Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nilüm özledim seni yaa :26:
Bende de format sıkıntısı var bilgisayarı götürünce benimkinide götürsene

Sayfa hala olduğu yerde vallahi, bi şafak panosunu paylaşıp kaçıyorum kimse olmayınca, daha doğrusu denk gelemeyince durmuyorum.
Sen nasılsın? Siz nasılsınız daha doğrusu? Neler yapıyorsun dökül bakayım

Beni sorarsan zaman geçmiyor :18:
Dün küçük kaynım aradı, ev konusunda falan konuştuk kayınpeder evlerinin aşağısında bahçeleri var o alana prefabrik ev düşünüyormuş bize.. Yakup gelince bi şekilde konuşacağım, oturacağımız ya belliydi. Yakın olsun istemiyorum ki :26:

Bussum cok tesekkur ederm biraz zaman lazm sanirim elimden geldigi kadr ben de oyle yapacagim uzmeyecegim kendimi ne ustune dusup bunaltacagim ne de kendimi uzmesine izin verecegim.. Allah sabir versin hepimize insallah hep mutluluk olur hayatimzda.. destegin icn cok sagol canm benmm

Hiloşum ne oldu canım eskiyi okuyamadım... Sorun ne? Ben de iki haftadır sıkıntılı bir gebelik yaşadığım için çok ilgilenemedim burayla kusuruma bakmayın.

Evet kuzum zaman en iyisi ;-) inan cok takma bende senin gibiydim herseyi sorun yapiyordum ve biraktim artik hiiic ugrasmiyorum cünkü ben cabaladikca hic bir faydasi olmuyor birtek ben üzülüyorum neden kendimizi üzelimki demi hersey gecer kiymetinizi bilin canimm ask cok güzel sevmek inan cok güzel tadini cikar amiiiin insaallah hilalimm ben herzaman yanindayim dualarimla
Hiloşum ne oldu canım eskiyi okuyamadım... Sorun ne? Ben de iki haftadır sıkıntılı bir gebelik yaşadığım için çok ilgilenemedim burayla kusuruma bakmayın.

Canimmm nasil oldun inan aklimdasin hep dua ettim sonuclar nasil insaallah hersey iyidir cook dikkat et

Hesna ablaa sorun ne gebelikle ilgili yaa ?? Gecti m tehlike..? Bir bebegin sagligiyaninda benmki sorun degil bence cok sagol gene de dusunup yazissin yaaaa...ama genel bir aciklama yapıyorum.

Ben ipleri tamamen biraktm. Bugun zafere mesaj atmistm ve beni resmen reddetti ve istenmedigimi hissetrim soka girdm tabi. Ciddi misn falan ded m boyle yalniz iyi devam biraz falan dedi.... aradim acmadi. Sonunda bu noktaya geldik ve ben haftaya ya da bi ya kadar falan ufak da olsa bir amelyat olacagim butun korkularimi endiselerimi onla paylasmistm ne kadr yanmda olduğunu da gormus oldm. Sokoldum resmen. Ben etrafima huzursuzluk veroyorm yalnoz birak dedi. Bundan sonra donmek istedigindenen olayacam bedelini agir odicez dedim..Cok sancili bir donem beni bekliyor sanırım ama aileme arkadaslarima size isime sarilacagim bu donemde.. Allahim bana guc versin. Ben buyola yalniz devam edecegim.

Şubat celbinde bende eşimi yollayacağım büyük ihtimal kısa dönem çıkıcak ama bende şimdiden başladım dertlenmeye Rabbim sabrını versin sağ salim dönsün sizin eşinizde inşallah

Allah da sana şimdiden sabrını versin canım allahdan kısa dönemmiş çabucak geçer inş

Offf bu ne yaaa vallahi bu erkeklere yüz verdikce tepemize cikiyorlar..hilalimmm inan cok üzüldüm sen bunlari hic haketmedin.ne diyecegimi hic bilemiyorum hemen pes etmeni hic istemiyorum cünkü okadar seyleri asmistiniz beraber ama bu seni cok kirdi farkindayim.kimi kirmazki...ama kendine yapiyor zafer inan ve ben cok eminimki sana mutlaka geri dönecek özürler ard arda gelcek.siz nisanlisiniz ya nasil bu kadar rahat olabilirki inanamiyorum sana üzülme dicem ama bos konusmus olacagim.ama hiiic kendini suclama bence sen icini rahat tut cünkü hiic kötü birsey yapmadin.biz hep yanindayiz bunu bil ailenede üzgün görünme onlarda üzülürler..

ben de özledim canım yaa tam kavuştum sizlere diyorum başka bi arıza çıkıyor formatı kardeşim çekecek ama küçük beyin gönlünün olmasını bekliyorum biz iyiyiz canım ya şükür yine gün sayıyoruz martta gelecek... şafak panosunu devralman çok iyi olmuş, çok da güzel görünüyor. o ev işi nasıl olcek kuzum ya öyle. sizin eviniz zaten hazırdı, prefabrik ev muhabbeti de nerden çıkmış. o normal ev gibi oluyor mu ki, nasıl yaşıcaksınız öyle???

canım benim dikkat et kendine ya, inşallah ikiniz de iyisinizdir... iyi gidiyor diyordun, düşük tehlikesini de atlatmıştınız sanırım. ne oldu ki?

Hiloşumm :-* :-* ne oldu kuzumm olur böyle şeyler ama susması sızı böyle edıyor konuşsa sen hırçınlaşmayacaksın teyzemın kızının eşıde aynı dünyayı say karşısıdan tek bı laf söylemez ama zor yavrumm ıllakı oturur evlılıkte bı sure sonra ama oturmayıncada oturmuyor bunuda unutma canım ''abimin ablamın teyzemın üç kızı nın evlılgı en azının 7 yıl oldu ama oturmayınca oturmuyor orneklerımde bunlar canımm''

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

:82: 29 Ocak 2014 :82:

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...87 seros08...

...92 exelanss...

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...203 KUB88...

...205 Kanaryam35...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...hepsenhep 05 : AMASYA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...ilithya 06 : ANKARA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...pekmez_akilli 12 : BİNGÖL'E SELAM YOLA DEVAM ...

...SelenYusuf 13 : BİTLİS'E SELAM YOLA DEVAM ...

...Zeyno 16 : BURSA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...busra00 38 : KAYSERİ'YE SELAM YOLA DEVAM ...

♥ ELBET BİR GÜN HEPİMİZ ''ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ'' DİYECEĞİZ. ♥

Son düzenleme:

Oo kardeşe benden de selam et bana da gelsin format işini halletsin
Oh oh mart çabuk gelsin o zaman
Bi süreliğine aldım kuzum ya. Sonrasında devredicem bakalım kim alacak bu görevi
Ev hazırdı evet kuzum, üç katlı bi binaları biliyorsun evin içine tadilat gerekiyordu sadece. Kayınpederde 2 milyardan fazla tutar, onun üstüne iki daha katarım prefabrik ev yaparım falan demiş. O da ne maksatla kayınpederin, koyunları tavşanları falan var kocaman bi bahçeleri dublex evleri falan. Yok işte kayınpeder bir yere gittiğinde gözü arkada kalmazmış ta söyle böyle. Kaynım böyle böyle diyince ne diyeceğimi şaşırdım duraksadım he iyi falan yaptım. Yakupta hiç birşey demiyor bu konuda haberi yok sanırım uf bilmiyorum ya :26:
Ayrıca kuzum ne oldu biliyor musun? Esma vardı ya cadı kuzeni. Bize geldi :18:

Busum yorumunu begene tikladm yanls tikladim sanırım kusura bakma. Bosver konusmayalm artk onun hakkinda. Ben hayatima devam ediyorum ailem en onemlisi su an babam uzerime titriyor hem ameliyat durumu hem bu.. ama tabi ki onceligim saglik. Allah yardimcimz olsn bosver

Kuzum ne desem bilemediğimden yazamadım birşey..
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin, annemin dediği gibi hayırlısıysa bu yana hayırsızsa o yana.. :26:
İnşallah sağ salim ameliyatıda atlatırsın bebeğim

n

ne diyeceğimi bilemedim...keşke lişkinizi oturtup nişan yapsaydınız ama kısmet...bence sen b,raz bnm gibisin hilalcim fazla büyütüyorsun bence bu kdr büyütülcek bir şey yoktu ama siz daha iyisini bilirsiniz....
hayırlısı olsun cok üzüldüm.ayrıca cok geçmiş olsn cnm

ama bence zafer seni seni seviyor sevmese öyle b ir evlenme teklifi yapmazdı ne bilim bnce cok ani vermişsiniz kararı onuda bunaltmışsın oda seni....ne diyim ki hayırlısı olsn

canım ne amalıyatı olacaksın bu arada cok cok gecmiş olsun

Aminn canım inşallah Allah hayırlısını versn..

Belki öyle belki böyle ama askerde bir kere benden ayrllmıştı ya aynı o hisse kapıldm ve hiç bir şey umrumda değil şu an inan ki, o benden af dilemeden bile onu nasıl affedecem ben diye düşünüyorum ve inanki gözümde hiç iyi şeyler canlanmıyor, bir insanın kalbini incitmek bu kadar kolay olmamalı, eğer devam etceksek bile bir gün inan kolay olmuycak ve eskisi gibi olmuycak bence o yüzden şu an hiç istemiyorum ve beni yalnz bırakan bir adam o şu an sadece. Vefasız...acımasız...neyse...

Sağol canm hayırlısı hakkımızda inşallah

canım ne amalıyatı olacaksın bu arada cok cok gecmiş olsun

Canım senin yorumunu da okudm ama kafa bi dünya... yumurtalık kistim vardı çok büyüdü birden aldırmam gerekiyor, dermoid kist, yumurtalığıma zarar vermeye başlayacak yavaştan yoksa...

Allah hayırlısı versn Derya içim kan ağlıyo ama ailem için cidden sağlam duracam, haftasonu da arkadaşımı ziyarete gitmeyi düşünüyorum Eskişehire güzel olur inşallah her sey nasip..

Son düzenleme:

ahhh canımmm geçmiş olsun canım Allah şifa versın hangı gun olacaksın yavru merak ederım ben ararım haber alırım en azından kuzum senden ahhh ahhh ilişkiler böyle yıpratıyor işte en cok yanında görmek ıstedııgın anda olmuyor ya en çokta o ınsanı yakıyor parçalıyor gıt gıt canım değişiklik olur kafa dağııtır eglenır gülüşür gelırsın avukat hanım artık bı avukatsın kız sen ne davalara bakacaksın neler goreceksın daha hayatta tabıkı sağlam dur herşey olacağına var sen elimden gelenı yap gerisini Allah a bırak o hayırlısını verır elbet

Çok sağol Deryacım amin inşallah, bunun affedilir bir yanı yok artık, günü netleşmedi henüz bakalım iş sınav durumlarına bağlı ayarlıcaz ama haftaya falan olmayı düşünüyorum inşallah hayırlısıyla atlatırım. Öyle Deryacım olacağı bu sefer biraz belli gibi ama bakalım, gerçekten güçlü durmam gerekiyor umarım başarabilirim. Sağol canım çok sağol

başarırsın canım benim güven kendıne kafana pek takma bak bızle konuş buralarda hatta ıstersen perşembe gunu etıkaya gececegım incirliye goruşebılırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…