Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar sizin şafaklarınızı yerimm
Yarın ameliyat olacağım bol dua edin bana, hayırlısıyla kurtulayım şu sıkıntıdan da...
Hepinizi kocaman öpüyorum, ben giremediğim süreçte kauşanlar olacak özellikle Begüş sana yetişemicem, Allah bir daha ayırmasın yavrum inşallah kocaman öpüp depüklüyorum senii

veee sonunda bu şarkıyı bende söylüyorum .... şu son 3 günnnnnnn [video=youtube;y9p5W__YEKE]http://www.youtube.com/watch?v=y9p5W__YEKE[/video]

Canım sanada geçmiş olsunnn inşallah bir an önce iyileşeceksin Allah yardımcın olsun...Sen iyi ol kalplerimiz bir nasılsa amin canım depüğünü yerim

Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun dualarımız seninle öpüldün dikkat et kendine

Dedenin şafağı azalır, torunun gözleri kamaşır.
Üzülme torun, deden çok seyretti gideni..
Şimdi sen seyret dedeni

Atarsa 13!

Esinim sözünü çaldım yusufa msj olarak attım oda torunlarına okumuş gülmüşler baya sevaba girdin bak

x

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

:82: 23 Ocak 2014 :82:

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...84 seros08...

...89 exelanss...

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...200 KUB88...

...202 Kanaryam35...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...hepsenhep 02 : ADIYAMAN'A SELAM YOLA DEVAM ...

...ilithya 03 : AFYON'A SELAM YOLA DEVAM ...

...pekmez_akilli 09 : AYDIN'A SELAM YOLA DEVAM ...

...SelenYusuf 10 : BALIKESİR'E SELAM YOLA DEVAM ...

...Zeyno 13 : BİTLİS'E SELAM YOLA DEVAM ...

...busra00 35 : İZMİR'E SELAM YOLA DEVAM ...

♥ ELBET BİR GÜN HEPİMİZ ''ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ'' DİYECEĞİZ. ♥

Torun torun, geceler uzun, ötmez borun. :86::86:
Ötse de borun şafağın sorun!

Ses kes şafak dinle, mehtap değil bu saydığım atarsa sadece 12! :79:

Torun torun, geceler uzun, ötmez borun. :86::86:
Ötse de borun şafağın sorun!

Ses kes şafak dinle, mehtap değil bu saydığım atarsa sadece 12! :79:

hahaa ay zeynoo senı nasıl kurtarcaz bu asker pisikolojısınden bitti artık cık yawas yawas
nasıl ögrenıyosun bunlari cok iiler

Hiloşummmm Allah şifa versın Allah yardımcın olsunnnn Mevlam ağrısız sızısız kurtarsın inşallah

Allah razı olsun canm yaa

hiloş selam kuzum uzun zamandır giremedim seninde başında sıkıntılar warmış okudumda inş hayırlısıyla saglıgına kavuşursun geçmiş olsun canım dualarmız seninle...nişanlınlada sıkıntılar warmış umarım düzelir en kısa zamanda öpüyorum seni...

kızlarcım herkese selam benden nasılsınız şafaklar yakıyo az kaldı az hasretin dibine vurduktan sonra yeryüzüne çıkmak zaman alsada başarın bunu siz...
ben giremiyorum artık kendi derdim agır bastı saolsun işten geliyorum cnm hiçbişi istemiyo ...bide benimkiyle ayrıldık sonra tamamen ipler koptu asker beklemek güzeldi keşke hep öle kalsaydık...anlayacagınız iyi degilim toparlamaya çalışıyorum durumu araftayım sanki ne bitti nede bitmedi diyebiliyorum normal bi şekilde konuşuyoz uzak soguk can yakıcı bi şekilde nazar mı büyü mü bilemedim hiçbişi diyemiyorum zaman dedim 1 haftadr öylesine 3 5 dk konuşup kapatıoz bu sefer araya soğukluk giriyo hiç toparlayamicam eskiye dönmeyi istiyorum ama zor kafam bomboş hafızamı kaybettim sanki ...nasıl olcak ne olcak bilmiyorum oda kahroldu ben hiçbişi hissetmiyom yerli ne üzülüyom ne seviniyom sadece bomboş yaşıom neye göre kime göre bu yaşanılanlar bilemedim askerdeyken ölcektik hasretten şimdi görüşmüyoz önceden 1 dk görmek için neler verdiğim adamdı şimdi noldu tanıyamıyorum kendimi kahretsin ki kendime lanet ediyorumbilmiyom ya umarım düzelir bi şekilde sorun bende ama çözümü yok öle işte sizinde başınızı agrıttım ...kusura bakmayın artık daha sık girmeye çalışcam eger düzelirsek... [/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…