Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canimmm nasil oldun inan aklimdasin hep dua ettim sonuclar nasil insaallah hersey iyidir cook dikkat et

canım benim dikkat et kendine ya, inşallah ikiniz de iyisinizdir... iyi gidiyor diyordun, düşük tehlikesini de atlatmıştınız sanırım. ne oldu ki?

Sağolun canlarım riskli olan ilk 12 haftada hiç sıkıntı yaşamadım her şey çok güzel gidiyordu, nazar mı değdi bilmiyorum ama 13. ve 14. haftada kanamalar, kesede oluşan kanamalar, dün yine acildeydim, çok sancın varsa yatıralım dediler, istemedim, zaten düşecek bebek her türlü düşer hastanede de evde de yatsan dediler.

Evdeyim dinleniyorum sancılarım var kasıklarımda, kanama yok şu an ama hala kahverengi akıntılarım devam ediyor. Her şeyi yasakladı doktor, memlekete de gidemiyorum haftaya gidecektim sözde, yolculuk yasak, bilmiyorum belki annemler gelir, dinleniyorum bol bol...

Ne oldunuz böyle yine anlamadım ki canım şimdi ara mı verdiniz ilişkinize :44:Sanırım yine her şey zaferin seninle ilgilenmesine ve senden af dilemesine bağlı... Ahhh biraz ilgili olsalar değil mi, böyle şeyler olmayacak Umudunu yitirme sen zaten güçlü bir kızsın, emin ol her şeyin üstesinden gelirsin zaten, sonuç olarak alacağın kararlarda senin mutlu olman önemli Gelişmeleri yaz mutlaka...

Geçmiş olsun canım, sağlığına dikkat et bir an evvel ol ameliyatını, benim de miyom çıktı başıma ne olacaksa bilmiyorum bakalım...

Değişiklik yap şehir değiştir gez dolaş arkadaşınla kendine gel biraz tatlım...

Son düzenleme:
başarırsın canım benim güven kendıne kafana pek takma bak bızle konuş buralarda hatta ıstersen perşembe gunu etıkaya gececegım incirliye goruşebılırız

Çok sağol Deryacım ama haftaiçi zor olur ya geç geliyorum bu ara sekreter de yok az dinlenmem lazım geliyor çok yoruluyorum.. :/ ama çok teşekkür edermm çok düşüncelisin.. az zaman lazm bıraktım nolcaksa olsn iyiym ben şimdilk..

Hesna abla yaa Allah nazarlardan korusunn hiç bir şeycik olmayacak eminmm..sağlıklı bir bebecik gelecek topiğimizeee...hem öyle bebiş kolay kolay bırakmaz seni yok öylee.. kendine çok iyi bakk bebişine dee, sıkma canını lütfenn..

Bize gelince koyverdm gitti... hayırlısı olur umarım..:26: öyle yapacam Hesna ablacım zaman lazım bana da toparlanmam lazım..

hepınıze allah sabır versın arkadaşlar benım sözlümde gıtcek askere doldurduğu kâğıtta subat yazıyoo ama aslerlık yer sonuçları açıklandı ama bızımkınde bısı yok ayın 22 sındede acıklancak ozamana bak demısler acaba mayıstamı gıtcek uzasın ıstemyom :S off

Hesna ablacım geçmiş olsun yaaa inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah wc harıcı kalma ayağı bak bu süreçler cok onemlı keşke yanında bı tanıdığın olsa yemek falan ayağına getırırdı yaaa bız ablama son 1 buçuk ay sadece kızını doyurdu o kimseden yemek yemıyordu cunku wc harıcı hıç kaldırmadım doğdu maşallah şuan 5 yaşında Mevlam yardımcın olsun

tamamdır kuzummm :-* :-* :-*

Hesnacımm canım benım yaşadığın duruma cok uzuldum hepsı geçer ve İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.. Bu arada ben de 5 haftalık hamıleyım oğrenelı üç gun oldu henüz daha cok yenı

Amin canım ben de öyle ümit ediyorum sağlıklı bir bebek bizi bekliyor, ama biraz naz yapıyor yaramaz

Şubat yazıyorsa şubatta gider askere, takip edin siz onu yoksa bakaya kalmasın...

Amin tatlım şu an tanıdığım yok yanımda maalesef okullar tatil olunca belki annem gelir diyorum ama bilmiyorum. Çok zormuş bu işler insan ister istemez tedirgin oluyor bebeğime bir şey olacak diye korkuyor, içimi ferah tutuyorum

Aaaa ne güzel yeni bir hamiş daha topiğe Hayırlı olsun canım artık dikkat et hem kendine hem bebişine

Biz de her şey yolunda derken biraz sıkıntı yaşadık ama içim rahat Allaha şükür sağlıcakla alacağız bebeklerimizi kucağımıza inşallah

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

:82: 21 Ocak 2014 :82:

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...86 seros08...

...91 exelanss...

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...202 KUB88...

...204 Kanaryam35...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...hepsenhep 04 : AĞRI'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...ilithya 05 : AMASYA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...pekmez_akilli 11 : BİLECİK'E SELAM YOLA DEVAM ...

...SelenYusuf 12 : BİNGÖL'E SELAM YOLA DEVAM ...

...Zeyno 15 : BURDUR'A SELAM YOLA DEVAM ...

...busra00 37 : KASTAMONU'YA SELAM YOLA DEVAM ...

♥ ELBET BİR GÜN HEPİMİZ ''ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ'' DİYECEĞİZ. ♥

Şafak olmuş coni moni, kim tutar beni oni

Atarsa 14 !

Şubatın 22'sinde ise mayıs gibi gider. Yada grup olarak gider canım

tamam yavrum selamını iletirim, benimkini 10 gündür erteleyen kardeş seninkini ne ara yapar bilemiyorum ooo onlar olmayınca sen mi ilgilencen o bahçeyle??? yani ben severim öyle toprakla hayvanlarla uğraşmayı ama görev gibi olursa hiç sevmem sen ne diyorsun bu duruma? bence ciddi ciddi konuşulması gereken bir konu. ne geziyormuş ay o cadı, yine ne entrikalar peşinde acaba :111:

Allah kavuştursun

allah yardımcın olsun hesna abla

Şafak olmuş coni moni, kim tutar beni oni

Atarsa 14 !

Bacimm safagin göz kamastiriyor masaallah masaallah darisi bizlerin basina insaallah artik bi gidin yahuuu kavusun askerlerinizee birinci sirayida ben kapayim nasil bir duygu kuzum 2 hafta sonra kollarinda yakupcugunn ayyy ben bile seviniyorum sizin adinizaa

son 4 gün ,Allahımmmm sana şükürler olsun darısı herkesin başına

amiiiiiinnnnnn canim amin bitirdin resmen masaallah

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

:82: 22 Ocak 2014 :82:

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...85 seros08...

...90 exelanss...

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...201 KUB88...

...203 Kanaryam35...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...hepsenhep 03 : AFYON'A SELAM YOLA DEVAM ...

...ilithya 04 : AĞRI'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...pekmez_akilli 10 : BALIKESİR'E SELAM YOLA DEVAM ...

...SelenYusuf 11 : BİLECİK'E SELAM YOLA DEVAM ...

...Zeyno 14 : BOLU'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...busra00 36 : KARS'A SELAM YOLA DEVAM ...

♥ ELBET BİR GÜN HEPİMİZ ''ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ'' DİYECEĞİZ. ♥

Benimkinide 1 yıla yapar kuzum artık
Heee öyleymiş tabi ben taa baştan söylediydim yakupa biliyorsun ben korkuyorum falan fistan ki gerçekten öyle nilüm çok korkarım ben hayvanlardan böcük bile olsa Küçükken beni çok korkutmuşlar o gün bu gündür aramız hiç olmaz
Dün konuştum onunda haberi yokmuş bu konudan. İçim rahatlattı sağolsun Olmaz öyle şey bizim ev yerimiz belli, mesafe olması ayrıcalık başka türlüsü olamaz, sen bunları hiç kafana takma gelince halletcem ben dedi
Ayyşş bi görsen nilüm nasıl sırnaşıyo, hep bi konuşma peşindeydi Tabi yüz bulur mu
Gelmiş yanıma çok zayıflamışsın falan fistan, askerlik bu kolay değil dedim. Meğersem ne öğrendim onun sevgilisi bizim p.ç torunmuş

Bende bi an önce benim tertoların gitmesini bekliyorum kuzum Direk arkamdasın Allahın izniyle kavuşalım da, eşinle de seni kavuşturak sonra Şuan hiç birşey hissetmiyorum yavrum :18: Sanki gelecek, gidecekmiş gibi mehtap sayıyormuşum gibi :18:

hahahaa yerım senın safagını cok guldum :))))))))

Bende çok güldüm terto çaktırma
Benim şafaktan çok senle, begüşün şafağı göz kamaştırıcı maşallah

Gidin artık beeee

Dedenin şafağı azalır, torunun gözleri kamaşır.
Üzülme torun, deden çok seyretti gideni..
Şimdi sen seyret dedeni

Atarsa 13!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…