c.tesi sabah orda olsam çıkamazmı acaba :/ pazar o teslim oluncada dönerim diyorum Allah razı olsun gerçekten rahatlattınız beni :) bende bol bol esma okuyorum dua ediyorum açıklanmasınada az kaldı zaten yerlerin.Rabbim kolaylaştırsın inşallah yakın bi yer olurda pazarları bile giderim çarşı izninde :)))
CUMARTESI DE CIKABILIRSIN AMA 1 GECE 2 GUN YANINDA OLABILIRSIN CANIM AMA İNŞ. yakın yere düşer başka tesbıhlerde cekebılırsın hemde sabrın için bin lailaheillallah bin kere la havle vela kuvvete illa billahil aliyyıl azim ben hep bunlarla ayakta durdum canım
şimdi salatı tefriciye okuyorum canım bunlarıda okurum sağolasın :) inşallah hayırlı ve yakın bir yer olurda cuma yarım gün izin alıp giderim Rabbim kararlamıştır kolaylığınıda vericek elbet :) sizde bebek yokmu ben nasipse askerden gelir gelmez istiyorum :))
inşallah canım bak bende tefrıcıye cekmıştım galıba:-d :-d yok canım hayırlısı ama bız şuan düşünmüyoruz istek var ama sabretmek gerek çocuk için bı kaç yıl sonra inşallah kiradayız şuan ben çalışırken ev almak ıstıyoruz ondan sonra inş.
:)) dua çok önemli çok :) inşallah allah gönlünüze göre versin yaş kaç hangi ildesiniz ? Buarada sizi tanıdığıma gerçekten çok mutlu oldum beni rahatlattınız Allah razı olsun :)
Canım sevinilmez miiiii süper bir sürptiz olmş devamı da gelsin inşallahbakalım dönüşüne az kaldı eniştenin dönünce daha da güzel heyecanlar yaşarsınzz inşallahhh..
Sorma canım ben de şaşırıyorum bazen, normalde benm unutmamam gerekir ama 23. ay dönümümüz ve bu baya oldu ben unutuyorum o hatırlatıyor kızarak hem deyani öyle uzun uzadıya kutlama töreni yapmıyoruz zaten ama hatırlaması bile yeterr..
:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:
:82: 15 Ocak 2014 :82:
PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...92 seros08...
...97 exelanss...
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...208 KUB88...
...210 Kanaryam35...
:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:
TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ
POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR
...hepsenhep 10 : BALIKESİR'E SELAM YOLA DEVAM ...
...ilithya 11 : BİLECİK'E SELAM YOLA DEVAM ...
...pekmez_akilli 17 : ÇANAKKALE'YE SELAM YOLA DEVAM ...
...SelenYusuf 18 : ÇANKIRI'YA SELAM YOLA DEVAM ...
...Zeyno 21 : DİYARBAKIR'A SELAM YOLA DEVAM ...
...busra00 43 : KÜTAHYA'YA SELAM YOLA DEVAM ...
Nice aylara o zaman bebişimm
inanamıyorum hala kuzum yaa
Onu da dicen canımmm...azcıcııkkk dahaaa...
Sağol canm benmmmkız siz ne kadar erken nişanlanmışınız o zamannn
Diyeyim artık hiloş
Aahahha ya öyle olduÖnce den tanışıklık vs. olduğundan dolayı 5 ay'da taktı yüzüğü bana
Bi gün bende bunu dermiyim diyodum ve diyorum...
ŞAfak dokuz haftaya yokuz ya yokuzzzz
İnan kız inan yarın geri sayım başlıyo sizin için
Diyeyim artık hiloş
Aahahha ya öyle olduÖnce den tanışıklık vs. olduğundan dolayı 5 ay'da taktı yüzüğü bana
Ayy valla öyle olmuş aceleci çıktı bizim enişte
evet zeynomm arkamızdan siizzz
Kızlar bana bir yardım ya uzun zamandır paylaşmamıştım ama çok bunaldım bu aradüzelmicez mi biz hiç..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=684287
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?