic bozmasin ömercikte bende seni cok öpüyoruz teyzesii
Ne güzel canım bak mutlu etmiş seni
bu arada az kalmış yaa
Ahh kuzum Sabir ediyorum ama cok zor iste sende yasadin anlatilacak gibi birsey degil birde üstüne cocuk olunca cok zor geliyor hersey onsuz.insaallah bir bitsinde askerligin 'a' sini duymakta düsünmekte hatirlamakta istemiyorum bitirdi beni bu askerlik.sen nasilsin canim?bebis nasil hersey yolundadir insaallah cok dikkat et kendine ;-)
Hiloşş çok sevindim, hani önemli olan düşünmesiydi. Evlilik teklifinden sonra ilk süprizim oldu
6. aya kadar ay dönümlerini unutmazlar sonra sen hatırlatırsın kuzum
İnşallah Zafer'in hep böyle olur
Belgen hayırlı olsun hilalcim
Ahh kuzum Sabir ediyorum ama cok zor iste sende yasadin anlatilacak gibi birsey degil birde üstüne cocuk olunca cok zor geliyor hersey onsuz.insaallah bir bitsinde askerligin 'a' sini duymakta düsünmekte hatirlamakta istemiyorum bitirdi beni bu askerlik.sen nasilsin canim?bebis nasil hersey yolundadir insaallah cok dikkat et kendine ;-)
Evet canim es bambaskaymis onsuz cok zor hersey rabbim bizlere sabir versin insaallah bide cocuk daha zorlastiriyor herseyi keske babasida bu halini görseydi keske babasida öpseydi diye diye kafayi yicem ben burda esim orda onun icin daha zor ogluma sarilamadim daha mis kokusunu koklayamadim öpemedim diye orda mahfediyor kendini.cok zor kuzum coook :-(((( gelsinler artikk bitsin bu hasretlik
Evet esinimm cok zorladi halada zorluyor bu askerlik beni dayancaz mecbur..herkes bitiyor diyor ah bide ben inanabilsem daha var be bacim ama senin safagin yakiyor bitiriyor vallaha masaallah darisi basimiza insaallah buarada yakupcuguna helal olsun ne güzel düsünmüs cok sevindim senin adina kardesim rabbim mutlulugunuzu hiiic bozmasin ömercikte bende seni cok öpüyoruz teyzesii
Rabbim sizede bol bol sabirlar versin insaallah evliyken cok zormus gercekten birde cocugum var anlatilamicak kadar zorlandim hamileydim esim yoktu cok alingandim onu cok aradim telde hic birsey diyemiyordum orda iyce canini skacak diye hep icime attim cünkü ben herseyimi esimle paylasirim bambaska o benim icin ki herkesin esi herkese böyledir.evet zorlancaksin ama yinede herzaman sükret rabbim basimizdan eksik etmesin sevdiklerimizi.tadini cikar diyecegim ama o stres hic birsey yaptirmiyor insana cok iyi bilirim.rabbim sizede hayirli tezkereler nasip etsin
canım bende gıtmeden oyleydım ama bende gıdınce daha ıyıydım daha rahat gıder evciye cıkarırsın gıder goruşursun daha rahat olur senın için herşey bence evliyken bızım askerı olması daha ıyıydı yoksa malum ne telle rahat konuşabılırdım ne gıdebılırdım ama ben evcıye cıkarıp gelıyordum kı galıba kısa donem sızınkı şukur et canım şimdi geçmeyecek gıbı gelıyor ama emın ol gecıyor akıp gıdıyor zaman buradan tum evlı olup asker yolu bekleyeceklere seslenıyorum daha rahat olacaksınız emin olun 4 aylık evlıyken gonderdım bende eşimi 30 kasımda geldı bıttı cok şükür
Canım sevinilmez miiiii süper bir sürptiz olmş devamı da gelsin inşallahbakalım dönüşüne az kaldı eniştenin dönünce daha da güzel heyecanlar yaşarsınzz inşallahhh..
Sorma canım ben de şaşırıyorum bazen, normalde benm unutmamam gerekir ama 23. ay dönümümüz ve bu baya oldu ben unutuyorum o hatırlatıyor kızarak hem deyani öyle uzun uzadıya kutlama töreni yapmıyoruz zaten ama hatırlaması bile yeterr..
Sağol Edacımmm, nasıl gidiyorrr
valla çok sağolun moral oldunuz bana elbet Rabbim yardım edicek.bende şimdi hayırlı bir yer hayırlı insanlar olsun gittiği yer diye dua ediyorum evci durumu tamamen komutana bağlı sanırım değilmi? inşaallah bende sık sık giderim yanına sizin geçmiş gitmiş ne güzel darısı başımıza bizden duanızı eksik etmeyin :)
Allaha şükür cnm her şey güZel gidiyor :)))
komutana bağlımı bılmıyorum ama eşim dilekçeyı verıyordu evci isteği için fotoğrafımı falan ben cuma gunu gıdıp çıkarıyordum ben gıtcegını duyduğum an maf olmuştum agla agla gece uykudan uyanıp agla agla eşimden gizli gizli işe geliyordum yıne aynı agla agla ama bı gıttı saf gıbı oldum ama zaman durmadı sonuçta o ağlamamı hiç istemıyodu o askerdeyken ben an fazla 3 kere ağladım dıyebılırım cunku ınan vakıt zorda olsa geçmiş gitmiş elhamdulıllah kı evlıydım rahatça 3g yaptık gıttım evcıye çıkardım tlle goruştuk ınt goruştuk kı bızım komutanlarda ıllet komutanlardı komutanların sürgün yerıydı kırklarelı merkeze bağlı ersn kışlasında yaptı askerliğini rahat bır yerde değildi ama bız atlattık Mevlam da hepınızın zamanını su gıbı gecırıp kolaylıkla bıtmesını nasıp etsın inşallah
İnşallah sağolasın :) uzun dönemmiydi sizin askerlik? zaman nasılsa geçicek Rabbim başka ayrılık göstermesin.İnşallah evci izni bizimde rahat olur ama işte ben anca c.tesi çıkarabilirim çalışıyorum bakalım çıkacak yerde önemli hayırlısı hakkımızda inşallah
evet 14 ay 10 gun yaptık ustada izin kullanmadan canım aynen oyle canım ama şuan kendını fazlasıyle geriyorsun senı anlayabılıyorum ama gıdınce daha rahatlayacaksın zaman gececegıne bıtecegıne daha fazla ınanacaksın şuan ınsana nasıl onsuz kalacağın ne yapacağın zaman gecmeyecegı geliyor ama gıdınce elden bırşey gelmıyınce zamanın gectıgıne ınanancaksın canım bol bol dua et tesbıh cek Mevlam yakın yere düşürsün arada bı cuma ızın alırsın cuma cumartesı pazar bırlıkte olursunuz canım oyle tek günlük cumartesı carsı gıbı mı gıtmeyı düşünüyorsun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?