Dedenin şafağı azalır, torunun gözleri kamaşır.
Üzülme torun, deden çok seyretti gideni..
Şimdi sen seyret dedeni
Atarsa 13!
Kızlar sizin şafaklarınızı yerimm
Yarın ameliyat olacağım bol dua edin bana, hayırlısıyla kurtulayım şu sıkıntıdan da...
Hepinizi kocaman öpüyorum, ben giremediğim süreçte kauşanlar olacak özellikle Begüş sana yetişemicem, Allah bir daha ayırmasın yavrum inşallah kocaman öpüp depüklüyorum senii
Canım sanada geçmiş olsunnn inşallah bir an önce iyileşeceksin Allah yardımcın olsun...Sen iyi ol kalplerimiz bir nasılsaamin canım depüğünü yerim
Yarın ameliyat olacağım bol dua edin bana, hayırlısıyla kurtulayım şu sıkıntıdan da...
Hepinizi kocaman öpüyorum, ben giremediğim süreçte kauşanlar olacak özellikle Begüş sana yetişemicem, Allah bir daha ayırmasın yavrum inşallah kocaman öpüp depüklüyorum senii
veee sonunda bu şarkıyı bende söylüyorum .... şu son 3 günnnnnnn [video=youtube;y9p5W__YEKE]http://www.youtube.com/watch?v=y9p5W__YEKE[/video]
Dedenin şafağı azalır, torunun gözleri kamaşır.
Üzülme torun, deden çok seyretti gideni..
Şimdi sen seyret dedeni
Atarsa 13!
Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun dualarımız seninle öpüldün dikkat et kendine
Bende çok güldüm terto çaktırma
Benim şafaktan çok senle, begüşün şafağı göz kamaştırıcı maşallah
Gidin artık beeee
Maşalllahhhhhh
Esinim sözünü çaldım yusufa msj olarak attım oda torunlarına okumuş gülmüşler baya sevaba girdin bak
x
inş gidices kuzum az kaldi gidebilirsek :18:
Torun torun, geceler uzun, ötmez borun. :86::86:
Ötse de borun şafağın sorun!
Ses kes şafak dinle, mehtap değil bu saydığım atarsa sadece 12! :79:
Aahahaha o zaman melek oldum ben bee
İyi yapmışsın tertoBazen gülmek için iyi geliyor torun sözleri
İnşallah tatlım hayırlısıyla bi kavuşunda darısı başımıza
hahaa ay zeynoo senı nasıl kurtarcaz bu asker pisikolojısınden bitti artık cık yawas yawas
nasıl ögrenıyosun bunlari cok iiler
amin kuzum benm
Ben böyle giderse hiç çıkamayacağım bu durumdan he
Ama iyi geliyorlar kuzum, ekran karşısında gülmekten bahsediyom
Allah razı olsun canm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?