Canimmm nasil oldun inan aklimdasin hep dua ettim sonuclar nasil insaallah hersey iyidir cook dikkat et
canım benim dikkat et kendine ya, inşallah ikiniz de iyisinizdir... iyi gidiyor diyordun, düşük tehlikesini de atlatmıştınız sanırım. ne oldu ki?
Hesna ablaa sorun ne gebelikle ilgili yaa ?? Gecti m tehlike..? Bir bebegin sagligiyaninda benmki sorun degil bence cok sagol gene de dusunup yazissin yaaaa...ama genel bir aciklama yapıyorum.
Ben ipleri tamamen biraktm. Bugun zafere mesaj atmistm ve beni resmen reddetti ve istenmedigimi hissetrim soka girdm tabi. Ciddi misn falan ded m boyle yalniz iyi devam biraz falan dedi.... aradim acmadi. Sonunda bu noktaya geldik ve ben haftaya ya da bi ya kadar falan ufak da olsa bir amelyat olacagim butun korkularimi endiselerimi onla paylasmistm ne kadr yanmda olduğunu da gormus oldm. Sokoldum resmen. Ben etrafima huzursuzluk veroyorm yalnoz birak dedi. Bundan sonra donmek istedigindenen olayacam bedelini agir odicez dedim..Cok sancili bir donem beni bekliyor sanırım ama aileme arkadaslarima size isime sarilacagim bu donemde.. Allahim bana guc versin. Ben buyola yalniz devam edecegim.
Canım senin yorumunu da okudm ama kafa bi dünya... yumurtalık kistim vardı çok büyüdü birden aldırmam gerekiyor, dermoid kist, yumurtalığıma zarar vermeye başlayacak yavaştan yoksa...
Allah hayırlısı versn Derya içim kan ağlıyo ama ailem için cidden sağlam duracam, haftasonu da arkadaşımı ziyarete gitmeyi düşünüyorum Eskişehire güzel olur inşallah her sey nasip..[/B]
başarırsın canım benim güven kendıne kafana pek takma bak bızle konuş buralarda hatta ıstersen perşembe gunu etıkaya gececegım incirliye goruşebılırız
Sağolun canlarım riskli olan ilk 12 haftada hiç sıkıntı yaşamadım her şey çok güzel gidiyordu, nazar mı değdi bilmiyorum ama 13. ve 14. haftada kanamalar, kesede oluşan kanamalar, dün yine acildeydim, çok sancın varsa yatıralım dediler, istemedim, zaten düşecek bebek her türlü düşer hastanede de evde de yatsan dediler.
Evdeyim dinleniyorum sancılarım var kasıklarımda, kanama yok şu an ama hala kahverengi akıntılarım devam ediyor. Her şeyi yasakladı doktor, memlekete de gidemiyorum haftaya gidecektim sözde, yolculuk yasak, bilmiyorum belki annemler gelir, dinleniyorum bol bol...
Ne oldunuz böyle yine anlamadım ki canım şimdi ara mı verdiniz ilişkinize :44:Sanırım yine her şey zaferin seninle ilgilenmesine ve senden af dilemesine bağlı... Ahhh biraz ilgili olsalar değil mi, böyle şeyler olmayacakUmudunu yitirme sen zaten güçlü bir kızsın, emin ol her şeyin üstesinden gelirsin zaten, sonuç olarak alacağın kararlarda senin mutlu olman önemli Gelişmeleri yaz mutlaka...
Geçmiş olsun canım, sağlığına dikkat et bir an evvel ol ameliyatını, benim de miyom çıktı başıma ne olacaksa bilmiyorum bakalım...
Değişiklik yap şehir değiştir gez dolaş arkadaşınla kendine gel biraz tatlım...
Sağolun canlarım riskli olan ilk 12 haftada hiç sıkıntı yaşamadım her şey çok güzel gidiyordu, nazar mı değdi bilmiyorum ama 13. ve 14. haftada kanamalar, kesede oluşan kanamalar, dün yine acildeydim, çok sancın varsa yatıralım dediler, istemedim, zaten düşecek bebek her türlü düşer hastanede de evde de yatsan dediler.
Evdeyim dinleniyorum sancılarım var kasıklarımda, kanama yok şu an ama hala kahverengi akıntılarım devam ediyor. Her şeyi yasakladı doktor, memlekete de gidemiyorum haftaya gidecektim sözde, yolculuk yasak, bilmiyorum belki annemler gelir, dinleniyorum bol bol...
Çok sağol Deryacım ama haftaiçi zor olur ya geç geliyorum bu ara sekreter de yok az dinlenmem lazım geliyor çok yoruluyorum.. :/ ama çok teşekkür edermm çok düşüncelisin.. az zaman lazm bıraktım nolcaksa olsn iyiym ben şimdilk.
Hesna abla yaa Allah nazarlardan korusunnhiç bir şeycik olmayacak eminmm..sağlıklı bir bebecik gelecek topiğimizeee...hem öyle bebiş kolay kolay bırakmaz seni yok öylee.. kendine çok iyi bakk bebişine dee, sıkma canını lütfenn..
Bize gelince koyverdm gitti... hayırlısı olur umarım..:26: öyle yapacam Hesna ablacım zaman lazım bana da toparlanmam lazım..
hepınıze allah sabır versın arkadaşlar benım sözlümde gıtcek askere doldurduğu kâğıtta subat yazıyoo ama aslerlık yer sonuçları açıklandı ama bızımkınde bısı yok ayın 22 sındede acıklancak ozamana bak demısler acaba mayıstamı gıtcek uzasın ıstemyom :S off
Hesna ablacım geçmiş olsun yaaa inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah wc harıcı kalma ayağı bak bu süreçler cok onemlı keşke yanında bı tanıdığın olsa yemek falan ayağına getırırdı yaaa bız ablama son 1 buçuk ay sadece kızını doyurdu o kimseden yemek yemıyordu cunku wc harıcı hıç kaldırmadım doğdu maşallah şuan 5 yaşında Mevlam yardımcın olsun.
Hesnacımm canım benım yaşadığın duruma cok uzuldum hepsı geçer ve İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.. Bu arada ben de 5 haftalık hamıleyım oğrenelı üç gun oldu henüz daha cok yenı
hepınıze allah sabır versın arkadaşlar benım sözlümde gıtcek askere doldurduğu kâğıtta subat yazıyoo ama aslerlık yer sonuçları açıklandı ama bızımkınde bısı yok ayın 22 sındede acıklancak ozamana bak demısler acaba mayıstamı gıtcek uzasın ıstemyom :S off
Oo kardeşe benden de selam et bana da gelsin format işini halletsin
Oh oh mart çabuk gelsin o zaman
Bi süreliğine aldım kuzum ya. Sonrasında devredicem bakalım kim alacak bu görevi
Ev hazırdı evet kuzum, üç katlı bi binaları biliyorsun evin içine tadilat gerekiyordu sadece. Kayınpederde 2 milyardan fazla tutar, onun üstüne iki daha katarım prefabrik ev yaparım falan demiş. O da ne maksatla kayınpederin, koyunları tavşanları falan var kocaman bi bahçeleri dublex evleri falan. Yok işte kayınpeder bir yere gittiğinde gözü arkada kalmazmış ta söyle böyle. Kaynım böyle böyle diyince ne diyeceğimi şaşırdım duraksadım he iyi falan yaptım. Yakupta hiç birşey demiyor bu konuda haberi yok sanırım uf bilmiyorum ya :26:
Ayrıca kuzum ne oldu biliyor musun? Esma vardı ya cadı kuzeni. Bize geldi :18:
amin tatlım şu an tanıdığım yok yanımda maalesef okullar tatil olunca belki annem gelir diyorum ama bilmiyorum. çok zormuş bu işler insan ister istemez tedirgin oluyor bebeğime bir şey olacak diye korkuyor, içimi ferah tutuyorum
Şafak olmuş coni moni, kim tutar beni oni
Atarsa 14 !
son 4 gün ,Allahımmmm sana şükürler olsun darısı herkesin başına
Şafak olmuş coni moni, kim tutar beni oni
Atarsa 14 !
tamam yavrum selamını iletirim, benimkini 10 gündür erteleyen kardeş seninkini ne ara yapar bilemiyorumooo onlar olmayınca sen mi ilgilencen o bahçeyle??? yani ben severim öyle toprakla hayvanlarla uğraşmayı ama görev gibi olursa hiç sevmem sen ne diyorsun bu duruma? bence ciddi ciddi konuşulması gereken bir konu. ne geziyormuş ay o cadı, yine ne entrikalar peşinde acaba :111:
Bacimm safagin göz kamastiriyor masaallah masaallahdarisi bizlerin basina insaallah artik bi gidin yahuuu kavusun askerlerinizee birinci sirayida ben kapayim nasil bir duygu kuzum 2 hafta sonra kollarinda yakupcugunn ayyy ben bile seviniyorum sizin adinizaa
hahahaa yerım senın safagınıcok guldum :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?